Új hozzászólás Aktív témák

• ChD

tag

válasz Quasi_modo #25619 üzenetére

Hali!
    Már az összes rendelkezésre álló töltővel és kábellel volt próbálva. Össze-vissza cserélgetve a töltőkön a kábeleket, meg a pc-n is laptopon is mind hiába.
    A gyári töltője kb 4 hónapja lehalt. De van egy sonyericson 1500 mA-es töltőm is meg egy HUAWEI 2000mA töltő, meg SONY 750 mA és Samsung szintén 750 mA. Mindegyik tölti egy darabig (max 1-2 perc) aztán nem tölti, viszont ébren tartja, így konkrétan meríti. Ha be van kapcsolva atelo, akkor álltalában ki is írja, hogy a töltő nem ad elég áramot... Ha kikapcsolva töltöm, akkor változó az eredmény, volt már, hogy 30-40%-ot is tudtam rajta tölteni, de álltalában ott is megáll a töltés, csak akkor nem 1-2 perc, hanem 3-5 perc.

Kb az 5.1.1-el egyszerre jelenkezett a baj, így gondolva, hogy az a ludas, gyorsan le is szedtem. Ment visza a .283-as végű 5.0.2 de ott is elkezdte a szarakodást. aztán mentem egyre lejebb most a .108 végűnél tartok, ezt kb kikapcsolva tudom tölteni, de bekapcsolt állapotban ezt sem lehet, mert mihamar kiírja, hogy a töltő nem ad elég áramot...

KB. ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák