Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMontana88
csendes tag
válasz
hdsentinel #4687 üzenetére
Jogos. Jobban belegondoltam, és teljes mértékben igazat adok.
Eszem ágában sem volt egyébként hátráltatni se Téged, se a felhasználókat bármilyen szinten megkárosítani ezzel.
Sajnos a mai világban ugye megszokott, hogy az ember automatikusan letölti a programokhoz a crack-et és nem veszi meg eredetiben. Mint ahogyan hasonlóképp a játékoknál, zenéknél, filmeknél... az ember letölti torrentről (nyilván nem mindenki, de elég nagy arányban). Ugyanakkor valóban fontos, hogy néha támogassuk az adott együttest, amiért rajongunk, elmenjünk moziba, esetleg megvegyük a játékot/programot is. Csak ez minden esetben nyilván nem kivitelezhető az átlag embernek (és ugye ez a nem minden esetben azt jelenti, hogy eléggé a minimumhoz konvergál). Hogy miért, az elég evidens kis Hazánkban élőknek.
Persze igaz az is, h akkor az ember ne várjon segítséget a fejlesztőtől, ha tört verziót használt, ez teljesen korrekt.
Nyilván amikor először feltettem a kérdést a problémámról, egy pillanatig sem gondoltam bele, hogy hoppá, hát ez nem eredeti, mit akarok. Hisz mint írtam, ez a mai világban már annyira természetes.
Szóval azt akarom kihozni az egészből, hogy elnézést, hogy raboltam az időd, így evidens, hogy nem kellett volna feltennem a kérdést.
Mindenesetre mivel látom (visszaolvasva a hsz-eket), hogy mennyire segítőkész vagy, amint tehetem meg fogom venni én is a licenszt ehhez a programhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest