- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xb12x
tag
válasz
cseppelcs #98 üzenetére
Nekem is kb 50%-ot eszik meg egy nap 8-as fényerővel, de a pulzus és a stressz mérés folyamatosra van állítva. Viszont futottam bele olyanba, hogy nem gyári watchface értelmetlenül sokat fogyasztott. Uninstall után megjavult. Érdemes lehet még megnézni a Wearable, hogy mi eszi az aksit. Én a Flipboard-ot kidobtam mert nem használom. A Spotify is tud fogyasztani, akkor is ha nincs használva.
AOD-val gondom nem volt.
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is vettem egy 46mm-s verziót és eddig két dolog zavaró benne.
1, Naponta kb 50%-t merül a készülék pedig nincs gps és wifi beállítva. A fényerőt is visszavettem 5-re.
2, Pár feltöltés után az Allways On Display nem működik. Ilyenkor újra kell indítani az órát és már van AOD-mVan valakinek erre valami ötlete, hogy mit nézzek meg, mit állítsak be?
bye
-
NemMo
őstag
Vettem 46mm órát. Eddig nagyon tetszik sokkal szebb, mint a képeken. Milyen appokat javasoltok letöltésre?
-
Rakeem
aktív tag
Én ma vásároltam egy 46mm-es Watch-t a Note8-am mellé.
Szokni kell a méretét, meg a tudását is.
Jelen pillanatban túl sok újdonságot hordoz magában a csupasz csuklómhoz képest, így gyakorlati tapasztalataim nincsenek.
Vagyis egy van. Baromi nehéz rá stílusos, de átlátható óralapot választani/találni. Nekem még nem sikerült. -
zseko
veterán
válasz
delta1017 #92 üzenetére
Monokróm vagy sem, az aksi mérete is csak alig negyede-hetede ezekhez képest
Szerintem többet számít a 'felesleges' extrák hiánya, a kijelző mérete, az 'oprendszer' fogyasztása, és a hardver fogyasztása.
Szeretnék én is egy ilyet persze, de számomra az ár/érték aránya rettentő rossz lenne, ezért nem éri meg. Nem lenne kihasználva. Még a MiBand2-t sem használom kiMutassa az időt, jelezzen ha hívnak/írnak, és hosszú aksiidő legyen, ez volt a fő szempont, és persze jó áron. Az ébresztés, alvásmonitorozás külön öröm, a vízállóság pedig már a csúcs
-
chris-v
senior tag
Ennyiért inkább veszek valami rendes órát!
-
Nem nagyon kedvelem az okosórákat, mert érzésem szerint csak egy divat cikk, de ez a Samsung lehet megkedvelteti velem. Tetszik
-
zseko
veterán
Kétlem, hogy 7142-ért te eredeti Galaxy Watch-ot vettél, azt drágállom, ha még egyszer elolvasod.
Egyébként én ~4600-ért vettem a MiBand2-őt.(#87) delta1017 "Nem egy kategória"
Talán éppen ezért írtam, hogy amire kell arra pont elég, főleg az áráért?"Az hogy mennyi ideig birja, teljesen mindegy"
Neked lehet. Én nem kívánok vele szarakodni. -
-
zseko
veterán
Tetszik. Az ára nem
MiBand2-m van, amire kell, arra pont elég. A kinézetet persze irigylem, viszont a ~20 napos üzemidő jobban tetszik a miBand2-nél, és mint mondtam, amire kell arra pont elég, főleg az áráért.
-
törölt tag
Apple hoszárok a számokon kívül tudnak valamit, hogy mitől lett nagy szám a watch?
-
Mr.Silkó
veterán
Jó lett a teszt, köszönjük!
-
xb12x
tag
A 4. oldalon levő térképet a bejárt úttal hogy lehet előcsalni?
-
Joachim21
őstag
Hosszú ideje várok már egy ilyen okosórára. Szerintem elég elegáns, főleg egy fém vagy bőr szíjjal kiegészítve.
-
válasz
sebgutkopf #68 üzenetére
Megnézem majd neked
-
0P1
aktív tag
Gondolkozok okosóra beszerzésén, ez eléggé tetszik, de nekem az egyik elsődleges szempont a mobil fizetés. Ha jól tudom, ez csak Samsung pay-t támogat, ami nem érhető el Magyarországon. Apple Watch meg csak Apple Pay-t, azis kilőve. Nézegettem Garmin-t , de Garmin Pay sincs még Magyarországon.
Van egyáltalán olyan okosóra, amivel itthon is tudok fizetni ? -
sebgutkopf
őstag
Néhányaknak már van ilyen órájuk itt a fórumon. Tényleg ennyire kritikán aluli az aktivitás közbeni GPS nyomkövetés (pontatlanság és nagyon ritka mintavétel), vagy a tesztelt készülék volt hibás? Ez a készülék a tesztben leírt nyomonkövetési minőséggel vállalhatatlan mindaddig, amíg nem javítják.
Remélem az óra tulajok ezt a problémát vagy cáfolni tudják, vagy mielőbb javításról fognak beszámolni!
-
Hatvan9
senior tag
Nem rossz de az Apple Watch melett nem igazán rúg labdába, meg ezek a Samsung grafikus felületek elég visszataszítónak hatnak.
-
bteebi
veterán
Ahogy nézem, a pulzusmérés ebben is szar. A 45-ös pulzus nem nagyon reális, hacsak nem vagy nagyon kemény sportember. No offense, valószínűleg nem vagy. Amúgy alapvetően tetszetős, bár a jóval gagyibb (és egyben olcsóbb) Amazfitemet nem fogom lecserélni. Legalábbis nem egy ilyenre.
-
Jano_023
őstag
válasz
mzoltan321 #49 üzenetére
Szerintem is aktivitás mérőre van szükséged és nem erre. Sajnos a kettő együtt hogy elegáns is legyen és vigyázni se keljen rá nehezen fog összejöni.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #58 üzenetére
-
daninet
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #55 üzenetére
Ketyegés? Gyárilag bekapcsolható.
-
vodrosjozsi
addikt
Ez az óra hogy imitálja a mutató járását?
Külön vagy beépített programmal? -
Tris2011
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy whatsapp, viber, facebook messenger alkalmazások üzenetei megjelennek-e az órán és olvashatóak-e rajta.
Külföldi fórumon olvastam, hogy whatsapp üzenetekből csak a legfrissebb olvasható, ha valakitől egymás után 3 üzenetet kapsz, akkor csak a legutosló olvasható, ez mennyire igaz?Részemről alapvető fontosságú lenne, hogy az üzenetküldő alkalmazásokkal kompatibilis legyen az óra.
-
Szívesen látnék egy olyan összehasonlító tesztet amiben a 42 és a 46 mm-est használják ugyanúgy, hamarabb megadja-e magát a 42-es, vagy hasonló üzemidőkkel bír?
-
NemMo
őstag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy xiaomi telefonokkal jól működnek e a samsung okosórái?
-
Divinity
őstag
válasz
mzoltan321 #49 üzenetére
" Ami nekem fontos szempont az a minél pontosabb sport, aktivitás követés "
Akkor aktivitás mérőt kell venni nem pedig okos órát.
Ott a Gear Fit, azt pont ilyenekre találták ki pl.
-
mzoltan321
csendes tag
Én még mindig dilemmában vagyok:
Stratos megvolt, tetszett hordani mint óra, úgy láttam az aktivitás követés is OK volt, viszont nálam valami szoftveres bug bejött, amit nem tudtam kiküszöbölni, így maga a rendszer nem volt tökéletes sajnos.
Átmenetileg vettem egy mi band 3-t, a gyári appot kiegészítve MI BANDAGE-val és hetek óta használva le se veszem. Kényelmes, alig észrevehető, definiálva milyen üzeneteket, értesítéseket akarok látni (face,gmail, sms, hívás kijelzés), hangtalanul ébreszt. Crossfit jellegű edzésen hordható (kivéve Kettlebell), bár az itt jelzett adatok nem mérvadóak, max a pulzus, de ugye egyik mai okos eszköz sem tudja pontosan definiálni ezeket a különféle gyakorlatokat, eltérő súlyokat stb. Ami sajnálatos, hogy futáshoz kell a teló...
Na most vágynék én egy ilyesmi órára, akár almás akár ez... de reálisan nézve még nem látom miben ad többet mint funkció egy 100 ezer ft feletti okosóra, ráadásul edzésnél ezt tuti le kell venni, max futásra tudom használni. (anyaghasználat, minőségérzet ... persze értem van külömség). Ami nekem fontos szempont az a minél pontosabb sport, aktivitás követés. A szoftveres javítás pontosan mit jelent itt a GPS-nél?
-
-
-
jagertibi
aktív tag
válasz
#24536576 #33 üzenetére
Ott a pont....
Nekem konkrétan 8 db Seiko órám van (fele még ráadásul óra forgatóban) a Apple Watch-om meg a Mi3 mellett. Melóba a telefonnal kompatibilis kütyüket használom (meg éjszaka), egyéb esetben meg "rendes" órát. Rengeteg pozitív tulajdonságuk van az automata vagy bármilyen más órával szemben. Mondjuk főként akkor is látod érzed ha írnak hívnak ha zajos környezetben tevékenykedsz és a sportot vagy más dolgokat nem is említettem...
-
válasz
kakuk.tamas #36 üzenetére
Akkor nem volt még full fém óràd, azért beszélsz így.
Nekem a 46mm-s van, észre sem veszem, hogy rajtam van és lehet aludni benne. -
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
Van két másik is, 42mm-esek, az egyik fekete, a másik arany színű, nőknek, szóval most tényleg van választék.
-
Burt1793
veterán
válasz
kakuk.tamas #41 üzenetére
Ha megnézed mekkora a garmin fenix 3 HR, akkor láthatod, hogy ez a gear gyerekméretű cucc.
Én is simán alszom a garmin-nal, tök jól monitorozza az alvást. -
kakuk.tamas
addikt
Talán - nemsokára - remélhetőleg - elérhető lesz nálunk is a Google Pay. Én egyedül ezért vettem WearOS-es órát, mert ebben reménykedem.
(Meg tervben van egy kezdetleges okosotthon kiépítés, amihez kell.)
Egyre jobbak lesznek ezek az órák, csak ami tényleg zavaró tud lenni, az a vastagságuk az akksi miatt. -
Burt1793
veterán
Nekem egy garmin fenix 3-am van, egész okos, mondjuk nem gyors, de nem okosórának vettem anno, természetesen.
Ha az otp simple nfc-s fizetése működne ezzel az órával, azonnal megvenném! -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #36 üzenetére
+1. Én se tartottam sokra ezeket a kütyüket, végül csak nem bírtam ki, és kipróbáltam most ezt a Watch-t, és nagyon kellemesen csalódtam benne. Időtállóságára kíváncsi leszek.
-
Ez megint túl férfias. :/
-
Divinity
őstag
Lemerném fogadni, hogy többen vannak akik okosórát használnak mint akik ennyire sznobok.
Amit te felvázoltál az sokkal kisebb réteg. Az emberek 99%-a aki órát hordott előtte is előrébb van egy okos órával, pláne egy elegánsabb fajtával, nem kell csak a sport órákra gondolni. Nekem egy ezüst milánói szíj van mellé és akár öltöny mellé és felvenném. Praktikus és elegáns. Nem járok olyan környezetbe ahol megnéznek mert nem fél milliás órám van. -
_Scythe_
aktív tag
Tényleg egyre jobbak ezek a cuccok, de nekem még mindig bazárinak tűnnek.
El nem tudom képzelni, hogy akár egy (nem kockás) ing mellé felvegyem. Nehéz téma ez az óra, akit ez érdekel, tudja, hogy márkás óránál szíjról megmondja az ember, hogy milyen értéket képvisel kb. (Ok, az ultra drágákról nem feltétlen) de a 200.000 - 2.000.000 intervallumban igen.
Szóval nem igazán vágom ennek a célcsoportját, mert aki meg nem költ ennyit órára az erre se fog, aki meg valami jobb automatával (vagy többel) rendelkezik, az sem fogja felvenni.
(Plusz 1: a műanyag szíjjal egész pontosan mire gondoltak?)
-
cintula187
addikt
Nyáladzok érte, pedig eddig a Tizen nem teszett, de ez most pazar.
-
Ace882
tag
Annyira tetszett a minden részletre kitérő teszt,hogy meg is rendeltem a nagyobbat. Köszönet a részletgazdag bemutatásért
-
joey04
titán
Nem rossz, főleg a nagyobb
-
Baggins86
aktív tag
Már tudom mivel lepem meg magamat karácsonyra.
-
doooo
veterán
A kisebb modell színe jobban tetszik. Csak az akku az, ami félelmetesebb benne.
-
turbulencia8
őstag
Vegre gyurnak az uzemidore a samunal is, a 46 mm-es tok jo lett!
-
kakuk.tamas
addikt
Azt hiszem lesz egy eladó Huawei Watch 2 eSIM. 😆 Ez állati jó lett.
-
sherlock82
senior tag
Fogalmam sem volt, hogy mit tudhat egy ilyen óra, a cikket elolvastam, érdekes dolgokat írtak benne. Tök jó ötlet, és van benne innováció is, de ez irreálisan sok pénz szerintem ért. Max 50.000 ft ami szerintem korrket ár lenne egy óráért szerintem.
-
Pont jó, hogy egy startossal lett összehasonlítva a következő órám az lesz, vagy már majd a követező kiadás. A mostani pace-m is jó. Viszont, hogy még a stratoshoz képest is pontatlanabb a gps kezelése az azért érdekes ebben az árkategóriában (főleg, hogy mostanában a startos 155 dollár körül megy akcióba.)
-
törölt tag
Ez jó lett﹐rendben van 👍 nézegetem is már egy ideje﹐de régimódi vagyok﹐csak Samsung telefon mellé tudom elképzelni
-
moleculez
veterán
Nagyon rendben van, a GPS mintavételezés szoftveresen orvosolható (jelenleg elég tré, köszi a részletes tesztért!). Szerintem tök rendben van, nekem Gear Fit 2-m volt, az nagyon szépen kezelte a GPS adatokat.
Nekem az Apple Watch nagyon bevált, igaz iOS környezetben vagyok. -
Heraldry
tag
Nekem is egy Gear Fit 2 Pro van, de azzal zenét hallgatva egy hosszabb futást (pl. maraton) nem vállalnék. Ez pedig elvileg bírná...
Apropó zene. Erre is lehet tenni Spotify appot? (Az hogy offline lehet hallgatni BT fülessel, még egyedülálló tudomásom szerint a Samsung okosóráknál.) -
Divinity
őstag
-
Bossyy
tag
Én egy Galaxy Fit 2 -t használok és őszintén szólva nem értem ennek a felárát ahhoz képet. Gyakorlatilag az is tudja ugyanezt (GPS, WiFi, AMOLED, 4GB tárhely stb.) kevesebb, mint fele (használtan harmad, negyed) ennyiért.
120 ezerért ért már SD 845 / 128 GB tal szerelt, tehát csúcs telefont lehet venni..... -
batai15
félisten
Nekem is az említett bip van amit nagyon szeretek. Mondjuk pace stratos jó lenne helyette,bip miatt mondom azt hogy tudnam mire hasznalni a komolyabb órákat is.nem azt mondom hogy rohanok meg venni mert a bip igen jól ki szolgál, illetve nem kevés a 120e pénz, de egy i watch melett, ill a piac többi óráját meg nézve nincs elszallva az ár
-
_GeTTeR_
csendes tag
Sziasztok!
A kisebb, 42mm-es "alap" modellben is van mikrofon és hangszóró, tehát alkalmas a telefon BT kihangosítására, kvázi kiváltva egy BT headset-et?
Előre is köszi -
Bone123
HÁZIGAZDA
-
nyisziati
veterán
Hát ez azért erősen véleményes. Én pl. 120-at telefonért se adnék, nemhogy óráért. Ráadásul még mindig változó módon működik együtt különböző telefonokkal és a GPS-e se túl pontos. Plusz az always-on még mindig jobb egy Amazfitben.
Ez így együtt elgondolkodtatja az embert, érdemes-e ennyit kiadni egy ilyen óráért. -
daninet
veterán
Kellene ebből is egy fémszíjas verzió mint a Frontier volt az előző generációban. Nálam ezek a műanyag szíjak kizáró tényezők. Az OCD-met pedig idegeíti, hogy az utólag vásárolt fémszíj csiszolása nem egyezik az óra többi részével.
-
törölt tag
Azt a fém szíjat hol lehet beszerezni?
-
balgab84
aktív tag
Apple watch, azert az most oda tett😀samu watch kicsit unalmas lett.
-
batai15
félisten
Nagyon jól sikerült, és valóban nincs elszallva az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple watch7 Cellular 45mm
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged