-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31121 üzenetére
Viszont azt nem értem, hogy akkor már megjött? Mert ha már megvetted nem értem miért fontos, hogy más szerint jó vétel-e. Inkább az lenne érdekes, ha akkurátusan megosztanád, hogy mik a tapasztalatok.
-
161
csendes tag
válasz
cinemazealot #31121 üzenetére
Ez tény. A z1c -hez alaplapon kívűl minden eleme kapható remanufaktúrált változatban, van jobb és rosszabb minőségben is, olvass utána létezik olyan utángyártott kijelző ami már csak lolipoppal megy, és twrp -ből is csak az újabbal látsz képet mert átlett írva, hogy általános kijelzővel is működjön. Kamu festett lencsés üveg hátlap és gagyi műanyag porvédő ajtó is, meg olyan is ami alumunium de a "mico SD" felirat festett - az eredetin lézergaír. A dobozból és a tartozékokból is van 1:1 copy, ez a népszerűség átka. Alin a keresőszó m51w - ez a kínai típusszáma. Nem azt mondom, hogy nincs visszamaradt készlet, év elején vettem ebay -en roxfit tokot hozzá 10 fontért és nillkin üveget 10 euróért lengyel országból. 430 euróért még volt német shop -ban tényleg új fólás de megyrta, hogy nem enged, ennyi. Amit nagyon kerestem és megis találtam a x-level case eredetileg 8usd de már a gyártó sem tudja szállítani, megírták de egy tajvani ebay -on van de 33 fontot kér érte ő sem enged úgyhogy inkább 10 -ért roxfit lett. A héten talán megjön a QiAN SiMAi akku nem találtam más remanufaktúrált-at ami valódi gyártó nevén lenne ezen kívűl. Amire sony van írva azt hagyjuk, mert annyira sony amennyire a mackósajt maci.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest