-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohan echte
tag
Régóta olvasom a fórumot és engem is érdekelne ez a timeshift.
Az a baj hogy nekem ez egy kicsit magas. Valaki tudna segíteni a telepítésben?
A telefonom függő,teljesen alap. Garancia ugrik ha ezt telepítem? -
zohan echte
tag
Hátlapra milyen márkájú fóliát érdemes tenni ami kivágott és itthon is kapható? Mert üzletbe akkor olyat rendelnék.
-
zohan echte
tag
A walkman albumban egy pár mappa zenéit is kirakja egyesével, de a legtöbbnek csak a mappáját. Szóval elég zavaró ez a sok zene a mappák közt. Már próbáltam mappákra osztani de semmi. Mi erre a megoldás?
-
zohan echte
tag
válasz
razorka777 #8645 üzenetére
Köszöntem.
-
zohan echte
tag
Üdv. 4.4.4-et telepítettem,gondoltam változtatok a csengőhangon de a hangválasztó nem jelenik meg csak a file commander. Hogy tudom a gyári csengőhangokat vissza varázsolni?
-
zohan echte
tag
Azért az durva hogy 6 hét alatt 50eft-ot buktam már most a telefonon. Hallgattam volna az asszonyra.
-
zohan echte
tag
Szerinted én direkt vettem 14w09-et 05.21.-én? Hát nem,de mivel nálam nincs a led hiba és csak néha van lefagyás (híváskor),ezért nem fogom beadni szervizbe. Ott amúgy is csak elcsesznék. Használom,majd egy idő után 10% befizetése mellett a biztosítást igénybe fogom venni.
-
zohan echte
tag
Én azt vettem észre hogy az AUO panelesbe a CPU nagyobb órajelen dolgozik és kevésbé melegszik mint a JDI. Illetve a fluxuskondenzátor is jobb benne ezért a gpu is nagyobb teljesítményt tud leadni.
-
zohan echte
tag
Sony zenelejátszóba az albumokhoz van hogy a régi vagy egy másik kép társul. Android/Data/com.sonyericsson.music vagy a DCIM/.thumbnails/.thumbdata3 érdemes törölni? Amúgy thumbnails-be a képeket szoktam törölni a thumbdata3-t még nem mertem,kettő is van belőle majd 500 MB. Mik ezek?
-
zohan echte
tag
Ez a 14W téma nem hagy nyugodni. Az enyém 14W09,Telekomos,biztosítás is van rajta,2 hete vettem,vannak lefagyások. Mivel a telefonra vigyázok azt se szeretném ha szervizbe kerülne. Milyen indokkal tudnám cseréltetni vagy tényleg törjem szét?
-
zohan echte
tag
14w09 4.4
-
zohan echte
tag
panel_id-t mivel tudom megnyitni? Próbáltam ES,TC,FM,de az nem nyitja.
-
zohan echte
tag
Akkor ez most mit is jelent? Kép
Eddigi tapasztalatom 10 nap alatt. Lefagyás és utána alkalmazások megnyitása 4x,kamera 2x volt nem elérhető több kép készítése után.
Navigáció,netezés,fotó és videó készítés jó. -
zohan echte
tag
Kelly416 igazad van. Én is írtam neki privátot,de rá se ....
6 napos telefonom sikeresen leejtve, a hátulján centis karc amiről nem tudom eldönteni repedt e vagy sem. Körömmel érezni sajnos. Még jó hogy van rajta biztosítás. Mit tanácsoltok milyen tokot vegyek rá? -
zohan echte
tag
Az összefoglalóban az van írva,hogy a hátlapon gyárilag nincs fólia. Ez véleményem szerint téves infó. Hátuljáról a matt fóliát levettem és örömmel tapasztaltam hogy azon is van még egy gyári fólia. Három napja vettem a telefont azóta egyszer tapasztaltam lefagyást és ezen kikapcsolás segített. Nokia után boldogság van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Gaming notebook topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest