Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TMontana88

csendes tag

válasz hdsentinel #4687 üzenetére

Jogos. Jobban belegondoltam, és teljes mértékben igazat adok.
    Eszem ágában sem volt egyébként hátráltatni se Téged, se a felhasználókat bármilyen szinten megkárosítani ezzel.
    Sajnos a mai világban ugye megszokott, hogy az ember automatikusan letölti a programokhoz a crack-et és nem veszi meg eredetiben. Mint ahogyan hasonlóképp a játékoknál, zenéknél, filmeknél... az ember letölti torrentről (nyilván nem mindenki, de elég nagy arányban). Ugyanakkor valóban fontos, hogy néha támogassuk az adott együttest, amiért rajongunk, elmenjünk moziba, esetleg megvegyük a játékot/programot is. Csak ez minden esetben nyilván nem kivitelezhető az átlag embernek (és ugye ez a nem minden esetben azt jelenti, hogy eléggé a minimumhoz konvergál). Hogy miért, az elég evidens kis Hazánkban élőknek.
    Persze igaz az is, h akkor az ember ne várjon segítséget a fejlesztőtől, ha tört verziót használt, ez teljesen korrekt.
    Nyilván amikor először feltettem a kérdést a problémámról, egy pillanatig sem gondoltam bele, hogy hoppá, hát ez nem eredeti, mit akarok. Hisz mint írtam, ez a mai világban már annyira természetes.
    Szóval azt akarom kihozni az egészből, hogy elnézést, hogy raboltam az időd, így evidens, hogy nem kellett volna feltennem a kérdést.
    Mindenesetre mivel látom (visszaolvasva a hsz-eket), hogy mennyire segítőkész vagy, amint tehetem meg fogom venni én is a licenszt ehhez a programhoz.

Új hozzászólás Aktív témák