Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
YoSzabee #987 üzenetére
Valamilyen szettet vegyél hozzá. Van benne lábas rács, kistepsi, füles edény, muffinforma, ilyesmi.
Én a banggood.com-ról rendeltem (ait fryer accessories). Mérd le a kosár méretét, mi fér bele. Van 7-8-9 inches készlet. 9-10e Ft körül van, lengyel, cseh, spanyol raktárból 1 hét alatt megjön.
Pont most sült ki a kolbász.
-
YoSzabee
tag
Üdv!
Nemsokára szolgálatba lép egy Gorenje gép.
Első ilyen eszköz lesz a háznál, ezért segítséget szeretnék kérni, mit érdemes beszerezni már az első használathoz, illetve mit ajánlott? Gondolok itt kiegészítőkre, illetve általános használati tippekre is.
Köszönöm a segítséget! -
youckey1981
csendes tag
Lidl-s gép Dunakeszin is van még több darab. Én ma reggel vettem.
-
123xyz
aktív tag
Leírták neked, hogy szúrj bele fogpiszkálót, vagy ott van, amit erdey_a osztott meg:
"van egy trükk: én előmelegítem a sütőt, aztán lekapcsolom és úgy teszem be a cuccot (esetemben pont a hot-dogot) és hagyom 30-40 másodpercig. ezalatt a sajt éppen annyira összeáll, hogy ha indítom a sütést, már nem fújja le."
Nem atomfizika... -
McAdam6
aktív tag
Pécs, Puskin téri Lidlben is láttam pár darabot.
-
MittuDomain_
őstag
Nem tudom ide, vagy inkább a spórolós vagy BB fórumra írjam: Lidl silvercast XXL forró levegős sütő 3db készleten, Bp XI Móricz Zsigmond körtér üzlet.
5,2l, 2150W.
24.444,- Ft -
fradi81
veterán
Kipróbáltam princessben a melegszenyót teljesen jó az állaga nekem 5 perc alatt megvan. Szerintem emellé már felesleges külön sütő.
-
Smiro
senior tag
Én leterítem a lyukacsos papírral, ráteszem a rácsot (mindez ugye az alis cucc) és hajrá. Megjegyzem, a Philips xxl-hez rendeltem még 2 csomag 9 inch méretű, négyzetes papírt, de az nagy bele. Elég a 8 inch. Mondjuk így teljesen lefedi az alját, a korábbi kereket meg az itt írt módon teszem rá, ha szükséges. Az kerek, alulra meg kicsi, pedig 8 inch.
-
erdey_a
addikt
a sajtot is felkapja, ha kicsire van reszelve.
de van egy trükk: én előmelegítem a sütőt, aztán lekapcsolom és úgy teszem be a cuccot (esetemben pont a hot-dogot) és hagyom 30-40 másodpercig. ezalatt a sajt éppen annyira összeáll, hogy ha indítom a sütést, már nem fújja le.a hot-dog receptet én is innen a topikból vettem: sparos bucit vágok be hosszába, abba füstli, amit előzőleg kicsit elősütöttem, rá a sajt.
a bucit vagy megkenem előre kecsappal \ mustárral, vagy csak utólag. ez nem esszenciális.
nagyon bejött a családnak így a hot-dog -
w.miki
veterán
Melegszendvicset ugyanúgy tudok ilyen sütőben csinálni, mint egy retro sütőben?
Kenyér, szalámi, sajt, hagyma, sütés? Vagy van még valami? Vajon hány fokon megy ilyenkor? -
RazoR
veterán
Ha valaki budapesti és Lidl-ös gépet keres Dunaharasztin 2 helyen rogyásig vannak gépek, illetve a Philips 4,2L-es gépe is van 34k-ért.
-
erdey_a
addikt
válasz
tibbike01 #960 üzenetére
elírás... 1400 wattos
az ára a pennyben jó, valós akció.
ettől függetlenül természetesen nálam is aldi/lidl lenne a nyerő -
Esetleg valamelyik debreceni LIDL-ben nem látott még valaki XXL sütőt?
-
Cyrin
addikt
Csatlakozom én is és Lidl XXL-lel, utolsó kettőből hozta el a párom az egyiket Szegeden. Csak az egyik Lidl -ben volt már.
Kíváncsi leszek, sokat sütünk gázon olajban, és sütőben gluténmentesen sokszor 4 főre.. (Tiszta olaj és olajszag minden, hamar ez megoldódik, megérte) -
RazoR
veterán
Sziasztok!
A Lidl XXL-nél van valami tennivaló első használat előtt? Elmosogattam a kosarat, kiégetni ajánlott? Ha igen hány fokon, hány percig? Köszi!
-
kola99
tag
válasz
szpeti40 #947 üzenetére
Biztosabb , hogy a forró levegő körbe süti az ételt ,
ha a kosár alján és oldalán is tud áramolni...De a rázogatást is ki lehet hagyni , ha pl ilyen készüléket veszel :
/ 3D grillező kosárt körbeforgatja . Klarstein VitAir Turbo , 1.400 W , 9 L-es..és csak 35k./
[link]
" A lidl-ös XXL-nek kivehető a kosara?" -ha a 937-es hozzászólás képén az van , akkor igen .
-
kola99
tag
Pont ezért kellett már a 3. féle gépre cserélnem..
A Tefal helyett , inkább a 0,6 dl-er kevesebb , és 10k-val olcsóbban ...
a Gorenje AF1700DB lett a végleges ,
aminek kivehető és lyukacsos és oldalsó réses kosara is van
/ ez 5l-es és még félrerakattam mikor 29.990ft volt/ [link]
Mivel le kellett vásárolni a fennmaradt pénzt ,
ez még belefért /Gorenje aszaló,fogyókúrás desszertként az aszalt gyümölcsök készítésére , amik 2.700 ft/kg-nál kezdődnek . akciósan 13,500ft volt / :
Elegem van a variálásokból[link]
-
A Tefal Easy Fry XXL EY701D15 mennyire ajánlott?
Ha jól látom ennek se lyukacsos a kosárnak az oldala. -
eagleberg
aktív tag
Legfrissebb szerzemény egy elektromos gyorsfőzőre/kuktára (gyorsfőző topicot nem találtam) rakható forrólevegős sütőfedél.
Többféle van, mi ezt vettük.
Elsőre nem igazán tetszett, de mostanra már megtalálta a helyét.
Ezt második gépnek használjuk.
A "rendes" airfyer-be sül a krumpli, ebben meg a hús ... gyorsabban kész a kaja. -
Smiro
senior tag
Ma rántott velő, sült krumpli combo... Egyszerre sült, és baromi jó volt. Már teljesen leszoktam az olaj ízéről. Nagyon jó a tiszta étel íz. Na, meg hogy nincs olaj szag, csak kaja illat.
-
Voice24
őstag
Mi tegnap másodszor sütöttünk benne alsócombokat, és mivel a múltkori 8 db igencsak ki volt centizve 4 személyre, most 12 db került bele. Kicsit zsúfoltan voltak, kettő vagy három a többire került, így a sütési időt növeltem. A Silvercrest könyvében lévő recept alapján 10 perc helyett 12-t ment 200 C fokon, majd 12-t 140 C fokon, és a végeredmény megint tökéletes lett. Köretnek természetesen a szintén ebben sütött krumpli volt, így minimális edénykoszolással, minimális szaggal megvolt 4 felnőtt ebédje.
-
Fifi
őstag
Anyós jóváhagyta a tesztelést karácsony előtt.
1db csirkecomb volt az áldozat 25 perc sütés 11:35-től 12:00-ig
Egy alkalmi mérésekre használt BlitzWolf BW-SHP6 által rögzített adatok:
Itt kosár kiemel, comb fordít:
A sütés teljes fogyasztása 0,41 kWh volt:
A "végeredmény" szépen megsült, ropogós volt a bőre és így nézett ki:
-
Ajándékok
aktív tag
-
Acheron
őstag
Főleg, hogy a (személyes) tapasztalatok alapján a kézzel gyúrt és sütőben kisütött kenyeret megközelíteni sem tudja
Van itthon (talán komolyabbnak nevezhető) gyúró gép, de még az ő gyúrása után is érdemes kézzel átgyúrni (a kéz hőjét egy gép nemigen képes átvinni), igazán jó házi kenyeret én még csak így tudtam készíteni (a gépiben mindig volt egy ilyen "sűrűtészta" érzésem.)
-
kola99
tag
De bevált a Blitzhome , csak ha már úgyis ajándékozni kell ilyesmit , akkor inkább a 2 hete használatban lévőt újra csomagolva / ráfoghatjuk ,hogy Tesztelve
/...
Viszont a Tefal az újabb , tavaly nyári típus és főleg e miatt :
" Javítható termék – 10 év
Egyszerű szervizelésű szerkezet, gyors és költséghatékony alkatrész szállítás tíz éven keresztül " -
kola99
tag
Az Anyósok márcsak ilyenek ,
nem csak a Vejét tartja izgalomba Karácsonyig...
hanem 300 Fórumozót is...Viszont én meg beadtam a derekam és vettünk egy :
TEFAL EY701D15 Easyfry XXL Olajsütő, 5.6L 1.700 W-ost , 39 k. [link]
/ amit megtartunk , a meglévő BlitzHome-t pedig elajándékozzuk/
meg egy Gorenje BM1400E kenyérsütő-t 35k. [link]
Úgyhogy Húsvétig szódavizet iszunk Pezsgő helyett..de Kellemes Karácsonyt , és
B.U.É.K. ! -
Fifi
őstag
Megvettük Lidliben a Silvercrest Kitchen Tools XXL-t. IAN szám alapján a termékoldala.
Fogyasztási adatokkal majd csak karácsony után tudok szolgálni, mert ezt kapjuk anyóstól ajándékba, így addig nem használhatjuk.
-
Voice24
őstag
A fogyasztáshoz: nekünk is a 2150 W-os Silvercrest gép van, és ugyanarról a konnektorról üzemel egy elosztóból a mellette lévő mikró is. Ki lett próbálva, ha az air fryer 180 C fokon dolgozott, mellette nyugodtan mehetett a mikró is, valami mást melegítve, meg sem nyekkent a hálózat (32 A van).
-
Fifi
őstag
Van 3x25A és egy 4,76 kWp-s napelemrendszerem. Talán bírja a hálózat és az áramszámla sem szalad el.
Amúgy Banggod.com-ról beszerzett számtalan BlitzWolf BW-SHP2 és BW-SHP6 Smart-Socket-tel van megszórva a lakás, majd megnézem ezt is, hogy ténylegesen mennyit vesz fel abból a 2160W-ból használat közben és mennyit fogyaszt.
Ha érdekel itt valakit meg is írhatod ide. -
kola99
tag
Azért a 2.160 watt-os fogyasztását ,érdemes meggondolni,
/hiába a " nagyonjó "ár-érték ajánlat / ha még a régi alap 16 Amperes hálózatod van a lakóhelyeden ...
Mivel 16A*230V=3.680W=3,68kW ból a gép használata alatt ,
egy kb 1.500 w-os terhelhetőséged marad .
Ebből lejön a szakaszosan bekapcsoló Hűtő-Fagyasztó, Tv , Számítógép ,
neadj isten Mosó-Mosogatógép stb. teljesítménye.
Csak azért írtam , mert ha meghaladja, lecsaphatja a Biztosítékot, jobb esetben.
Pl: Kerámia lapos tüzhely 3,2 Kw/h sütőjével, szóval csak óvatosan.
/ 32 Ampernél már tiéd a Világ.../
-
Fifi
őstag
A Lidl 12.02-tól érvényes ajándékkatalógus 6. oldalán szereplő Silvercrest Kitchen Tools XXL ugyanaz lesz, mint ami volt a 10.25-től érvényes újság 32. oldalán?
Paramétereik és áruk megegyezik. Az októberinek is voltak lábai , mint a mostaninak?
-
Siriusb
veterán
Kiegészítőket (kisebb méretben) nem talált most valaki jó áron, akcióban?
-
kola99
tag
Aki esetleg megelégszik egy 2,3 L-es készülékkel :
itt csak 10.500 ft : [link] -
Smiro
senior tag
Kipróbálom természetesen, mibe sem kerül
A lyukacsos papírhoz: igen. Kis kézügyesség, lyukasztó, olló, papír és szorgalmas unoka is jó hozzá... De csak most jutott az eszembe. Papír mindenképpen megéri, kiegészítő közül a rács, csipesz és a pizza tél volt használva. Kellett. Sütemény még nem készült, de ahhoz is van tál, szelet kenyérhez is tartó, és a nyársas készség kipróbálása is várat magára. Alátét már máshol teljesít szolgálatot, nem airfryer mellett, a két szilikonkesztyű szerű tünemény még nem volt hadra fogva. A papír viszont fogy, de azért 100 db lassan kopik majd el. Ráadásul van, hogy 2-3 alkalommal is felhasználható, például pont a péksütinél. -
nagysz
tag
köszi mindenkinek a csigás ötleteket, kipróbáljuk!
-
F34R
nagyúr
Udv sracok, ismeri valaki a Cosori termekeket?
-
kola99
tag
Esetleg aki a Philipsen kívüli minőségibb terméket keresne,
kijött a Xiaomi nagyobb típusa : Xiaomi Bear TXG-S5T20
5.5L -es , 39 k. [link] -
Siriusb
veterán
Szettet nem hiszem, hogy fogok venni, egyelőre nem látom át, hogy (ki)használnám-e.
Ilyet találtam pl, feltételezem erre gondoltál: https://www.aliexpress.com/item/1005002317603564.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!