- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
válasz csaba1203 #6920 üzenetére
Most nézem a menüben ezt a optimalizálást ... de úgy látom ez letilt minden szinkronizációt, ergo nem sokra megyek vele.
1 vagy 2 alkalommal próbáltam ezt az energiatakarékos módot és akkor volt az, hogy kibírt 3-majdnem 4 napot. Csak a sima akkuhasználat optimalizálásával ez nem tudom, hogy jön össze a 42mm modelnek. -
jupp008
senior tag
válasz csaba1203 #6550 üzenetére
Kár... mindnesetre nekem is most megy a frissítés hátha lesz valami haszna.
Ha más nem akkor legalább megoldódhatna az a hiba ami a gyors válaszok random ürítését érinti. Tegnap megint vihettem fel újra az összes gyors üzenetet, mert kb. 3 hét után ismét törölte az összeset. -
Szigma70
addikt
válasz csaba1203 #6320 üzenetére
Köszi az építő jellegű posztod. Ezeket a kinai dzsunkákat használom nagy megelégedéssel évek óta, a hypeolt Samu helyett.Több ilyen óra van a birtokomban / család/, és több telefonnal is van használva, egyik sem Samu. Mióta frissülnek 10-es droidra, azóta vannak gondok. Tele a net vele. És nem a telefon, hanem a 10 es android a ludas.
Valakinek hasznosabb infó?[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Diokhan
addikt
válasz csaba1203 #5608 üzenetére
Igen, végre a Samsung is belátta, hogy kevés a tárhely. Kiváncsi leszek, hogy hogy fog kinézni az új, mert az Active2 nekem kicsit nőinek tűnik, a feleségemnek viszont nagyon jól áll
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Diokhan
addikt
válasz csaba1203 #5552 üzenetére
Hát azért a 100 db számlap kb háromszorosa az általad becsült 200 MB-nak. Minimum 6MB egy átlagos számlap mérete. App menni van az órán?
(#5553) sbalu1 - Valóban nem rossz ötlet az óra reszetelése ilyenkor, de két lehetséges variáció van ezután. Vagy mentést csinál előtte a user és reset után vissza tölti, amivel nagy valószinűséggel a felesleges helyet foglaló cucc is vissza fog menni, vagy pedig újra belakja az órát. Nos néhány számlapot nem tart sokáig letölteni újra, de ha már néhány alkalmazás is van az órán, úgy már elég kényelmetlen minden alkalommal újra letölteni mindent. Én mindig annak a híve voltam, hogy meg kell keresni, hogy mi a tárhely vesztés oka. AZ esetek többségében meg szokott lenni az eredménye.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
sbalu1
senior tag
válasz csaba1203 #5550 üzenetére
Nálam kb. 100 óra számlap van fennt, plusz Watchmaker és Facerepo alkalmazás is használ jó néhány szàmlapot.Ez nem kevés.Jelenleg Wearable szoftver szerint 1.2 Gb helyet foglalnak a telepített alkalmazások és számlapok és 651,5 Mb a szabad hely.Nem is ez a baj, hanem mint említettem volt, a folyamatos indokolatlannak tünő tárhely vesztés.Ha leszedsz 1 alkalmazást, akkor nem mindig jeleníti meg a rendszer a felszabadult helyet azonnal.Javaslom az óra resetelését ilyenkor, a tapasztalatom az, hogy ezek után biztosan megjelenik a tényleges tárhely állapot.
-
Diokhan
addikt
válasz csaba1203 #5550 üzenetére
Az előtted szóló fórumtárs által leítakat próbáld meg, szinte biztos, hogy nincs eltávolítva, csak a listából vannak kivéve a felesleges számlapok.
-
-
Diokhan
addikt
-
-
szuk_jozsef
tag
válasz csaba1203 #4700 üzenetére
Szia bocsi az ilyen elkésett kérdéstől de neked milyen beállításokkal van ilyen üzemidőd?Más,nekem az órámon dls1 végü szoftverem van az órámon ez a legfrissebb?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
kenwood
veterán
válasz csaba1203 #5062 üzenetére
Mivel ellenorizted a pontossagat? Szamoltad manualisan ? Neked nem novexik a lepesszam otthon, vagy ha mondjuk a kezeddel olyan mozdulatokat csinalsz,mint a sajtreszeles?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
bajnokpityu
félisten
válasz csaba1203 #4919 üzenetére
mate 20pro val 10es droiddal jól működik már. 10re frisssités után volt két hét, amikor nonstop eldobálta a kapcsolatot, aztán az óra is frissitett egyet, azóta hibátlan. azért is meglepő mennyire, mert a kinai telóknak általánosságban igen fosch a BT kapcsolata, mate 20pronak is gyengébb, mint pl a galaxy s8, s9nek, de mára rendeződni látszik.
most már inkább olyanokba futok bele, hogy pár hetente újra kell a telót inditani, mert nem találja BT eszközök egy részét, de határozottan jobb a helyzet, mint 2 éve a mate 10pronál, ami ezért ment a háztól.
oké, a xiaomi meg a hüvely még kinán belül se egy kategória, de hüvely pl már használhatóbb
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
válasz csaba1203 #4602 üzenetére
persze, nem nagy dolgok ezek, meg 3. hete van meg ,szóval semmi panaszkodni valóm nem lehet, hisz még alig szoktam volna hozzá
viszont most kibírt 3 nap 18 órát, benne egy 1.5 órás edzéssel, aktív pulzus/gps-szel, meg napi birizgálással. Éjszaka viszont már nem hordom, akkor meg kézzel van beállítva az éjszakai mód
Egyik délután pl 30-40 üzenet jött egymás után kb fél óra leforgása alatt, mindegyikre rezzent + feloldódott, és láttam, szóval azért van is használva
Erre már azt mondom hogy nekem így tökéletes, 5%-on volt, mikorra feltettem töltőre, 2 óra 24 percet írt, hogy feltöltigps-t most kilövöm meg az állandó vérnyomás mérést, kíváncsi leszek, így meddig bírja.
érdekes amúgy hogy idáig semelyik mobilboltban és telekomnál nem adtak rá fóliát (Hódmezővásárhely), szóval marad Szeged, márkaszerviz gondolom
Appok között van -e valami ami látványosan mutat dolgokat, pl pulzus, megtett út edzés alatt esetleg (max utána , bár azt meg már a SHealth is tudja)
Nem sírom vissza a Huawei GT 2-t, csak néha még megnézem a telekomnál ha odajutok, és ott kicsit mint ha látványosabban mutatná ezeket a dolgokat. ETtől függetlenül félreértések elkerülése végett profibbnak érzem ezt az órát.
Annyiból esetleg szomorú, hogy az always on display mód miatt viszont 1-2 napot ha bír
-
Grawens
senior tag
válasz csaba1203 #4539 üzenetére
Pedig letölthető a Store-ból (Premium Analog), de fitym*t sem ér, mert nem testreszabható.
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
válasz csaba1203 #4517 üzenetére
a huawei watch gt 2 2 hetet írt üzemidőnek, gondolom realitás talaján állva azt is érdemes elosztani 2-vel
annak pl bejött a külalakja, kinézete, de ahogy itt fentebb is írták nagyon fapadosnak éreztem kipróbálás után én is, és azért maradt ez...igazából szokóban van még hogy egy órát tölteni kell, de már nem bántam meg hogy megvettem. Mondjuk agyérgörcsöt kapok ha jövőre jön egy új-jobb verzió ebből, mrt már ez is tavaly aug környéki óra ha jól tudom, de jövőre inkább az S20(S11) amire pályáznék most S8-am van, kezdi az akksi megadni magát,feleségemnek S10, azt már láttam milyen viszont samsung ágon akarok mindenféleképp maradni. -
Ubul86
őstag
válasz csaba1203 #4282 üzenetére
köszi teszteket nézegettem, youtube-on is, egyre inkább a samsung fog meg jobban, huawei kicsit fapadosnak tűnik menüben - ha már okosóra - persze attól még az előnyeit nem akarom firtatni.
csak fura volt látni hogy tavalyi érkezésű óra, azt hittem itt is átlag éves periódus van a váltásravan különbség galaxy watch és galaxy watch között tudásilag? vagy csak a méret (42/46 mm) és ebből kifolyólag az ár?
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz csaba1203 #4220 üzenetére
Az első munkáimat szerintem csak .tpk csomag formájában fogom lehetővé tenni a vállalkozó szelleműeknek. Store-ba csak akkor szeretnék bekerülni amikor már van 3-5 vállalható, illetve valamilyen portfólió weboldalt is össze kéne dobnom
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csaba1203 #4195 üzenetére
Én úgy használom, vagyis AOD-vel és korábban már írtam az uzemidorol, ami nálam kb. 2,5-3 nap.
Az AOD idokből azért az esték kiesnek, mivel éjszakára leveszem az órát és egy idő után a kijelző teljesen elsötétül." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hkari
őstag
-
-
DonMaster
addikt
válasz csaba1203 #3544 üzenetére
nem azért nem. csak tesztelem. de jah 10napot energiatakarékosban megy, bt on lépés számlálo is megy és üzi és hivást is kijelez, persze igy kb nem okos ora hanem inkább okoskarkötö azok tudják ezt.
de kikel probálni mármint leakarom tesztelni mindegyik modott, ugy igazán , ha erre rászánok 10napot hgoy addig energiatakarékosban megy csak hát oké nem bánom.
pont emiatt is érdekelne, hogy csak ora modban nem leeht face-t változtatni, persze azért 30napot nem tolnám avval végig mert ugy kb csak only ora de teszem azt néha jol jön a több akksi idö és elég csak ora modban használni csak ugye elégé kevés szerintem a csak ora face-e ha változtatni nem lehet rajta értem ez alalt hogy semmi szám csak a 2 mutato van fent olyan nagyon minimalista nah digitális szerintem jobb lenne. nah mindegy nem spamelek tovább.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz csaba1203 #3536 üzenetére
igen gyári és ott csak ora mod-nál amikor 30x napot is elmegy csak sima manuál van, persze tudom így spórol az akksival, de nem lehet digitálisra állítani? pixel mennyiségben nem lenne több szerintem szinse kell,
ez attol függ mi az alap face az orán amit használsz aszerint rakja be a csak ora modnál is?de mint írtam most csak igy tesztelgetem , viszont energia takarékos modban bt on-al csöng is és minden értesítés meg jön és 10nap akksi idő van benne ami szerintem nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz csaba1203 #3363 üzenetére
Én nem repülök sehova..megy egész nap normálisan aztán annyi. De így nem is kell "finomhangolnom", mert ez így bőven kafa..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hitman77
senior tag
-
Shader
aktív tag
válasz csaba1203 #3314 üzenetére
Pl.:
Facer
WatchMaker
Mr.Time.
Telepíteni kell az órára (Galaxy Store) vele együtt települni fog a teflonra is (ha nem, megtalálod őket a Google Playen).
Létrehozol egy accountot a teflonon lévő appban. És mehet a böngészés.
Áttöltéshez az órán futnia kell az adott appnak (órafelszínnek)!
Tapasztalat:
A Facer a legstabilabb, legsokoldalúbb. A Mr.Time jó lenne, de nincs pulzus megjelenítés.[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
Tiger.
nagyúr
válasz csaba1203 #3312 üzenetére
Igen, de a formája szebb, azt nem értem, hogy a kisebbet miért nem tudták így megcsinálni.
A kép innen van.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elite: Dangerous
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest