Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz 161 #31122 üzenetére

A készülék eredetiséget (igen, már megjött és aktívan használom is) egyelőre semmi nem kérdőjelezte meg bennem, a memória kártya ajtaja is gravírozott. Nekem ezek az ajtós tokok annyira nem jönnek be, egyelőre egy szürke TPU tokban van, de le fogom cserélni egy ilyen gumiabroncsra, mert ez jobban körülveszi. Mindkettőben sajnálom, hogy az oldalsó mágneses töltőérintkezők nem hozzáférhetőek, de legfeljebb majd manuálisan kivágom.

(#31123) 161
    A "jó vétel volt-e" kérdést csak a magam megnyugtatására gondoltam feltenni. :D A tapasztalataim egyelőre pozitívak. Korábban egy SE Xperia mini pro és egy Meizu m1 note kombót használtam (előbbi telefonálásra, utóbbi minden másra), de ezekkel nyűgös volt a hazai lefedettség (előbbi max. 3G-t tud, utóbbi meg a B20-as 4G-t nem tudja), és unalmas volt mindig két eszközt hurcibálni. Remélem, ez most kiváltja őket, bár be kell valljam, a Meizu a dupla annyi processzor maggal és 4.4 alapú Flyme OS-szel szerintem sokkal jobb felhasználói élményt nyújt. A dupla koppos ébresztés kicsit hiányzik (Meizun nagyon szerettem, hogy gyakorlatilag végig fizikai gomb megnyomása nélkül használtam), a képernyő fényereje még minimum szinten is kiégeti a retinámat. Így az esti olvasgatásra még megoldást kell találnom. :( Az alacsony akkumulátor szint jelző hang erejét is szívesen letekerném, mert az is túl hangos.

Viszont a cseppállóság, az oldalsó tölthetőség, a mai tepsiknél jóval kisebb méret, a fentieknél gyorsabb GPS/GLONASS találat, az NFC lehetősége, a színes értesítési LED, a stabilizátoros kamera, a jobb-alsó sarokban lévő akasztó fül... visszaidézi a 7 évvel ezelőtti Xperia acro S iránt érzett rajongásomat. :)

Új hozzászólás Aktív témák