Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mephi666 #1697 üzenetére
Ez bennem is felmerül mindig, de tuti csak forgatgatással lehet megoldani a gyári max mennyiség sütését. Viszont itt már igen sokat számíthat, melyik készüléket használod! Láttam minap 1300W-os sütőket is....nekem az alapból kevésnek tűnik.
(#1698) bul07
Én mindig csepegtetek olajat mindenre, krumplit egy tálban jól összeforgatom, közben sózom is. Lehet, hogy azonnal el kéne mosnom, kevesebb nyűg lenne vele....
Holnap majd szétnézek a Tesco-ba meg a Pepco-ba hátha láttok valami szóró eszközt az olajnak
Szerintem felejtsd el, ha az általam ismert fizika még nem változott, minden ilyen porlasztó csak kiköpködi az olajat, amit olajjal árulnak, abban simán vizesre van higitva az olaj vagy valami nagyon vékony olaj van benne. Tudod milyen durva mechanika kéne, hogy az étolajat porlassza egy ilyen pici eszköz és mekkora erő kéne hozzá? No de majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest