- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
Most, hogy már lassan egy éve Philips gépet használunk, csak jókat mondhatok róla. Nem lötyög, nem zörög, minden a helyén van. Gépben mosható, ( bár kézzel hatékonyabb ).
A Philips tényleg odatette magát e készülékek terén. A vásárlás előtt is, de azóta, mikor megfordulok olyan helyen, ahol ilyen masinákat árulnak, mindig megnézem őket.
Pl. A Philips után kihúzni/ kinyitni egy másik gép kosarát lehangoló élmény. Hitvány konstrukciónak tűnik a többi. Ekkor döbben rá az user, hogy lehet bármit is normálisan megcsinálni, csak cserébe az a fránya ár.
Ráadásul a többi gyártó gépe, nevezzük nevén, méretben ingerszegény.
Ez nem a sznobság, el kell menni, élőben, fizikailag megnézni mi a különbség. Persze a lehetőségek adottak, ezért van létjogosultsága a többi gyártónak.
Igazán nem Neked szól a válaszom, hanem aki nem érti a Philips felárát, annak igenis érdemes fizikai valójában meggyőződni, miért annyi az annyi.Ha kétségei vannak, sok száz alternatíva nyitva van a vásárlók előtt.
-
contaxg
veterán
válasz
Maximum1 #2843 üzenetére
Az a komoly mechanika kb két dolláros valami, de nem is ez a lényeg. A kérdés inkább, hogy lehet azt tisztítani ha oda van fixálva a kosár a géphez??
MInt írtam már talán, én visszaküldtem a 9270-es rendelésemet. Festetlen fém elemek bumszli szegecsekkel nekem nem a kidolgozottság szó jutott róla eszembe elsőre. -
Czimby
addikt
válasz
Perillustris #2844 üzenetére
A Philips edénye ilyen furán illeszkedik a jobb felső sarokban vagy csak nincs rendesen a helyén?
Mikrotesók vagyunk ha jól látom
-
updog
őstag
Dolgok amiket ne csináljunk airfryerben: gyorsfagyasztott churros
Jó, mondjuk ez eleve ilyen tej-tojásmentes cucc, sokat nem is vártam tőle, 8 perc 180 fokon, 3 perc 190-en, szép aranybarna lett, de mintha kartonpapírt rágcsálnék aminek nyers tészta a közepe
Még azt megpróbálom a maradékkal, hogy bekenem olajjal és úgy dobom be majd.
-
Perillustris
senior tag
Nem mondom, hogy ez döntött, de a Philips oldalán eléggé félrevezető a kép a kijelzőről:
Az előre beállított programok közül a menü gomb többszöri érintésével kell választani. Tényleg nem tragédia, de mivel a Lidl 25 ezer forintos gépén ez is érintéssel választható, nem is gondoltam, hogy ezen nem így van (főleg a képet látva).
Egyébként nagyon tetszik, s nagyon örülök, hogy végül a fehéret hoztam el.
-
Maximum1
őstag
A fiókokra koncentráltam mivel azt használja az ember.
A nagy Philipsen egy komoly mechanika van, egy külön tálcát húzol ki, elég komolyan megcsinálták, de mindegyik modelljüknek flottul járt a fiókja, nem kellett feszegetni mint a többit.Megéri a több pénzt?
Attól függ mekkora a család, mennyit lesz használva.
A sima XL is jóval nagyobb a vetélytársaknál, jó áron oké, de 70ért csak ha használod.
Heti 1-2 alkalomra csak annak éri meg aki maximalista és szereti a minőséget.Ezt a modellt szerettem volna megnézni, de nem volt sajna, szerintem ez lehet az arany középút, méretben és minőségben 2-3 főre.
Jó akcióval 35 ért gondolkodás nélkül ezt választanám, látatlanban is.PRINCESS 183014 2főre nagy, múltkori hurkát 2napja eszük és még holnapra is azt vihetem ebédre.
Nyilván nem kell telepakolni a kosarat, de hülyén néz ki félig rakva. -
Maximum1
őstag
Ma voltam a médiamárktban, megnéztem a gépeket.
A Philips messze a legjobb a piacon anyaghasználatban, az összes többi kb egy szint, kivéve a xiaomi, az nagyon gagyi volt mindhez képest.
Cosori gépet fotóztam mert többen hasonlították a Princess-hez, kosara ugyan az, nem jövök rá az egyik miért engedi mosogatógépezni a másik meg nem.
Bal oldali a Cosori:
Szerintem a Princess egy butított Cosori, ugyan azt süti de nem jelez ha rázni kell és a kényelmi funkciókat sem tudja.
Lényegében semmit nem tud a Princess, "csak" sütni. -
Maximum1
őstag
Kicsit tartottam tőle ahogy kinézett, de jó hogy adtam neki egy esélyt.
Megmostam és leolajoztam.
Elég vékony ez a kosár, 800gramot enged, én már ki is maxoltam az 1kg hurkával, hasa lett, de vissza nyomtam, lehetne kicsit erősebb. -
Czimby
addikt
Mivel az ára azóta felment 2 lehetőséged lesz,
visszaküldöd és pénz vissza
vagy felajánlanak némi kártérítést ha megtartod így.
Philips tulajok közül lenne valaki olyan kedves, hogy megméri az üst és a kosár méreteit?
Érdekelne mennyivel nagyobb a Princesstől ha papíron 1L-el erősebb. -
Maximum1
őstag
Lidl Hurka 30 perc 190 fokon, félidőben megfordítva, lehet nem is kéne forgatni.
Édes krumpli 180 fok 15 perc, olajozva-sózva-borsozva félidőben megrázva.
Sütő: PRINCESS 183014
Elégedett vagyok.
Valakit érdekel ez a csomag, nincs agyon fűszerezve és rizzsel van csinálva, meglepően kevés zsír jött ki belőle, nekem ízlik. -
AIex
tag
válasz
Atomantiii #2830 üzenetére
Köszönöm,
Akkor megpróbálom Alzánál megreklamálni, de gondolom, annyi lesz a válasz, hogy vissza adják az árát,
Doboz is sérült volt, nem tudom, hogy ezzel összefüggésbe hozható, vagy sem,.
-
Atomantiii
addikt
-
syler123
veterán
Na megjött a PRINCESS 183014. Ma már nem lesz kedvem sütni, de 2 * 30 perc-re beállíttam kiégetésre, már a 2. etap megy. Az elsőnél valóban jó büdös volt, utána már hozzászoktam / elmúlt
Viszont nekem nem sípolt, hogy elérte a 200 fokot, miért? Csodás amúgy hogy nincs hozzá semmi leírás, nem is értem így hogy forgalmazhatják...
Vagy csak akkor sípol ha elérte a hőfokot, ha kiválasztok valamilyen módot? Mert én csak beállítottam az időt, hőfokot és hadszóljon. -
AIex
tag
válasz
Beni2360 #2827 üzenetére
Akkor ez az olcsóbb gépeken sem tekinthető normálisnak ? Annak idején, Aldis, Lidl-ös gépekkel futottam bele hasonlókba, és ezért is engedtem el őket, illetve a pozitiv visszajelzések mellett, ezért is húztam a Philips felé, mert van tőlük 1-2 termék, és normálisan minőségben vannak összeszerelve.
-
AIex
tag
válasz
Atomantiii #2825 üzenetére
-
AIex
tag
Sziasztok !
Tegnap átvettem a HD9270-es (Philips) Air Fryert, itthon kibontva szembesültem vele, hogy a gép hátulján, az alsó, és felső "héjazat" illesztésénél hullámos a műanyag,Akinek van ilyen gépe, az megtudná mondani, hogy ez normális ? Nagyon kinai nyelven sikerültm megfogalmaznom, csatolok képet,
Előre is köszönöm.
-
Czimby
addikt
válasz
syler123 #2821 üzenetére
Princesshome.eu-n megnézve az első 5 gépet egyik sem dishwasher proof. Az lehet amit mondasz, hogy ugyanaz a kosár mint eddig is volt, csak nem merik vállalni rá, mert pl voltak vevői reklamációk, ki tudja milyen mosószereket használnak az emberek. Késeknél pl ami bírja a mosogatógépet annak hamarabb megy ki az élé, ami acélosabb az viszont elkezd oxidálódni a mosogatógépben.
-
syler123
veterán
válasz
erdey_a #2820 üzenetére
Az jó, akkor csak a csodás PRINCESS 183014 verzió, amit nem lehet mosogatógépben mosni. Mi meg ráugrottunk, mint a tyúk a takonyra
Neked nem a 182050 van? Nálad ezt írja: The removable non-stick coated drawer, food basket and baking tin are
dishwasher safe but washing these parts by hand is preferred.
Aztán lehet nincsenek más anyagból, csak már nem merték ráírni az újabb modellre, hogy mosható mosogatógépben. -
syler123
veterán
Szólok, mielőtt valaki betenné a Pricess gépének az edényeit a mosogatógépbe, hogy ne tegye
Ez még benne is van a csodás leírásában: The pan and basket are not dishwasher-proof.
Még 1 érv a Philips mellett. Nekem ma jön meg, de csak most olvastam a leírását, teljesen abban a tudatban voltam, hogy mosogatógépben mosható. -
csibe1
addikt
Forrólevegős sütők [link]
Akad pár fajta -
NyMRooD
őstag
Újra van készleten Princess 183014 az alzánál ~23 ezer Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TKSTAR TK905
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Glo cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest