- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem előre is, ha volt már, de nem találtam:
A Samsung Galaxy Watch esetében létezik olyan segélyhívó alkalmazás, amit fizikai gombhoz rendelve, "egy kattintással" indítható a hívás?
Előre is köszönöm! -
Prophyte
tag
Sziasztok
próbáltam visszaolvasni, de nem találtam vagy figyelmetlen voltam.
A kérdésem az lenne, Galaxy Watchot IOS termékkel mennyire kompromisszummentes használni? Elérhető minden funkció? Jól kommunikálnak?Előre is köszi!
-
sbalu1
senior tag
A 46mm BT. watch-omon nálam is lefrissült a szoftver és ezzel megszünt a Samsung Healt frissítési hiba,
-
Dayco
tag
Sziasztok!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok én is egy 42-es BT verziónak.Kb. 17cm-es kerületű csuklóra ezt éreztem ideálisnak.
Gear Fit2 Pro-ról váltottam, szóval annyira nem volt ismeretlen a Samsungos világ. Most jött meg az R810XXU1CSE1 frissítés, így már a Health telepítéssel sincs gond.
Valaki használja itt közületek Huawei Mate 20 Pro-val? Azt most szeretnék venni, és kíváncsi lennék, a vezeték nélküli visszatöltés működik-e vele? -
kislaci
senior tag
Nekem sem jött semmi 42-esre, CSD6 a verzióm.
-
piero86
aktív tag
Megjött a javítás a 46mm BT verzióra.
-
toto76
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy 46 mm változatot. A napokban jelzett, hogy van elérhető frissítés (jelenleg R800XXU1BSA4, Tizen 4.0.0.1), de korábban már olvastam, hogy nem volt valami sikeres a legutolsó frissítés, mert sokaknak romlott az üzemidő.
Kérdés: ez már egy javított frissítés lehet, vagy még a "hibás" és ezért inkább ne frissítsek?Köszi,
toto -
kaisers
aktív tag
Érkezett frissítés a 42 mm bluetooth verzióra. Kíváncsi leszek...
-
sbalu1
senior tag
Hogyan lehet az, hogy a telón ha az óra akkumlátor használatát nézem, messze a névjegyzék a legnagyobb fogyasztó?
-
Trebor007
újonc
válasz
yodamester10 #2674 üzenetére
Igen él. Ezek szerint vissza kell küldjem, vagy van valami full reset? Illetve bármelyik Samsung márkaszervízbe bevihetem?
-
Trebor007
újonc
Sziasztok!
1,5 hónapja vásároltam Watch 46mm-es órát. Imádtam. 2 napja mezuhant. Nem mér pulzust, semmilyen módon. Autómatikusan sem és manuálisan sem, illetve manuálisan dolgozik rajta, de nem tudja mérni. Az "ébresztési mozdulat" sem működik, pedig be van kapcsolva a funkció. Gyári beállításokat használok, amiből pár dolgot kikapcsoltam pl.: víz, kv, kalória. Csináltam már gyári visszaállítást, de nem segített. Van esetleg valami ötletetek vagy vigyem szervízbe?
Köszi -
Yager01
senior tag
most hogy kicsit volt időm olvasgatni látom hogy a Samsung health alkalmazással másoknak is problémája van de csak a frissítést illetően. Nekem a legfrissebb verzió van fent és szerintem rendben is van viszont egyszerűen nem tudok edzést elindítani rajta. az órán gyors elérése be van rakva egy adott edzés amire ha rányomok és elindítom a képernyő elsötétül és az óra semmit nem csinál semmire nem reagál. pár másodperc után elkezdem tekergetni vagy valamelyik gombot megnyomom akkor megjelenik az főképernyő és minden működik tovább mintha semmi sem történt volna de az edzés nem indul el. Mi a francot csináljak vele szerintetek hogy működjön?
-
Tybike81
őstag
Tudtok adni egy pontos címet ahova lehet küldeni garanciális javításra Gear Fit 2 prot vagy bármilyen okos eszközt???
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb app edzéshez?
Futó géphez olyan lenne jó nekem, ami rezeg egyszer 1 perc majd fél perc után, hogy erre váltogassam a sétát és futást. Pl.
-
Yager01
senior tag
Mi a túró? Kezdeném az edzést és az órán nem tudom elindítani az aktivitásmérőt. :(
-
zhorvath
aktív tag
válasz
szabi9811 #2649 üzenetére
Szia!
Én a következőt csináltam.
1, Biztonsági mentés az óráról.
2, Gyári visszaállítás.
3, Samsung fiókba bejelentkezés, alkalmazások automatikus frissítésének kikapcsolása.
4, Az órán a BT kikapcsolása.
5, Az órán wifi csatlakozás.
6, Az árán belépés a Store-ba. Ott 3 pötty -> saját alkalmazások -> S-Health -> frissítés
7, BT visszakapcsolás, telefonhoz kapcsolódás.
8, Biztonsági mentésből visszaállítás (S-Health elől pipa kivesz).
9, Örülés.Lehet, hogy lányos zavarában kiírja először a Store, hogy van elérhető frissítés, de beléptem, és semmihez nem volt. Utána már nem is írta ki.
-
yodamester10
őstag
-
Yager01
senior tag
Sziasztok . Note 9 mellé cseréltem a Frontiert (amit imádtam) de már most látom hogy ezt is nagyon fogom szeretni. LTE verziót vettem de nem vágom hogy Telenorosként tudom e egyáltalán használni az óra LTE funkcióját. Tudtok segíteni ?
-
metaksza
tag
Sziasztok. Honnan érdemes barna bőrszíjat rendelni?
-
ates2
senior tag
jol tudom,hogy ha az óra wifin van és a telefon is akkor nem mennek az orára az értesitések ?
mint pl applenél
tudtok erről esetleg valamit akar ilyet csinálni a samu ? -
Linem
senior tag
válasz
PedroPascal #2653 üzenetére
Telefonon a Galaxy Wear, Alkalmazások, és megkeresed az SH-t.
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Note9-el használom a 42mm-es változatot.
Néha úgy hogy a telefon a zsebembe van, vagy esetelg pár méterre megszakad a bluetooth kapcsolat, többnyire újra csatlakozik magától, neha nekem kell újra keresnem.Mi lehet a gond? Vmi energia takarékos beállítás esetleg? A gear s2-nél nem szakadt meg így illetve ennyiszer a kapcsolat korábban.
Légyszíves adjatok pár tippet, én kifogytam az ötletekből
-
Linem
senior tag
válasz
PedroPascal #2650 üzenetére
Nekem is úgy látszott, mintha frissítette volna.
Ezt csak onnan tudnám, ha a verziószám újabb, mint nálad, ami 4.5.12301 -
szabi9811
tag
Sziasztok, A Samsung Health alkalmazás frissítésére nem működik egyik megoldás sem? A Samsung ahogy látom egyáltalán nem foglalkozik a problémával.
-
Impair1980
aktív tag
válasz
yodamester10 #2646 üzenetére
Nem lehet.
-
bg612
tag
Jól tudom, hogy az órán a beszélgetés hangerejét csak a csengőhang erejével együtt lehet állítani?
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék hogy lehet utcai módról átkapcsolni a fényerőt?
-
AdrianS2K
csendes tag
válasz
zeus_2k14 #2638 üzenetére
Szia!
Véletlen sem szeretnék beleokoskodni, de, ha ezt is iPhonenal tervezed használni, akkor szerintem jól gondold át előtte, vagy próbáld ki, mert kicsit butának fogod érezni az Apple Watch után. Sajnos néhány hasznos funkciója csak Androiddal működik igazán. Az viszont biztos, hogy az akku tovább bírja, meg sokkal inkább classic óra kinézete van, de ios-szel sokkal mélyebben integrált az apple watch. -
zeus_2k14
senior tag
válasz
guriga1234 #2641 üzenetére
Sorry, de
Nem is figyeltem hogy mit írok
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Ebben a videóban, Tech2 Laci a Samsung Galaxy Watch órát viseli? Ha igen, akkor tudtok nekem küldeni az órátokról képet, hogy hogy áll a kezeteken? ( Tudom, buta kérés ) .
Apple Watch 42 mm-ről jönnék, szerintetek melyik lehet jó a karomra? Hogy tudom megnézni ? Mostanába sajnos nem jutok el olyan helyre, ahol ki tudnám próbálni.
Köszönöm.
-
Attiba
tag
Sajnálatos, hogy az automatikus mozgás felismerésnél (pl. gyaloglás) nem aktivizálódik a térkép funkció, sőt...egyáltalán nem mér pulzust, se magasságot...csak és kizárólag a sebességet. Fura és érthetetlen.
Ezeket az értékeket csak és kizárólag az óráról indított mozgáskövetés adja meg, majd adja át az S-Health alkalmazásnak. -
yodamester10
őstag
válasz
Big Jacomo #2625 üzenetére
Kösz,nem is tudtam,hogy ilyet is tud
-
taranis
addikt
válasz
Nekem a hely soha nem volt bekapcsolva az órán, mégis mutat térképet a futásokhoz. Az edzés indítása gondolom bekapcsolja.
-
Linem
senior tag
Ha az órán ezzel a módszerrel magyarra van állítva, ami nálam egy magyar női hang, akkor nem beszélhet angolul. Minden edzésemet magyarul kommentálja az óra azóta. Szóval valami gond lehet nálad a magyar nyelv letöltésnél. Próbáld újra beállítani, vagy vissza gyári beállításra és utána újból az egész rendszert.
-
bg612
tag
válasz
Mindkettőtöket értem. A "beállítások>általános>szövegfelolvasó>magyar nyelv, telefon nyelve" be van állítva. Kisemberke kijelöl, elindít. Számol. Kilóméterenként viszont angolul konstatálja a távolságot meg miegymást.
Ez nyilván az órára vonatkozik. A telefont nem viszem.
Mit kell még állítani?
Ennyire értetlen lennék? -
kislaci
senior tag
A fel nem telepíthető shealthre van már valami megoldás?
-
Big Jacomo
újonc
válasz
yodamester10 #2622 üzenetére
Akkor nézzük szájbarágósan:
Az órán: beállítás, általános, szövegfelolvasó, le kell tölteni a magyart,
Szintén az órán: SH, ki kell választani a futó figurát, (Rögzítse edzését), bekeretezve „edzés”, a sport mögött fogaskerék, (ez alatt a menü alatt be lehet állítani a célt, az edzési képernyőt, a helyet, az auto szünetet és a kalauz megszólalási gyakoriságát (pl.: táv, idő , vagy nincs kalauz) ezt követően a HS a beállított gyakorisággal magyarul fog asszisztálni a sport tevékenység alatt. Minden sportnál külön kell beállítani! Abban az esetben, ha a hely nincs bekapcsolva nem rajzol a térképre!
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni. 😊 -
bg612
tag
válasz
yodamester10 #2622 üzenetére
Köszönöm. Akkor nem keresem.
-
bg612
tag
válasz
yodamester10 #2619 üzenetére
A magyar nyelvet letöltöttem, a billentyűzet szövegírásnál tartalmazza az élvezetes betűket, de edzésnél angolul beszél. A haladó beállításoknál van valami nyelv állítási lehetőség, de csak 8 nyelv van benne és nincs letöltési lehetőség.
Tudom, hogy ez már másnál is volt téma, mert végigolvastam az egész fórumot, és valami letöltést emlegették, de azt meg nem találom.
Ez, amit bemásoltál, az Sh, nem?
Az nekem is magyar. Vagy valamit még nem értek. -
Linem
senior tag
(#2613) hyperst74
A telefonon az SHealth-ban a beállításoknál be van kapcsolva a helyadatok?
Legalábbis nálam ez volt a gond, hogy csak az órán volt bekapcsolva, mert a telefont sportra soha nem használtam. A bekapcsolásig mentett edzésekről még nem fog átküldeni térképet, csak az új edzéseknél. -
bg612
tag
válasz
yodamester10 #2611 üzenetére
Köszi.
És a telefonon mitől látszik a térkép a megtett úttal? -
bg612
tag
Valaki tudna segíteni?
Hol mit kell beállítani, letölteni valamit, hogy a z órán és a telefon shealth-ében vagy valahol lehessen látni a megtett útvonalat? -
Linem
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #2607 üzenetére
Igen, az automata fényt azonnal kikapcsoltam, nekem ne állítgassa a fényerőt összevissza.
Ezt a szokásomat a többi eszköz (tv, telefon, tablet, stb) pontatlansága miatt vettem át, mert a fényviszonyoktól függetlenül, amikor jobban szerettem volna látni valamit, mert érdekeltek a részletek, akkor éppen lejjebb veszi a fényerőt. Jobb szeretem magamnak belőni, és ebben az esetben számomra a maximum fényerő tökéletes nappali használatra és esti kerékpározásnál is. Végül is ez mégiscsak super amoled, világítson csak.
A lépésekből a többórás sport mellett összejön nekem is 12-15 ezer/nap. Tehát nyüstölöm rendesen szegényt.A lényeg, hogy felesleges linkelgetni és egymáshoz hasonlítani az akku időket, mert mindenki másképp használja. Azok is vásárolnak ilyen órát, akik nem sportolnak. Nincs ezzel semmi gond.
-
Linem
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #2605 üzenetére
Gyári beállításokkal persze, de ki használja gyári beállításokkal az eszközeit...
Csak felpakolsz ezt-azt az órára. Ha megnyitod az akksit, akkor láthatod, hogy pár százalékos program használat mellett jön össze ekkora érték.
Nekem például első beállításom volt, hogy a hangerőt és a fényerőt maximumra vettem. Napi 2-3 óra strava, shealth. BT, wifi, gps bekapcsolva. Ezek a minimumok, amire szükségem van.
Persze akár lehet használni sima óraként is, de a többség sportoláshoz is veszi, mint ahogy én is. Akkor viszont eszi az akksit rendesen. Több sportoló ismerősöm is 46 mm verziót vett és ugyanilyen akku időt mérnek, ahogy itt a fórumon is sokan. Szóval, ha kihasználod az óra funkcióit, akkor lehetetlen, hogy 2-3 napnál többet mérjél. -
Apunk
tag
Üdv. Az után érdeklődnék, hogy mét nem igazán sikerült megfejtenem, hogy pontosan, hogyan is működik az S health és a 46 mm-es koncepciója így együtt. Tegnap beállítottam az órát, hogy mérje a futásomat, a telefon nem volt nálam. Elindítottam, hogy mérje a sebességem és az időm, mert nem tudom hogyan vette volna észre, hogy én most futok vagy valami. A lényeg az, hogy indítottam és olyan eredmény jött ki az órán ami lehetetlen, a sebességemet sokkal többnek mérte, mint amennyi valójában volt. Sőt futáskor nem mindig adja vissza a valós értéket. Ezt így nem igazán értem, hogy ez hogyan működik.
-
kislaci
senior tag
Hali, strandon érdemes a víz alatti módot bekapcsolni? Aki jár úszni az még teszi ezt?
-
Chamoro
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Watch-ot (46mm) előtte Frontierem volt. Már most látom, hogy jobb az üzemideje
Annyi feltűnt, hogy itt nem tűnik el a másodperc mutató mikor AOD-ra kapcsol a kijelző, gondolom másnál is így van?Sima gyári digitális óralap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 44mm, 92%, 12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple watch7 Cellular 45mm
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest