- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spett14
tag
válasz
Quasi_modo #26714 üzenetére
Szóval, őszintén...
Semmi...
Persze sok minden, de ahogy vártam, normál napi használatban nem érződik semmi!Ami egyébként jelentős különbség:
Pozitív:
+ szebb kijelző, nagyobb fényerő
+ hasonló akkuidő
+ nagyon jól működő ujjlenyomat olvasó
+ nagyon gyors képkészítés, színhűség
+ gyönyörű makrók
+ nagyon jó videó felvételek
+ elegáns megjelenés (bár 99%-ban tokban van)
+ úgy nézem, hogy végre ehhez már lesz "egykezes" autós tartó, mint anno a "P"-hez volt.Negatív:
- lassabban tölt az autóban Waze használat közben (Z1c-t mágneses kábellel töltöttem)
- jobban melegszik
- k@÷va drága!Talán ennyi. Persze ez személyes, abszolút szubjektív vélemény.
Ha nem jött volna a lehetőség a cserére, akkor a Z1c még jó ideig kiszolgálta volna az igényeimet! -
Spett14
tag
Uraim (és hölgyeim?)!
Fájdalommal, de közben örömmel veszek búcsút a fórumtól. Sikerült szert tenni egy Z5c-re, így bár élmény a fórum olvasgatása, - főleg, hogy a Z5c fóruma még eléggé halott - de a napi többszöri idelátogatást ezután csökkenteni fogom!
További sikeres fórumozgatást, ötletelést és legfőképpen kitartást Mircinkónak a további fejlesztésekért!Üdv!
-
Spett14
tag
Most váltok Z5c-re!
Nekem tetszik a háza, hátulja és az egész.
Jó a nagyobb kijelző, és az ujjlenyomat olvasó! Két ujjamat regisztráltam és az esetek 90%-ában elsőre sikerül is, pedig tokban van.
Kapott üveget is előre, vigyázok rá, úgy mint a Z1c-re!
A kamera tényleg nagyon gyors, de még nem volt időm és energiám tesztelni.
Kíváncsi vagyok az akksi-időre, ha hozza azt amit a Z1c, akkor király! (Estére maradjon benne 30-40%)
Nagyobbat nem szerettem volna, ez pont zseb- és tenyérméret!
Ha nem jött volna a Z5c, akkor maradok, főleg a MIrcinko ROM miatt! -
Spett14
tag
válasz
Mircinko #26023 üzenetére
Szia!
Lehetne kérni,hogy az "gyorsbeállítások" közé bekerüljön egy 2G/3G/2G3G kapcsoló? Xperia P-n CM11 alatt volt és nagyon hasznos volt! Mivel a cégnél gyenge a 3G, így van, hogy addig kínlódik a 3G-ra való kapcsolódással, hogy rövidebb-hosszabb ideig nincs térerő. Így amíg ott tartózkodom, át tudnám váltani könnyen 2G-re!
Egy problémával találkoztam V3.0 alatt, ami lehet, hogy szintén a fentinek tudható be, hogy aktív hívás alatt érkezett és fogadott hívásnál vagy én nem hallom a hívó felet, vagy ő nem hall engem. Újrahívásnál nincs probléma!
Köszönjük a munkád!
-
Spett14
tag
Valaki használja, vagy próbálta már a CM 12.1-est?? Mircinko v3.0 megjelenéséig kipróbálnám!
-
Spett14
tag
Valaki leírná annak a menetét, hogy egy Telekomos romra hogyan tudnám feltenni a 4k/120 fps módot? Melyik root működik és melyik recovery?
-
Spett14
tag
válasz
Attici #22478 üzenetére
1. Igen, ne ázzon be. Ha beázik, és nem az ajtók felől, akkor cseréljék. Feltéve, ha nem érte külső behatás.
2. Szerintem egy ügyfélszolgálatos nem jogosult eldönteni, hogy egy 50-70-100-200 eFt-os telefon mitől hibásodott meg. Így a szervizbe küldés szerintem jogos. Aminek az időtartama viszont kérdéses.
3. Fődarab. Érdekes fogalom. Ha nem ennyire kompakt a készülék, akkor vajon mit cseréltek volna?
A garancia 90 nappal hosszabbodott meg.Kitartást a várakozásra!
A telefont amúgy a Cordon cserélte nem a Telekom.
-
Spett14
tag
Uraim!!!
Több mint 3 hete beadtam a telefont a Telekomhoz, mert egy 10 perces fürdés után a kijelző jobb oldala felől kb 2 nap alatt egy "felhő" átvonult, a kijelző befoltosodott. Indikátorok fehérek maradtak.
Ma megjött az értesítés, hogy átvehetem a javított készüléket.
A javítás fődarab csere volt, azaz kaptam egy teljesen új készüléket 5.0.2-vel telepítve!!!
Le a kalappal a Coron és a Telekom előtt!!! -
Spett14
tag
válasz
Nandivagyok #19927 üzenetére
2 ó 19 p 56 mp a képernyőidő.
Persze mindehhez hozzá kell tennem, hogy Stamina módban ment egész nap. Igaz a K9 és a Timely be van téve kivételbe. -
Spett14
tag
válasz
Nandivagyok #19918 üzenetére
Nálam nagyon pozitív az akkuidő alakulása! Még az első percben valami RU prerootolt romot tettem föl és nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve! Nálam kb. 20-30 % többletet hozott.
Ma konzultáción voltam és minden óra után lyukasóra volt, amikor folyamatosan neteztem.
2 céges fiók, 1 gmail, dropbox, FB, de Messenger nélkül, Insta, apróhirdetés, Chrome, időkép, yowindow, play áruház böngészés. Ja és egy kis Waze, mert hazafelé dugó volt.
Szóval szétnyomkodtam magamat!
Valós, hétköznapi használatban estére 40-50% között szokott alakulni. -
Spett14
tag
-
Spett14
tag
Hát nekem nem megy a DualRecovery telepítése!
Mindig megáll az alábbi résznél:doing the magic
creating vm (loljavasucks)
libdvm opened (loljavasucks)Mi lehet a gond? Mit nem csinálok jól?
Független, T-s, nem rootolt.
-
Spett14
tag
Sziasztok!
Autóban való használatról szeretnék érdeklődni!
Ki hogyan, miben tartja a telefont, hogyan tölti, headset-et vagy kihangosítót használtok? -
Spett14
tag
válasz
Bile Demon #16765 üzenetére
Köszi, holnap megpróbálom!
-
Spett14
tag
válasz
Bile Demon #16763 üzenetére
3.4.0. Amilyen mázlim van, gondolom fel kell tennem egy előző romot?
-
Spett14
tag
Sziasztok!
A root megállt a "creating cm (loljavasucks)" sornál!
Mi lehet a gond? -
Spett14
tag
Mi a jelenleg használható és működő "root"-oló eszköz .157-hez?
-
Spett14
tag
Gyári vagy jól használható autós tartót tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest