- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Kérdezném ha valaki használja AOD módban az óráját kb napi használatban mennyivel rövidíti meg az üzemidőt?
-
lucky07
aktív tag
Amiatt, hogy az akksi 1-2 napokat bír úgy hogy sem LTE se zene hallgatás se helymeghatározás se wlan tényleg semmi csak BT telefonon keresztül az is csak reegel 4-től du. - 4-ig utána polcon repcsi üzemmódban és bír 2 napot. Lehet vinni szervízbe? Mert ez sztem nagyon nem normális. Ha meg edzés is van akkor meg ne is beszéljünk üzemidőröl. Tegnap este vettem le töltőről repcsi üzemmódban pihent reggelig.
kép link
Ez várt reggelre!Jah és most van 11:07perc munkában vok és BT kapcsolat telefonnal.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
kdennis
aktív tag
válasz bajnokpityu #4190 üzenetére
Tárcsázóba: *#0*#
(szervíz menü) -
kdennis
aktív tag
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Adott egy galaxy watch 46mm. Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy értesítés esetén nem villantja fel a kijelzőt?
Be van állítva a messengerre, emailre, stb az értesítés engedélyezése, be van állítva hogy bekapcsolja a kijelzőt, az is hogy NE csak viseléskor jöjjön az értesítés, és az is hogy akkor is jöjjön, ha épp használatban van a telefon. Az értesítés meg is jön, balra húzva ugye mutatja az értesítést, csak a kijelző felvillantása/bekapcsolása marad el.Van esetleg tippetek?
-
-
-
nylacika
aktív tag
-
radar
tag
Oly here from Curve, thanks for getting in touch. I've looked into this, and before you can activate your Curve card, we need to get some identity verification in place.
Please follow this link and click “capture image with your device camera” to securely take a clear photo of your ID (scans/photocopies cannot be accepted), and a live selfie (photo self-portrait), so that we know it’s you signing up to Curve. Rest assured that the process is completely secure, and your uploaded information is fully encrypted. Once you have clicked on the link you have 10 days to complete the process.
Please let us know once you've successfully completed this to speed up the process.
If you have any questions, we're here to help! -
hkari
őstag
Nektek mennyi idő alatt jött meg a Curve? 2 hete rendeltem de semmi.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Új frissítés óta maradt a csc váltás metódus azonos?
Megjött a curve kártyám 😊Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
PedroPascal
őstag
válasz snecizero #4161 üzenetére
Nekem 46mm BT óra van. Fullra töltés után 24 óra használat után 85% az akku. Normál használat mellett, normál beállításokkal ezt rendszeresen hozza. 5 napot bír az óra, ha nincsen benne extra dolog pl biciklizés, futás stb...
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
lucky07
aktív tag
válasz snecizero #4161 üzenetére
De ezt hogy érted el? Mert én erősen gondolkodom hogy visszaviszem akksi problémára hivatkozva mert még csak nem is lte használom hanem Bluetooth és így is TALÁN 2nap Talán!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
E-simet szeretnék aktiválni.
Telekom oldala szerint:
3. A Samsung Wear alkalmazásban keresd a „Mobilhálózatok” (Mobile networks) menüpontot.
4. Koppints a "QR kód beolvasása" gombra.nekem nincs ilyen menüpont, csak a simek közül választhatok...
mit rontok el?
közben megoldódott, szimplán hiányzott egy lépés a leírásból
[ Szerkesztve ]
-
kdennis
aktív tag
Az új frissítés óta nekem nem naplózza rendesen az alvásomat. Tegnap még 2 órát érzékelt hogy alszok ma meg már egyáltalán nem. Azt hittem csak sokat ittam és a pulzusom tul magas volt de már 3 napja ilyen. Nektek is? (46LTE)
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a távoli elérés beállítást merre lehet megtalálni?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Shader
aktív tag
Sajnos az FW frissítés utáni távoli elérés probléma csak reseteléssel (visszaállítás nélküli új telepítéssel) oldódott meg mindkét órán. Valami félre mehetett a frissítéskor, mert mindkét óra akadozott, fagyott. Most full smooth a rendszer és más, korábban problémás óralap is meggyógyult.
--- Sent from mobile device ---
-
snecizero
senior tag
A samsung galaxy active 2 is gondolkodtam. Az mondjuk 7000 drágább lett volna. Gyengébb aksival és ezért is inkább választottam ezt. Vagy szerintetek megéri inkább az ? 14 napig még el tudok állni.
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
-
snecizero
senior tag
Ma vettem egy samsung galaxy watch okosórát. (87000 extremedigital)Huawei watch gt 2 váltott. Az üzem időt sajnálom csak. Minden más fény évekkel jobb a watchba. A gt2 nagyon fapados.
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Casillero
tag
Elakadtam a Curve kártyával. Megkaptam. Appban kék kör három pötty, kéri a telszámom megadom és írja hogy nem megfelelő. Ötlet?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz piero86 #4134 üzenetére
Látható, hogy szinte semmit nem ment az óra kijelzője, amiből az következik, amire már utaltam is, hogy jórészt csak a háttérben megy az eszköz, azon kevés értesítéskezelés, válasz, hívás bonyolódik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shader
aktív tag
-
Tybike81
őstag
Még nekem se semmi a CSI1 soft van fent de nem adi frissítést.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
niklebi
senior tag
Angol régiósra nem ír frissítést. Ha tényleg nem kapcsolódik távoli elérésre, akkor jobb is mert anélkül nem használom. Egy ideig akkor nem is töltöm le.
-
Shader
aktív tag
A frissítés óta az asszony 42 LTE-s se kapcsolódik távolról a teflonhoz ...
Valakinek megy azóta?--- Sent from mobile device ---
-
Tybike81
őstag
Az új softnak nincs meg valahol a netodinos változata?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
doongoo
addikt
válasz kislaci #4051 üzenetére
meg is léptem tegnap a váltás 20%-os töltöttségnél. szinte félelmetesen egyszerűen ment minden. Letöltéssel, kitömörítésekkel, bizt. mentéssel, parancssorozással és visszaállítással együtt megvolt az egész kb. 15 perc alatt. Most már csak a Curve kártyát kell majd hozzárendelnem...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz piero86 #4119 üzenetére
Te mennyit használod az órát, vagyis kb mennyi értesítésed, hívásod jön 1 nap alatt?
Nekem 1 nap alatt kb 100 db Viber, 50 db email 20 db sms es kb 40-50 hivas.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shader
aktív tag
Csak én látom úgy, hogy a frissítés óta nem akar távolról (LTE-n) kapcsolódni?
Van valakinek ellenkező tapasztalata?--- Sent from mobile device ---
-
bandi0000
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
szilasz007
aktív tag
Bocs, nem keresek vissza, hogy mikor vetted, vagy javasolta ezt már valaki... hirtelen jött gondolat. Ha neten rendelted akárhonnan és neked LTE-s kell, akkor visszaviheted gond nélkül két héten belül, minden ok nélkül vissza kell venniük és adni az árát. Asszem bolti vásárlásnál 3 nap?
Gondolom doboza, stb meg van...
Utána, T, és veheted újra. -
hkari
őstag
-
csaba1203
addikt
Nincs most időm visszaolvasni de szeretnék egy bőr és egy szövet szíjat vásárolni az órámhoz 20mm-es.
Ha vett valaki közületek ossza már meg velem legyen szíves honnét sikerült neki. -
mati12
senior tag
Akkor valószínüleg OTP-s kártyája van vagy igényelt Simple kártyát és azt töltögeti fel kb. mint a telefonos feltöltőkártyákat. Én kb.egy éve használlom a Simple alkalmazást,akkor 100% hogy nem működött másik bank által kibocsájtott kártyával. Azóta pesze ez változhatott,nem követem napiszinten az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Hivatalosan is megjött az új firm ONE UI 1.5 update
Telekomos 46-os LTE
Most települt!Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
nylacika
aktív tag
A telefonnal szerintem mindenkinek megy a fizetés, azt könnyen lehet használni a Simple alkalmazással. Kár, hogy a Revolut kártyát nem lehet Samsung Paybe regisztrálni, könnyebb lenne sokunk dolga!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
mati12
senior tag
Akinek esetleg nem akar összejönni az órás fizetés,de mindenképp szeretné a bankártyáit mellőzni,annak esegleg opció lehet a Google Pay fizetés is. A Curve kártya ehhez is hozzárendelhető és működik vele a telefonos fizetés.
[link][ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bajnokpityu #4065 üzenetére
Nem merülök "én" dupla gyorsan, mindig is ennyit birt...
Ha a gyári számlápot használtam akkor is, és most is hogy egy külsőt használok.
Egyébként megtaláltam és megnéztem az üzemidőt, és látható, hogy valóban kb 2,5 nap amit tud az óra.[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz bajnokpityu #4099 üzenetére
Köszi ránézek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest