- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
Sziasztok ! Ébresztési mozdulat bekapcsolt állapotát lehet időzíteni valahogy ? Éjszaka is rajtam az óra ( az ébreszt ) és nem szeretem hogy lefekvés után néha az arcomba világít ha fordulok egyet. Menüben nem szeretnék minden ki-be kapcsolásnál kotorászni.
-
jupp008
senior tag
Létezik, alternatív program a Galaxy Wearable -n kívül amivel beállításokat lehet eszközölni az órán ?
Egy két apróságra lenne még plusz igényem, amire egyenlőre nem találok megoldást. Pl.:
- Spotify legyen az alapértelmezett lejátszóprogram minden esetben, ne a gyári
- jó lenne ha az órán is lehetne Bixby routinokat beállítani - futtatni -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Kollégámnak van egy ilyen órája viszont van egy gond vele amire nem jön rá és gondoltam segítek neki itt megkérdezni. Hogyan lehetne azt beállítani, hogy az órán a messenger üzenet ne jelenjen meg csak az értesítés, hogy üzenet jött?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Jappán
tag
S20+ 5g is eteti szépen a 46mm watchot
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
woreuth
csendes újonc
válasz bajnokpityu #5989 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Akkor a Watch nyert
-
bajnokpityu
félisten
válasz woreuth #5987 üzenetére
szinte biztosan tölthető a GW drót mentesen, hiszen eleve drót mentesen kell tölteni.
nekem a taló egy mate 20pro, amiben van forditott töltés, azzal felvillan, h tölt, de mivel hüvely és samu nem spanok, ezért kompatibilitás végett leáll azonnal a töltés.
de abban biztos vagyok, h samu telóval ez simán menne. -
csaba1203
addikt
válasz szilasz007 #5985 üzenetére
Semmi értelme nincs csak dizájn változott a hw ugyanaz kicsivel több ram szóval nincs érdemi előrelépés....
-
woreuth
csendes újonc
Sziasztok!
A segítségetek kérném. Egy Active 2 44mm és a 42mm-es Watch között vacillálok. A Watch tölthető vezeték nélkül? Például egy Note 10 vagy S10 fordított vezeték nélküli töltésével? A design és a méret miatt jobban hajlok a Watch irányába, viszont ez a telefonnal történő töltés nagyon foglalkoztat. -
Norbi.
őstag
válasz szilasz007 #5985 üzenetére
Én biztos nem váltok. Nem látom értelmét.
-
szilasz007
aktív tag
Kis kiváncsiság... Ki lett nedv... akarom keltette fel érdeklődését a mostani Watch 3? Mert engem látva a teszteket nem igazán győzött meg arról, hogy rohanjak a boltba frissíteni.
-
-
doongoo
addikt
Végre rendeződött a garanciális ügyem, 38 nap után. Nem tudták javítani a barométer szenzort (nyomásmérés és emeletszámolás sem ment). Kaptam egy vadiúj órát csereként.
-
niklebi
senior tag
válasz nylacika #5978 üzenetére
Nálam is a free változata van az órán. Ha beválik megveszem . Nem alkalmazást kérdeztem, hanem adót!! Olyat ahol mondjuk félóránként van csak szöveg. Valamikor ilyen volt a Luxemburg rádió. Nincs se időm se kedvem 171 országban keresgélni. Gondoltam ha valaki használ hátha talált egy ilyen adót ahol kevés a szöveg és sok a zene.
-
nylacika
aktív tag
a legjobb... egyszerű kezelés, biztos működés
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
niklebi
senior tag
Valaki használ az órán rádiót? Ha igen tud ajánlani egy olyan adót ahol kevés a szöveg + a reklám.
-
senior tag
Javaslom mindenkinek aki vízben is használni szokta az óráját, hogy mielőtt bemenne, nézzen rá a hátsó üveglapra, nincs-e megrepedve, ne járjon úgy mint a testvérem. Ötlete sincs hogy repedhetett meg, észre se vette, állandóan a kezén van, csak töltéskor veszi le. Lehet, hogy magától repedt meg, lehet, hogy megütődött valahogy, bizonyíthatatlan. Ha időben észreveszed, kb. 10e. a javíttatás, beázás után 45e. Nem mindegy.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
filipo71
újonc
Sziasztok!
Nagyon fontos számomra,hogy az óra érezhetően jelezze a kapott üzeneteket.Hang és rezgő jelzése is elfogadható? Esetleg állítható az erőssége? Könnyen érzékelhetőek?
Köszönöm a válaszokat,szép napot! -
-myself-
tag
Sziasztok, új vagyok
Meg vártam az új óra bejelentését, de ez jobban tetszik, hardveresen meg hasonló. És roppant jó kedvezménnyel vettem. Viszont nem láttam az összefoglalóban az appokrol javaslatot.
Ti miket használtok? A diktafonos az melyik?szép napot
Nexus forever...
-
sbalu1
senior tag
Vajon meg fogja-e kapni a S Galaxy Watch is a Galaxy Watch 3-ban kissé rejtetten megjelent és régóta várt shuffle watch face opciót?A Watchmaker és a Facer szoftverek esetében régóta elérhető ez az automata óraszámlap cserélő opció.
-
félisten
válasz szpeti40 #5963 üzenetére
A Balaton nem egységes vízminőséget jelent. A strandokon és közelükben lehet finom homok a vízben -- tőlük távolabb már nemigen.
Én kismilliószor úsztam a Balatonban a Watchcsal és a Gear2-vel is, és a lünetta nem hatódott meg ettől.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
jupp008
senior tag
B-tel.hu mennyire ajánlott bolt ?
Jelen pillanatban itt a legolcsóbb 2 éves garival a 42mm fekete Watch.
https://b-tel.hu/samsung-sm-r810-galaxy-watch-42mm-fekete-580.html
Követekező amit találtam 2év garival az az Emag - Edigital. -
485
aktív tag
Sziasztok. Samu gear3 frontier-nél hogy tudom beállítani, h a dokkolóban mutassa az időt? Sehogysem akarja
-
niklebi
senior tag
válasz Impair1980 #5952 üzenetére
Én is tudok újra fizetni vele, de ehhez törölnöm kellett a telefonon az S.Pay watch pluginban az addigi 10 vásárlás adatait + a hozzáadott kártyát is. Levásároltam azt a 10 tokent amit a kártya regisztrációkor ad az S.Pay és nem adott helyettük újakat. Miután újra regisztráltam a kártyát csak akkor kaptam meg a következő 10 tokent. Azt nem értem miért nem pótolja automatikusan a felhasznált tokeneket. Ezt kellene valahogy kideríteni.
-
gyuri2008
veterán
válasz Impair1980 #5952 üzenetére
Hogyan kell beállítani az nfc fizetést az órán?
-
Ferci80
friss újonc
Sziasztok!
A napokban kaptam egy Galaxy Watch órát (smr805uzsv) amerikából. A samsung Pay nálam sem működik (nem támogatott), illetve az E-sim hozzáadása sem sikerült (ebben a régióban nem támogatott a szolgáltatás). Lenne valakinek ötlete, hogy lehetne működére birni ezeket a dolgokat?
A válaszokat elöre is köszi.
-
Locsi
senior tag
Adott egy sm-r805-ös, túrázás indításánál hiába van bekapcsolva a gps, az s-healt alkalmazásban a térképen nem jelenik meg semmi, mintha a gps nem kapcsolna be. Van valami megoldás?
-
törölt tag
Sziasztok, mennyire bírja az óra a klóros(?) vizet? Palatinus fürdőbe mennék vele.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Úgy emlékszem régebbi samsung okosórák kizárólag samsung telefonokkal volt hajlandó minden funkciót használni. Ez a watchnál is így van? Illetve másik kérdésem, hogy csak az shelath alkalmazással tud kommunikálni az óra vagy vannak más alkalmazások is amivel működnek? Akár csak futó illetve más mozgásokra való alkalmazásokra is gondolok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
niklebi
senior tag
Kiderült miért nem tudok fizetni a S.Pay-el. Elfogytak a tokenek! Most az a kérdés, hogy kapok újabb 10db.-ot. Az óra 99%-ban távoli elérésen van. Ebből az derül ki, hogy ilyenkor nem pótolja a felhasznált tokeneket. Ha BT kapcsolaton van akkor pótolja?
-
IOX
tag
Sziasztok! Samsung Galaxy Watch-ot melyik szervizbe érdemes küldeni? Köszönöm
-
Tybike81
őstag
Július 8-án telepítettem újra az órám, és az S10+ készülékem és ma újra HR volt mind a kettőn. Az utolsó újra telepítés óta semmi nem kerül át a Health-be ez miért lehet, és nem állít vissza semmilyen edzést és mért adatot??? Mi lehet a probléma vagy a gond?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
niklebi
senior tag
válasz francz'70 #5941 üzenetére
Több hónapja rendszeresen használtam, csak 2 napja utasítja el a vásárlást. Azért kérdeztem mert a Samsung Pay support oldalán írnak hibáról, de azt nem írják mi a hiba. Az órán visszaállítást, minden kapcsolódó alkalmazás törlését és újra telepítését írják. Na én ezt nem akarom. Holnap még teszek egy próbát és utána eldöntöm mi legyen.
-
francz'70
senior tag
válasz headhunter86 #5937 üzenetére
Valószínű, hogy a frissítés lesz a probléma, nálam még az első szoft. van rajta 1.5 éve és nincs ilyen gond.
-
niklebi
senior tag
Aki használ Samsung Pay-t, az tudott a héten fizetni vele? Nekem tegnap kétszer, ma már csak egyszer próbálkoztam és lett sikertelen.
-
őstag
válasz headhunter86 #5937 üzenetére
Ha nem a karomon kapcsolom be, akkor nagyon sok idő mire elalszik a kijelző, ha a kezemen, akkor viszont egy oda vissza mozdulat a csuklómmal és elalszik.
-
IOX
tag
Sziasztok! Az S.Health-tól kérem a tétlenség jelzését. 1 órát kivárom az eredmény miatt. Nem történik semmi. Ki tudtam valamit kapcsolni ami ezt felül írja. Mit tudom én mozi, éjszakai mód, vagy innen szerviz?
-
headhunter86
senior tag
Nektek nem csinál olyaz az óra, hogy bekapcsolás után nem alszik el a kijelző, csak ha ráteszem a kezem a kijelzőre? Utána már ok, de először el kell ezt játszani vele. Régen nem volt ilyen, szerintem valami frissítés lehetett. Volt azóta reset is az órán, de jelenség megmaradt.
-
Kormis
újonc
Sziasztok!
Végig olvastam ezt a fórumot is, de nem találtam konkrét válasz! Adott egy Samsung Galaxy Watch 42mmm és egy Huawei p30 Pro. Minden látszólag tökéletenesn műküdik a két készülék között. Viszont, ha megszakad a bluetooth kapcsolat nem áll vissza, amint a hatótávolságba érek. Csupán akkor, ha újból feloldom a telefon zárat. Több helyen jártam már (szolgáltató:telefon szoftver frissítés, mindkét márka ügyfélszolgáltatója) de sajnos semmi.
Elnézést, ha nem az óra problémája, de jó volna kiszűrni! -
addikt
válasz Grande Ale #5932 üzenetére
Én szoktam nagyon néha tölteni S10-el, megy rendben, ha benyomod a wireless powershare-t, akkor a telón a pulzus mérő világít talán kéken ha jól raktad rá az órát, meg az órán is felvillan a töltés.
-
Grande Ale
őstag
Próbáltam az órát tölteni s10+-al, de nem csinál semmit. Nem lehet vele, vagy én vagyok a béna?
-
senior tag
válasz korimv6 #5926 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, én S2 töltőt használtam már minden ez utáni órával, némelyiknél nálam is kiírja ezt, de ettől függetlenül rendben feltölti őket. Ez csak marketing bullshit, hogy megvedd az újabbat, drágábbat.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
korimv6
aktív tag
Azért nem csalódtam a Samsungban. Az S3 Frontier töltőbolcsőjébe rakva, a Watch állandóan reklamál, hogy nem eredeti töltőt használok.
Amúgy megjött a garancia jegy az extreme digitáltól. Tényleg hivatalos magyar garancia van rá.Körbe zárt villám.
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy a watchom menüjében nincs “üzenetek” alkalmazás? Ha kapok üzenetet az megjeleníti az értesítésekben, de válaszolni vagy visszaolvasni korábbi üzenetet nem tudom mert nincs ilyen menüpont. iphone-nal használom, lehet az a gond? -
Dokker2
tag
Akkor nem tudom mi lehet a baj hogy ennyire eltero ugyanaz az ora.... Nekem azt mondjak hogy miert baj az ha naponta kell tolteni egy orat. A telefont is naponta toltjuk. Ezt csak azert nem fogadom el mert en a telefont is 3 naponta toltom.... Es egesz nap nyomkodom mert arrol dolgozok
-
Norbi.
őstag
válasz Dokker2 #5919 üzenetére
1 hónapja gyártották, vagy 6 nem hiszem hogy befolyásolnia kéne.
Én nagyon meg vagyok az üzemidővel elégedve, iPhone és AW párosról tértem át, illetve egy rövid ideig használtam szifonnal a Galaxy Watchot. AW után nekem érezhetően jobban bírja szuflával, illetve az értesítésekre is gyorsabban válaszolok, szóval fele ennyi pénzért vettem egy számomra jobban használható órát. A fizetés az egyedüli, ami hiányzik, azt imádtam az AW-ban. -
Jappán
tag
Hali!
Nagyjából 3 hónapja van meg a 46os órám és semmi baj az üzemidővel. Folyamatos bt kapcsolat, folyamatos pulzus mérés, értesítsek, van amikor lusta vagyok és a helyzet is olyan ,akkor telefonálok is róla és a 4 nap simán megvan ami nagyon pozitív. Aoddal redukálódik le 2 napra 2 éjszakára. A watch előtt egy Kingwear Kw88 órám volt.... folyamatosan dobálta a bt-t, mellé normál használat mellett nagyjából fél napot bírt, ha nem nyúltam hozzá akkor kibírt 12 órát. Ehhez képest a watch az valami csoda! Az androidos órával kapcsolatban ez a tapasztalat. Nem mondom, hogy a watch minden tekintetben tökéletes, de cserébe megbízható és azt kapja az ember amit vár. Én nem csalódtam.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Dokker2
tag
válasz szpeti40 #5918 üzenetére
Majdnem 2x akkora az akksi a nagyobb verzioba. A hardver pontosan ugyanaz. Egyedul a kijelzo kisebb 0.1 collal. De a felbontasa is ugyanaz.... Amikor megvettem a dobozon levo product date arrol arulkodott hogy 1 honapja gyartottak.. havernak 6 honap volt amikor megvette...... Lehet h romlik ha nincs toltve......
-
Dokker2
tag
Minden offon van. Csak hivasra es ertesitesre van hasznalva. Nem sportolok vele. Es csak tekerore kapcsol be a kijelzo. Ejszakara pedig repulo uzemmod. Rege tobbet birt. Ma mar "csak ennyit" bir.... 46os verzio... A becsult hatralevo ido nem mer rendesen.... az akkumulator hasznalat a normalis
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szpeti40 #5903 üzenetére
Érdekes a 2 nap két éjszaka, nekem a feltöltés után eleve 1 nap 22 órát ír ki, és tudjuk hogy a folyamatos BT kapcsolat, folyamatos pulzus mérés sokat ront, de akármit csinálok, nap végére nem marad 50% felett, így nem megyek neki a másik napnak, főleg hogy még van előtte egy éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
attila770
csendes tag
Sziasztok! Írjatok légyszives ,hogy használható e az óra Huawei P30 pro telefonnal Android 10 alatt?!
A szétkapcsolgatás megoldódott?
Nagyon köszönöm! -
kelo0022
csendes tag
Sziasztok! Az mennyire normális hogy telefonbeszélgetésnél teljesen közel kell tennem a számhoz az órát 5-10 centire? Ha távolabb teszem vagy akár vezetés közben használnám a kormány fogásával nagyon halkan hallani az hívott fél elmondása alapján. Lehet állítani a mikrofon hangerejét valahol?
-
Shader
aktív tag
Üdv!
A legutóbbi wearable frissítés óta(?) brutál merül nekem is az akku. 10-12 órát bír 20-22 helyett...
Másfél éves az óra (LTE), elképzelhető, hogy az Li akku egyszerűen elhasználódott? Vagy tényleg a wearable fos? Érdekes, hogy BT kapcsolatra váltva, erősen javul az akkuidő.
Szóval passz...[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
Norbi.
őstag
Akkor nem tudom, lehet én csinálok valamit "rosszul" de péntek reggel 8kor vettem fel és tegnap este 11kor raktam rá a tölte. Éjjelente is a karomon volt, végig. Igaz 46os van nekem és 4 hónapos.
Tavasszal volt 42-esem, emlékeim szerint az 2 napot bírt.
Fényerő talán 8ason, mindig aktiv kijelző kikapcsolva, de azért értesítésekre válaszolgatok róla, pulzus is megy állandóan -
őstag
válasz szpeti40 #5899 üzenetére
Én is csalódtam benne, a tech2.hu youtube csatornáján néztem a tesztet, ahol 4 napot mondtak az akku-ra, hát ahhoz képest, minden nap tölteni kell, mert nem indulok neki a másnapnak 50%-os feltöltéssel.. Nagyon messze van a 4 naptól..
Nekem a 42mm van, megbántam hogy nem a 46mm vettem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest