- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
nash13 #29028 üzenetére
Milyen rendszerrel használod? Egyszer a 4.4.4 Kitekat csinált nekem hasonlót, a Google szolgáltatások ragadt be, folyamatosan pörgött mind a 4 processzormag, és nem segített rajta se újraindítás, se cache/dalvik törlés. Egyedül a factory reset oldotta meg, az meg tudjuk mivel jár, mehetett vissza minden, de azóta legalább jó.
Próbálgasd te is végig amiket írtam, ha egyik se segít, akkor utána mehet az FC. -
PAtr0n
addikt
-
Bozso68
őstag
válasz
nash13 #28927 üzenetére
A baj, hogy kikapcsolt telefonnál sem tölt néha egyáétalán a mágneses mostanában.
Most végiggondolva, esélyesen beleszól a dologba. hogy megpróbáltam a HorizonGo-t működésre bírni mindenféle root elrejtő alkalmazás telepítésével. Egy ilyen telepítési láz közepette a töltöttség jelzés szerint kb 45%-ról azonnal 16%-ra zuhant (diagramm szerint 0%-os tüskéket is láttam benne). Töltöttem rajta, alig ment feljebb. Majd ki-bekapcsolás után felugrott 90%-ra. Valami szoftveres dolog lehet azért a háttérben.
-
kelly416
veterán
válasz
nash13 #28924 üzenetére
Én hétfőn regisztáltam be a z2-met, igaz, már évek óta létre hoztam a fiókom.
Ilyent mágneses töltővel csinált nekem is néha, magyarázatát nem tudom, de nincs köze az akku dologhoz szerintem.
A gyors merülés meg google-nek köszönhető, próbáld meg, hogy letiltod a google backup transfer appot, nekem ez megoldotta a dolgot. Az akad be néha és tartja ébren a telefont. -
-
BaLee
addikt
válasz
nash13 #23684 üzenetére
Nem lehet újratenni, mert ha megpróbálod felszedni millió darabra fog repedni, főleg az ilyen noname üvegek. Meg mikor leszeded a fóliát akkor van egy vékony folyékony réteg ami azért felel, hogy odatapadjon az üveghez vagy a hátlaphoz. Ha levegősödni kezd azzal nem fogsz tudni mit csinálni, bármit csinálsz vele (nekiállsz piszkálni, megpróbálod kiszedni a porszemeket stb.) csak rosszabb lesz.
Hátulra még mindig nem találtam ideális üveget. Az eddig noname vackok (Gor, Xprotect meg még valami) pár hét után már karcosak voltak, 1-2 hét után már el voltak repedve vagy le voltak pattogva körbe, ráadásul ha a sarkánál pattanik le onnantól kezdve ahányszor zsebre teszem van esély, hogy még jobban lejöjjön és még jobban alámenjen a por és a kosz.
Vettem hátulra Nuglas-t kíváncsiságból, 1 hete feltettem buborékmentesen, már az egyik sarkánál ill. az oldalán is buborékok vannak, valahogy aláment a levegő.Elől a Nillkin üveglapom most van fent 16 hónapja!
2 apró helyen van lepattanva a szélén (1-2mm) de ennyi, nem zavaró.
Hátul közben már az 5. üveglapot koptatom. -
nash13
aktív tag
válasz
nash13 #19768 üzenetére
Hálisten megmentett valaki a facebook-on.
Mások okulására akik szenvednek a fashtoolal, vagy a sírból kell visszahozni egy szuper leírás:A következö lépés megnyitod a flashtool programot itt megnyitod a device menüt és azon belől a check updatet itt kiválasztod a telefonod ( sony xperia z1 compact) rákatt 2X és bead 1 másik ablakot itt választod ki hogy honnan tölcse le a telefon romját én itt a legalsót telepitettem (GNT telecom DZ ) 2 X katt rá és vársz mig letölti a telefon romját ez beletelik 1 kis idöbe kb 15-20 perc internettől függ , a letöltés után kiirja hogy dicrypting filesets,please wait, itt vártok mig átalakitsa a romot ha befejezte akkor rányomsz a villámjelre és flashmodban inditod itt elöugrik 1 másik ablak ahol ki kell választanod a telefon romját D5503_14.5.A.0.242_GNT_Telecom_DZ erre rányomsz és ad 1 ablakot ahol a bal oldalrol át kell raknod a másikba a fájlokat és ha átraktad akkor a flash gombra nyomsz itt vársz és kis idő mulva kiadja hogy csatlakoztasd a telefont itt kapcsold ki a telefont és nyomd meg a hangerő gombot le és közbe dug rá a gépre és elindul a telepités fontos hogy ne húzd le a telefont mig nem végez!!!! ha végzett és inditod a telefon ne ijedj meg mert 1 kis időbe telik mig elindul a telefon.
copyright: jonye tóth (köszönet neki)
-
nji
aktív tag
válasz
nash13 #19733 üzenetére
még csak egy napja
de eddig már kb ötven alkalmazást indítottam el / használtam és mindegyik működött
eddig annyi volt a hiba, hogy nekem mindig stamina módban van és amikor rákapcsoltam az itthoni wifire, akkor egyszerre bejött elég sok értesítés és nem adta meg a prioritást a bejövő hívásnak (nem volt hívásfogadó gomb) de azt utólag beállítottam
de még tesztelem tovább
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
nash13 #17738 üzenetére
Bolt, boltos kérdése. Van, ahol 1000-ért adnak egy fóliát, és 500-ért fel is teszik. Van olyan is, ahol 1500 a fólia, és ingyen felteszik. Meg persze olyant is találhatsz, ahol 1000 a fólia, felteszik ingyen és még mosolyognak és meg is köszönik, hogy ott vásároltál. Ezek megközelítő árak csak, és nem árt, ha tudod, hogy ebay-ről 3+3 fóliát is tudsz rendelni 1000Ft magasságában, vagy még olcsóbban. Én ilyent vettem nem is egyszer, ilyen virított a HOS-on, a Moto G-n, z1c-n és ilyen van a G2-n is. Az előlapi nagyon jól bírja, nem karcolódik egykönnyen, a hátlapi már kicsit gyengébb. Ez már nem 1000Ft, belekerül vagy 1500-ba is, de egy évig elég nekem a 3-3 fólia. Persze mióta üveg van rajta, eszembe sem jut fóliát feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Elite: Dangerous
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest