- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz Dokker2 #5292 üzenetére
Nagyon sok áruházban lévő face is tudja az akkut és még sok más adatot, csak be kell állítani. Megnézem ezt a facer-t. Köszi a tippet.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
niklebi
senior tag
-
spanglee001
addikt
megjött a curve kártyám pár nap alatt, be is engedte aktiválni. mostmár esetlge van e valaki aki segít a wekkeren is elérhetővé tenni a pay-t? pest környéke lenne az igazi esimes watch
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
anonymus89
addikt
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Dokker2
tag
válasz Diokhan #5290 üzenetére
Facer alkalmazason belul egy premium watchface. Nem hasznalok aruhazaban telepitett watchfaceket. Ezek szebbek es tobb mindent mutatnak. Pl a telefon akksi szintet is jelzik. A teljes facer es wathcmaker alkalmazas ora adatbazisahoz hozzaferek barmikor. A fizetosokhoz is......
Faceren belul a neve: RUP FB tactical
-
pufi35
csendes tag
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy másfajta töltő jó e a watch 46mm es órához? Köszönöm.
-
niklebi
senior tag
válasz Leonardo91 #5286 üzenetére
Én az [itt] leírtak szerint csináltam meg. Angolul van, de Google fordító is érthetően fordít. Persze BTU régiót választottam.
[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
válasz Leonardo91 #5286 üzenetére
Azon nem tudom, hogy működik e az Spay. Nem csak a romot kell cserélni, hanem [link] ezt is meg kell csinálni.
-
niklebi
senior tag
válasz Leonardo91 #5273 üzenetére
Szia.
Ha nincs az órán és a telefon alkalmazásban az Spay akkor nem BTU.
A rom amit feltettél szerintem nem jó. [Itt] leírtak alapján csináld meg és akkor jó lesz. Nekem már működik az Spay.
Lemaradt: [Ezt] is olvasd el. Ja és esimes órára jó.[ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
válasz Destroyer89 #5271 üzenetére
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
-
mati12
senior tag
válasz Leonardo91 #5276 üzenetére
Én.meg azt mondom,hogy talán így a legegyszerűbb leellenőrizni. Ha a Samsung Pay alapból megjelent az óra alkalmazásai között,vagy engedi letölteni a Samsung "áruházból" akkor megváltozott CsC ha továbbra sem akkor viszont nem változott meg.
-
Diokhan
addikt
válasz hematoma1 #5275 üzenetére
Feleségemnek Active 2 van, nekem Galaxy watch. A kinézeten kívül semmi különbség nincs a két óra között működésben, mind a kettő ugyanazt az oprendszert futtatja teljesen ugyanazokkal a lehetőségekkel. Szóval ha szoftveresen vársz változást, akkor nem érdemes. Ha a kinézet miatt szeretnéd, akkor meg neked kell dönteni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Destroyer89
friss újonc
Előzö kérdésemet kiegészítve, ha kiakarnam cserélni az egész gyűrűt, hol találok ra, ahol vehetnék?
-
-
hematoma1
aktív tag
Érdemes lecserélni egy active 2-re?
-
mati12
senior tag
válasz Leonardo91 #5273 üzenetére
Ha nem változott a régió kód akkor nem tudod telepíteni a Samsung Payt. Ha tudod akkor megváltozott.
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Felraktam a samsung pay-hez javasolt CSE1 romot az órára netodinnal viszont nem találom a CSC kódot, hol lehetne megnézni hogy BTU lett e?
Illetve a samsung pay sincs telepítve ahogy néztem| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
anonymus89
addikt
válasz Destroyer89 #5271 üzenetére
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Destroyer89
friss újonc
Sziasztok!
Sajnos egyszeri alkalommal a munkám során hasznaltam az órat es a tekerő gyűrűn lehorzsolódot pici részen a festés. Nem számottevő de picit zavar. Kérdésem az,hogy ezt a tekerő gyűrűt ki lehet e cserélni anélkül, hogy az óra IP védettségét elvesztené? Így se úgy se használom az órát víz alatt, de egy kis mosastól nem szeretném ha beázna. Szóval lehet cserélni házilag avagy sem? Vagy maradjon a részemről nem tetsző megoldás az aféle matricás gyűrű ráragasztása?
[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
válasz anonymus89 #5269 üzenetére
Ok.Köszi
-
hematoma1
aktív tag
válasz anonymus89 #5264 üzenetére
Melyik outleből?
-
Diokhan
addikt
válasz kisdobos0111 #5266 üzenetére
[link] - nézd meg itt 😁😁😁
-
Diokhan
addikt
Srácok, ezt a Daily Briefing-et hogy lehet úgy beállítani, hogy akkor küldje az összefoglalót, amikor én szeretném, és nem akkor, amikor eszébe jut?
Amit beállítottam, az reggel 7 óra és este 8 óra. Ehelyett este 10 után jött az esti jelentés, a reggeli medig 7 óra helyett 4:55-kor... Mit rontottam el?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Diokhan
addikt
-
hematoma1
aktív tag
Valaki?
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.A Turbadonál érdemes venni 46mm-es Watchot?Milyen gari van ott?
-
-
Diokhan
addikt
válasz anonymus89 #5249 üzenetére
Szuper, nagyon szivesen. Na és tetszik?
Ettől persze vannak sokkal összetettebbek is, van olyan is pl, ami úgy néz ki, mint egy kórházi monitor, megfelelő animációval, és valós időben mutatja a pulzust, véroxigént (ez a rlésze azért szerintem porhintős), lépések számát stb.
[link] - ez az. Érdekes, és egész jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz anonymus89 #5246 üzenetére
Galaxy Store: All in One: Digital 2megelőztek
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Diokhan
addikt
válasz anonymus89 #5246 üzenetére
Mármint a watch face - t?
[tessék, innen le tudod tolteni]
Az alap verzió, amit használok ingyenes, amit személyre lehet szabni, az fizetős. Ha megveszed, akkor nagyon szépen és széleskörűen személyre lehet szabni, én is gondolkodom, hogy megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
Az alvas figyelon en is agyaltam mar. Nekem 15 percnel tobb melyalvasom meg nem volt. Akkor se amikor 7 ora volt a tiszta alvasom. Az Mi Band 4 karkotom szerint 2.5 ora megvan ejszakankent. Ki erti ezt....... Viszont a Gnight fizetos alkalmazas nagyon hasznos az intelligens ebresztessel. Mindig idoben ebreszt fel es teljesen mas a napom mint amikor magamtol kelek fel.....
-
Diokhan
addikt
Nagyon jól néz ki.
Igen, én talán 1 vagy 2 face - ért fizettem, de nem kellett volna, mert nem működött rendesen. Nekem fontos szempont, hogy mutassa a külső hőmérsékletet, most ezt használom.Kislaci sajnos az alvás ehhez a részéhez nem értek. Szerintem készíts statisztikát mondjuk egy hónap alatt és kérdezz meg egy dokit róla.
-
Diokhan
addikt
válasz kislaci #5239 üzenetére
Én mindössze 3 órát aludtam az éjjel, ebből 24 perc, 11% lett mély alvás. Miért kérded? Gondolod, hogy nem pontos a mérés?
(#5237) tarcsika: Ott valami gubanc van, mert a feleségem használta rendesen, minden melegedés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Nektek mennyi szokott lenni a mélyalvásotok? Nekem 20perc felé nem megy sosem, de általában kb 5%.
-
tarcsika
tag
Sziasztok! Az E-simes verziónál 2 perc 4G vagy telefonálás után kiírja, hogy túlmelegedett! Na most ez tényleg ennyire szar vagy vigyem gariztatni? Mert így semmi értelme az E-simnek!
-
Airzsolti
kezdő
Szia!
Meg kell változtatni az óra régiókódját olyan országra, ami tamogatja a payt, pl. a Egyesult Kiralysag kodja a BTU. Utána megjelenik a Samsung pay az órán, és elvileg pár napja ebbe be tudod regisztrálni a Curve kártyádat, amihez pedig hozzá tudod adni a magyar kártyádat. (Én ott vagyok elakadva, h a Curve kártyám nem működik, a support ígért segítséget rá).
Én úgy tudom, hogy a Watch Active 2 előtti óráknak relatíve egyszerű a regio valtasa, az Active 2 elég ijesztő, de én az angol leírás alapján megcsináltam, pedig nem vagyok semmilyen szinten sem hozzáértő. Ha ez kell neked is, elküldöm a leírást, ami nekem működött. -
mati12
senior tag
válasz monster95 #5229 üzenetére
Sajnos nem vagyok már naprakész belőle,még ősszel csináltam meg egy itteni leírás alapján. Aztán néhány héttel utána felraktam egy üj romot amivel törlődött is a Samsung Pay-es lehetőségem az óráról. Most a napokban olvastam,hogy újra működik a dolog, simán hozzá rendeltem a Curve kártyámat és szó nélkül el is fogadta. Próbálj meg rákeresni a fórum keresőjében a Samsung Pay-re szerintem onnét kitudod böngészni majd Te is.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Dokker2 #5232 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
Az éjszakai módot bekapcsoltam, az már megvan, az alomalvást azt nem ismerem még, de mindjárt megnézem. Köszi szépen.Watch face-eket próbálgattam nézegetni, de hát annyi van, hogy az ember nem tud választani. Végül vettem egyet, ami minden "elvárásomnak" megfelel. De nagyon sok szépet láttam, kiváncsi lennék, hogy Ti melyiket használjátok, ki melyiket tartja a legjobbnak és miért.
-
Dokker2
tag
válasz Diokhan #5231 üzenetére
Szia. 2-3 napot ir a gyarto atlagos hasznalat mellett. Nyilvan erosenn fugg a felhasznalastol. Es persze h milyen regi az ora. Az alvast automatikusan koveti. Csak lefekszel es o eszreveszi ha alszol. Semmi dolgod nincs vele. Javaslom az ejszakai mod aktivalasat hogy ne zavarjanak illetve az alomalvas bekapcsolosat a beallitasokban. Ilyenkor pontosabban kovet mindent a pulzusmero bevonasaval....
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Megörököltem a család egyik ilyen 42mm-es óráját.
Meg tudnátok mondani, hogy mennyi nagyjából az átlagos üzemideje ennek a készüléknek, és hogy hogyan kell az alvást figyelni vele? Ha lehet egyáltalán.
Köszi szépen.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Másnál is előfordult már, hogy a tekerőnél a kis pötty egyszer csak visszaugrik az előző kis ikonra majd ismét megy a tekerés irányába tovább? Mintha körbe érne a luneta akkor ujra előre lep aztán ismét tovább. Nehéz leírni, de remélem érthető.
-
monster95
tag
Sziasztok.Megoldható valahogy hogy lehesen fizetni az órával?
-
zolka1977
tag
válasz ngabika92 #5223 üzenetére
Azért ha valakit érdekel :R800XXU1CSE1_Tizen_3File_Multi CSC (OXA)
https://mega.nz/#!IxM3QYgB!Dj07O4DqT...Pv09fb_r7C-Dys
Ez 4.0.0.4 -es átállítod BTU-ra majd lefríssítheted[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz timirosicka #5218 üzenetére
Vékony kézen nem állna jól. Akkor már inkább Galaxy Watch Active 2, az van 44 mm-ben, jobb is az üzemideje minimálisan, és szerintem egy nőnek jobban is áll.
-
ngabika92
tag
Sziasztok!
Vakai tudna esetleg linkelni olyan BT (R800) firmware-t, amelyiken még müködik a CSC váltási trükk az órán. Sehol nem találok netre feltöltve.Előre is köszönöm
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
timirosicka
tag
Sziasztok. Nagyon tetszik ez az óra és azon gondolkodom,hogy megrendelem, viszont a 42es üzemideje nekem túl kevés. Szerintetek a 46os hogyan mutatna vékony női kézen?
-
szilasz007
aktív tag
válasz torrente777 #5215 üzenetére
A Curve-os topicban írták, két utat.
a) Curve ügyfélszolgálat,
b) Curve appban telefonszámot váltott aztán már megjött neki... -
torrente777
tag
Ora átállítva BTU ra Curve kártya megadva a fizetésnél de sajna az aktiváló sms nem jön meg 3 szor próbáltam most meg már csak a bank számát lehet hívni aktiválásra valakinek valami ötlet?
-
anonymus89
addikt
fent megtalálod, hogyan hozod elő azt a menüpontot.
itt meg már leírtam mire kell nyomni, hogy be tudd kapcsolni a gps-t.
"a workoutoknál kerékpározásnál 3 pötty és a location legyen bekapcsolva."Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
bigdady
nagyúr
Mondom adj egy gyorsindító ikont (widget=ami balra legyintéskor előjön) csak magára az edzésre (van ilyen nevű, lehet workout a neve, de nem a multi workout), az alatt lesz csak ez a menüpont sportonként.. Nem tudom miért kell ennyire eldugni... A lenti képen egyből indult nekem is az nem jó. Ha már megy az edzés az nem ez a menü, az sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz anonymus89 #5208 üzenetére
Hát ez az, hogy rögtön tudom indítani, de nem mutat sebességet. Azt a menüt nem találom ahol be lehet állítani, hogy használja végre.
D-day 2002-01-04 01:54
-
monster95
tag
Sziasztok.Nem tudja valaki a Curve mikor fogja nemzetközilek elérhetővé tenni a samsung payt?
-
zingz0r
friss újonc
válasz zingz0r #5202 üzenetére
Kis update:
Nincs igazam. R805FXXU1ESE2 rom kell ahogy goop kolléga javasolta. R805FXXU1ESE6 romot nem adták ki BTU-ra így nem lesz OTA onnan.
Tehát a hiba amit elkövettem:
Az xda-s update leírás nem írta hogy használjam a CP fájlt.
Így amint írtam is a modem verzió R805FXXU1FSL3 maradt.
Újra flasheltem R805FXXU1ESE2 immáron CP-vel együtt és így már valóban megjött a 4.0.0.7-es frissítés is.
Mindenkinek sok sikert a flasheléshez.
UI: Figyeljetek, hogy ne aludjon el a laptop miközben fut az update. -
bigdady
nagyúr
válasz anonymus89 #5132 üzenetére
Ez volt az. Kösz. Itt nem volt bekapcsolva..
De mire megtaláltam ezt a képernyőt se volt egyszerű mert nem ezt mutatja ha elinditom a biciklizést hanem egyből visszaszámolt. Hozza kellett adnom egy edzés gyors indító ikont hogy ez elojojjon mert külön app nincs rá vagy én nem találtam csaj sheatlhet[ Szerkesztve ]
-
zingz0r
friss újonc
Ugyanezt az utat jártam be mire megtaláltam ezt a hozzászólást. Ám nekem továbbra sem ajánlja fel az OTA-t. A szoftver verzió pedig maradt 4.0.0.4: R805FXXU1ESE2/R805FXXU1ESE2/R805FXXU1FSL3.
https://doc.samsungmobile.com/SM-R805F/002370181128/eng.html
alapján inkább a R805FXXU1ESE6 kellene szerintem[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Ha túra sportuzemmodot választom, akkor a pulzus mérés gyakoriság úgy látom leveszi,es kérdőjelek rák ki a gyari sport program. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest