- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Tizenhuszonsok újraindítás után...
...végre megtaláltam a módját, hogy elérjem TWRP recovery-t. Fent van a Lineage 17.1, de szerintem a fényerő minimum értéke nem különösebben változott. Persze mivel csak az imént pakoltam fel, ezt még nem tudom pontosan megállapítani, este okosabb leszek. Mindenesetre első blikkre ígéretes az új OS. Köszönöm a segítséget. -
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31170 üzenetére
volt 1 hasonló eset, akkor ez segített:
adb reboot bootloader
fastboot flash FOTAKernel twrp-3.4.0-1-amami.img
fastboot reboota kép alapján oké, de leírva 1xübb míg a gyakorlatban pont jókor kell nyomni és nem mindíg jön össze elsőre az tudom modani, hogy ne add fel mert egy új telefonod lesz, sajnálni fogod, hogy nem korábban léptél tovább a gyári droidon
-
cinemazealot
addikt
Köszi a pontosítást, de kezdem elveszíteni a lelkesedésemet...
Jól tudom, ugye, hogy fastboot-tal úgy tudok dolgozni, hogy kikapcsolt állapotban úgy dugom rá az USB kábelt a készülékre, hogy közben nyomva tartom a VolumeUP gombot? Ekkor kéken kezd világítani az értesítési LED, de a készülék nem boot-ol be rendesen. Ezután (Linuxon vagyok):
$ sudo ./fastboot flash FOTAKernel twrp-3.4.0-1-amami.img
Sending 'FOTAKernel' (14080 KB) OKAY [ 0.444s]
Writing 'FOTAKernel' OKAY [ 0.946s]
Finished. Total time: 1.401sMajd USB kábel lehúz, készülék újraindít, SONY logó feltűnésekor VolumeUP nyomogatás (vagy nyomva tartás) hatástalan. A készülék elindul, TWRP menü sehol.
WTF? Ennyire nem lehetek töketlen...
-
161
csendes tag
Maradt egy felhasználatlan eredeti Nillkin Amazing H üvegem, fanatikusoknak kötelező darab szóval ha nem jól alszól nélküle tudok rá megoldást.
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31165 üzenetére
-
161
csendes tag
válasz
ja, és rossz gapps -ot linkeltél mert ez nem 64 bites,
-
161
csendes tag
válasz
Szia
Ha a twrp -t ezzel a paracsal sütötted be:
fastboot.exe flash FOTAKernel twrp-3.4.0-1-amami.img
akkor indítás - sony logo után fél mp -el megnyomod a hangerő fel gombot - erre villan a led és rezdül egyett és már twrp-be lép be. Ott formázol szinte mindent ext4 -re és besütöd a lineage -et és a gaps -t és meg is vagy.Merthogy lehet twrp -t boot -ként is besütni de akkor nem fix csak első inításkor jön be de fotakernelnek besütve mrad fixen.
a twrp linked a második a jó, a lineage -et linkeltem, döbbenet, hogy továbbra is több vonalon is frissítik, 18 -is van.
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Hosszú idő után én is rávettem magam, hogy kipróbálom a LineageOS-t, jelen pillanatban a 17.1-gyel szemezek.
Gyakorlatilag az összes fellelhető tutorial és 161 kolléga leírása alapján is eljutottam oda, hogy
- nyitva a bootloader,
- flashtool-lal fel-flash-eltem a TWRP-t (próbáltam innen a 3.1.1.0-át, és innen a 3.4.0.1-et is)
- felmásoltam a telefonra a LineageOS és a Gapps ZIP állományát,
de valamiért képtelen vagyok recovery módban újraindítani a telefont, hogy elinduljon a TWRP és kiválaszthassam a LineageOS és a Gapps telepítését.Próbáltam többféle billentyűkombinációval, de
- vagy nem történt semmi,
- vagy normálisan újraindult a telefon,
- vagy indulás gyanánt megrezzent ugyan a telefon, de aztán 3 gyors erősebb rezgés után nem történt semmi.Ugyanígy próbáltam ADB-n és flashtool-on keresztül is recovery módba reboot-olni a készüléket, hiába, egyszerűen csak újraindultak.
Szóval most van egy szűz 5.1.1 alapú Z1C-m nyitott bootloader-rel, benne a TWRP-vel, amit képtelen vagyok működésre bírni. Mit csinálok/csináltam rosszul?
Ja, nem tudom, számít-e, de a készülék valószínűleg refurbished, eBay-ről vásároltam relatíve olcsón.
-
Nestle1
csendes tag
Sziasztok,
Kijelzőt vettem bele, beletettem 5perc múlva alig van fényerő a képen csak sötét szobában látható a kép, mivel a régi kijelző is még működött vissza tettem szintén sötét.. mi lehet ez?? hogyan javítható?? Alaplapi hiba lehet?? -
xcds
őstag
Sziasztok!
Gyári 5.1-en visszaállítottam a gyári beállításokat és most nincs mobilnet. Az internet beállítások letöltése nem sikerült, ezt írja. Mi a megoldás? :-)
Kösziköszi! -
hotibi
aktív tag
válasz
cinemazealot #31155 üzenetére
Hátlapra lenne szükségem!
-
hotibi
aktív tag
Sziasztok, tud esetleg valaki megbízható forrást feketeszínű hátlaphoz? Köszönöm!
-
zsolt19900
őstag
válasz
cinemazealot #31152 üzenetére
iigen, fater sosem lusta és mindig figyel, hogy töltőre tegye
velem ellentétbe, így a kis Sony van, hogy egy hónapig nincsen újraindítva
de akkor nem félek, egyelőre használja tovább és így nem kell magamnak másik telefont nézzek, hogy megörökölje az enyémet
-
cinemazealot
addikt
válasz
zsolt19900 #31151 üzenetére
Laikusként én azt mondanám, hogy ha egy telefon (vagy bármilyen számítógép) hosszú ideig nincs újraindítva, akkor szinte várható, hogy idővel megzakkanjon szoftveresen és amikor az volna a dolga, hogy kapcsolja le a képernyőjét, akkor csak az LCD-t sötétíti el, de a háttér világítást elfelejti lekapcsolni. Ha jól értettem, az Általad tapasztalt jelenség ez volt. Szerintem ez egyáltalán nem a végelgyengülés jele, inkább valamilyen nem várt szoftver hiba, amit egy jól irányzott újraindítás képes orvosolni.
Ha egyéb extrém hibajelenségeket nem produkál, akkor én nem aggódnék miatta és egyáltalán nem készülnék a lecserélésére.
-
zsolt19900
őstag
-
Predator2
addikt
Tökéletes lett, bár egyelőre még szoknom kell. De fényévekkel jobbnak tűnik mint az 5.1.1. Ezúton is szeretném megköszönni 161 kollégának a segítséget.
-
161
csendes tag
válasz
zsolt19900 #31147 üzenetére
csak infó a hw -ről nem az állapotáról
-
161
csendes tag
Egy kis javítás/frissítés a korábbi leíráshoz amit szerkeszteni sajnos már nem tudok, a felfrissített tapasztalatok alapján a gyakorlatban az alábbi csomagok váltak be:
flashtool-0.9.25.0-windows
Igen ez egy régebbi csomag mert a frissebb 9.28 -as nem vált be.Android adb-USB Driver
A flashtool mellé csomagolt driver csomag helyett ez az ami bevált.backupTA_v2
Ez a v2 -es TA partició mentő a tuti root -ol is és ment is. -
161
csendes tag
válasz
Predator2 #31142 üzenetére
a tabackup.bat -ot kell indítani
https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/help/iovyroot-v0-3-v0-4-please-t3526743
-
161
csendes tag
válasz
zsolt19900 #31143 üzenetére
Fájl rendszeri hiba, vagy fárad a nadflash, csekkdiszk kellene de mivel az nincs így primitívebben kell kopogtatni.
Device Info HW
Kíirja a teló emmc nadflash típusát, a z1c -k 2 féle MLC naddal voltak szállítva, samsung és toshiba ez utóbbi a sz@rabb gyengébb írási élettartalmú, de jobb mint a más típusokban használt sandisk. -
zsolt19900
őstag
-
Predator2
addikt
Jaj, hogy azt egy másik program csinálja, akarom mondani csinálná.
Mi a gond? -
161
csendes tag
válasz
zsolt19900 #31138 üzenetére
Ha nem volt leejtve stb. akkor resettel kezdeném aztán ha hatástalan flash tool -al elvileg a gyári romnak is kiadható a cache/davlik ürítési parancs ha az sem akkor rakt újra az egészet. A gui -n indított gyári visszaélátás semmit sem ér.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok látom még él a topik
Édesapám használja az én nagy becsben tartott z1 compactomat és most előjött rajta egy olyan jelenség, hogy kikapcsolt kijelzőnél sötét szobában látni lehet a kijelző bal sávján, hogy fehér fény "sejlik" a kijelzőn
ez valami háttérvilágítási probléma lehet? lehet ezt valahogy orvosolni, vagy gazdaságilag nem igazán érdemes?
rákeresem a bevilágítás kulcsszóra, de leginkább a kamerával találkoztam a topikban ezen kulcsszó alapján hibával, mint probléma -
161
csendes tag
válasz
Predator2 #31136 üzenetére
1.
Szervíz menüben megnézed az sl -ot és bl -t és ellenőrzöd, hogy D5503 a típus és 14.6.A.1.236 a Rom -od, a tárcsázóba írva ezzel lépsz be *#*#7378423#*#*
Sim lock ???
Bootloader unlock allowed: yes ???
ha így néznek ki nyertél2.
Flashtool + Android Usb Driver
letöltöd felteszed3.
BL nyitás előtt (!!!) TA partició mentése - fejlesztőmódban bekapcsolod az usb debug -ot a telon, usb -n csatlakoztatod majd lefuttatod a backup-TA -t úgy emlékszem az első volt a nyerő, ez egyébként rootolja is a lolipopot de ez mellékes most úgyis törölve lesz.
Backup-TA
Backup-TA v2
Egy 2 Mb -os TA_D5503_telódsorszáma_dátum.img fájl keletkezik amit elteszel a spájzba4.
lekéred a bl nyitókódot a sony -tól5.
itt: C:\Flashtool\x10flasher_lib\
ezzel a paracsal tudod a bl -t kinyitni:
fastboot.exe -i 0x0fce oem unlock 0xkódhelye6.
TWRP - Rom kezelő letöltése
ide rakod: C:\Flashtool\x10flasher_lib\
fastboot.exe flash FOTAKernel twrp-3.3.1-0.4-amami.img
ezt a parancsot futtatod és a telót kikapcsoltan hangerő gombot FEL nyomva csatlakoztatod usb -n. A parancs soros ablakban látod az eredményes feltöltést.7.
LineageOS
Gapps (ARM - 9.0 - nano)
sd kártyára rakod őket és TWRP -vel telepítd ebben a sorrendben,
aztán dalvik/cache delete és reboot után jön a friss pite+
Ezekben a videókban vizuálisan láthatod a műveleteket:
https://youtu.be/PvUIu5EG3ng
https://youtu.be/kva9-rAPG5s
https://youtu.be/4ZekGcuACnc -
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31133 üzenetére
ja-ja
csúnyán alábecsülöd a Lineage -et, de annál nagyobb lesz a meglepetés ...
-
161
csendes tag
válasz
Predator2 #31131 üzenetére
Mi a konkrét oka, hogy maradsz a gyári 5.11 -en? ami szerintem ahhoz képest, hogy mi rejlik a vasban borzasztóan visszafogja.
Csak, hogy tisztázzuk, ma frisebb droidot feltenni nem egészen olyan mint 5 éve. Nem egy eleve rootolt rendszert teszel fel amire utána nem tudsz tenni pl. bakos appot tehát nem arról van szó, hogy frisebb rendszerért cserébe le kell mondanod a biztonságról. Ha 'root' -ot szeretnél megoldható utólag külön Magisk -al ami egyébként nem teljesen root de ha ez érdekel utánaolvasol.
Én AICP -vel kezdtem de áttértem lineageOS -re mert a lineage -ben jobb a power managmenet.
Mit vesztesz lineageOS/AICP -vel:
Az FM Radio mono, MHL és DnLa nem lesz, az Nfc -ből a Card emulation nem fog menni de ez ha jól tudom már 5.11 -en sem megy. (bank kártya emuláció, olvasni tudja)
A call.app szerintem szarabb mivel elfelejti a nem mentett számokat de ez minden Pie -ban így van ez az új trendi.itt sok infót megtalálsz
ezekre lesz szükséged:
TWRP
LineageOS16
Gapps (ARM - 9.0 - nano)Egy TA partició mentést azért csinálj bootloader nyitás előtt, de valójában nem lesz rá többet szükséged.
-
Predator2
addikt
A fő problémám akkor van amikor a telefon netet kap, jelen esetben wifit.
Amíg le nem szinkronizálja magát, kb 5 perc, használhatatlan, utána minden rendben.
Ezzel nem tudom mit lehetne kezdeni, de megőrjít. -
Predator2
addikt
válasz
cinemazealot #31128 üzenetére
4.4 talán, nem emlékszem pontosan
-
Predator2
addikt
Helló
5.1.1-es Androiddal használom én is a telefont, de botrány milyen lassú lett azóta.
Mit tehetek, hogy visszakapjam a régi sebességet, de ne kelljen visszalépkednem android verziókbanTHX
-
cinemazealot
addikt
Üdv, Szakik! 5.1.1-es Android alatt hogyan lehet kikapcsolni a töltőre csatlakoztatáskor felcsendülő hangjelzést (ha egyáltalán ki lehet)?
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31124 üzenetére
"jó vétel volt-e"
Én most veszem a másodikat, 12e -ért, az elsőt is 12 -ért vettem 1 éve second-hand mondjuk azzal nagyon mákom volt mert egy tényleg teljesen makulátlan darab, most meg vettem egy aksi hibásat ami aztán vagy tényleg csak akku hibás és akkor tartalékos lesz vagy ha máshol is vérzik akkor donorrá lesz. Szóval nekem a 28 az már 'sok' mert tokkal vonóval új akkuval is kihozható kedvezőbben . Én úgy kalkulálok, hogy akku csere lesz mert ez egy olyan széria amibe gyárilag is eleve gyengébb szériás akkumulátor volt. Nekem ezzel semmi bajom, sok-sok éve nekem is volt előítéletem az utángyártott akkukkal aztán lett olyan tapasztalatom is, hogy az sokkal jobb mint az eredeti. Ez igazából szerencse kérdése mer van kókler akku gyártó is kínában meg nagyon korrekt is. Pl. annó vettem Tianfen márkájú akkut ami tobább mnet amint a gyári samu. A korábbi telefonom a ray, van 2 plusz akku 1 már fekete BA700 'eredeti sony' és 2 fehér sonyericsson - mind a hárum akku 'erdeti' mégis más és más. Mérlegen grammban is 1-2g eltérés a tok is minimálisan más a lényeg, hogy mind más és a 3 -ból csak 1 igazán jó - pedig mind eredeti. Alapvetően azt tudom mondani, hogy amit írtál a kijelzöről mind igaz a lolipop a sony ics után szörnyű világos de ez már nem probléma. Miért nem?! Mert itt az AICP 14. Szóval nem sok érv szól a gyári lolipop melett, Azt tudom javasolni, hogy a ta particiót ments le BL unlock és vár egy nagyon érdekes világ.
-
cinemazealot
addikt
A készülék eredetiséget (igen, már megjött és aktívan használom is) egyelőre semmi nem kérdőjelezte meg bennem, a memória kártya ajtaja is gravírozott. Nekem ezek az ajtós tokok annyira nem jönnek be, egyelőre egy szürke TPU tokban van, de le fogom cserélni egy ilyen gumiabroncsra, mert ez jobban körülveszi. Mindkettőben sajnálom, hogy az oldalsó mágneses töltőérintkezők nem hozzáférhetőek, de legfeljebb majd manuálisan kivágom.
(#31123) 161
A "jó vétel volt-e" kérdést csak a magam megnyugtatására gondoltam feltenni.A tapasztalataim egyelőre pozitívak. Korábban egy SE Xperia mini pro és egy Meizu m1 note kombót használtam (előbbi telefonálásra, utóbbi minden másra), de ezekkel nyűgös volt a hazai lefedettség (előbbi max. 3G-t tud, utóbbi meg a B20-as 4G-t nem tudja), és unalmas volt mindig két eszközt hurcibálni. Remélem, ez most kiváltja őket, bár be kell valljam, a Meizu a dupla annyi processzor maggal és 4.4 alapú Flyme OS-szel szerintem sokkal jobb felhasználói élményt nyújt. A dupla koppos ébresztés kicsit hiányzik (Meizun nagyon szerettem, hogy gyakorlatilag végig fizikai gomb megnyomása nélkül használtam), a képernyő fényereje még minimum szinten is kiégeti a retinámat. Így az esti olvasgatásra még megoldást kell találnom.
Az alacsony akkumulátor szint jelző hang erejét is szívesen letekerném, mert az is túl hangos.
Viszont a cseppállóság, az oldalsó tölthetőség, a mai tepsiknél jóval kisebb méret, a fentieknél gyorsabb GPS/GLONASS találat, az NFC lehetősége, a színes értesítési LED, a stabilizátoros kamera, a jobb-alsó sarokban lévő akasztó fül... visszaidézi a 7 évvel ezelőtti Xperia acro S iránt érzett rajongásomat.
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31121 üzenetére
Viszont azt nem értem, hogy akkor már megjött? Mert ha már megvetted nem értem miért fontos, hogy más szerint jó vétel-e. Inkább az lenne érdekes, ha akkurátusan megosztanád, hogy mik a tapasztalatok.
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31121 üzenetére
Ez tény. A z1c -hez alaplapon kívűl minden eleme kapható remanufaktúrált változatban, van jobb és rosszabb minőségben is, olvass utána létezik olyan utángyártott kijelző ami már csak lolipoppal megy, és twrp -ből is csak az újabbal látsz képet mert átlett írva, hogy általános kijelzővel is működjön. Kamu festett lencsés üveg hátlap és gagyi műanyag porvédő ajtó is, meg olyan is ami alumunium de a "mico SD" felirat festett - az eredetin lézergaír. A dobozból és a tartozékokból is van 1:1 copy, ez a népszerűség átka. Alin a keresőszó m51w - ez a kínai típusszáma. Nem azt mondom, hogy nincs visszamaradt készlet, év elején vettem ebay -en roxfit tokot hozzá 10 fontért és nillkin üveget 10 euróért lengyel országból. 430 euróért még volt német shop -ban tényleg új fólás de megyrta, hogy nem enged, ennyi. Amit nagyon kerestem és megis találtam a x-level case eredetileg 8usd de már a gyártó sem tudja szállítani, megírták de egy tajvani ebay -on van de 33 fontot kér érte ő sem enged úgyhogy inkább 10 -ért roxfit lett. A héten talán megjön a QiAN SiMAi akku nem találtam más remanufaktúrált-at ami valódi gyártó nevén lenne ezen kívűl. Amire sony van írva azt hagyjuk, mert annyira sony amennyire a mackósajt maci.
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31119 üzenetére
Nem új hanem refublish, és az eladó egyik negatív értékelése pont nem működő z1c -től van.
Ha vennék is így inkább alin keresztűl intézném mert ha vitás ott kevesebbet buksz.Meg nem ártana tisztázni előtte, hogy nyitható-e a bl mert mondjuk biztos nem venném meg ha lolipopra fixált.
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok! ~28 eFt-ért (~18500 Ft eBay (amit a PayPal 19351 Ft-ért mért) + 3500 Ft postai vámügyintézés + 5014 Ft ÁFA) jó vételnek számít egy null kilométeres abszolút bontatlan, gyári csomagból származó példány 5.1.1-es Androiddal?
-
törölt tag
Üdv, segítséget szeretnék kérni. Régóta fiókos telómnak persze elfelejtettem a képernyő pin kódját, a PC Companion valami gmail jelszót kér, az a fiók rég megszünt, a bekapcsg+hangle gomb használatával csak valami csökkentett üzemmódba tudtam belépnim, de hogy ez mit jelent nem tudom mert ugyanúgy a pin kód az első amit kér. Szerintem kipróbáltam minden gombverziót amit a neten találtam de lehet csak bénázom... Csak simán újraraknám a telót recoveryben de egyszerűen nem tudok a kis zöld robotig sem eljutni.
Valakinek valami ötlet? Jöhetnek a legkézenfekvőbbek is, hátha kihagytam valamit. Előre is köszi. -
bimbula53
tag
válasz
Predator2 #31107 üzenetére
Ha nem sajnálod a gyárit akkor ragd fel az aicpt. Persze csak akkor ha hajt az újdonság varázsa. Ha maradni akarsz az 5.1.1 nél tudom ajánlani a Mircinko féle romot. Neki nem kell nyitott bootloader.
Az aicp-nél nyitni kell. De ha mindezt nem akarod akkor gyári visszaállítás és újra belakás. -
bimbula53
tag
válasz
cinemazealot #31110 üzenetére
Természetesen függ a használattól, de a minőségétől, gyártási évtől, és nem utolsó sorban a használt romtól is.
-
cinemazealot
addikt
válasz
#56710400 #31109 üzenetére
Köszi, közben eszembe jutott, hogy az összefoglalót is érdemes lett volna elolvasnom, ott is írják.
A 6.0 (Marshmallow / pillecukor) alapú CM13 sikerességéről viszont nem sok infót olvasok itt. Kíváncsi volnék arra is (Xperia mini prón a CM11-et nagyon szeretem), de nem tudom, hogy pl. az NFC vagy a kamera használhatósága azt mennyire sínylené meg. Utóbbinál a kép- és videóminőség érdekel csak, a lassított felvétel meg az egyéb különleges hatások annyira nem érdekelnek.
NFC tag érzékeléséhez ezt a modellt is fel kell előbb ébreszteni? Acro S-nél (4.0.4-es ICS-vel) ennek szükségessége nagyon idegesítő volt, nem is használtam.
Illetve elég gyakori téma itt az akksi csere. Ez vajon csak a különösen kínzó felhasználásnak köszönhető vagy tényleg ennyire csere éretté válik a modell akkumulátora 2-3 éven belüli?
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #31108 üzenetére
A GSMArena szerint 5.1-es az utolsó gyári ROM.
-
Predator2
addikt
Az utolsó gyári rom van a telefonon, de sokat lassult tőle, kicsit csalódott vagyok.
-
161
csendes tag
Bár full döglöttnek tűnik a téma azért megosztok egy kis tapasztalatot aicp pie -ról, a legújabb 07.23 rom javarészt csak kozmetikai frissítés új boot anim. kipróbáltam lite gapp -al de sajnos ha bekapcsoltam a 4g -t nagyon elkezde szívni az akkut -5-6% fél óra alatt így visszatértem a gapps nano -ra.
-
törölt tag
Gemini
Hát igen. Én alapvetően a HDMI (MHL, Slimport) kimenetes telókra vagyok rácuppanva, enélkül nem vagyok hajlandó telót venni. A hab a tortán, ha ehhez teljes értékű fizikai billentyűzet is társul... ami meg a Mediatek X27 procit illeti (ez van a Geminiben), voltaképpen teljesen használható, a Blackberry PRIV-ben lévő Snapdragon 808-at egyszálon is megveri, többszálon meg pláne.
-
161
csendes tag
válasz
#56710400 #31102 üzenetére
Elvileg a micro csomag támogatja az arceliresmirest, a "képernyő zárolás" alatt nem kínálja fel az opciót (csúsztat/minta/Pin/jelszó) van csak a "Lezárási képernyő beállításai" alatt van egy "Autómatikus arcfeloldás" bár nem vagyok fiókba bejelentkezve lehet csak online úgy működik nálatok ez megy?
off
láttam a blogon a pda -kat az évezred elején éltem a pda -s korszakom, ezek voltak:
Lg Phenom Ultra
Hp C6000 WinCE
Psion RevoPlus
Psion NetBook
A Psion netbook romja szerkeszthető volt de azért izzadtam ám mikor elsőre sütöttem bele a frissített opera -s romot.Néztem én is a Geminit csak a mediatek kicsit eltántorított.
Nagy Psion -os idők voltak, epocportal.hu, pdamania.hu fórumok akkor még a pda-s közösség elég kicsi volt simán elfértek az emberek a Zoltán utcai találkozón egy hosszabb asztalnál. -
161
csendes tag
Megvan, én szúrtam el. Egyrészt a twrp -ből a már régi 3.2.3 -at raktam fel nem az általad is linkelt julius 4 -i 3.2.3-1 -et ami Oreo/Pie -hoz igazított másrészt "fastboot flash boot twrp.img" parancsal raktam fel pedig Te is írtad, hogy"fastboot flash FOTAKernel twrp.img" -vel kell, így már megmarad fixen.
Most kipróbálom gapps micro -val mert a pico -val a gugli aszisztens sem megy meg egy mail kliens sem árt ha van a romban. Köszönöm a leírásokat, sokat segítettek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest