Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alton1978
tag
-
Voice24
őstag
Én is először a Blitzwolf két sütője között vacilláltam, de amikor novemberben jött a Lidl-be az XXL 24 ezerért, eldőlt a kérdés. Nagyon nem mindegy az a 3 év hazai garancia, és nem mellesleg eddig egy Silvercrest vagy Parkside cuccot sem bántam meg.
-
Smiro
senior tag
Részben ez is indokolta a vásárlást, meg mielőtt vettem, talán épp tőled is érdeklődtem. Egyébként kínai boltból van egy lélektani határ, ami felett nem vásárolok. Legutóbb lakás riasztót vettem, 11 levélváltás után kaptam vissza a pénzem, mert rossz terméket küldtek. 28 ezer volt a Blitzwolf, mielőtt a mi az olcsó dologba belemennénk, itthon az 45+. Szóval itt azért mivel elektronika is van benne, nem csak egy ventilátor és izzó vasdarab, megnyugtatóbb a 2 év. Aldi-Lidl talán 3 évet ad, az is jó opció nyilván. Fél éve még az XXL méret nem volt mindenhol elérhető. Most hirtelen nagy lett a kínálat.
-
Az Aldis és Lidlis cuccok mióta esnek a noname szar kategóriába
Rendes gyártó van mögöttük, jók a garanciális feltételek, sokan használják megelégedéssel innen a topicból. Attól hogy lehet kétszeres áron Philipset venni, a feleárban kapható megoldás még nem lesz noname szar. Szerintem.
-
Vérboci
addikt
legyen egy recept is. péntek este készült.
strata \ kenyérfelfújt:
- maradék kenyeret (25-30dkg) kockákra vágtam, a sütőforma aljára raktam.
- 15dkg gépsonkát csíkokra vágtam, serpenyőben kissé lepirítottam (korábban kolozsvári szalonnát használtam, de most nem volt itthon), a sonkát eloszlattam a kenyéren
- 4dl tejben 4 tojást elkevertem, sóval, borssal, szerecsendióval, fokhagyma porral fűszereztem
- a tejes-tojásos cuccot ráöntöttem a kenyérre, sonkára
- tetejére sok-sok sajtot reszeltem
- 160 fok, 30-35 perc
- langyosan, vagy hidegen az igazifelturbózható spenóttal, snidlinggel, hagymával, mikor mi van otthon
-
Smiro
senior tag
válasz
Vérboci #1286 üzenetére
Ezért írtam, hogy ez is egy airfryer, mert nyilván azt tudja, mint az olcsóbbak. De ez ugye Philips, és talán valamivel combosabb, mint az 1400 w társai. Azt nem állítom, hogy tartósabb lehet, azt sem, hogy a garancia miatt jobb, mint a kínai raktáras, de nyilván macerás lehet a szerviz annál. A kiegészítők nálam is kínai cuccok, mármint onnan valók, de nem vagyok abban biztos, hogy a Philips nem. Nekem sincs összehasonlítási alapom, azt hiszem buksza függő. Az igaz, hogy 2 másik kijön az árából, ha meg valakinek a sütött cucc nem jön be, na az szívás. Én belevágtam, nekem ízig vérig bejön. Ennyi.
-
Vérboci
addikt
két okot írtam. az egyik, hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni ugyanezen géphez, tehát a linkben szereplő nem éri meg. hiszen drágább.
a másik ok, hogy ugyanazt a tudást amit a philips kínál, más márkák jóval olcsóbban kínálják.
természetesen kíváncsi vagyok, hogy mi az a plusz, amit a philips ad a (z akciósan is) dupla árért.
és komolyan érdekel, csak ne csináljunk belőle "drágán vettem, ezért önigazolás kell" műsort.
egy szóval nem mondtam, hogy a philips ne lenne jó, de hogy nem "kétszer jobb", mint bármelyik 30-40 ezres, az fix. márpedig ha ez így van, akkor nem adható rá "megéri" plecsni.
(de természetesen le is zárható a diskurzus egy "mindenki azt vesz amit akar" jokerrel. -
törölt tag
Ez azért erős volt, nem kell leszólni a nóném cuccokat (pl.: princess
).
~64-ért a jelenlegi helyzetben megéri az XXL, lassan 2 éve vettem 40%-os akcióban 45-ért az XL-eket, és azóta még annyit sem ér a pénzünk.
Szóval ha tönkremenne az XL, akkor gondolkodás nélkül venném az XXL-t 64-ért.
De ez pénztárcafüggő is lehet, mert ha nem lenne philips-es tapasztalatom, akkor élből a 24444-es lidlis sütőt venném. Úgyhogy érdemesebb úgy fogalmazni, hogy nekem megéri.
Kb csak a rizst nem ebben csinálom. -
laci06
senior tag
Ez a philips ennyiért megéri, vagy szemfényvesztés?
-
Dan-szan
senior tag
Ma húsos palacsinta és oldalas sült a forrólevegősben, mezei zsírpapír volt alatta magam is meglepődtem de sokkal jobb és rövidebb idő alatt lett kész az egész mint eddig.
-
cd930
senior tag
A Lidlben 31-től Philips 4,5 literes 1425W-os airfryer lesz 35 ezerért.
A pontos típusát nem tudom, de talán hasznos lehet valakinek az infó. -
Talala
senior tag
Nem úgy gagyi, inkább csak nem erre számítottam, full műanyag az egész. A műanyag minőségére egyszeri használat utan nem tudok mit mondani. Nem tűnik merevnek/törékenynek. Viszont a sütő edény bevonata jónak tűnik. Sajttal töltött csirke, sajt kifolyt (természetesen), de egy törléssel tiszta minden.
-
Talala
senior tag
Megérkezett a TEFAL EASY FRY XXL EY701D15. Eredeti áron automatikus visszaküldés lett volna, gagyi müanyagos érzetet kel. Egy ilyen készülék sem ér 40-50 ezret, osztom a véleményt miszerint a legolcsóbb legnagyobbat kell venni (igény szerint persze).
A mérete miatt 27et nekem megért (eddig így gondolom), Végzi a dolgát, nem túl hangos. Jó a külön beállítható jelzés fordítás/rázás miatt. Az előre beállított programokat kétlem, hogy sokat fogom használni.
-
-
Nem tudom miért kell joghurthoz airfryer (miért kéne?), de aszaláshoz tuti nem használnám ezeket, mert ha működik is a dolog, az nem egy lassú folyamat, vagyis csak óriási energiabefektetéssel menne. Valószínűleg jobban jársz, ha aszalva veszed a gyümölcsöt. A mikrohullámú sütés kitétel meg aztán abszolút gyanús a Xiaominál.
-
cd930
senior tag
Ha a Lidl-Aldi párosban fel tudsz lelni valahol egy XXL méretet, az árban és méretben is kedvezőbb.
-
MAGUS7
tag
-
nagysz
tag
válasz
Vérboci #1256 üzenetére
a xiaomi nálam túltolta, hogy ilyen márkanévvel a sz@rtól a repülőig mindent is kapni, a tefal tetszik, de ugyanez a tudás kapható olcsóbban.
Nagyon egyetértek. Minden szart is árulnak. Kár értük..nem lehet már "ész nélkül" venni, ki kell válogatni a sok szarjuk közül a jót. Egyre nehezebben megy..
A tefallal is azért vannak gondok. Csucsminőség tán sosem volt...de egyre szarabb az is minden fronton. Sokkal inkább vennék egy noname-et oszt csók. Az legalább olcsó.. -
Vérboci
addikt
szerintem az az airfryer a legjobb, amelyik a legnagyobb és ár\méret aránya a legjobb.
tele van már a piac ilyen gépekkel, nem bonyolult 25-35e forint környékén venni egyet.
én, ismétlem én, soha nem vennék se tefal, se xiaomi gépet, de ebben több az emóció mint a racionalitás.
a xiaomi nálam túltolta, hogy ilyen márkanévvel a sz@rtól a repülőig mindent is kapni, a tefal tetszik, de ugyanez a tudás kapható olcsóbban. -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb készülék? Akik használnak már iylen készülékeket, hátha jobban látják előnyét - hátrányát bizonyos dolgoknak.
[TEFAL EASY FRY XXL EY701D15]
[Xiaomi Mi Smart Air Fryer] -
eagleberg
aktív tag
válasz
Ajándékok #1253 üzenetére
Azért ez a somogyi féle nem úgy melegít meg fúj mint a mi hagyományos air-fryerünk. A tűtőszála szerintem más, mert ilyen infrás-szerű, nem fűtőszálas? Nem tudom a pontos neveket.
És a légáram is kicsi amivel dolgozik. A húst átsüti, de szerintem pl. sültkrumplit nem fogja átjárni a hő, mert szinte nincs is levegőárama. Meg kényelmetlen a fedőnek mindig külön helyet keresni. Azért ennyiért nem rossz még így sem.
A többi jelöltet nem ismerem, azok lehet kicsit jobbak.
Én a cook4me+ venném a hozzá való főzőedény bundle-el (ingyen plusz edény és fedő) sziahc (-20%) kuponkóddal, ha nem volna már egy halom főzőedényünk... -
eagleberg
aktív tag
válasz
Ajándékok #1251 üzenetére
Vagy bármelyik magas nyomású (kukta) elektromos főzőedényt (jóval olcsóbban mint a Ninja) amihez van air-fryer fedő.PL a tesla k70-re való vagy a Home somogyi félére vagy a Tefal Cook4Me-re való. De biztos van még másfajta is. Sőt szerintem ezeket igazából bármilyen hőálló edényen lehet használni aminek jó az átmérője.
-
Vérboci
addikt
sütni, grillezni azt kérem lehet. az jól működik.
bevágsz egy egész csirkét egy órácskára, félidőben megfordítod és öröm boldogság.
ugyanez combbal, csirkemellel, baconbe tekerve, vagy valami páccal kenve, vagy akárhogy.aztán ha valami ragu is sikeredik fájdalommentesen, akkor te leszel a témában a topik úttörője
a típusra is reflektálva, én kivárnám a Lidl sütőjét (vagy az Aldiét). Persze könnyen pofázok a várakozásról, mert van már sütőm. Szóval ha elkapna a láz és most akarnék venni, és nincs lidlis, akkor megvenném a legolcsóbb legnagyobbat.
-
Vérboci
addikt
szerintem neked egy serpenyő \ wok kell.
én aztán mindent is sütök az airfryerben, de a fő irány akkor is a krumpli \ krokett vonal marad. ez az, ami kifejezetten ebben készíthető el olaj nélkül.
egy natúr hús, vagy zöldség elkészítése ettől egyszerűbben is megoldható. nyilván ebben is, csak ha másra nem kell, akkor ez szerintem ágyúval verébre.rotyogós ragut én nem csinàlnék benne, az fix, mert nincs fedő a cuccon, aztán lehet takarítani a gépet, meg szellőztetni a házat a fűtőszálra égett szósz miatt.
egyszerűbben: ebben sütni kell, nem főzni. -
qltsar
veterán
Sziasztok!
3 választási lehetőség között vacillálok AirFryerek közül, mindenhol megvan az előny hátrány, de nem jutok előrébb.
1-2 embert szolgálna ki, sülkrumpli egyáltalán nem, vagy maximum szökőévenként lenne benne készítve.
Főként csirkemell (natúr, de akár ragu szerű is, amennyiben képes rá az eszköz), szárny, comb, sült / párolt zöldségek, ritkán hal, valamint ahogy olvastam akár még egy chilli con carne is elkészíthető benne.
Sütemények, tésztás ételek egyáltalán nem lennének vele készítve.Részletesen a Xiaominak néztem utána, de a következő 3 versenyző közül szeretném meghozni a döntést, amennyiben 30.000 Ft környékén nincs jobb választás.
Xiaomi AirFryer 3.5L
Goernje AF1409DW 3.5L
SilverCrest SHFD 2150 A1 XXL 5.2L - Elméletileg ez szokott lenni Lidlben 24.000 Ft környékén. Az itt olvasottak alapján szinte teljesen biztos, hogy best-buy lenne, de sajnos ez ahogy írjátok lutri, hogy van e vagy sem.Ha esetleg tudja valaki, hogy Budapesten [belső kerületeiben elsődlegesen] melyik Lidlben szerezhető be, vagy esetleg látta a napokban, azt megköszönném, mert akkor el is dőlt igazából.
Végigolvasva a topicot, talán nagyobb dilemmában vagyok, mint előtte, szinte biztos voltam a Xiaomiban
.
Köszönöm előre is
!
-
Ajándékok
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#49155328 #1243 üzenetére
Egyre jobban kezdek én is rászokni a totál zsiradékmentes rántotthúsra, eleinte epés kolléganő miatt csináltam ilyet az irodában, de csirkemell után a rántott karaj is nagyon bejött. Amúgy is ropogósan szeretek mindent is, itthon szoktam rádobni hagymakarikákat úgy, hogy a szélét fedje a csirkemelleknek (kerül olaj a húsra a hagymáról), de irodában nem vállalom be a hagymaszagot. Csak egy hátránya van, hogy még XL-ben is csak két főre való hús fér el egy rétegben, és nincsenek kiegészítőim hozzá. Amúgy is max két főre szoktam sütni, csak rokoninvázió alatt problémás a 20-23 perc/2 fő etetési ráta.
-
kola99
tag
válasz
alton1978 #1235 üzenetére
Én a helyedben inkább a titán-dioxid élelmiszer-adalékanyagtól félnék .
A pékáruk, szendvicskrémek, levesek, szószok, salátaöntetek és étrend-kiegészítők – fehérre színezésére használják.
Az Európai Bizottság betiltotta (E171) rákkeltő hatása miatt. [link]
Szóval mennyi pékárút ettél tavaly ?... és fogsz enni idén július1-ig ? -
Talala
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek eMag-on van jobb vétel a Tefal Easy Fry-nél 30k körül?
-
válasz
alton1978 #1235 üzenetére
Hát igen, de amíg a jó pesti levegőt szívom meg ki tudja milyen vizeket iszom, addig nem mindegy? Persze a vidéki víztől kb nagyságrendileg többen lesznek kampecák, de nem érdekes.
Minap vettem egy Tefal serpenyőt, ha hamarabb szólsz, nem gyújtok alá, mert tuti az is oldja a mérgeket.
Csak bedobom legközelébb a tojásokat, aztán a napon majd lesz belőle valami!
-
-
hentes555
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
És ha pl. mirelit rántott cuccokat (zöldség, halrudacskák, sajt, stb) csinálok, azokat is meg kell egy kicsit kínálni olajjal vagy csak a rántotthúst? -
Smiro
senior tag
válasz
hentes555 #1218 üzenetére
Ahogy írta Olie... Ott lehet tévedés, hogy ez nem olaj mentes sütő. Ez arra való sütő, hogy ne olajban süss, tehát nem fritőz. Ez airfryer, ami nem zárja ki azt, hogy megkend olajjal a cuccot, de nem abban sütöd ki. Feljebb a smilik erre utaltak, poén volt, de aki írta tudja, mitől döglik a légy
-
Smiro
senior tag
válasz
Vérboci #1213 üzenetére
A nem tapadás mentest meg lehet olajozni finoman és jó is. Én a szettet amiatt vettem, mert kellett a két kiegészítő lábas, a rácsok is, a nyársak jól jöttek, de volt, a muffin szilikon szintén hasznos, a papír alapból jó, ha van, a többi cucc ráadás volt. Minőségre meg szerintem semmi baj nincs, összehasonlítva a Philips XXL anyaggal. Igyekszem mosogató gépet kerülni, inkább kézzel mosom el ezeket. Meg nyilván nem szabad megkarcolni, de az sem olyan lenne, mint egy karcos teflonban sütni-főzni. Szerintem.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén rendeltünk egy Xiaomi fryert, remélem a héten megjön, már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Itt az utolsó pár hsz-ben néztem, hogy van hozzá ez a tartozék készlet, ami tartalmaz ilyen fazék jellegű cuccot is. Ebben miket lehet készíteni pl?
És mi a különbség ahhoz képest, mintha egy sima pl. Tefal Ingenio levehető nyeles lábast beleteszek? -
kola99
tag
Akinek esetleg elég egy kisebb gép , / kis fogyasztással /
a Gorenje AF1409DW 23.900 ft akciósan .
/ Teljesítmény: 1400 W , 3.5 l edény kapacitás / [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest