- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranga9
csendes tag
Szia. Legyél nagyon rámenős már már idegesítő!!! Én cordonnal 28 emailt váltottam pontosan ebből 3 volt az ő reakció emailjuk. Egy idő után mikor éreztem le..arnak mindig ugyanazt az emailt küldtem el amíg meg nem unják alapon... Bejott 😀. Telefonon is raalltam a dologra velük szal ha valami infót akarsz én ezt javaslom.
-
goranga9
csendes tag
Megjott az XPRO-s edzett üveg előre hátra. Korrekt csomagolás. Elsőre minőségének tűnik. Persze puding próbája az evés 😁😁 4000 pengő volt
-
goranga9
csendes tag
sziasztok.a keresőt használtam már de nem lettem okosabb sajnos.tegnap a telefon potty.kijelző megmaradat csak érintésre nem reagál.tehát valami rémlik hogy pár hete olvastam a témában itt a fórumon linket lcd panelre.vagy ötletek esetleg eladó kijelző érdekelne.ebay-en 20 körül megvan UK-ból.előpre is köszi az építő ötleteket!
-
goranga9
csendes tag
Sziasztok. Vikinek valami ötlet hogy Cm12.1 alatt miért nem enged recoverybol egy darab sound modot se felrakni? Mind failed amit találtam és elvileg mind hozzávaló
-
goranga9
csendes tag
http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Aluminum-Metal-LED-USB-Charger-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Z2-Z3-Compact-/121569016745?pt=LH_DefaultDomain_3&var=420516608809&hash=item1c4e13fba9
most jött meg ez a Mágneses kábel.minden oké vele.minőség,töltés,stabilan tartja magát a telcsin. csak gondoltam hátha valakik még keresgélnek és egy hetet tudnak várni amig ide ér.(az előzőben megtört a kábel és kuka lett ) -
goranga9
csendes tag
Sziasztok.észrevétel.felraktam a rootolt nyalokat simán felment semmi gond nélkül nyitott Blre. Ám Egy napot hagytam rajta és visszaraktam a régit.xposed modulból gravity box,xled ment rendesen de ezeken kívül minden másnál ujrainditas után Lefagyott boot logonal. A viber használata közben hanguzenetnel kiirta nem lehetséges mert nincs elég memória
-
goranga9
csendes tag
válasz
mabandi1 #13722 üzenetére
Nekem is fehérek voltak a papírok és mégis pára volt a kameraban.bár nekem azután hogy szervizbol jött vissza És rá pár napra. Gariban csinálták. Bár azóta annyi nyűgöm volt a cordonnal hogy zsír New készüléket adtak. Én a helyedben mormolnam az imákat....kontàr banda
-
goranga9
csendes tag
Otleteket kernek. Nyitott bootloaderen aicp.nightly 6.0 4.4.4 van fent. Upc phone eddig mukodott gyari romon. Most kicsong es mikor felveszik egybol leveszi a telo a beszedhangerot es nem engedi allitani szal vonal kapcsol csak nem hallani egymast. Normal hivassal semmi gond. Lehet ennek koze a drm kulcsokhoz? Atnyalaztam mindent ezerszer de semmi. Koszi a tanacsokat
-
goranga9
csendes tag
Sziasztok. Nyitott bootloaderen kinek mi jott be rom es kernel kombo?ki mit hasznal?
-
goranga9
csendes tag
-
goranga9
csendes tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Készülékét cserélni fogjuk, jelenleg az új készülékét érkezésére vár. Javítási határidőnkön belül tájékoztatást fog kapni a javítás további részleteiről.
Megértését és türelmét köszönjük!
ezt kaptam ma a szerviztől miután ma szószerint óránként ugyanazt az üzenetet küldtem nekik hogy infót kérek a telcsiről.ha jól értelmeztem ezt a szép magyar üzenetet akkor cserélik.sikerüűlt elérnide majd ha a kezemben lessssssz a new készülék akkor örülök mert 3. hete tart a szerviz mizéria.remélem többet nem megy oda semmilyen telefonom....üvegeket rakom is fel elől hátul ha megvan a teló.nekem is előadták hogy kiemelt ügyfél vagyok bla bla bla.de visszaírtam hogy nem kiemelést kérek hanem egy new készüléket mert akárhányszor náluk jár és nem az én hibámból(ők cseszik el egyre jobban)egyre pocsékabb.hozzáteszem mindezt megelőzte egy igen szívhezszóló email a szervíznek.....
-
goranga9
csendes tag
Grafy12 cserelte uvegre.nekem is o segitett mit honnan amig a gari nem volt tuti.de inkabb csinaltam volna magamnak....
-
goranga9
csendes tag
-
goranga9
csendes tag
Értem.köszi a választ. Nekem kamera és hatlapcsere volt. Elsőre kihagytak egy hangszóró rácsot alulról,én sem vettem át ment vissza. most meg ezek szerint beazik....érdekes hogy pont a kameranal. Indikátor lapocskak fehérek szal nem értem...Bár a tiéd Nagyobb volumenű dolog ahogy olvastam szal szerintem az enyém küldik vissza és nem cserélik.negyed óra és elvalik...meg az is érdekes most mitől jött elő mikor a boltból kijottem és wcben nyomtam csapala... És minden oké volt
-
goranga9
csendes tag
Ugyfelszolgalat azt mondja addig jár a telefon a szervizbe amíg úgy nem látják jobban járnak ha kicserelik mint cserelgetik a részeket. De nem kötelesek cserélni. Ezt a Sony központ dönti el.azért asztalra csapok.hátha.egy óra és kiderul...
-
goranga9
csendes tag
Sziasztok.korai öröm volt....párásodik a kamera és a Led
Szóval szerviz ismét.... Valaki pontosan megtudná mondani hogy is van a készülék csere? Ez a 3. Szervize 3 héten belül...már egyáltalán nem bízom benne hogy ez olyan lesz valaha mint gyárilag... Mikor csaphatok az asztalra hogy márpedig New telefont kérek nem állandóan szervizbe küldeni? -
goranga9
csendes tag
válasz
Quasi_modo #10110 üzenetére
nem kicsit
-
goranga9
csendes tag
válasz
Quasi_modo #10108 üzenetére
vagy kárpótlás
ugyanis először mikor visszakaptam hátlap és kamera csere után alulról a hangszórórácsot lehagyták.rögtön ment is vissza a szervízbe
-
goranga9
csendes tag
sziasztok.valaki ötlet hogy ez hogy lehetseges???volt egy szervízes mizériám.pénteken visszakaptam a telefonom.TM-os VOLT
ugyanis az van hogy eddig a service menuben minden azt jelezte hogy függő,ertem itt a sim lock részt es a configurationban is allowed NO volt.ma valamilyen indittatásból megnéztem.és allowed YES van és mindenütt 0 a sim locknál.magyarán ha jól értelmezem gyári független lett valamitől a gyermekem.KIEMELEM a szervizes mizéria előtt függő volt és allowed NO.IMEI szám stimmel.total nem értem...csak pislogok.
másik dolog.olvastam a kiterjesztett valóság gondot hogy lefagy ilyesmi.4.4.4 kaptam vissza a gyermeket.kipróbáltam az effektet én is és lafagyott nem reagált semmit.átlőttem memókártya tárolásról belsőre és megjavult.másnál pont az ellentét megoldást olvastam hogy memkarira lőtte be a tárolást belsőről. -
goranga9
csendes tag
Sziasztok.megjott egyben a gyermekem a cordon vágóhidrol.kamera és hátlap csere volt de mivel első nekifutasnak a rácsot alul lehagytak így ment is fel. Most első dolgom volt mindent megnezni még a szervizben kamera illesztés ilyenek.aztán rögtön irány a WC;-) be a csap alá.....azon is atment....szál most oké.de már rettegek nehogy barmiert szerviz kelljen valaha.kontár cég....
-
goranga9
csendes tag
http://m.ebay.com/itm/181490188794?nav=SEARCH
En ezt rendeltem hátra üveget pénteken és ma megjött. Csak a gyermek azóta is szervizbe....szal nem tudom felruházni 😜 -
goranga9
csendes tag
Sziasztok.szerviz tapasztalat....:a kamerat sikerult osszekaristolnom es mellette a hatlapot ugy hogy a kamera olyan kepet adott mint ha mindennek auraja lenne.megevett a fene....gondoltam ennek ennyi mert en okoztam a dolgot,de gondoltam megnezetem gariba hatha benyelik.annak idejen a rayemen is csereltek szo nelkul.szal bevittem,atvettek,elkuldtek.Tm-nal vagyok.ez 4.en volt hetfon.tegnap jott az sms hogy mehetek erte.kozben vegig paraztam mert a csavo azt mondta ha gariba nem megy kb egy szazasba fajna nekem.ki is nyilt a szemem hogy mi a picsa kerulhet ennyibe mikor a kamera egy 10-es a hatlap 4-5 korul radasul uveg...na a lenyeg.....ma reggel bementem.adta volna at...vigyorogtam mert a minden cserelve lett gariba de........egybol kiszurtam hogy hianyzik alulrol a hangszoro pottyokkel teli kis racsa...szal at sem vettem irany vissza a szervizbe.kerdeztem mi van....ez hogy.....?mondta hogy ir nekik egy surgeto levelet es hatha gyors lessssz.bar kellemesen csalodtam ebben a kb egy hetes idoben is mig a gyermekem tavol volt.ennyi.remelem egyben kapom vissza hamarosan.elso dolgom lesz a csapala nyomni mert ha gaz van irany megint vissza....ugyanis eddig a vizes dolog klappolt.megjart forrast,furdot,szakado esot tavat.....
-
goranga9
csendes tag
megoldva
most jöhet a timeshift video
-
goranga9
csendes tag
sziasztok.na egy ideje bütykölök.a root sikerült.xposed meg romtoolbox meg ilyenek látják de,,...és nagy de... az su bináris nem frissül, a busyboy telepités akárhogy akármiylen verziót nézek nem engedi pedig az is kiirja a rootot észleli......a lockeddualrecoveryt akartam feltenni a timeshift videó miatt amugy szinte minden megoldható xposedből.hja...rootexplorerben sem enged belenyúlni nyomkodhatom én az r/w gombot nem vállllt át mint kéne......szal ....feladtam részemről.valaki valami TANÁCS?lehet kicsit zavaros mert csak nagyjából irtam le gondjaimat.elnézés és a helyesirásért is....
az sdfix is failed
csak hogy teljes legyen
-
goranga9
csendes tag
sorry benéztem...nem a leújabb flashtool volt....így már rakja is fel
mehet a nyomkorászás
-
goranga9
csendes tag
processing fota-reset.ta
itt megáll sokadjára a flashtool.legujabb verzió.nincs már ötletem mi lehet.....
4.3 t-s romot lementettem.végre én is rávettem magam.egy ideje agyalok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elite: Dangerous
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest