Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
hdsentinel #4292 üzenetére
Köszönöm.
A napokban kicsit visszaolvastam itt sok fórumon és meglepődve láttam, hogy már kb. 2 éve folyamatos téma ez a parkolás.Szomorú vagyok, hogy eddig nem tudtam róla (hogyan is tudhattam volna mivel nálam nem ad zavaró kattanó hangot, annyira halkan teszi, ezért fel sem tűnt), lehet pár évvel meghosszabbíthattam volna a HDD-k élettartamát. Nagyon sokat ment a gépem "inaktív" állapotban, amikor csak órákra magára hagytam...
Még annyit szeretnék kérdezni, ha jól értelmeztem, akkor az APM érték maximális teljesítményre állítás (254) és a Lemezek leállításának megakadályozása nem ugyanazt teszi? Első esetben hagyja a fejet ahol éppen van, a másik pedig "hogy a hőterhelést csökkentse a fejet időszakoson más-más pozícióba küldi", ezért optimálisabb, ha nem az APM-et állítom, hanem a lemez leállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest