- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
eriador84 #20859 üzenetére
Én megkereslek szívesen privátban, ha nekem adod ingyen.
Amúgy meg a hardveraprón nyugodtan hirdetheted, azért találták ki, a fórumban tilos hirdetni. Arról ne is beszéljünk, hogy itt szinte mindenkinek van vagy volt ilyen telefonja, potenciális vevőket meg nem a jelen tulajok között találsz könnyen, hanem azok között, akiknek még nincs ilyen.
-
kelly416
veterán
válasz
eriador84 #20711 üzenetére
De igen. Van egy 4:3-as érzékelőd. Mondjuk 40nm*30nm a fizikai mérete. Hogy csinálsz vele 16:9-es képet? Használsz belőle 40nm*22,5nm fizikai méretet, nem használsz belőle annyi pixelt, az alját és a tetejét gyakorlatilag levágod/kidobod, de az eredmény egy szép 16:9-es kép, ami tök jól mutat a telefonodon, a lapos TV-den (már, ha az 16:9-es), és ugyanazt a minőséget takarja, amit a 4:3-as, de ha azt vissza akarod nézni a telefonodon vagy a 16:9-es lapos TV-den, akkor két oldalt lesz fekete sáv.
Ha nem érthető, a google a barátod, sok-sok mindent olvashatsz róla, én nem tudom jobban elmagyarázni.Szerk.:
Quasi_modo, köszönöm szépen. Így már tényleg látszik, hogy nem tudom megfogalmazni a gondolataimat.De tényleg köszi, érthetőbb, mint az én hablatyom.
-
kelly416
veterán
válasz
eriador84 #19181 üzenetére
Ne írj ékezetes sms-t.
De komolyan, használd azokat az ékezeteket, amik nem zabálják meg az sms-t. Fordított ékezetek az é-á fölött, csak rövid ö és ü. Mást nagyon nem tudsz kitalálni.
hito:
Én is szívesen segítenék, de nem használok "Xplosed"-et semmire. Amúgy a második kérdés feltevés ez volt?laslie92:
Király a videó. Nagyon tetszik. -
Dalion
tag
válasz
eriador84 #18749 üzenetére
A TA mappát miért kell visszatenni? Van különösebb probléma ha ott marad? Én az Xperiablog-on leírtak alapján csináltam és ott nem írtak ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest