- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Érdemes rá venni kijelzo védő üveget?
-
DonMaster
addikt
Galaxy watch topicba nem is gondoltam masra ense. De a kerdes al orahoz bill? Minek? De mivel a tizenhez nem igazan lehet ilyen kiegeket csatlakoztatni igy nem hiszem de egy bluetooth t kiprobalhatsz csak akkor mar nincs ertelme az oranak mobilt elobb eloveszed . virtualisba meg orara nem igazan van jol hasznalhato bill
-
Ubul86
őstag
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #4296 üzenetére
Jó. Akkor hol kapható 60-ért 2 év garival HWGT2?
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #4285 üzenetére
Hivatalos helyről 60-ért? Dobj egy linket.Galaxy Watch viszont kapható 70 fölött kicsivel webshopból.
-
Keraa
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Valami használható billentyűzet van az órához?
lehet valahonnan manuálisan telepíthető programokat leszedni?
Magyar hangalapú szövegbevitel létezik hozzá?Előre is köszönöm!
-
nrb263
tag
Sziasztok! Valakinek jott mar az uj frissites? https://www.sammobile.com/news/update-brings-samsung-galaxy-watch-active-2-features-to-watch-active-and-galaxy-watch/
-
hkari
őstag
Az Apple watchon kivül, van bármilyen androiddal kompatibilis óra ami tud érintéses fizetést?
-
Ubul86
őstag
válasz
szilasz007 #4284 üzenetére
köszönöm, runtasticot használom , átszoktam endomondo-ról, ha már futás, de ha nem vészes az adatimportálás az egyes oldalak felé, akkor inkább samsung, ha már a telefon is az. Természetesen sport felől ha komolyabb lenne a futás, akkor inkább Garmin, de arra perpill nem akarok dupla annyit költeni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilasz007 #4284 üzenetére
Nem ugyanannyiba kerülnek. 60a hüvely, és 90korul a watch46mm.
-
szilasz007
aktív tag
Udv!
En ahogy elolvastam a reviewjat, penzt nem adnek erte. Ugyan azon aron a Galaxy Watch sokkal jobb erteket kepvisel. No brainer. Nekem mikor a csak bluetooth alapu adatatvitelt irtak, kisse elsirtam magam.
A Watch legalabb kepes onnaloan wifirol is mukodni, talan majd ujra elerheto lesz rajta a fizetes is jovore, a Samsung Health egeszseg es alvas kovetesre nagyon jo.Irtad a sportot. Pulzus kovetes kicsit kohogosebb. Kirandulasra jo, 130-140-es pulzusig szerintem jol mer, osszevetve egy Garmin pantos meressel tisztan latszik, hogy a 160-as csucsokat nem szereti, sokkal egyenletesebb HR gorbet mutat a vegen. Viszont kaloriara kb hasonlot szamit meg igy is. Adatok teren, van az oran Strava, Samsung Healthbe lehet Stravabol importalni, Stravaba meg tud szinte minden ami szamit importalni. Ez meg fontos lehet.
-
Ubul86
őstag
válasz
csaba1203 #4282 üzenetére
köszi
teszteket nézegettem, youtube-on is, egyre inkább a samsung fog meg jobban, huawei kicsit fapadosnak tűnik menüben - ha már okosóra - persze attól még az előnyeit nem akarom firtatni.
csak fura volt látni hogy tavalyi érkezésű óra, azt hittem itt is átlag éves periódus van a váltásravan különbség galaxy watch és galaxy watch között tudásilag? vagy csak a méret (42/46 mm) és ebből kifolyólag az ár?
-
Ubul86
őstag
sziasztok. Okosóra vásárláson gondolkodok, ez és a mostani Huawei GT Watch 2 fogott meg kialakításra, küllemre. Az biztos, hogy a Samsung okosabb, viszont régebbi kiadású (ellenben samsung s8 telefonom van ,tehát "kompatibilisebb" lenne
)
Szerintetek érdemes még egy ilyen órára beruházni ,vagy érdemesebb várni jövőre esetleg hogy jöjjön egy másik Samsung Watch, hasonló esztétikával?Media Marktba ma megyek felpróbálgatni őket, kíváncsi leszek, már korábban élőben láttam őket szintén ott, csak nem néztem meg tüzetesebben semelyiket.
Futásra biztos használva lenne, max 10-21 km / alkalom
-
ckaresz122
tag
Sziasztok.
Bocs, ha buta a kérdés, de érdekemes a rozsdamentest venni? Az alu és a rozsdamentes között mi a különbség?
Gyakorlati tapasztalatok is érdekelnének.
Köszi előre is. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok
Megjött a Curve kártyám. A curve appban aktiváltam is viszont samsung payben a bank elutasította hibát dob. Mi lehet a gond? -
CB
senior tag
Ti minden fürdés után "kibúgatjátok" a hangszóróval a vizet az órából?
-
niklebi
senior tag
Nálam amíg nem törlöm, vagy meg nem nyitom a telefonon őket addig látszanak az órán az üzenetek és az emailok is. Rendszeresen fürdés közben tisztítom meg az órát, sőt az uszodában sem veszem le. Tökéletesen vízálló pár méter mélységig. Úszni simán lehet vele, csak be kell kapcsolni víz alatti módot.
-
Keraa
aktív tag
Esetleg erre valaki? [link]
-
niklebi
senior tag
válasz
nylacika #4262 üzenetére
Nekem ez a szoftver van az órán már június óta. A mostani frissítésben már újabb Tizen verzió van. Na ezt mikor kapja meg az óra BTU régióban? Ha visszaállítanám XEH régióra, akkor már frissülne, de szerintem elveszne S.Pay. Így marad amíg nem frissül BTU alatt, vagy újra használható nem lesz az S.Pay más országokban is mint Anglia.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok 46-os Samsung Galaxi watch-ra nem tudom megoldani azt, hogy vissza tudjam nézni az órán az üzeneteket (face messenger) ? Amint elsötétül a kijelző már nem találom....
Huawei mate 20-al használom.Előre is köszönöm!
Mennyire vízálló az óra? Xiaomi mi band 2-őt használtam előtte szörföztem is vele rendesen...:-) -
snecizero
senior tag
Az időjárást hol tudom be állítani, hogy mondjuk óránként frissüljön ?
-
kislaci
senior tag
A curve topik alapján, akinek most megy a Samsung pay annak nem érdemes frissíteni vagy nagyon mokolni az órát, mert se újra hozzáadni se újra aktiválni nem lehet curve kártyát. Új kártyát meg egyáltalán nem lehet már hozzáadni, ennyi volt a kiskapu. Akinek megy az örüljön, akinek nem megy annak meg már nem is fog. Szóval egy esetleges szoftverfrissitessel szerintem elszállhat a Samsung pay, de egy hozzáértő erősítsen vagy cáfoljon meg.
-
hkari
őstag
Nekem 17.-e óta nem jött meg a kártya. Érdemes írni szerintetek?
-
haxiboy
veterán
válasz
bajnokpityu #4241 üzenetére
Egy ki-be jelentkezés segíthet, ha nem akkor supportnak kell írni.
-
doongoo
addikt
válasz
bajnokpityu #4241 üzenetére
nálam nincs a Curve ügyfélszolgálat a helyzet magaslatán:
Miután be volt már rendelve a saját bankos kártyám a curve alá (igazolva - verified is volt a mikroterhelés általl kapott kóddal) , de ennek ellnére sem engedte aktiválni a Curve kártyámat (beírtam az utolsó négy számát ennek, de hiába, újra kérte), ezért írtam nekik. már 4 napja. Aztán tegnapelőtt érdeklődtem, hogy mi a helyzet, mert még nem jött válasz. Erre tegnap jött a rizsa , hogy leterheltek, de töröljem a beregisztrált saját bankos kártyát, majd vegyem fel újra. Töröltem is, majd újra fel is vettem, DE: hiába terheltettem háromszor is a verify menüpont alatt, csak nem jött rendes tranzakciós aktiváló kód (mindháromszor csak azt írta, hogy CRV* card verification). Így most nem tudom igazolni a saját bankos kártyámat és emiatt nem is tudok a Curve kártya aktiválásra továbbmenni...
Persze, amikor anno eredetileg hozzáadtam, akkor azonnal jött a kód. Most várom, hogy hátha pár nap múlva a bankszámlakivonaton látni fogom a kódot.
A fentiek után kaptam este későn még egy emailt az ügyfélszolgálattól (gondolom az érdeklődésemre/sürgetésemre válaszként) egy linkkel, hogy töltsem fel az igazolvány képeimet és egy selfiet a Curve kártya aktiváláshoz. Ezt még nem léptem meg.
Tippetek? Megpróbáljam annak ellenére, hogy a saját bankos kártya még nem igazolt, vagy inkább várjak? -
metaksza
tag
Sziasztok. A negyvenhatosom már egy jó ideje szarakodik, próbáltam újraindítani is, de semmi. A helyzet az, hogy sosem kapcsol ki a képernyő. Ha rácsapok, hogy lezárnám, akkor halványabb lesz, és eltűnik a másodperc számlálás, tehát érzékeli, hogy most neki nem kéne mennie, de attól még halványan világít. Korábban ilyenkor teljesen elsötétült.
Így nagyjából egy nap alatt le is merül. Próbáltam minden beállítást, de semmi. Van valakinek tippje? -
csaba1203
addikt
Az AOD próba megvolt ma és elég jól beleharapott az üzemidőbe 8 óra alatt.
Viszont most bekapcsoltam egy másik funkciót ha a csuklóm fordítom,akkor bekapcsolja a kijelzőt ez talán nem fogyaszt annyit és kényelmesebb,mint gombokat nyomkodni.... -
sbalu1
senior tag
válasz
guriga1234 #4240 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy ahogyan én használom ezt az órámat, max. 2 napot tudok töltés nélkül abszolválni.Mindegy milyen számlappal.Biztosan van különbség az egyes facek energiafelhasználása között, de szerintem nem számottevő.Legalábbis azon több száz számlapot figyelembe véve amelyeket én használok.Még így is 100 %-al több az üzemidő az előző LG Watch Urbane okos órámhoz képest.Az csak 1 napot bírt töltés nélkül.
-
haxiboy
veterán
válasz
bajnokpityu #4236 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
bajnokpityu #4236 üzenetére
Rendelj kártyát a Curve kártyához és miután elfogadta megváltozik a Curve státusza is. Utána tudod majd csak aktiválni a Curve kártyádat.
-
bajnokpityu
félisten
3 napja nálam a curve kártya, de az appba beléve azt irja, hogy postázás alatt. gondolom ez kell ahhoz, hogy továbblépjek, nem?
-
sbalu1
senior tag
válasz
haxiboy #4228 üzenetére
Részemről a hibrid face-ket szeretem, azokból is a szineseket, szinezhetőeket, a dim funkciónál pedig a fluoreszkáló hatásúakat, mivel nálam mindig megy a kijelző.Azt is szeretem, ha az időjárási hőmérséklet is ki van jelezve, nem csak egy link az időjáráshoz, valamint az óra és a teló töltöttségi szintje is.
-
CB
senior tag
válasz
haxiboy #4219 üzenetére
Én pl. azt nem szeretem, ha szemüveget kell felvennem, ha az időt látni szeretném. Tehát a túlzsúfolt számlapok számomra jól mutatnak, csak nem használhatók, mert nincs olyan hosszú a kezem, amilye távolságban le tudom olvasni az apró számokat. Ráadásul azokon mindig keresni kell az adatokat (főként, ha az ember naponta szereti váltogatni).
Az AOD nálam inkább az jön be, ahol csak a mutatók vannak, és a másodperc mondjuk egy pötty, ami kúszik. -
haxiboy
veterán
válasz
bandi0000 #4225 üzenetére
Természetesen univerzális lesz, de nem szeretném teletömni adattal a usert, maximum 1 vagy 2 komplikációt szeretnék az egyes watchfaceimen, persze ahova illik mert digitális stb, vagy valamilyen kreatív formában kivitelezhető oda többet.
A többet enne még hagyján, de a fejlesztői eszközöknél adott a maximum 15%-os on-pixel érték amit tartani kell, ami ugyebár főleg a színek megnyirbálásával valamint a fényerő csökkentésével érhető el. Persze a legtöbb esetben ez jól kivitelezhető minimális eltéréssel az eredeti óraszámlaphoz képest.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haxiboy #4219 üzenetére
Egyrészt nem tudom mennyire korlàtozott a dolog, de a te helyedben próbàlnàm minél jobban univerzàlisra csinàlni
Tehàt amiket fel lehet pakolni, azokat lehessen variállni, tehàt kint lehessen minden vagy semmi vagy vàlogatva
Amit nem szeretek ha túl nagy a különbsêg az aod és a normál face között, nekem pl az jönne be ha ugyan az lenne, nyilván többet enne de valamit valamiért
-
Tybike81
őstag
Csg4 xeh letölthető softot nem tudtok linkelni nekem amit netodinnal feltudok tenni?
-
-
csaba1203
addikt
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem kicsit komolyabban foglalkozni a Watch Face tervezéssel, persze jelenleg csak saját célra. Szeretnék tőletek ötleteket kapni hogy úgy általában mire van igény, mi az amit szivesen látnátok 1-1 óraszámlapon, mi az ami kiveri a biztosítékot?
Első körben gyakorlásnak szánom, igyekszem mind natívan mind a faceren keresztül elérhetővé tenni a munkáimat.
Akár külön AOD / Normál tanácsokat is meghallgatok.Előre is köszi!
-
niklebi
senior tag
Azoknak akiknek nem sikerül a Curve kártya aktiválása, a telefonszám megadása egy ötlet. Mióta frissült az app azóta van ez a sok probléma ahogy olvasom itt is meg a Curve topikban is. [Innen] le lehet tölteni egy régebbi verziót (nov.18 előttit) azt telepíteni, nem engedni frissülni és azon megpróbálni. Egy próbát szerintem megér.
-
niklebi
senior tag
Megpróbáltam visszaállítani az órát a magyar régióra, de nem sikerült. A Connect IP cím megadása után ezt írta : "Connect is not recognized as an internal or external command, operable program or bath file" Próbáltam mindent az elejétől csinálni, de mindig ezt a választ kaptam. Mi lehet a gond? Mindent úgy csináltam mint előzőleg.
-
ToomyC
aktív tag
Azért elég tré, hogy erre a méregdrága krumplira alig jön frissítés.
-
gaben1117
senior tag
Ugyanígy jártam én is és egyelőre nem találom a megoldást.
Curve kártyám már tuti aktív, mert ma fizettem vele a boltban. A samsung ügyfélszolgálat elhajtott azzal, hogy ugye nálunk nem támogatott még hivatalosan a Samsung Pay.
Curve topikban sem találtam hasonló problémát és ott is csak annyit tudtak javasolni, hogy próbáljam törölni majd újra felvenni a kártyát a samsung pay-be de sajnos nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch SE2 44mm, 92%, 12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged