Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Az enyémnek hibátlan az összeszerelése (igaz, az Aqube Talk 7X, de mint tudjuk ugyan ez), lehet hogy csak én voltam mázlista és elsőre hibátlant küldtek. Viszont így közel 1 hónap használat után inkább a SIM kártya fedőlapja az, ami aggaszt. Még nem lóg vagy ilyesmi, de érzésre nem sokat fognak bírni a kis rögzítőfülek.
Az 1G RAM szerintem is elég, eddig még nem tudtam megakasztani. Ja és az akksi tényleg elég gyenge (vagy a hw eszik sokat). -
kelzsoca
félisten
Az usb-tár valószínűleg az amit a neve is mondd, ha pendrive-ot vagy külső merevlemezt csatlakoztatnál, akkor a rácsatlakoztatott eszköz tárhelyét jelenti, ha az usb-tár esetén ténylegesen felhasználható tárhelyet látsz, akkor az nem más mint a "belső sd kártya" tehát a NAND-ból egy bizonyos méretű tárterület.
(#710) gabor_01
Kis türelmet kérnék ezzel kapcsolatosan, még nincs nálam ilyen készülék.
-
jFox
addikt
Pl. a link2sd app-al. Érdekes, hogy ami a beépített 4Gb-ból marad, azt ő "USB tárnak" nevez.
Holott az egy eMMC. Mind1, a lik2sd-vel átpakolja neked az app-ok java részét az sd kártyára, sőt ha root-olt a készülék, akkor tudsz csinálni egy külön partíciót kártyára és akkor az egész app-ot átrakja, a belső tárban csak egy pár byte-os link marad, hogy hol van az app.
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.
Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be
Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét
Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged