-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
válasz
glacious #30299 üzenetére
Hali!
Igen siker.... Közben mondjuk volt egy softbrick, de sony saját recoveryjével sikerült visszahozni (indulásnál megállt a sony logónál).
Végre megtaláltam hova költöztek az alkalmazások.... grrr hosszannyom kezdőképernyő, beállítások, kezdőképernyő elrendezése, váltás klasszikus elrendezésre
-
Aygor
tag
válasz
glacious #30296 üzenetére
Egy magvas kérdésem lenne:
Minek jelen esetben nekem a flashtool? Ha jól értem csak gyári romok cserélgetésére jó (jelen esetben nem CM rom, gyári alapú így elég lenne a flashtool, de mivel root és supersu felment dualrecoveryvel a recoveryből kényelmesen tudok operálni.
Bocs hogy értetlenkedek, de konyhanyelven cserélgettem mindig a romokat (Még régi windowsmobil: Eten, Samsung Omnia, majd droidon: HTC Desire), és a recovery már ismerős. A flashtool meg lassan jön le, még 1 óra, szóval mire kellene most használnom?
Köszi előre is!
-
Aygor
tag
válasz
glacious #30296 üzenetére
Hali!
Ezt az adb-t használtam (korábban fórumban ajánlották, illetve ez lett volna a másik befutó: 15sec ADB installer), úgy tűnik frankón működött, DRM-elvileg lemetve, recovery felment (twrp v2.8.7.0)
Ezt a recovery-t szeretnéd feltenni? -> igen, de korábbi verziót töltöttem mircinko oldaláról 2.8.21
A flashtool-t letöltötted már, mert abban van hozzá driver. -> még nem de akkor töltömKöszönöm a helpet. Magamtól is az ADB-re gyanakodtam, de azt gondoltam azt időközben magának felrakja (értsd bele van csomagolva).
Üdv.
Aygor
-
edk-
őstag
A DRM mentés mire jó?
-
Aygor
tag
válasz
glacious #30293 üzenetére
Szia! Köszi előre is a helpet.
DRM mentés csak bootloader nyitásakor kell, de azért jó ha van. -> Igen, de gondoltam biztosabban alszom, ha le van már mentve
USB hibakeresés be van kapcsolva? -> Igen, idegen forrás is.
Meghajtók fel vannak telepítve? -> öööö itt pontosan mire gondolsz? elvileg igen, látja a telefont
Újabb verziójú ROM-hoz, újabb ADB kell. -> Stop! gépre fel kellene itt telepítenem ADB-t?
Feloldott képernyóvel dugod a készüléket a gépre? -> Igen
Win10 alatti driveretelepítéshez ki kell kapcoslni az aláírás ellenőrzését. -> win7 64bit szóval valahol ki kell kapcsolnom, bár mindkét ".bat" file elindul.
Akkor ADB telepítés : like itt
-
glacious
addikt
DRM mentés csak bootloader nyitásakor kell, de azért jó ha van.
USB hibakeresés be van kapcsolva? Meghajtók fel vannak telepítve? Újabb verziójú ROM-hoz, újabb ADB kell. Feloldott képernyóvel dugod a készüléket a gépre? Win10 alatti driveretelepítéshez ki kell kapcoslni az aláírás ellenőrzését.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. -
Aygor
tag
válasz
Szaszabond #30291 üzenetére
Hali!
Gyors ötletelés kellene, ha van hozzáértő:
Mircinko romot tennék fel, de a recovery felrakása nem indul meg. (jelenlegi verzió: 5.1.1; 14.6.A.1.236)
Kingroot felment, Supersu felment, recovery gépen elindít, 1-es majd enter, csatlakoztassam az eszközt, csatlakoztatom, de nem kér adb hozzáférési engedélyt a telefontól.... mi hiányozhat?
Illetve DRM-et azért lementsem előtte? (Ezzel gondoltam.)
Kösz előre is!
Aygor
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Gyurka81 #30288 üzenetére
Eszközkezelőben jobb klikk az ismeretlen eszközre (sárga felkiáltójeles), majd illesztőprogram frissítése. Itt válaszd az illesztőprogram keresése a számítógépen/ választás a számítógépen található listából.
Itt keresd meg az android phone/ MTP USB Device .Települ és kész is...
Sok sikert -
demars
addikt
válasz
frankstork #30289 üzenetére
Igen.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok,kis segítség kellene.
Ma rádugtam a laptomomra a telót hogy fényképeket mentsek le és nem történt semmi,nem látja a készüléket,tölteni tölti de nem jelenik meg a meghajtók között.Az ezközkezelőben ismeretlennek látja,próbáltam frissíteni de arra azt írja hogy: a windows talált illesztőprogramot az eszközhöz,de a telepítés során hiba történt.Alatta meg írja hogy MTP Device
Win 10-em van,eddig nem volt gond vele.Mi lehet a baja? -
PAtr0n
addikt
válasz
frankstork #30285 üzenetére
Nem mert az alaprendszer, és a hardveres driver telepítések nem íródnak felül. Telejsen szűz rendszer telepítése javasolt.
-
flash-
veterán
Ti ezta telefont a gyári töltőjével gyári kábelével hány amperrel töltitek?
-
PAtr0n
addikt
válasz
frankstork #30282 üzenetére
Szofveres lesz ez szerintem. Meg Z1c-nél ajánlott a rendszer újrahúzása kijelző csere után, hogy a digitizer kalibráció újra életbe lépjen. Nekem kelett, mert néha össze vissza érzékelt.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Kijelzőt, és akkut cseréltem a z1c-mben, minden zsír, csak a bekapcsoló gomb nem úgy működik ahogy szokott. Előtte is csinálta már. Ha megnyomom vagy feléled vagy nem, sokszor 3,4 nyomás is kell. Képernyő képet nem tudok csinálni vele, mert egyből zár, hiába tartom nyomva. Mi lehet?
-
edk-
őstag
Tegnap este óta random újraindulgat a telefonom.
Úgy tűnik, normálisan leállítja magát, mert most éppen láttam, hogy újraindulás előtt unmountolja az SD kártyát. Egy appot telepítettem tegnap (a Network Signal Gurut), azt leszedtem, de továbbra is csinálja.
Hogy lehetne kideríteni, mi okozza?
-
-
edk-
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #30275 üzenetére
A kijelző elsárgulása a szélén? Állítólag szoláriumban rendbe jön, ezt meg tudja erősíteni valaki?
-
demars
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #30277 üzenetére
Igaz.
-
-
demars
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #30275 üzenetére
Ha kijelző hiba nincs is, azért vannak gyakori hibái ennek is!
-
Sziasztok!
Tervezem egy Z1C-t venni.
A kérdésem, hogy van-e valami tipikus kijelző/előlap hiba, ami gyakran előfordul?
Volt már Z3C-m korábban, és ott kétszer is felvált az előlap, ami elég sok pénzemet emésztett fel... -
Bobbysolo
tag
Sziasztok,
Nálam is csereérett lett nemrég az akksi, pár hete jött meg ebay-ről az 'új'. Olyan 3 hétig minden oké is volt, mégnem hétfőn beesett a töltöttség 97%-ről 50-re, azóta folyamatos restartokat produkál a telefon, már a bootolás folyamán, maximum a PIN kódig tudok eljutni.
Viszont ha töltőn van, működik. Ez egyértelmű akksi lesz, ugye? -
oszi666
őstag
sziasztok jó látni hogy még mindig megy ez a topic
egyik ismerősömnek kölcsön adtam anno a compactom, és most váltig állítja, hogy visszaadta. Én erre nem emlékszem, plusz a google play-en azt írja, hogy március 5én be lett kapcsolva (ami fura, mert fix hogy kijelentkeztem és a google find my phone-nál sincs kilistázva)
namármost, a sony honlapján ugye be van regisztrálva imei szám alapján, viszont ennyit találtam.Valahogyan lehet a myxperián keresztül megnézni a földrajzi helyzetét a telefonnak, vagy megcsöngetni vagy ilyesmi? Gondolom ez csak akor működik ha internet kapcsolat és be van kapcsolva. Esetleg egyéb ötlet?erre már találtam választ, de csak homokórázik, nem ír ki semmit. Akkor ki lehet kapcsolva?
Köszi előre is! -
-
pinkcc
tag
Sziasztok. A sony a sonymobile.com oldalán beregisztráltam, hogy megnézzem mennyi garancia van még a mobilomon. Nos 2017-05-13 jár le a jótállás. Közben az upc-hez is bevittem a mobilt, mert tőlük hoztam ki, ott elküldtek, mert azt mondták nincs már rá garancia, csak 1 év volt... Aztán felhívtam őket és azt mondták, hogy ők 1 évig foglalkoznak a mobil garanciájával, után már a gyártó felelőssége a procedúra levezetése. Rendben, mondom, akkor minden rendben, hibajavítást kértem az említett oldalon, majd jön egy futár aki elviszi a mobilt.
Két kérdésem lenne, melyben a segítségeteket kérném. Jött egy e-mail, hogy be kell csomagolnom a mobilt, de postacímet nem kell rá írni a csomagra?
Valamint kb mikor jönnek a mobilért, kapok majd e-mailt, mert pl most ha holnap jönnek, még becsomagolni se tudnám. És mibe érdemes becsomagolni, bubbis boríték, vagy kis doboz?
Leírnám mik is a hibák a mobilnál, pontosan ezt írtam a hiba mezőbe:
Hibák:
A hangszóró rács leválik. Az akkumulátor valószínűleg haldoklik, mivel van, hogy 90 százalékról hirtelen csak 60 százalék lesz. Vagy 48 százalékról, már hirtelen csak 10 százalék. A bekapcsoló gombnál a kis karika leesett, kézzel sikerült visszarakni, de nem stabil.További lehetséges hibák:
A wifit folyton ledobja a telefon, valamint amikor videofelvételt veszek fel a kamerával, és kb 22 perces videót készítek, de mikor visszanézem, a vége felé a felvételnél kisebb akadások vannak.Kicsit tartok attól, hogy a végén majd nem javítsák meg, egy kis megnyugtatást kérnék, hogy a fenti hibákat másnak is javították-e.
-
SteveJobs
őstag
Nem tudom a recoveryt előcsalogatni! Power gomb és hangerő fel?
Köszönöm ha valaki írna! -
csadi0011
őstag
válasz
bodoraudio #30252 üzenetére
Kameragomb hosszan. Töltő rádugás.
"Volume Unlock" alkalmazás Nem ismerem, csak gyors rákerestem. Próbáld ki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kimcy92.volumeunlock -
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem jó a bekapcsoló gomb, akkor van más esély a képernyőt feléleszteni? -
csadi0011
őstag
-
demars
addikt
Sziasztok.
Hogy oldható meg, hogy egy gyári telekomos készülék csatlakozzon a 4G hálózatra?
Mely rom támogatja ezt? A telefon egy ismerősömé, gyári az egész. Wifin frissítette mindig.
SIM kártya 2 éves (azt bem tudom, hogy milyen dijcsomagban van, vagy nem is számít? ), ahogy a készülék is.
Ha szükséges megkérdezem holnap, hogy pontosan milyen rom van most rajta.
Összefoglalóban nem találtam custom romot, keressek xda-n?Segítséget köszönöm.
-
kelly416
veterán
Az akku gondodra összefoglaló javallott, sajnos nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel.
A hivatalos hűségidő alatt sokkkkkkal drágább, ezért álltak rá gondolom a nem hivatalos helyeken erre a 10000 körüli összegre. De hűségidő lejárta után nem nagyon tudnak már mit kiszámlázni Neked, sem hűségidő, sem készülék díjhátralék, sem semmi egyéb, ezért is mertem ajánlani a hivatalos függetlenítést.
Amúgy hűségidő alatt azért sok, mert beleszámolnak minden lehetséges "kedvezményt", ami adnak a tarifádban "olcsóbban" mint hűség nélkül, és kiszámolják, hogy mennyit "bukhatnak", ha a független telefonnal nem az Ő szolgáltatásaikat használod (majdnem mintha kötbéreznének szerződés felmondásért), ami szerintem azért ökörség, mert ameddig volt hűségidős szerződésem, addig sem dumáltam túl sosem a havidíjat, tehát "plusz" kedvezményt sosem vettem igénybe, viszont a szerződést amúgy sem mondanám fel (mert a kötbér embertelen összeg) a készülék függetlenítésekor, mégis olyan szemszögből is rád terhelnek egy csomó költséget egyes szolgáltatóknál. Ilyen szempontból asszem pont a Telenor volt a legkorrektebb abban az időszakban, amikor a z1c megjelent és a Telekom még nem függetlenül árulta, mert akkor volt ennek a topiknak témája, hogy ki mennyiért függetleníti. A Telekomhoz képest emlékeim szerint tized áron függetlenítették.
Szerk.:
Szaszabond:
Szintén összefoglaló. Nézd csak meg, ott van leírva, hogyan kell. Vagy azon túl vagy?
Szerk.2:
"Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat..." -
edk-
őstag
válasz
Szaszabond #30243 üzenetére
Vállalati levelezés tud ilyet csinálni. A beállításokban nézd meg, milyen eszközadminisztrátorok vannak.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, beállítottam a képernyőzár mintás feloldását. Most le szeretném venni de a gyors feloldás opció szürke. Azt írja, hogy rendszergazda, hitelesítő adat tároló vagy valami által letiltva. Hogyan tudom megoldani ezt a problémát?
-
Gerzsi
tag
Azon gondolkoztam hogy el kéne adni csak most kezd beszarni az aksi. Mennyit adnának szerintetek hibás aksival érte?
-
akyyy
senior tag
válasz
kelly416 #30237 üzenetére
először hivataloshoz vittem, de onnan küldtek el, hogy hát de 2ezerér megcsinálják helybe, 2 perc alatt... közbe meg 10- meg 11ezreket kérnének el érte. akkor inkább marad a hivatalos út, mivel az az olcsóbb is
ami jobban bosszant, hogy 100%-al indultm el itthonról, először szépen lemerült 70%-ra az egész, majd hirtelen jött az üzenet hogy 15% mardt, de mielőtt végig olvastam volna, kapcsolt kis kifelé.
gari nélkül aksi scere vajon mennyibe lenne? hivatalosan, illetve "házilag" azzal aki ért hozzá?
-
kelly416
veterán
Ha hivatalos helyre viszed, akkor lehúznak egy összeggel, kapsz egy kódot, amit bele pötyögsz a megadott helyre, vagy még inkább a dolgozó belepötyögi hogy ne is lásd, hová és mit kell, és mehetsz is.
Ettől függetlenül nem baj, ha csinálsz egy mentést a fontosabb adataidról, azzal galibát nem csinálsz.A többiről tudomásom sincs, és nem is engedélyezett a fórumon.
-
akyyy
senior tag
ha el viszem függetleníteni egy üzletbe a telefont, akkor mit csinálnak vele? érdemes előtte HR-t csinálni? törölni fognak róla mindent? képeket, programokat le szedjem róla, esetleg tegyek rá valami vissza állító programot?
-
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30231 üzenetére
Értelek, jogos. Én csak kézben fogva viszonyítom, mert a zsebeim elég nagyok még a G4-nek is. A Vibe Z2 Pro már határeset volt.
edk-:
Ez vonatkozik az első évre, amit jogszabály ír elő garanciaidőnek. A második évet a Sony kedvességből adja, ott már ő határozza meg a játékszabályokat.De ne csépeljük feleslegesen a szót, keress rá, pont ebben a topikban ki volt ez már beszélve.
Hidd el, nem akarok rosszat a fórumtársnak, nem azon szurkolok, hogy ne legyen garija, de ne hitegessük feleslegesen. Kérdezze meg a Sony-t, úgyis az a hiteles és végleges álláspont. Veled sem akarok vitázni, ezek tapasztalaton alapuló "tények". Lehet, hogy támadható, de nehezen hinném, hogy nyerhető a per.
-
kaciokos
őstag
OK, ezt tényleg nem mondtam, de 2+ éves modellre nemigen szeretném már lecserélni, a B20-at viszont említettem, ezek alapján már nem olyan acélos a lista.
Ebből a két Xiaomi elég harmatos SoC-cal rendelkezik, a Samsung A3 (2017) hozza nyers erőben a (hároméves) Z1C szintjét, de az értesítő LED hiánya engem eléggé bosszant, az X Compact láttán egyik szemem sír, a másik nevet, de inkább az egyik.
Szerk:
(#30230) kelly416 - Nekem nem a kijelző méretéhez képest kell, hogy kompakt legyen a ház, hanem a zsebem méretéhez képest.
-
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30226 üzenetére
Én is azt hittem, nagy lesz, de annyira kompakt a készülék a kijelző méretéhez képest, hogy simán elviselhető. Szeri tem.
Az értesítési led néha felesleges, pl. Moto Z play, meg úgy általánosságban amoled kijelzők mellett sokszor.
De nem akarlak rábeszélni, csak ötletet adtam.
Amúgy a Z Play akkuban is z1c-hez van közelebb, szerintem nagyon jó alternatíva, ha a pénz ilyen mértékben még nem akadály. Engem az tart vissza.edk-:
Ezt alá is tudod támasztani valamivel? Nekem z3c-re cserélték a z1c-t annak idején, de a gari maradt az eredeti.marciart11:
Mielőtt pofára esés lesz, nézd meg a garilapod, keress rá a Sony honlapon IMEI alapján, hívd fel a Sony-t, mert szerintem nincs már garid. -
edk-
őstag
válasz
kaciokos #30226 üzenetére
Van azért választék (max. 14 cm magas, min. 2GB RAM és 16GB tárhely)
-
edk-
őstag
válasz
marciart11 #30224 üzenetére
Igen, csere esetén újra kezdődik a jótállás/szavatosság.
-
kaciokos
őstag
válasz
kelly416 #30223 üzenetére
Hááát, az egyik fő szempont nekem a készülék mérete, az általad ajánlott LG-k pedig elég nagyok. Most már kicsit engedékenyebb vagyok, mint amikor anno a Z1C-t vettem a maga 12,7 cm-es hosszával, de most sem szeretnék 14 cm-es hossz fölé menni. Ehhez szeretnék, még ha nem is csúcskategóriás, de legalább egy felső-közép kategóriás hardvert (SoC, RAM, tárhely), különösebb ostoba megkötöttségek nélkül, mint pl. a B20-as LTE vagy az értesítő LED hiánya. Az alacsony ár nem elsődleges szempont, persze azért vannak határok. Sajnos ilyen készüléket egyelőre nem találtam.
-
kelly416
veterán
válasz
marciart11 #30224 üzenetére
Nézd meg a garanciapapírod, mi van rá írva.
Meglepődnék, ha bármi lenne is, mert ugyan elméletileg annyival meg kellene hosszabbítani a garit, amennyit szervizben (pontosabban Tőled távol) töltött a kütyü, de gyakorlatilag senkinek nem toldották egy-két héttel sem. Cserébe nagyon korrekten javítottak IMEI alapján garijegy és számla nélkül is, meg valamit kicseréltek bennük, de mostanában (két éve nagyjából) alig van panasz rájuk. -
marciart11
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem is egy ilyen Z1C kérdésem az hogy májusban járt le gari ,de áprilisban volt egy fődarabb csere vagyis az egész telefont kicserélték. Kérdésem az hogy mivel fődarab csere történt ilyenkor a garancia újra indul. Vagyis most betudnám újra gariztatni?
-
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30222 üzenetére
Én Lg G4-et vettem (nem közvetlenül), ami most úgy néz ki, jó ideig szolgálni fog megint. Sokban nem tér el a z1c-től... ja? De.
Viszont ár/érték szempontból tudom ajánlani, meg a Flex 2-t is. Már, ha szakítani akarsz a Sony vonallal, mert egyébként max. a z5c-t látom házon belül utódnak, az "X" széria szerintem nagyon nem nyerő, de ez egyéni vélemény.
-
kaciokos
őstag
válasz
Wilika #30207 üzenetére
No, nálam is előjött a jelenség, márminthogy a kijelző kétoldalt egy-egy sávban kicsit besárgult. A teló 2 év 8 hónapos, persze gari már rég nincs, így ez még egy apró szög a koporsójába a többiek mellé (akkucsere után beporosodott kamera miatt vállalhatatlan képek, jack aljzat elhasználódott). Csak lenne valami normális utód...
-
edk-
őstag
válasz
raven12 #30220 üzenetére
Ezt a szakit ajánlom. Az Aréna Plázában dolgozik.
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Borzalmas az akksi állapota a Z1 compactomban és szeretném cseréltetni. Tudtok esetleg tippet adni, hogy ki csinálja meg olcsón, szépen? Alkatrészeim nincsenek hozzá.
Érdemes lehet bepróbálkozni egyébként utángyártott akksival (nem a kínai ebay-es 5 dollárosra gondolok), vagy inkább gyári új?Köszi előre is!
-
Fleed
aktív tag
Sajnos ez a media scanner sem oldotta meg a problémát. Most azt vettem észre, hogy amikor beakad vmi, akkor nem tudom elindítani a kamerát. Azt írja ki, a zseblámpa be van kapcsolva, pedig nem megy és a zseblámpa ikon is eltűnik. Szóval itt lehet a baj. Mit tehetek még? Csak meglehet oldani újratelepítés nélkül.
-
Fleed
aktív tag
Na telepítettem amit küldtél, xposedon keresztül nyílt meg a linked. Köszi szépen. Még az lenne a kérdésem, h a moduloknál ki kell pipalni ezt a mediascannert? ( van még greenefy meg gravity box meg ilyesmi dolgok és azok sincsenek pipálva, nem használtam még ezt a lz xposed cuccot)
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.Ez a készülék működik ablakos flippes tokkal?
flip tok -
Bozek
nagyúr
Melyik rendszer van fenn? 4.4.4-nél sűrűn előfordult ez a hiba, volt, hogy a telefont bekapcsolva tölteni se tudtam, annyira merült.
Ha van root és Xposed, akkor a Media Scanner Optimizer modul megoldja.
-
Fleed
aktív tag
Miért akadhat be a médiakiszolgáló? Melegszik a telefon és nagyon merül. Már újraindítottam többször is és nincs bekapcsolva a képernyő tükrözés. Köszi előre is.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
amikor rádugom a töltőre/gépre újraindul..
szerintetek ez mitől lehet, ki kellene cseréltetni a töltő aljzatot?
egyébként már beázott egyszer, de előtte is csinálta.. hogy töltőre dugtam és újraindul..
ha apró pénzért meg lehetne csináltatni az nagyon jó lenne, ugyanis egy másik telefon drága mulatság lenne -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Tesóm telefonja mostanában nagyon merül. Megpróbálunk még egy FR-t, de attól tartok akku probléma lesz. Nemsokára hazajönnek 2 hétre. Van Zalaegerszeg, Fehérvár, Veszprém térségében esetleg olyan szervíz, ahova be lehetne vinni? Biztos olcsóbb lenne, mint Angliábn.
-
Predator2
addikt
Helló
Mágneses töltőkábelt szeretnék venni külföldről (ali, ebay stb....)
Tudnátok linkelni egy megbízható terméket/eladót?
Köszönöm előre is.
-
kelly416
veterán
válasz
Wilika #30204 üzenetére
Vidd el szoliba. Minden vicc nélkül. Állítólag UV reagens a ragasztó a védőüveg és az alatta lévő rétegek közt, többen gyógyították már így a telefonjukat. Igaz, hogy többnyire LG-nél olvastam ezt, de pár perc szoli ennek sem árthat, legrosszabb esetben nem használ neki semmit.
-
Wilika
aktív tag
Eh. Ma feltűnt, hogy a képernyő két hosszabbik szélén egy-egy ~fél centis sávban kicsit sárgásabb a kijelző (fehér háttér esetén látom).
Van valami esélyem még menteni, vagy nettó "rohad" és így jártam?
(augusztusig volt garancia) -
Ano
senior tag
válasz
Coempi #30200 üzenetére
Köszi a válaszokat! (#30199) Addel neked is!
Nem szeretnék ezzel bíbelődni ... sok idő és energia ez most nekem, hogy jól meg legyen csinálva ... inkább keresnék valakit aki csinált már ilyet és ha kell, akkor megvárom hogy kész legyen ... illetve hallottam, hogy nyomás alatt kell megszáradnia, akkor viszont vinnék párhuzam szorítót (
) és akkor nem kell kivárnom ott a száradási időt sem ...
A válaszokat privátban kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest