Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Az enyémnek hibátlan az összeszerelése (igaz, az Aqube Talk 7X, de mint tudjuk ugyan ez), lehet hogy csak én voltam mázlista és elsőre hibátlant küldtek. Viszont így közel 1 hónap használat után inkább a SIM kártya fedőlapja az, ami aggaszt. Még nem lóg vagy ilyesmi, de érzésre nem sokat fognak bírni a kis rögzítőfülek.
Az 1G RAM szerintem is elég, eddig még nem tudtam megakasztani. Ja és az akksi tényleg elég gyenge (vagy a hw eszik sokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest