- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Azt hol tudom beállítani, ha Viber üzenetem jön az órán ne pár másodpercig jelenjen meg? Hanem folyamatosan, még el nem olvasom. A Wear Os az tudja.
-
JMarty
tag
@szilasz007 Köszönöm mindkettőtöknek! Furcsa, GPay simán megeszi a kártyám.
-
CB
senior tag
válasz szilasz007 #3896 üzenetére
Én ezt találtam. Kicsit húzós a progi ára, de kipróbálom.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
z67
őstag
Bár nem engem kérdeztél, de én magyar címet adtam meg. Viszont a Curve saját topikjában hozott valaki egy ügyfélszolgálati választ, miszerint csak egyes kártyákat fogad el a GPay és a Samsung Pay és azokat is csak tévedésből. Az hogy ezeknek mi lesz a sorsa a jövőben, az még vitatott a fórumosok körében.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Elviekben hétfőn kapom meg az órát, az lenne a kérdésem hogy tudom-e majd az órával használni a simple pay-t, vagy létezik alternatíva?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
CB
senior tag
Szerintetek tud az óra ant+ mellkas pulzusmérőhöz csatlakozni?
-
hematoma1
aktív tag
A lünetta és az óra közötti részt lehet valahogy tisztítani?Egyáltalán nem szoktam a lünettát használni és ahogy most megtekergettem képletesen majdhogy nem nyikorog.
-
JMarty
tag
válasz szilasz007 #3851 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy milyen címmel regisztráltál? Nekem azt írja, hogy registration failed mikor hozzáadom a kártyát, mert szerinte nem egyeznek az adatok a bankkal.
-
sbalu1
senior tag
Én se raktam semmilyen fóliát a kijelzőre.A telefonjaimnál is befejeztem ezt a fóliázósdit.Elegem lett belőle, hogy az új mobil eszközöknél rögtön avval kell kezdeni a kicsomagolásuk után, hogy rögtön képletesen "visszacsomagolom" őket.Arra van a Gorilla Glass védelem, hogy védje a kijelzőt.Soha semmi hátrányát nem éreztem ezek után ezen fóliák hiányának.
-
csaba1203
addikt
válasz rayoliviero #3878 üzenetére
-
guriga1234
addikt
válasz szilasz007 #3883 üzenetére
Én azt a gyári műanyagot is azonnal leszedtem.
Sok órám van, van köztük kifejezetten drága is (nem okosóra!). Tudok vigyázni a dolgaimra, soha nem volt egyikkel sem "baleset", mint karc, törés, stb. -
CB
senior tag
Tegnap megérkezett az órám.
A kijelzőre szerintetek mit érdemes rakni? Üvegfóliát, vagy műanyagot?
Akinek üvegfólia van, annak az üveg vastagsága miatt nem akad bele a szélébe az ujja, mikor fentről lefelé húzza le a képernyőt?
Ha esetleg valakinek a rendelt, felrakott fólia megfelelt, méretpontos volt, és a rendelési link megvan még, az megosztaná velem?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Köszi, siker, már csak a fizikai curve kártya kell, és már próbálom is ki. Régi álmom valósul meg végre, órás fizetés.
-
kovacs65
senior tag
válasz rayoliviero #3878 üzenetére
Ők hivatalosak. OK
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
rayoliviero
veterán
Az Edigitalban kapható Galaxy Watch 46 mm-re Samsung garancia van szerintetek? Két év, annyit ír.
-
BB0401
aktív tag
Helló !
Lenne még egy kérdésem.
Van olyan funkciója az órához, ami csak Samsung telefonnal működik, más Androidossal nem ?
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
CB
senior tag
válasz bajnokpityu #3872 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Nekem holnap jön meg az órám.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.Más:ébreszt valakit az óra? Rezgéssel, vagy hanggal? Könnyen fel lehet rá ébredni? A beállított időben ébreszt, vagy van inteligens ébresztés?
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #3845 üzenetére
Nagyon megkoszonnem, ha valaki elmondása, hova irhatom be úgy a kuponkodot, hogy ne kerüljön pénzbe a számlap. Nagyon szép a designja
-
BB0401
aktív tag
Üdv !
Kinéztem a 46 mm-es Watch-ot.
Az érdekelne, hogy:
- van-e rá telefonnal szinkronizálható jegyzettömb
- van-e rá offline zenelejátszóA német amazonon jó árban van, megéri onnét vennem ?
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
szilasz007
aktív tag
válasz Maxximus #3864 üzenetére
Szia!
Itt van az elvi leiras Samsung Pay vonalon: https://developer.samsung.com/tech-insights/pay/tokenization
Mastercard Paypass vonalon: https://developer.mastercard.com/page/mdes-for-merchants-on-behalf-of-modelRoviden mikor te a Paybe felveszed a Curve-os kartyat, Pay megnezi, hogy tamogatja-e a kibocsatot. Ez mostmar adott. Ezutan, a Samsung Pay, mint kereskedo felulet beszol a TSP-nek, (Mastercard Paypass) igenyel tokeneket, amik letoltodnek az orara.
Itt lehet tobb fele token is, de mashol irjak, hogy a Pay alapba 10 darab 1x hasznalatos tokent tarol es ezeket frissiti az oran, ha adott a halozati kapcsolat.
Roviden az ora normal korulmenyek kozott, mindig tud 10 darab varazsmondatot, amit a Paypass is ismer es igy ossze tudja kotni a Curve-os kartyaval, mikor erinte vasarolsz. -
őstag
válasz szilasz007 #3860 üzenetére
Kár, hogy nem megy. Az apple watch-al már kb 3-4 hónapja megy a revolut,iszonyú kényelmes dolog. Nem akarok még egy fintech kártyát (trensferwise-om is van)
Azt viszont nem nagyon vágom, hogy lehet, hogy offline-ba is tudok vele vásárolni (telefon és net nélkül),ahogy írtad Te is a samsug watch-nál.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
z67
őstag
Szuper, sikerült, köszönöm!
-
mati12
senior tag
És mi a helyzet ha alapból rajta van az órán a Samsung Pay az óra alkalmazásai között? Csak azért kérdezem mert én mindenféle "mókolás" nélkül eljutottam az órán és a telefonon is odáig ahogy te írtad. Igaz kipróbálni nem tudtam idáig mivel a valódi bankártyámat nem merem regisztrálni az alkalmazásban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Esetleg Revolut kártyával is megy?
Vásárláskor a telefonnak is nálad kell lennie?
Mennyire érzékeny az NFC chip az órában?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kislaci
senior tag
válasz szilasz007 #3856 üzenetére
Ezeket értem, de mikor regisztráltam curveon akkor kért egy pin kódot. A meglevő magyar bankkártyám bevittem az appba. Csak majd ha fizetni fogok, nem tudom, hogy a curve pinje kell vagy a magyar kártyámé.
-
szilasz007
aktív tag
válasz kislaci #3855 üzenetére
Ha kartyaval vasarolsz fizikailag, akkor kb mint egy itthoni bankkartya.
Elotte aktivalod kell az appba. A kartyanak lesz egy alap pinje, ezt az alkalmazasbol tudod lekerdezni. Ezt kesobb ATM-be meg tudod valtoztatni.
Az oras regisztralasnal a kartya adatai es a CVV kell. Ezt meg ugye mindig csak a kartyan talalod. Ergo kell a kesz kartya.
Az oran majd a Pay eleresehez be kell allitani egy kulon PIN-t. Elmeletileg ezutan mar nem fog semmit kerni fizetesnel. Mondjuk nagyobb erteku tetelt meg nem vasaroltam, de ahogy a kihirdetest neztem, igy ertelmeztem.[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
válasz szilasz007 #3854 üzenetére
És a curve kártya pinjet kell még adni vásárláskor ugye? Az nem baj hogy a curve kártyám még nem jött meg? Attól tudom használni órán?
-
szilasz007
aktív tag
válasz kislaci #3852 üzenetére
Mondjuk meg annyit tudok ehhez max hozzatenni, hogy az SDB-vel egesz sokat szorakoztam, mire ratalalt az orara. Nagyon kell figyelni az orat, hogy a parositast el tudd fogadni. Nekem rament vagy egy oram, mire sikerult osszehoznom a kapcsolatot.
A vegen az orara kozvetlenul wifivel csatlakozva (wifi allando be, bluetooth kikapcsolva) sikerult osszehoznom a kapcsolatot. Az SDB szervert egy parszor ujra kellett inditanom, hogy sikeruljon elkapnom az RSA kulcsot az oran, hogy engedelyezzem. Utana mar tudtam futtatni a parancsot.
-
szilasz007
aktív tag
válasz kislaci #3852 üzenetére
Szia!
En angolul hasznalom, de gyorsan utana nezve, az ora nyelve a parositott telefon fuggvenye. Forras: [link]
BTU-ra valtast azt barmikor lehet. Az osszes regiora ugyanaz a firmware, csak az elerheto alkalmazasok valtoznak. Magyar XEH-be nincsen Samsung Pay, mert hivatalosan nem tamogatott. Angolba van. Ami mokas, hogy ez tenyleg csak ugy egyszer magatol megjelenik, a Wear appba es az oran is. Az oran meg ujsagolja is, hogy ha hosszan nyomod a felso gombot, bejon a Samsung Pay.
A kartya hozza adast is lehet a Wear appbol kezdeni, de lehet az orabol is. Ez kapasbol atiranyit a telefonra es ott kell befejezni a regisztralast.[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Köszi szépen, megrendeltem a kártyát, most jön majd a kettes pont, ami kicsit bonyolultabb a tűnik. Mindenképp meg kell várni a kártya érkezését? Mármint a curve kártyáét.
Gyors kérdés még :
Attól hogy btu lesz az óra attól még magyar nyelvű marad ugye?[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
Udv Urak, Holgyek!
Jelentem MO-rol is megoldhato a Samsung Pay aktivalasa az oran.
Ehhez ket trukk kell:
1. Curve kartya. Ez egy fintech ceg, kaptok toluk egy MasterCardot amivel lehet vasarolni. E moge, az alkalmazasba be kell regisztralni egy valos, banki bankkartyat. A nagy otletuk az, hogy van egy alkalmazas, egy kartya, hasznalod azt, mogotte meg az appban allitgathatod, hogy mely legyen aktiv. Kvazi egy Bankkartyas Paypal. Dija nincs. App letolt, regisztral, kartyat rendel.
2. Angol (BTU) regiora kell allitani az orat, hogy a Samsung Pay feltelepuljon. Ehhez guide itt: [link] . Roviden kell a tizen SDK-bol egy mukodo SDB (ami az ADB megfeleloje Tizenre), remote-ba ra kell csatlakozni az orara es meg kell futtatni a kovetkezo scriptet: launch_app csc-manager.csc-pre-configuration . Itt kivalasztani a BTU-t. Ezutan gyalulni fogja az orat, de backupbol visszaallithato. Kis ido elteltevel meg magatol megjelenig az oran a Samsung Pay.A Curveben multheten hoztak ki a Google Pay es Samsung Pay tamogatast. Hetvegen be is tudtam regisztralni, ma reggel ki is tudtam probalni es nagyon szepen es jol, terhelte tovabb az OTP-s kartyamat.
Vegen hozzateszem, telefonom XEH regios. Telefonnal nem tudom hasznalni a Samsung Pay-t. Az oras Samsung Pay az egy kulon alkalmazas, kulon kornyezet, telefontol fuggetlenul megy. Ergo, ha csak az ora kell, eleg az orat berhelni.
Igy kis efforttal mostmar megoldhato, hogy vasarolni lehessen.
-
kislaci
senior tag
Hali, két napja nem méri az alvásom az óra, de nem kapcsoltam ki semmit, mi lenne a teendő?
-
D-Phrag
senior tag
Sziasztok! Egy használt példány vásárlásával szeretnék csatlakozni a birtoklók táborába. (46mm-es R800-as modell). Elvileg van rá garancia, de mégis szeretném megtudni tőletek, hogy esetleg mire figyeljek vásárlás során? Milyen "buktatók" lehetnek? Köszi a választ.
-
HorviGabi
aktív tag
Esim-es modellem van, üzenet miért nem jön meg rá ha telefon nélkül használom?
-
bajnokpityu
félisten
Coupon kódot használva szeretnék óra szamlapot vásárolni.
[link]
Elvileg így kéne működjön, de nem, nekem nem ilyen a menum.Ez a profil gomb nincs nálam, pedig be vagyok jelentkezve. Ha a menu gombra klikelek ez jön fel.
Ami hasonló menu pontot találtam, az meg ilyen
Itt az utalvány kódot be tudtam adni, de utána a terméknél nem jelenik meg a kuponozas..
MI a gond? Már nem Samu a telom, de nem hiszem h ezen múlik.
-
Uuser
tag
Watch active 2 számlapjai vajon elérhetőek lesznek valamikor erre az órára ?
-
rstwingo
tag
válasz ColorStar #3840 üzenetére
Az én saját tapasztalatom a saját órámmal
több helyen több féle termálvíz, gyógyvíz,sodrásos medence,pezsgőfürdő, Fin szauna,gőz,infraszauna, ezt nem minden nap kapjazuhanyzás,olaj,benzin,mindenféle por,zsíroldó,vízkőoldó ezt viszont szinte minden nap megkapja munkámból kifolyólag
tökéletesen működik és nincs lekopva a festék se, de jelzem ez az én órám, máséval nincs tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
ColorStar
újonc
Hello mindenki! Mennyire vízálló ez az óra,/galaxy watch/ valaki használja heti 3-4 alkalommal medencében való úszáshoz, vagy meleg vízben fürcsire?
-
z67
őstag
Valakinek sikerült esetleg Samsung Payt telepíteni itthoni vásárlású órára? Vagy a Google Pay használható rajta valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
válasz oszkarfincs #3835 üzenetére
Ilyen jellegű feledatokra tudnám javasolni a Locus Map alkalmazást. Azzal is tökéletesen lehet rögzíteni útvonalat,és van dedikált alkalmazása is az órára amivel többek között vezérelhető a rögzítés is.
[ Szerkesztve ]
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz doongoo #3834 üzenetére
Köszi a választ. Mobilon használom a Geo Tracker alkalmazást útvonal rögzítésre, ennél hasonló elven 1-2 funkció gomb elérhető az értesítősávból/lockscreenről ha fut a program. Szerinted ezek a funkciógombok működnének az óráról? Ugyanis az előző példám talán nem a legjobb volt, hiszen a médiavezérlő gombokra van szabványos megoldás, attól elvárható hogy működjön.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
doongoo
addikt
válasz oszkarfincs #3833 üzenetére
Powerampot használok. Értsd: a telefonon van telepítve az alkalmazás, de nincs dedikált Tizenes kliense az órára. Az órán a gyári zenelejátszó (gyárilag fent van az órán) simán kezeli/felismeri a telón az értesítési sávban látható értesítéseket, amik a poweramptól jönnek. (hangerő, szám léptetés, start/stop) Deezer lejátszásnál is igaz ez, ill. YT Music, Spotify, Google Music lejátszásnál is.
-
oszkarfincs
aktív tag
Meg tudnátok mondani, hogy az óra képes-e médiavezérlő gombokkal ellátott értesítések megjelenítésére? Vannak olyan zenelejátszó/podcast alkalmazások, amiknél az értesítőben megjelennek a médiavezérlő gombok (hangerő, start/stop, stb...) és az érdekelne, hogy ezeket a gombokat tudja-e kezelni az óra, lehet-e például vezérelni így telefonon lévő appot. Sajnos ami konkrétan érdekelne, annak nincsen dedikált appja Tizenre, de az alap funkciók megjelennek az értesítési sávban és az pont elég lenne.
pl: https://user-images.githubusercontent.com/42202207/48115642-73852c00-e218-11e8-8c10-1d266376354e.png
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
doongoo
addikt
-
GeoJoe
senior tag
válasz bajnokpityu #3826 üzenetére
Gondoltam rá én is, hogy vlmi gagyi mp3-at rakok rá de azért fizetek spotify-t h arról válogathassak :/ gondolom az a bitráta már túl nagy neki
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Szeretnék kérdezni. Igazából tetszik a megjelenése, de nem minden részét használnám ki, pl üzenet küldés, értesítés fogadás, zenehallgatás, meg a hasonló dolgok nem annyira foglalkoztatnak, viszont a fitness funciók igen. Tudom vannak direkt erre a célra is órák, de mint írtam tetszik az óra, és ha napi pl 30-60 perc edzéssel, idő nézegetéssel, alvás figyeléssel, és pl 15 percenkénti pulzus figyeléssel, kibírna az aksija mondjuk 5 napot, akkor mennék is megvenni.
A kérdés. Használta e valaki repülő üzemmódban huzamosabb ideig? Ha igen akkor úgy mennyit bír az aksi? Ezt a kérdést az apple wachról is feltettem, ott elszomorító választ kaptam. Hátha erröl a samsung kütyüről jobbak a tapasztalalatok.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
GeoJoe
senior tag
válasz bajnokpityu #3804 üzenetére
Ha ezt bt fülessel akarod felejtsd el, túl gyenge hozzá. Ahogy mozgatod a karod futás közben úgy szakadozik a zene. (Buds-ot használok) Nagyon szabadulnék az órától de az újabbaknak üveg a széle, lezúznám hamar :(
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Van ötletek arra, hogy egy ilyen githubos progit, hogy tudok rátákolni az órára?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung galaxy watch 805-ös esim okosórám igaz nincs a sim funkció használatban, de láttam, hogy képes NFC-re az óra és szeretnék ezzel fizetni. Hogyan tudom ezt beállítani hogy működjön, hol kell megadni a kártya adatokat? -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Valaki felrakta e már az új firmwaret? Mi változott? -
doongoo
addikt
Lehet, hogy csak nekem volt új, de a ***r Bixby helyett a Google assisztenset is működésre lehet bírni az órán (némi korlátozással ugyan). [link] eszerint tettem fel (kb. 10 perc volt a Google cloud API létrehozással együtt) és még próbálgatom. Sima kereséseket (angol nyleven utasítva, mert ugye asszinsztensünk nem tud sajna magyarul) elvégzi rendesen, a többi lehettőséget még próbálgatni kell
-
Shader
aktív tag
válasz nylacika #3806 üzenetére
Pontosítanék:
A kínai 15-35 eFt-os órák nem WearOs-t futtatnak, hanem natív Androidot. És pont ezért tudsz telepíteni szinte bármely csevegő appot (köztük messenger,viber....). Természetesen ezeknél is a SIM képesek tudnak mobiltól független adatforgalmat bonyolítani.
Nekem volt/van szerencsém kipróbálni ezeket 1.39-es kijelzőn....egy kínszenvedés volt. :)
LemfoLem6 vagy Microwear H7.
A Samu valszeg a jogdíjak/bevétel, miegymás miatt nem engedi a telepítésüket. Részemről pont jó is így és elegendő, hogy online vagyok mindenhol. Még a termálvízben is.
@kislaci:
LTE verziónál nem kell, hogy a közelben legyen a teflon. VoLTE (vagy 4G) hálózat kell a watchnak oszt ennyi.
@lucky07:
Most ilyen sokoldalú (IP68 5 bar, LTE, MultiSim, GPS, Navi, böngésző meg 100 eFt-os óralap a GalaxyStore-ban.... ) órát nem fogsz találni. Szerintem.--- Sent from mobile device ---
-
nylacika
aktív tag
válasz lucky07 #3803 üzenetére
Vannak kínai gyártmányok, amiken android (waer OS) fut, de ezekhez sem hiszem, hogy megfelelő appokat fogsz találni... meg aztán az, amit a többiek írtak... elég volt azzal a hangyaf..nyi billentyűzettel pár alkalmazást regisztrálni... ha ahhoz van kedved, hogy erről a képernyőméretről chat-elj, akkor váljék egészségedre!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
lucky07
aktív tag
válasz guriga1234 #3802 üzenetére
Így van meg lesz válva tőle csak találjam meg az utódját.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
guriga1234
addikt
válasz lucky07 #3798 üzenetére
Én az előtt állok értetlenül, hogy úgy vettél meg egy terméket, hogy fogalmad sem volt arról, hogy mire képes. Az óra már jó ideje a piacon van, ebben a topicban is majd' 3800 hozzászólás van, bele kellett volna olvasni, tájékozódni. A topicra nem a vásárlás után, hanem még az előtt kellett volna rátalálnod.
Fogadd el, hogy ezt az órát nem a te levárásaid alapján készítették, válj meg tőle, nem érdemes itt több szót pazarolnod rá. -
lucky07
aktív tag
válasz bandi0000 #3799 üzenetére
Ahogy tapasztaltam BT Kapcsolat nélkül meg sem kapom az ilyen jellegű üziket.
A másik meg hogy egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál meg sem fordult a fejemben hogy ezt nem tudja 🙂[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest