- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelo0022
csendes tag
válasz kelo0022 #5884 üzenetére
Sikerült összehangolnom a két készüléket és valóban lehet telefonálni az órával iphone használata mellett is.
Bár nem tudom pontosan melyik lépés hozott megoldást, így leírom hogy én mit csináltam, hátha másnak is hasznos lesz.
Tehát adott az én esetemben egy iphone 7 és egy Galaxy Watch 46 mm sima Bluetooth verzió.
A két eszköz párosítva lett, tök jól működött, kivéve a telefon hívás funkció. 1 nap használat után ki-bekapcsoltam mindkét eszközt. Ismét nyomkodás próbálkozás a telefon hívással, kiírta az óra hogy párosítsam a telefonnal (ezt korábban is kiírta de hiába próbáltam újra párosítani, hiszen már a 2 eszköz kommunikált) Viszont most újra indítás után tudta párosítani az órát az iphone-nal ismét, úgy hogy már egyszer szerepelt az eszközök listában. Így most az iphone bluetooth menüjében 2 Galaxy watch is szerepel az eszközök között, úgymond kétszer van párosítva 1 eszköz. De legalább működik a telefonhívás is. Viszont az első benyomás az hogy nagyon halk a mikrofonja, egész közel kell tartanom a számhoz az órát, kb. 10-15 cm-re és így sem közelíti meg a telefonhívás minőségét a hívott fél elmondása alapján. Ez természetes, így kell elfogadni, vagy lehet hogy gyengébb a mikrofonja az én órámnak? (használtan vettem a Watchot,de még garis)[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azt ki lehet valahogyan kapcsolni, hogy ha edzést mér az óra, akkor ne dumáljon?
A Gear Sportban ugye nincs hangszóró és amikor a Watch-al elsőnek bicikliztem és megszólalt, ott néztem, hogy ki beszél hozzám de felesleges, mert úgysem értem. -
kelo0022
csendes tag
Sziasztok! iphone 7 mellé kaptam kölcsön egy Galaxy Watch-ot. Kérdésem az lenne hogy a telefonhívás indítás/fogadásra van e valami beállítás? Azt az infót kaptam hogy korábban ez a funkció iphone-nal nem működött de talán az újabb frissítésekben ezt megoldották, a telefon és az óra szoftvere is naprakész a telefonhívások mégsem müködnek. Van erre valami megoldás?
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
Mivel maradok Telefonnál még továbbra is Samsung vonalon még egy darabig, ezért azt biztosan tudom hogy Galaxy Watch vagy Watch Active 2 -t szeretnék. Hogy melyik legyen vagy érdemes azt még nem tudom, habár a sima Watch mint óra kinézetileg jobban bejön.
Ami a kérdésem lenne az igazából a vásárlás. Valaki képbe van azzal kapcsolatban mi lenne az az igazán jó ár vagy akció amikor érdemes megvenni valamelyiket az egyik nagyobb hazai webáruházból. Értem itt az alatt, hogy mi az a minimál ár ami alá nem fog vagy szokott menni. -
IOX
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Hol lehet beállítani ha szeretném, hogy tétlenséget jelezzen? -
Dokker2
tag
válasz szpeti40 #5880 üzenetére
Ha be van kapcsolva az alomalvas es sokaig nem mozogsz akkor is bekapcsol a pulzusmero. A mozgas szenzor jelzi h nincs aktivitas egy ideje es elkezdi az alvast nezni. Amikor leteszem az asztalra rendszerint vilagit nekem is bizonyos idokozonkent..... Pedig kezi meresre van nekem is allitva
-
addikt
Nálatok szokott olyan lenni, hogy nincs bekapcsolva az automatikus pulzus mérés, mégis néha villog magától a pulzus mérő egész sokáig? De pulzust nem mér.
Gear Sport is csinálta, most a Galaxy Watch is.
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok.
Én is csatlakozom egy 46 mm-es Watch-csal. S3 Frontiert váltott, ami teljesen tönkrement. Extreme digitalban vettem, mert a leírásban 2 év gyári garancia volt. Megjött az óra, és Bravophone-os matrica volt rajta. Mindjárt felhívtam az ügyfélszolgálatot. Állították, hogy biztos 2 év gari van. Igaz a garanciajegyet elfelejtették az órával küldeni. Kiváncsi vagyok mi fog szerepelni rajta. Igazából nem ragaszkodom a samsungos garihoz, mert ők is csak a kifogást keresik, miért ne kelljen megcsinálniuk.
Körbe zárt villám.
-
burcsa9
friss újonc
-
shelbygt
tag
Sziasztok ti mivel tesztelitek az óra magasság mérőjét? Mert nálam telefon gps alapján 50-70 m - ert csal mikor hogy.Van, hogy lemegyek 3 emeletet és azt közli hogy mentem 10 emeletet.
-
addikt
válasz bajnokpityu #5869 üzenetére
Sajnos csinálja, nálad mennyit eszik a samsung health app?
Haverom Watch-án is 30-40%-ot eszik. -
addikt
válasz bajnokpityu #5867 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem 42mm-es Watch van. De akkor se kéne ennyire merülnie.
-
addikt
-
niklebi
senior tag
válasz szokelaszlo #5863 üzenetére
Igen, ez a legújabb. Én bevinném és nem mondanám meg, hogy régiót váltottam. Szerintem nem foglalkoznak vele, mivel ez a hiba nem szoftveres hanem csak valami kontaktus hiba lehet.
-
kislaci
senior tag
válasz szokelaszlo #5860 üzenetére
Szia, valahol le van írva hogy régióváltás garancia vesztést okoz?
-
niklebi
senior tag
válasz szokelaszlo #5860 üzenetére
A legújabb rommal nem is fog! Vagy megkockáztatod így a szervizbe vinni, vagy Netodinnal az előző rom. Ha nem titok miért kell a szervizbe vinni?
-
kislaci
senior tag
válasz szokelaszlo #5857 üzenetére
Szerintem hagyd a francba a régiót, nem foglalkoznak vele.
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Korábban váltottam régiót a Samsung Pay miatt.
Ez tökéletesen működik is.
De szervizbe kell vennem, és szeretném a régiót visszaállítani.
Hiába próbálkoztam tegnap több ízben is nem sikerült.
Ez a szoftver fut jelenleg az órán.
[kép]
Jelenleg a korábbi módszerrel nem lehet visszaállítani a régiót
Rom cserével nem próbálkoztam korábban soha. -
Airzsolti
kezdő
A Watch Designert használja valaki? Érdemes bele egyáltalán foglalkozni, vagy nem olyan egyszerű alkotni vele? Feltelepítettem, regisztráltam már korábban, de aztán nem próbáltam, hogy egyáltalán megy-e WA2 órával.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
nagyon elkapott megint az okosóra láz..
Korábban két hétig volt egy GW-m kölcsönben, aztán két hónapig Amatfit GTR-em.
Visszatérnék a Samsunghoz. Kap még frissítéseket az óra vagy érdemesebb inkább a GA2 felé menni? Formában a GW sokkal inkább bejön, az aksi is nagyobb, de mivel frissebb a GA2 és jön lassan a GW3 (tudom, hogy ez lenne az ultimate választás, de ennyit nem akarok költeni rá), így elbizonytalanodtam.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
-
Diokhan
addikt
válasz csolaca68 #5840 üzenetére
Szerintem ezt ott kellett volna tudniuk megmondani, mivel ők küldték fel az órádat Pestre. Javaslom, hogy menj vissza és kicsit határozottabban kérdezz rá.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
andras12
csendes tag
sziasztok,
tud valaki navigációs programot (stand-alone)? Tapasztalatok?
mert nem akarom a telefonomat vinni többet
köszi -
csolaca68
tag
Sziasztok!
2 héttel ezelőtt adtam le az 1 éves órámat második alkalommal javításra a debreceni samsung üzletben. Első alkalommal barométer, lépésszámláló, alvásfigyelés, második alkalommal a barométer hibásodott meg. Az első javítás 3 nap alatt kész volt szállítással együtt. Ma bementem érdeklődni, mivel már majd 2 hét eltelt, de azt a választ kaptam, hogy most másik szervizzel van szerződésük. Azt nem tudta az ügyintéző megmondani, hogy melyik cég javítja, csak annyit hogy Budapesten van. Elég gáz, hogy 2 hét alatt nincsenek kést. Nem tudjátok, hogy melyik szerviz javítja és mi az elérhetősége?
Köszi -
hengertamas
csendes tag
Sziasztok
Tudom galaxy watch csoport... De hatha tudtok segiteni. Az en galaxy watch orammal megcsinaltam a btu regio váltást...
Apamnak még a gear s3 van (r760). Tud valaki ehhez oldalt ahol talalok megfeleo firmwaret hogy tudjak regiot váltani?
Koszi a segitseget elore is -
Tybike81
őstag
válasz bajnokpityu #5836 üzenetére
Passz, nekem garanciás. Tmx oldalán rendeltem a szerviz futárt.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz bajnokpityu #5834 üzenetére
Nekem a tmx-be volt az óra barométer problémával. Alaplapot és hátlapot cserélték, azóta tökéletes. Tökéletes munkát végeztek.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
bajnokpityu
félisten
mióta tudják javitani a barométerét, gombjait, lünettáját az órának?
azt hittem cserélni fogják az egészet, de nem, javitani akarják. -
Diokhan
addikt
válasz Project: A #5831 üzenetére
Az óra szoftvert nem kell frissíteni? Esetleg a telefont vissza downgradelni az előzőre?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Páromnak Huawei P20 telefonja van.
Féléve gond nélkül használja a Samsung Galaxy Watch 46mm óráját a telefonjával, de most a telefon szoftver frissítése óta folyamatosan szétkapcsol... (kettőt rezeg és szétcsatlakozik)
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm. -
Dokker2
tag
válasz kissavy #5814 üzenetére
Nekem eloszor Huawei volt aztan Xiaomi lett. Most samsung telo van. Xiaomi nem dobta sose a kapcsolatot. Huawei allandoan. Nagyon agressziv az akku kimelo modja van. Ki kellet kapcsolni egy rakas helyen az optimalizalast mire megszunt a dobalas. Xiaomi rendben volt mindig. De Android One (gyari letisztult oprendszer) futott rajta. Viszont ami ettol is jobb a Samsungba hogy szakadas nuku illetve tobb dolgot lehet beallitani a wear alkalmazasba amiket csak most fedezek fel 1 honap utan. Egy masik leirasba osszegyujtom oket hogy miert erdemes Samsung teloval parositani...
-
Arcanine
tag
Ritkán szoktam youtube-ozni, szóval nem valószínű.
-
Arcanine
tag
Sziasztok,
Egy pár napja az óra folyamatosan mutatja alul a zene ikont, pedig se az órán, se a telefonon nem megy se a Spotify, se a saját zene appja. Valaki tudja miért csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz szokelaszlo #5815 üzenetére
Ezt szoktam én is, és ezekkel nekem nem volt bajom. Jól felismerte, ha magamtól nem indítottam el.
-
szokelaszlo
tag
válasz bajnokpityu #5811 üzenetére
Én bajom hogy futok és kerékpározom rendszeresen.
-
kissavy
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Xiaomi MI 9 se telefonnal parositottam az oramat es eleg gyakran eldobja a bluetooth jelet. Önálló modba lep az óra es utána újra csatlakozik a telefonhoz. Mi lehet a probléma?Köszi!
-
Diokhan
addikt
válasz farkas26 #5812 üzenetére
Minden automatikus mozgás felismerés 10 perc után történik. Viszont amikor jelez, hogy felismerte, akkor már a 10 perc alaltt megtett távot is bele számolja és az addig számolt kalória értékeket is hozzáadja.
-
farkas26
tag
válasz szokelaszlo #5810 üzenetére
Feleségem a futást indítja el.
Az automatikus mozgás felismerést csak 10 perc után észleli neki az óra.Egyenlőre újra indítottuk, a köv futásnál kiderül majd.
"A jövő sem a régi"
-
bajnokpityu
félisten
válasz szokelaszlo #5810 üzenetére
Nekem a bringát jól ismerte fel mindig, de a vezetés közbeni úszás meglwpett. Meg jó h állítható, h mit figyeljen.
-
szokelaszlo
tag
válasz farkas26 #5808 üzenetére
Nekem tegnap autómatikusan felismerte a futást
Mért három kilóméternyi futást,miközben azonos időben ment a kézileg indított futóedző program.
Azon belül 5 kilómétert futottam.
Így a kalória értékeket nem valóságnak megfelelően nézi.
Mert 8 kilóméter futást rögzített a tegnapi napra.
Ismét egy szuper frissítés érkezett
A hab a tortán hogy a kerékpározást autómatikusan kb két kilóméter megtétele után ismeri fel.
Tehát hasznavehetetlen funkció. -
hengertamas
csendes tag
válasz hengertamas #5797 üzenetére
Sikerult, megtaláltam
Koszi -
farkas26
tag
válasz bajnokpityu #5805 üzenetére
Az órán a 3 pöttyre csak a súgó jön be, nem találok olyan beállítást amit írsz.
Csak az a furcsa,hogy ha bármilyen jellegű sportot/mozgást indít; kerékpározás, jóga vagy köredzés esetleg séta akkor azokat mind folyamatosan méri, egyedül a futást nem akarja az óra.
Dokker2 ott is feltettem
Diokhan köszi megpróbálom ott is.[ Szerkesztve ]
"A jövő sem a régi"
-
Diokhan
addikt
válasz farkas26 #5803 üzenetére
Sajna nem tudom a választ, tedd fel a kérdésed [ebben a topikban]. (Active2 topik, de a szoftver ugyanaz.)
-
farkas26
tag
Sziasztok!
A feleségem kapta ezt az órát(Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N) )
Imádja csak egy bosszantó dolog van számára benne, hogy hogyan lehetne beállítani futás közben folyamatosan mérje a pulzust? Minden más edzésnél az elejétől a végéig folyamatosan méri neki a pulzust , de futásnál csak max az első 10percet mér,
"A jövő sem a régi"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest