- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
Hali!
Háááát nem írja sehol. A mellé adott 3 hüvely az eltérő vastagságokhoz lehet, de annyi van csak a címben, hogy z1-hez és z1c-hez. Nem tudod megkérdezni az eladót? Nekem van dokkolóm, de szilikonnal nem jó
Más kérdés:
Mircinko rom (most hogy már feltettem) egy kérdés foglalkoztat főképp a Kingroot miatt:
Mennyire biztonságos most a telefon?
Jelszavak, adatok, stb. (egyrészt nem reseteltem mielőtt nekikezdtem a rootolásnak, így minden adat rajta volt), másrészt szoktam bankkártyás appot használni és azért azt nem szeretném, ha kicsi kínai testvéreink másra is használnák.
Ja és még egy, ami feltűnt: a reklámoktól nem mentesültem.... vagy valahol pluszban be kell kapcsolni?
Vagy ti mit használtok ellenük?Üdv!
Aygor
-
Wilika
aktív tag
Biztosan, és biztosan szoftveresen. (na jó, majdnem biztosan
)
Mert munkahelyemen is csinálta, úgy, hogy közben senki más nem panaszkodott a wifire, illetve egy laptoppal is kipróbálhattam mellette, valamint otthon is ugyanezt csinálta, úgy, hogy szintén inden más készülék vígan ment.Viszont vicces (nem), hogy miután megírtam az előző commentem és hazaértem, már működött.
Egyelőre hagyom ahogy van. -
-
air
nagyúr
Csak elírás lehet, vagy Kinában Mininek hívják, nem tudom.
Nincs jelentősége. Ami annak az opcióknak a kiválasztásával jött, tökéletes erre a készülékre.
Azóta van rajta, amióta a topikban is írtam, hogy felraktam.
Semmi karc nincs rajta, csak hajszálrepedések. Dehát az a funkciója, hogy ő repedjen ne a kijelző vagy a hátlap.
Mondjuk én hátulra is ilyet tettem, mert ez a készülék annyira "szép", hogy nem akartam szilikon tokkal elrontani. És a hátsó lap is iszonyatosan tud karcolódni.Egyébként öt percen belül ne írj új hszt!
-
air
nagyúr
Ahogy Bozek is írja.
Bár szöveg nem volt a hsz-ben, de megtalálható.
Tessék: olcsó üveg fólia -
Askformore
senior tag
Én egy 300 Ft-osat rendeltem
Bár ahogy nézem, mostmár 500 lett.. még nem jött meg, mindenesetre kíváncsi leszek.
-
-
kelly416
veterán
Én is zsebben hordom, nem karcolódik. A fólia meg az üveg megvédi a kényes részt, a többi a lyukas zsebem nyomát leszámítva tökéletes. Én nem tennék rá tokot, így ez irányba nem is tudok nyilatkozni.
fraba:
Nem baj, sőt, köszönöm. Lehet, hogy ez van, de ha a Tiéd peremes és nem lekerekített, akkor nekem már nem az van, mert amikor kiesett a lyukas zsebemből, összetört, és azóta van másik. Vagy amint linkeltél, lehet, hogy már a második, ami most is fent van. Passz. Zsírosodik ez, ettől nem kell félteni, de még mai napig nincs rajta egyetlen karc sem. -
kelly416
veterán
Szerintem ne sajnáld a pénzt a Nillkin-re, bár az igazság, hogy nekem sem az van, csak már nem tudom, mi.
Hátulra meg szinte mindegy, úgy is cserélni fogod, akkor meg inkább olcsóbbat keress, több darabosat. Szerintem.Én semmilyen tokot nem használok már több, mint egy éve.
-
kelly416
veterán
Vegyél nyugodtan, nagyon ritkák a hibák. Főleg, ha kicsit is értesz hozzá, félted. Ha lefóliázod a hátulját és teszel egy üveglapot az elejére, minden rendben van, tok sem kell. Ha el szoktad ejteni a telefonjaidat, akkor viszont semmi nem védi meg.
Ez a vas, mivel már nagy ugrások nincsenek az egymást követő csúcs modelleknél sem, még egy ideig ki fog szolgálni szerény véleményem szerint.
Mindenhol rossz a szervizháttér. Eddig azt hittem, hogy az LG-nél talán jobb, de a tegnapi esetet olvasva, ott sem különbek.
-
-
taxy88
aktív tag
Azt mondják ezek az új akkumulátorok kb. 1000 töltés után kezdenek elhasználódni, az napi töltéssel számolva is legalább 2,5 év. Annyi idő után meg úgy is cserélni fogod az egész telefont.
Ha beleolvasol az m4 fórumába, akkor látod ,hogy a belső memória mizériát már javították, és kb 5,3gb szabad hely marad a telefonon. -
-
-
kelly416
veterán
Én leginkább telefonálni használom, úgy ahogy Te is írtad, nem ritkán napi több órát. Soha semmi panaszom nem volt rá. Egyesek szerint kicsit halk, én nem sokat telefonálok metrón, de vonaton és vezetőálláson (az hangos
) is sokat. Tényleg halkabb, mint a legtöbb telefon, de ez velejárója a vízállóságnak. Amúgy meg semmi gondom nincs a telefonnal.
Szerintem az LG-hez képest mindenben előre lépsz, max. a hangerő kicsit (hangsúlyozom, kicsit és nem sokkal) kevesebb. Az aksit majd esetleg szervizben cserélik, bár nem tudom, miért kéne megtenni, az enyém már bőven egy év felett jár és még mindig hozza a 3-4 napos üzemidőket, de akár 5 is belefér, ha kevesebb a telefonálás. Félreértés ne essék, le tudom meríteni bő fél nap alatt is, játékkal.
Ahogy Csari93 fórumtárs is írta, a megapixel nem minden, bár egy 20MPix-es képet, még ha sz@rabb is, össze tolsz FHD méretre, ott már eléggé részletgazdag és csökken a zaj is jelentősen, tehát valamennyi nyereség csak van a megapixeleken is. Szerintem.
Sárgás képek? Igen, ha rosszul kezeled, sárgásak lesznek, főleg az éjszakai képek. Manuál módban sokat lehet javítani rajta, ha nem akar segítőkész lenni az automatika, de legtöbbször jó az is.
Az igényeidet elnézve, vehetsz akár egy jobb Lenovo-t is, azoknak mostanában jó nagy akkujuk van, cserélhető is, és másban sem marad el a legtöbb telefontól, ha ki tudod nyitni a pénztárcádat. Az olcsóbbak ott is gyengék, mint mindenhol.
-
Csari93
aktív tag
Szia!
1) Igen, jó telefonról beszélünk, szerintem ebben minden fórumtárs egyetért.
2) A sárgás képek szerintem hülyeség, érik támadások és dícséretek egyaránt a kamerát (ahogy ezt pár hozzászólással feljebb olvashatod is), de a fehéregyensúllyal még sosem hallottam, hogy bárkinek gondja lenne, maximum ha manuális módban felejti.
3) A megapixel nem a kép minőségét reprezentálja.Példafotókat tudsz nézni bárhol a neten, ajánlom pl kelly416 aláírásában lévő linket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest