- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
habmalac
tag
Csak, hogy legyen pozitív tapasztalat a cordonról. Március 18-án adtam le, ma kaptam vissza. Akku cserélve, töltő nyílás ablak cserélve, frissítve minden. Egy rossz szavam nem lehet rájuk. Természetesen minden a 2 éves garancián belül ami még tovább tart 09.12-ig.
-
-
habmalac
tag
Jó reggelt. Neki álltam rátolni a nyalókát de elakadt. Eddig teljesen gyári rendszer volt, mindenféle módosítás nélküli. A PC Companionnal összekötve, jelezte is, hogy van frissítés. Egy darabig futott aztán egy hibaüzenettel (tüzfal stb..) leállt. Azóta a nem kapcsol be, a kijelzőn néha felvillan a sony xperia felirat. Ezt már kb 20 perce figyelem, egyebet nem csinál. Ötlet?
-
habmalac
tag
válasz
Viktor0610 #19880 üzenetére
ez úgy tünik ugyan azt csinálja mint a piros gomb
-
habmalac
tag
válasz
Viktor0610 #19878 üzenetére
no erre lennék kíváncsi. Bövebben esetleg?
-
habmalac
tag
Üdv Urak! Lassan 1 éve használok egy z1 compact-ot, eddig nem volt vele semmi bajom. Az utóbbi idóben, 1-2 hete, bizonytalan a rendszer. A hibák: a zsebembe (lezárt képernyőnél) össze-vissza állítódik a telefon, mintha véletlenül nyomkodnék bele a gyorsbeállítások menübe. Elállítódik a 24re beállított óra 12re. Átkapcsol repülőgépes üzemre, lenémítja magát, van hogy nem reagál semmire. Eddig ilyen nem volt, a beállításokon én nem változtattam semmit a rendszer pedig teljesen gyári. Egyszer mindent újra pakoltam már a SIM kártya melletti piroska megnyomása után de nem változott semmi. Van esetleg valami javaslat vagy meg kell tanuljak együtt élni vele?
-
habmalac
tag
Üdv Urak! Lassan 1 éve használok egy z1 compact-ot, eddig nem volt vele semmi bajom. Az utóbbi idóben, 1-2 hete, bizonytalan a rendszer. A hibák: a zsebembe (lezárt képernyőnél) össze-vissza állítódik a telefon, mintha véletlenül nyomkodnék bele a gyorsbeállítások menübe. Elállítódik a 24re beállított óra 12re. Átkapcsol repülőgépes üzemre, lenémítja magát, van hogy nem reagál semmire. Eddig ilyen nem volt, a beállításokon én nem változtattam semmit a rendszer pedig teljesen gyári. Egyszer mindent újra pakoltam már a SIM kártya melletti piroska megnyomása után de nem változott semmi. Van esetleg valami javaslat vagy meg kell tanuljak együtt élni vele?
-
habmalac
tag
A piros hard reset gomb alkalmas erre?
-
habmalac
tag
Jó reggelt Urak!
Teljes pucolást szeretnék csinálni a telefonomon ami mindenre kiterjed. Nem volt semennyire bele nyúlva eddig, teljesen gyári állapotú kívül belül. Mit javasoltok? Ami még érdekelne, hogy tudok belépni a boot menübe? -
habmalac
tag
Üdv Urak! Trémobiltól vásárolt készülékre lehet számítani, hogy megkapja a nyalókát? Vagy esélytelen?
-
habmalac
tag
én most telepítettem egy teljesen gyári készülékre és nem tapasztaltam, hogy fizetős lenne. Minden funkciója működik és hibátlanul teszem a dolgát. Az egyetlen amihez hozzá kell szokjak, hogy minden beszélgetés előtt közvetlenül a köszönés után rákérdezek, hogy hozzá járul e ahhoz, hogy a beszélgetést minőség biztosítási okokból rögzítsem...
-
habmalac
tag
Egy hónapja használok ilyen szerkezetet. Eddig nem tudok rosszat mondani. Az egyetlen ami zavar a töltés ajtajának illesztése. Nagyon kell figyelni rá és szerintem elég sérülékeny pontja a telefonnak. Több hibát nem tudok mondani, hibátlanul üzemel.
Ja ha esetleg érdekel valakit nillkin 9H+ szett, keressen bátran azonnal tudom adni. -
habmalac
tag
Vagy ez?
http://m.ebay.com/itm/231320696939.De van még egy csomó ilyen
-
habmalac
tag
Ez nem az? http://m.ebay.com/itm/131261292281?nav=SEARCH
-
habmalac
tag
Üdv mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
-milyen mágneses töltőt érdemes venni? kell a gyári (kb 2000huf) vagy jó a párszázas koppintott is? Az a bajom, hogy az utángyártottakról már kaptam negatív véleményt, 3-500huf-ért már lehet kapni de nehéz eldönteni, hogy melyik koppintott jobb minőség.
A másik a nillkin 9H+ üveg. Rendelni fogok az ebay-ről. Kb 3500huf postával együtt. Ha valakit érdekel és szeretne csatlakozni utaljon pénzt és rendelek többet. Itt is volt ajánlat kb 5000ért, így kicsit kevesebb. Nem akarom senki üzletét elrontani csak egy ajánlat, aki akar él vele. A hét végére tervezem a rendelést. Itt vagy üzenetben megtaláltok. -
habmalac
tag
egy nillkin első hátsó cucc engem is érdekelne sürgősen, már 2 napja nyomogatom a cuccost és nem szeretnék karcot rá
-
habmalac
tag
Jó reggelt mindenkinek. Tegnap óta birtoklok egyet én is. Nyomkodom, ismerkedek vele de pl a kényképező felbontását sehol nem tudom állítani. Lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest