- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
frankstork #30809 üzenetére
Akku csere miatt??? Ez azért eléggé x-aktás...
-
kaciokos
őstag
válasz
frankstork #30773 üzenetére
Elég, ha egy fémeszközzel egy pillanatra rossz helyen rövidre zárod, vagy megkarcolsz egy áramkört, vagy túlmelegíted, és máshol is megolvad a ragasztó, vagy egy szigetelés, ahol nem számítasz rá. Ezernyi dolog történhet, persze odafigyeléssel ezek elkerülhetőek, és nem is állítom, hogy ezekből bármi megtörtént nálad, csak annyit mondok, hogy megtörténhet, és sokaknál meg is történik.
-
válasz
frankstork #30775 üzenetére
Nem tudom, csak tippeltem... sosem cseréltem házilag beépített aksit, inkább a szervizre bíztam.
-
válasz
frankstork #30773 üzenetére
Akkor meg szimplán rossz az aksi... vagy nem lehet, hogy kihagytál valami kalibrációt?
Soma01: vegyél memóriakártyát
-
kaciokos
őstag
válasz
frankstork #30763 üzenetére
Egy szakszerűen elvégzett akkucserével nem lehet, de én is azt mondom, hogy aki nem ért hozzá, és szétszedi, az ne csodálkozzon, ha a végeredmény nem az, amit várt, mert ez bizony előfordulhat.
Persze ha tévedek, és Don Cobra 28 amúgy finomműszerész vagy telefon szervizben dolgozik, akkor pardon.
-
zsolt0638
tag
válasz
frankstork #30711 üzenetére
Rájöttem a megoldásra, bár nem volt nehéz.
A pontos hiba az volt hogy bekapcsológombra csak egyet rezzen és ennyi, töltőre téve pirosan villogott, ha így nyomtam bekapcsoló gombot akkor pirosan világított amíg nyomva tartottam.
A megoldás egyszerű, Xperia Companion progival szoftver javítása. Eltart egy darabig míg végez de rendbehozta, az első indulás is vagy 10 perc de hibátlan lett. Persze teljes gyalu, minden a gyári.
Próbáld ki hátha....kikapcsolt állapotban rádugod, semmit nem kell nyomni csak a szoftver javítása gombot. -
zsolt0638
tag
válasz
frankstork #30709 üzenetére
Eddig semmit nem csináltam vele.
Várom a tippeket, ha semmi akkor nálam okosabbak veszik kézbe. -
Bozek
nagyúr
válasz
frankstork #30684 üzenetére
Nyomd egyszerre a hangerő fel és a bekapcsoló gombot pár másodpercig. Ha rezeg párat, akkor elvileg be volt kapcsolva, csak kép nem volt. Ha nem rezeg, akkor be sincs kapcsolva.
-
Gondwana
addikt
válasz
frankstork #30355 üzenetére
SIM melletti pirosgombra történik valami?
Szerk.: ez a cucc nálam fölkerült a Z1c-re is, meg a Z5c-re is, bár utóbbira kevésbé jellemző a bekapcsológomb elhasználódása. (Ezzel Különvéleményesen kapcsolgathatom ki-be, illetve zsebből előhúzva máris bekapcsol.)
-
akyyy
senior tag
válasz
frankstork #30353 üzenetére
hát az mind1, hogy ujat veszek-e rá vagy nem. inkább a keretet kéne valahogy cserélni, vagy az usb fedőlapot, mert mindig kiesik ha vissza teszem a helyére. de elég drága ahoz képet hogy kis szar muanyag, ugyhogy úgy vagyok vele, hogy essten. vizbe már úgyse nagyon fogom tenni
más: van mágneses töltőd? amit az oldalán tudsz tölteni? esetleg ott probáld meg tölteni egy kis ideig, és akkor hátha be kapcsol. br nem olvastam el az előzményeit mi van vele.
-
demars
addikt
válasz
frankstork #30289 üzenetére
Igen.
-
PAtr0n
addikt
válasz
frankstork #30285 üzenetére
Nem mert az alaprendszer, és a hardveres driver telepítések nem íródnak felül. Telejsen szűz rendszer telepítése javasolt.
-
PAtr0n
addikt
válasz
frankstork #30282 üzenetére
Szofveres lesz ez szerintem. Meg Z1c-nél ajánlott a rendszer újrahúzása kijelző csere után, hogy a digitizer kalibráció újra életbe lépjen. Nekem kelett, mert néha össze vissza érzékelt.
-
bimbula53
tag
válasz
frankstork #30153 üzenetére
Az összefoglalóban találsz hazai linket ahol hamarabb hozzá jutsz nem sokkal többért.
-
air
nagyúr
válasz
frankstork #30151 üzenetére
Az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Viccrovat
- Óra topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest