Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
beelaim
csendes tag
Videó lejátszáskor (nem HD) nagyon lassan tölt a masina. 2 óra alatt 10 %-ot , de az is előfordult , hogy ha szoftveres dekódolásra volt állítva a lejátszó (MX player), akkor negatívba ment az aksi szintje. Kezdjem el keresni a problémát , vagy ez normális ???
-
beelaim
csendes tag
Pici segítségre szorulok....
Az obb kiterjesztésű programokkal nem boldogulok , sikertelen az indításuk. Mennek sd kártyáról , vagy csak a belső tárhelyre telepítve? Egy kis telepítési segítséget kérnék. Thx. -
beelaim
csendes tag
Szép napot. Minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen masinának , de ahogy lenni szokott jönnek is a problémák. Első alkalomra látta belehelyezett SD-t még filmet is lejátszottam róla , de ma meg már nem látja se a tablet , se PC. Valamit el állíthattam? Kérem segítsetek , ha nem én vagyok a béna vissza vinném , míg benne vagyok a 3 napban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Peugeot, Citroën topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest