Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
valaki tudna egy teljesen üres 7x ről csatolni egy screenshot ot a beállítások > alkalmazások > futó részről hogy milyen a ram használat ha semmi nem fut az ég világon?
-
kátú
őstag
akkor az nagy poén lehetett, de jó hogy ha ilyen jó a multitask ja
-
kátú
őstag
a multitask milyen szintű ezen a tableten?
-
kátú
őstag
válasz
Colonel993
üzenetére
az egy érdekes szituáció xD gondolűm nem volt őszinte a mosolyod
-
kátú
őstag
meg ha esetleg teszek rá játékot az kimerül egy clash of clans meg egy hay day ben
-
kátú
őstag
én csak ezen nem játszom mert van egy galaxy s advance mobilom Acef fmod romjával és úgy ha a messenger meg a viber meg minden amit leírtam fur akkor is viszi a gta sa t minimum grafikán lagg nélkül tehát nekem a telefonon vannak a játékok, de a cianogen mod tuti fel lessz rá téve
-
kátú
őstag
az remek ha ilyen erős a wifije
-
kátú
őstag
arra jó az eszköz, hogy a massenger a viber a facebook meg ask meg skype legyen rajta és valamint böngészés erre jó? nem akarok rajta játszani
-
kátú
őstag
tehát hiába dugok rá egy micro usb to hdmi t akkor a monitoron nem fog látszani a képe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest