- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Most frissült a telefonom szoftvere S9+ ezután újból megpróbáltam feltenni az órára a Health app frissitését ami napok óta sikertelen volt. Nos a helyzet változatlan. Az óran is volt gyári visszaállítás... Ezek után nem tudom elhinni, hogy van olyan akinek simán felment.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Kront
tag
nálam a frissítés óta megy minden rendesen, de az üzemidő határozottan csökkent. legalább 20, de inkább 25%-kal.
-
rstwingo
tag
válasz yodamester10 #2496 üzenetére
A telefonon is kapcsold be, mert kell neki a telefon a telepítésre, onnan küldi át magára a progit
Nálam auton van, amire kapcsolódik a telefon, arra kapcsolódik az óra is
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Reggeli ébresztéssel nincsen gondotok, a frissítés óta
Be van állítva az órán, és a telefon is elkezd ébreszteni reggel. -
taranis
addikt
válasz yodamester10 #2491 üzenetére
Csak annyit mond, hogy az update után érdemes tolni egy resetet. Mármint nem sima újraindítást, hanem visszaállítást, ami az óra névjegye alatti menüpontban található.
colorizer.net
-
yodamester10
őstag
Aki jól nyomja az Angol nyelvet megtenné hogy végighallgatja a srácot mert a jelenlegi hibák orvoslásáról beszél,köszi.
[link] -
bg612
tag
Ja, meg a GPS. Az is valami ismeretlen helyre van eldugva.
Bocs, még csak 2 napja nyomogatom. A 42 mm-et. Nem sim-es. -
bg612
tag
Sziasztok,,
Biztos, hogy valahol van róla infó, de hirtelen nem találom, ha valaki elárulja, akkor megköszönöm. Hogyan lehet az órával képernyő fotót csinálni? -
veterán
-
PeteePeti
őstag
válasz PedroPascal #2472 üzenetére
Nálam szintén ez van
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
doongoo
addikt
nekem is ilyen van, simán felment az órafrissítés után ez is
-
hyperst74
csendes tag
Wear-bol ment fel nekem bt 46-ra,nem tudom h számit-e, de elötte frissitet a telo is (s9+)
-
szokelaszlo
tag
Nekem sem dobta fel.
-A telefont amerikai régióra állítottam,óra nyelve autómatikusan angolra váltott.
És már jelezte is hogy van frissítés. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Lenne pár kérdésem.
- Az óra bármely telefonnal kompatibilis és 100 %-ban működik, amin van Bluetooth?
- Az órán működnek ezek az appok? : MS Office ( céges email ) , Spotify , FB-n ha írnak akkor az megjelenik , stb
- Ki milyen telóval használja?
Köszönöm.
-
rstwingo
tag
-
PedroPascal
őstag
válasz rstwingo #2471 üzenetére
Sokszor próbáltam sok módon de semmi. Nem egyedi probléma. Nekem BT 46mm-es. Lehet ezekre nem megy fel.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
rstwingo
tag
válasz PedroPascal #2466 üzenetére
Én most csak próbából (nem használom) megpróbáltam feltenni és szó nélkül felment nálam is az új firmware-ra
én a Wear-n belülről indítottam el a stort (ami ugyan az mint a kinti, de kitudja ) és igy telepítettem
-
Bilux
veterán
válasz PedroPascal #2468 üzenetére
igen
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
yodamester10
őstag
Nálam se megy fel,óra és telefon újraindítva de hiába.
-
PedroPascal
őstag
-
Bilux
veterán
nálam is simán felment..
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
PedroPascal
őstag
válasz niklebi #2464 üzenetére
Óra szoftverét frissítetted? Senkinek nem megy fel az app mivel globál problem lehet. Neked hogy sikerült?
-
anti77
tag
Ahogy nézem nem az üzemidő lett rosszabb hanem az előjelzés. Ma 12 óra alatt hetet csökkent csak. 48 órája töltöttem most 57% az akku. De. 100% on 2 nap 3 órát jelzett előre. Most 57 %-on 1 nap 21 óra van hátra.
[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
Ma délelőtt Galaxy Store-ból frissítettem a SHealth alkalmazást az órán. Simán települt, pedig vártam, hogy nálam is megakad-e a telepítés.
-
gyuri2008
veterán
válasz szokelaszlo #2458 üzenetére
És a lépcsőzést tudja,Illetve emelkedőre fölfelé?
A stressz szint mérést tudja,azt sem szinkronizálja le a telefonnal?Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Érdekes nálam se akart az SH tegnap, ma csináltam egy resetet az órán, belaktam majd teló és óra újraindít és le is frissült minden gond nélkül.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
veterán
De mi mitől csökkent drasztikusan az üzemidőtök? Anno olvastam olyat mikor megjelent az óra, hogy 5 napot is lazán elmegy?!?!! ( most az UI előtti frissítésre gondolok)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lcdtv
tag
Órára megjött a frissítés majd több app is ugyan ezt tette de a samsung health beragadt vagy valamiért nem tud települni. Letölti atviszi az órára majd telepítés vége előtt a bluetooth megszakad és annyi. Mit csináljak hogy telepítse? Store és Wearable appok cache törlés megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Erre tudna valaki válaszolni.
Mert ha nem akkor nem veszek ilyen órát. -
sbalu1
senior tag
Én tegnap reggel frissítettem az óra szoftverét és szerencsére nem tapasztalok nagyobb akksi fogyasztást.
-
gyuri2008
veterán
Oxigéntelítettséget és stressz szintet mér az óra?
Igen tudja.
De a lényeg a lenti kérdés
Ha igen akkor leszinkronizálja a telefonnal? A40 a telefon.
Pl a telefon nem tudja a lépcsőzést semVIBO szerintem majd finomítanak a frissítésen.......
Gondolom én[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
válasz doongoo #2438 üzenetére
Ezt azért érdemes elolvasni.akku idő probléma
Az órára vonatkozik......[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz PedroPascal #2402 üzenetére
az ikonok változtak, jó a lapozható kezelőpanel is. Az órán is bejöttek a One UI dolgok, azaz, a képernyő alján megjelenő akciós felület. Az értesítéskezelés kicsit máshogy néz ki ill. az animációk nekem most jobban bejönnek (pl. új értesítés érlezésekor).
Egyelőre eddig tetszik -
gyuri2008
veterán
9-ui android rendelkező telefonnal működik az óra randesen?
-
kdennis
aktív tag
Nektek sincs Active számlap?
-
kislaci
senior tag
Szerintem az uzemido rosszabb lett így egy nap után, remélem javulni fog.
-
hyperst74
csendes tag
Nálam még : Már a legújabb szoftvert használja. 4.0.0.1
-
-
Leftwitch
csendes tag
Sziasztok. Nekem is frissült ma reggel a software, két frissítést is jelzett utána, az egyik a Samsung health. Viszont nem tudom feltelepiteni. Átkuldi az órára viszont telepítés közben azt írja hogy a kapcsolat megszakadt, nem lehet telepíteni. Ahányszor próbáltam mindig ez van. Valami megoldás? Bocsi közben láttam hogy már felmerült a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
-
yodamester10
őstag
Eddig lehetett szerkeszteni a futást meg külön kapcsolni a gps most ezt nem találom hanem egyből számol vissza ha rányomok.
-
taranis
addikt
válasz szabi9811 #2418 üzenetére
Én is most frissítettem már One UI-s watchra az S-Healthet, és gond nélkül települt. Nagyon remélem, hogy a pulzusmérést javították, nekem pont a hétvégén volt egy futóversenyem, és botrányosan félremért, pedig jól volt felhelyezve az óra. Nem pontatlanságról beszélek, hanem mondjuk 170 helyett 130.
colorizer.net
-
szabi9811
tag
A távoli elérés sem müködik nálam.
-
szabi9811
tag
Sziasztok,
Elvileg van frissités samsung Health alkalmazáshoz, de nem sikerül telepiteni. Addig eljút, hogy átvitel az órára, de itt meg is szakad a kapcsolat az órával. Nem tapasztaltok ilyet? Az óra szoftvere már frissitve.
Köszönöm! -
kovacs65
senior tag
Milyen progival lehet file-okat az órára másolni? Nem zene és nem kép.
Régebben a Filemaster jó volt, de most nem hajlandó dolgozni.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
kovacs65
senior tag
-
senior tag
válasz yodamester10 #2411 üzenetére
A tiéd sem 2 év gyári garis, legalábbis nem itthon. EU-s, emiatt az 1. év elméletileg itthon is garanciáztatható, de a 2. év csak turbado-s, háztól-házig szállítással.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
formula01
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
2 kérdés:AOD mennyire zabálja az akksit?
Gyakorlatban próbálta valaki mennyire vízálló?
Mondjuk ha nyáron belemegyek vele a Balatonba úszni egy kört gyakorlatban is bírja, vagy csak papíron? Sós vagy mély vízbe nem vinném.[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
yodamester10
őstag
válasz formula01 #2406 üzenetére
Én Huawei Mate 10 pro-val használom,tökéletesen működik.Nálam csak töltéskor és zuhanykor ugrik le amúgy éjjel nappal használom.Fontos volt az alvás figyelés és a futás,kerékpár.Amazfit stratost váltottam vele,ez nekem jobban bejön igaz kicsit nehezebb.
Állítólag az 1év garis szürke inportos és nem javítja a Samsung.
Innen vettem 2 év gyári garral:
[link] -
PeteePeti
őstag
Új watchfacet tartalmaz ez az új OneUI? Vagy hiába keresem? :)
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
nrb263
tag
Megérkezett 46mm is a frissites. Egy dolgot igazan megoldhatnának... Kibaszott messenger uzenetben ha képet kapok miért kell elővenni a telefont? Youtube megy az oran de egy kép az nem.. Azt csak a telefon tudja.....
-
sbalu1
senior tag
Én azt mondanám neked, hogy igen, megéri az árát és sok örömöd lesz benne.Nekem S7 Edgém van hozzá.Jól müxenek együtt.Nekem már hosszabb ideje van okosórám LG Watch Urbane személyében és már ott megszerettem ezt a "műfajt".Nagyon megtetszett a Galaxy Watch lünettás lapozó megoldása.Sajnálom, hogy az Urbane Wear OS rendszerével ellentétben itt a Tizen a főnök, de már ezt is megszoktam, ennek is megvannak az előnyei.Valamivel kevesebb az alkalmazás evvel a rendszerrel rá, de így is található elegendő.Én is 75-ért vettem 1év gyári garival.Szerintem nem ér meg +25-30 ezret a 2 év gari.
[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
Én S7E mellett használom a 42-es verziót, nekem is ez az első okosórám, sőt, sima órám sem volt előtte. Nekem arra kellett, hogy mérje az edzést, közben tudjon zenét lejátszani BT-n, és hogy ha muszáj, elérjenek közben telefonon (LTE-s verzió). Ezeket hozza is, sőt nem is ismerek mást, ami ezt egyben tudná, szóval elégedett vagyok. Ugyanakkor ezt leszámítva rá sem nézek, teljesen haszontalan. Szóval a megéri-e az erősen attól függ, hogy miért akarsz ilyet.
colorizer.net
-
formula01
senior tag
Nagyon gondolkodom egy ilyen óra vásárlásán, jelenleg S7-el használnám, később idén, vagy jövő tavasszal vásárolnék S10et vagy a következő Galaxy S-t. Feltételezem komplatibilitási problémák ezekkel nem lehetnének.
Tulajoktól kérdezem, megéri szerintetek egy ilyen órára beruházni?
Ez lenne az első okosóra a tulajdonomban, régóta szemezek vele, de eddig megálltam a vásárlást.75e Ft-ért tudnék venni jelenleg újan 46 mm verziót.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
veterán
válasz Impair1980 #2404 üzenetére
Mindenkinél így működik, a samsung fejlesztője szerintem nem volt a helyzet magaslatán mikor megalkotta( már a Frontier-nél is így volt/van)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz Impair1980 #2401 üzenetére
FBaromter app-al nézd a légnyomást.
Beállítod a magasságod és voálá halálpontos a légnyomásérték.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
PedroPascal
őstag
válasz doongoo #2400 üzenetére
Nekem is. Most telepítem. Milyen az új felület?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok jól működik a légnyomásmérés?
Nálam a magasság értéke teljesen jó (239 m). A beállításoknál a légnyomásra is jó értéket ad (1004 hPa), de amikor megjelenítem a grafikonon, akkor teljesen fals adatot rak ki (977hPa)Volt már reset. A teszt alatt (*#0*#) viszont rossz értéket ad a magasság és a nyomás értékekre!
70m magasabb a magasság értéke és a nyomás értéke ugyan úgy 977 hPa)
Az emeletszámláló működik, mert mindig jelez, hogy elértem a célt, stb.
Ez mitől lehet? Gari?A jó értékek elvileg a 239m és a 1004 hPa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest