- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Bambuszpro #20625 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz
Bambuszpro #20139 üzenetére
Mit értesz az alatt,hogy GSM boltos, akkor felejtős??
-
Bozso68
őstag
válasz
Bambuszpro #19784 üzenetére
Köszi a választ. Itt az a gond, hogy STAMINA nem akar aktiválódni, valamelyik alkalmazás nem hagyja. Azt szeretném megtalálni. A wifi sosincs lekapcsolva, de STAMINA alatt normál esetben nem megy.
Most így viszont nagyon merül a telefon lekapcsolt képernyőnél. -
nash13
aktív tag
válasz
Bambuszpro #19744 üzenetére
nem rezzen ha megnyomom
töltést sem veszi pedig 100%-on volt
csak a power gomb rezzen egyet és kész...(
-
Somansky
aktív tag
válasz
Bambuszpro #19095 üzenetére
Szia!
Köszi az összefoglalót. Nekem valamiért a TWRP boot nem jön össze. Egyszerűen nem jön be a recovery..
Ha az NDR Utilst elindítom a telefonon akkor kiírja fentebb, hogy Unable to Read XZDR.prob. Mi lehet a baj? -
VMatteo
őstag
válasz
Bambuszpro #19225 üzenetére
pedig én ezzel is szemeztem, amikor teló vásárlás előtt álltam. Bitang jól néz ki, csak hát ugye ez nem minden
-
BRIKLY
veterán
válasz
Bambuszpro #19134 üzenetére
Igazán nincs mit.
"Csak teljes rendszert szoktam flashelni" Most nem sikerült. recoveryből ugyebár kernelt nem lehet.
A kernel az egész rendszer alapja,ezért is van zárva gyárilag a BL,mert ha valaki abba mélyebben belenyúl,simán csinálhat egy csillogós téglát a telefonból.
Xperia SP-nél kénytelen voltam beleásni magam a dologba,akkor ROM-okat szerkesztgettem,aroma telepítőket írkáltam,update script,stb.. Több ROM volt 1 hét alatt (néha egy nap alatt) a telefonomon mint újj a kezemen
Szóval én egy picit tovább mentem ennél a témánál,de ettől még én sem mondhatom,hogy nagyon értek hozzá sajnos.Viszont ezért vettem 110k-ért Z1c-t,hogy ne is legyen szükségem beletúrni a rendszerbe.Bevált,fél éve megvan,és még root-ra sem volt szükségem. Ez előtti telefonjaimmal 2 hetet sem bírtam root nélkül.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Bambuszpro #19130 üzenetére
Bocsi,azt hittem ha leírást csinálsz,nagyjából tudod mi az amit leírsz.
"5.Felflasheljük ezt a rendszert." Na ez pont azért kell,mert csak a 108-as rom kernelével lehet rootolni a telefont. Épp ezért nem is kell az egész rendszert feltenni,csak a kernelt belőle.
Attól,hogy zárt a bootloader,a gyári kerneleket lehet cserélgetni"Kell ennél több?
" Kell. Működjön úgy a rendszer,ahogy azt a Sony megírta. Ha egy teljes főverzióval régebbi kernellel használod,annak is örülj,hogy egyáltalán feláll vele a rendszer. Ne csodálkozz,ha hibákba ütközöl.
Persze ne vedd mindezt sértésnek,csak vigyázni kell az ilyesmivel,mert sokan fogják ezt olvasni,és megcsinálni,aztán jönnek a panaszkodók,hogy sz@r a LP,meg a Sony,stb.. Én kiszúrtam a dolgot,mert van már tapasztalatom a témában ennél mélyebben is,de ahogy elnézem,a topikból eddig senki más nem vette észre...vagy csak nem szólt.
Ha lesz időm holnap,összedobok én egy leírást,kicsit szájbarágósabban,és egyszerűbben. De jöhetnek azért a versenyzők,ki csinál hamarabb egy összefoglalóba illőt.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Bambuszpro #19095 üzenetére
Köszi szépen!
Azonban ha nem tévedek,ebből a módszerből még hiányzik a LP-os kernel felrakása.
-
Tombi
őstag
válasz
Bambuszpro #19079 üzenetére
örülnénk neki, xposed leirásnak 4.4.4-re is !
-
PAtr0n
addikt
válasz
Sokan örülnénk neki!
(Régen az Xperia Arc topichoz szép kis leírást kapartunk közösen össze, most már nem lenne rá se időm, se kedvem, akkor még lelkes voltam
)
-
BRIKLY
veterán
válasz
Végülis igen,de nekem nem is a szájbarágósság lenne a lényeg ,elég a rövid tömör leírás,csak összeszedve,linkekkel.
sokan örülnének neki,nem kérdezgetnének apránként hogy mit-hogy..
-
Lin3Lord
tag
válasz
Bambuszpro #18726 üzenetére
No, LTE miatt a RU rossz választás volt, de egy némettel már tökéletes minden
T-nél vásárolt, ám független készüléken.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Bambuszpro #18752 üzenetére
Már tárgytalan. Annyi volt a trükk ,hogy jellbean alól kellett felraknom.
-
speed207
tag
válasz
Bambuszpro #18741 üzenetére
Mikor elindítom a flashtool-t kér valami ftf fájlt. És az istenért nem tűnik el az ablak előle.
-
eriador84
csendes tag
válasz
Bambuszpro #18759 üzenetére
Ha benne marad a TA mappa,akkor minden egyes flashelésnél felülírja.
-
eriador84
csendes tag
válasz
Bambuszpro #18755 üzenetére
Minden telefon egyedi TA partícióval rendelkezik, DRM jogok és egyéb csiribirik vannak benne, nem egészséges felülírni vagy lenullázni egy flashelés alkalmával. Ezért ne is tegyük bele a készülő ftf fájlunkba, az a biztos.
http://logout.hu/bejegyzes/wlf/gyari_rom_letoltese_es_ftf_fajl_keszitese_flashtoo.html
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Feltettem én is az osztrák Lolli-t, működik eddig rendesen, de mobil netet nem tudtam eddig varázsolni rá. Ebben tudtok segíteni?
Egyébként jó volt a leírás, köszi!
-
eriador84
csendes tag
válasz
Szia!
Annyival kiegészíteném a leírásodat,hogy miután a fájlokat átmásoltad a jobb oldalra,a TA mappát vissza kell tenni a bal oldalra,és csak utána elindítani.
-
speed207
tag
válasz
Hali! Kapok segítséget? A flashtool inditásánál elakadtam. Milyen ftf. Fajlokat kell másolni és hova?
-
csadi0011
őstag
válasz
Bambuszpro #18599 üzenetére
2500 forintot kell fizetned, hogy árajánlatot kaphass tőlük.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Bambuszpro #18599 üzenetére
Célszerűbb lett volna, de nekik nem éri meg.
Egyébként ha megvan a fazon elérhetősége, akkor azért megkérdezném tőle, hogy volt-e bármiféle gányolás saját kezűleg, vagy maszeknál. Most már nyugodtan megmondhatja, hisz kifizetted a telefont, baja nem származhat belőle.
Kivéve ha pl. pofán vered, mert átvert -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Bambuszpro #18597 üzenetére
Hát vagy az van, hogy elhallgatta előled ezt a kis gányolást az előző tulaj, vagy valóban a Cordon volt ilyen hozzáértő. Ebből valószínűleg jól már nem jössz ki.
-
Vikooo
addikt
válasz
Bambuszpro #18273 üzenetére
Az megoldva 5.0 -án
-
thozoo
tag
válasz
Bambuszpro #18236 üzenetére
Nem csak Neked van ilyen problémád, ez nálam is jelentkezik. Nálam akkor szokta ezt produkálni, ha meleg vízzel kezet mosok. A kezem már utána ugyan nem nedves, de a kijelzőre átkerülő pára teljesen megbolondítja a telefont. Vagy olyan, mintha állandóan nyomkodnám, vagy pedig egy adott területen semmire sem reagál. Többször előfordult már olyankor is, miután kissé műszálas cuccot vettem le magamról: mintha a statikus elektromosságtól is meghülyülne. Én ilyenkor annyit csinálok, hogy megtörlöm a kijelzőt és semmi baja nincsen tovább.
Szerencsére nem gyakran fordul elő.
-
komyka
tag
válasz
Bambuszpro #18237 üzenetére
Mami bejött, hogy ugyan mégis mi ilyen vicces már...
-
ravebp
senior tag
válasz
pedig a kit kat elég CHUNKY
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Öreg most azért csontra kiégtem. Javaslom hogy a háziorvosnál jelentkezz updatera
-
Dovloran
senior tag
válasz
Na az a nem szar!
-
Pocok256
veterán
válasz
Kit kattel téynleg jobb
-
CabalX
aktív tag
válasz
Bambuszpro #18203 üzenetére
Ha délután kint lesz...
Az is pozitív persze hogy van róla hír és megvan a hitelesítés, de még kellhet pár nap mire kijön.
(amúgy én is várom már nagyon, nem elkedvteleníteni akartalak)
De most néztem meg az Xperia Update checkerben és még csak a "régi" firmwareket hozza fel. -
thozoo
tag
válasz
Bambuszpro #17913 üzenetére
Találtam ilyesmit, létezik.
-
kelly416
veterán
válasz
Bambuszpro #17830 üzenetére
Vegyél eredeti PS3 dualshock sixaxis kontrollert, azzal tökéletesen működik nekem. Egyszer rá kell dugni kábellel, hogy felismerje, ez egy fél perc, három gombnyomás, utána nem kell semmit kínlódni, ameddig a kontrollert rá nem dugod egy másik készülékre, addig minden bekapcsoláskor tökéletesen megtalálják egymást a telefonnal.
-
GÁgpstpn
tag
válasz
Bambuszpro #17802 üzenetére
Szívesen. Amúgy a bt-t nem értem mennie kéne. Igaz én még sose próbáltam, de ott van a nevében is.
-
glacious
addikt
válasz
Bambuszpro #17802 üzenetére
Tiny Call Confirm - ez egy extra réteget hoz létre és fogadáskor ezt fel kell oldanod mielőtt hozzáférnél a híváshoz.
-
GÁgpstpn
tag
válasz
Bambuszpro #17764 üzenetére
Ú bocsi, de csak most vettem észre, hogy írtál. Itt van, ez biztos jó. Működik 4.4.4-en is, gyakran használom.
-
ravebp
senior tag
válasz
Bambuszpro #17757 üzenetére
Hivasnal elvileg felold
-
GÁgpstpn
tag
válasz
Bambuszpro #17754 üzenetére
A joystick-hoz:
Van egy remek app a play áruházban "Usb Bt Joystick Center 2015" néven. Ebben nem csak csatlakoztatni tudod, hanem át tudod variálni a gombokat és/vagy érintésekké tudod alakítani. Az egyetlen probléma az vele, hogy root kell hozzá.Szerk: Most látom, leszedték playről, hogy miért, azt nem tudom. Ha kell feldobok egy apk-t google drive-ra.
-
jatszo
aktív tag
válasz
Bambuszpro #17757 üzenetére
Passz. Én nem használom. Hívj fel valakit, hogy hívjon vissza
-
jatszo
aktív tag
válasz
Bambuszpro #17754 üzenetére
Minialkalmazások-Touch block?
-
kelly416
veterán
válasz
Bambuszpro #17337 üzenetére
Ha garis akkor szerviz. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest