- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
Üdv Kolléga!
Beleástam magam a flashelés rejtelmeibe. Sikeresen működik mostmár a Samsung Pay, valamint az LTE is megmaradt. Az egyetlen bibi, hogy az óra nem frissül. Esetleg megvan még ez a file nálad? Sajnos orosz barátainknál sem találtam, az Easy-Firmware meg nem tudom mennyire valid oldal.
Jelenleg R815FXXU1ESD6 romon maradtam.
Köszönöm szépen!
Amúgy már régóta űzöm az ipart, csak lusta vagyok kommentelni...
-
hengertamas
csendes tag
szia
van egy galaxy watch órám és szeretném átírni a régiót. probáltam az sdb megoldást de minden sokerült parancsorban viszont nem jelent meg regió választás az óran (gondolom az újabb sw mar nem támogatja) tudnál adni esetleg egy normális leírást a netodinos verzióról. melyik romot szedjem le honnét és mit hogyan... köszönöm a segítséged előre is.
-
Buci7
csendes tag
-
goop
őstag
Kis melóval tessék akinek kell: R815FXXU1ESE2 rom.
-
Yager01
senior tag
Bekapcsolt állapotban nyomjuk hosszan az alsó gombot, majd ha megjelenik a rebooting felirat nyomjuk gyorsan 3-4x szintén az alsó gombot, ekkor bejön a boot menü ahol az alsó gombbal válasszuk a wireless download módot, csak hagyjuk ott a kijelölést, 20 sec múlva elindul a wifi mód.
Miért nem indul el a wifi mód? Nem csinál semmi féle hálózatot az óra, csak újra indul és normál módban bekapcsol....és használtra kész. -
zingz0r
friss újonc
Ugyanezt az utat jártam be mire megtaláltam ezt a hozzászólást. Ám nekem továbbra sem ajánlja fel az OTA-t. A szoftver verzió pedig maradt 4.0.0.4: R805FXXU1ESE2/R805FXXU1ESE2/R805FXXU1FSL3.
https://doc.samsungmobile.com/SM-R805F/002370181128/eng.html
alapján inkább a R805FXXU1ESE6 kellene szerintem[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
Én is erre gondoltam. Megpróbálom a leírásod alapján megcsinálni. Mivel még soha nem használtam Netodint, ezért már néztem egy-két videót a youtube-on. Mondjuk a videókon nem vártak amíg csatlakozott, hanem ahogy láttam nyomkodták a bekapcsoló gombot. Amit feltettél már letöltöttem. Azt nem tudom, hogy az órán előre be kell állítani a wifit, ki kell kapcsolni a BT-ot és úgy indítani a telepítést?
Airzsolti: Galaxy Watch -
goop
őstag
Amúgy nem értem. Ha megvan a hálózat hozzáadása menü, akkor esimes, ha nincs akkor nem az. Ha nem TMH a régió, szintén lehet, hogy nem lehet hozzáadni a magyar telekom esimet. Sok dolog lehet. Törölni kellene az óra alkalmazást, majd újra rakni és párosítani. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
Valami változott a telekomnál, pénteken újra ránéztem, és most engedte nekem online megrendelni 22 havi részlettel, online kedvezménnyel, dominorol előfizetésre váltással 96-ért. Ez már nem rossz ár gondolom, így csatlakozom hozzátok egy 46mm-es e-simes példánnyal, elvileg kedden szállítják ha minden jól megy.
-
Uzi74
senior tag
Inkább úgy foglamaznék, hogy szolgáltatófüggő. Nekem csak arra a sim-re jön meg az sms, ahova konfgurálva van (német o2-nél jelenleg 3 darab multisim-em van aktiválva, de lehetne 5 is - csak az kapja az sms-t amit a weben konfigurálok vagy speciális gsm kóddal fogadónak beállítok).
1 hetes tengervizes tesztelés után is rendben működik az órám, remélem hosszútávon sem lesz problémája vele. Tengervíz után mindig leöblítettem, mert a sókistályok kicsapodtak láthatóan, mikor megszáradt.
A 100% elérhetőség azért itt sincs meg, természetesen amíg víz alatt van a kéz, nincs semmilyen rádiókapcsolat.
Volt egy nem fogadott hívásom a telefonon, ami nem jelent meg az órán. Gondolom azért, mert éppen víz alatt lehett, mikor bejött a hívás - vagy nem tudom esetleg a roaming-multisim problémák miatt volt-e. (mobil remote kapcsolat volt a telefon és az óra között) -
Shader
aktív tag
Mert fontos, hogy a már meglévő számomon legyek elérhető (és kapjam meg a fióküzeneteket).
Működik is és szerintem nagyon praktikus dolog.Más:
Frissítették a WatchMakert, de továbbra se frissülnek az időjárás adatok Multisim módban. A pulzusmérése miatt meg nem tud alvó módba menni a display...
Eddig a Facer vált be a legjobban (a Galaxy Store watch-ok mellett). Rengeteg nagyon jó és informatív órafelszínjük van.[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
Uzi74
senior tag
De az gondolom állítható melyik a fő sim - és az fogadja az sms-t (vagy a fő sim és multisim nem egyenrangú 2 multisim?) (o2-nél akár 5 mutisim is lehet egy számhoz, normál móduszban a fő simet lehet beállítani, expert módban külön állítható sms, mms, location services melyik simet nézze..)
Persze az király ma mindkettőn lehet voLTE-t egyszerre...
[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
voLTE, hátha másnak is érdekes lehet:
A voLTE-t nem tudtam működésre bírni az órán, csak a telefonon működött - pedig elvileg minden feltétel adott volt, most sikerült kideríteni mi volt a probléma:
a szolgáltatómnál (o2) multisim esetén csak az a sim képes voLTE hívásra, ahova aktuálisan az SMS fogadás is konfigurálva van.
Szóval ha telefon fogadta az sms-t, csak az volt képes voLTE hívást bonyolítani, de amint átállítottam az SMS fogadást az órában levő eSim-re (és vártam 1 órát hogy átálljon a rendszer), az óra szépen fent maradt LTE-n hívás alattLehet a magyar T-nél nincs ilyen korlátozás, nálam mivel a telefon az alapértelmezett fogadója az sms-nek, az órát csak akkor állítom át fogadásra, ha standalone akarom használni - marad az órán a 3g hívás
-
CactuS
Arcképgyáros
Viszont szépen rezeg, amikor elveszti a kapcsolatot, így én pl: azzal a lendülettel fordulok is vissza a telefonomért. Nagyon hasznos feature.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Uzi74
senior tag
Sorry, hogy nem szóltam előbb
Feltettem egy ringke invisible defender-t az órára
[link]Teljesen jól passzol, nincs rés. Az üvegfólia oldala kicsit átlósan van bevágva, hogy minimális rés se maradjon. Oldalról nézve látszik, hogy van vastagsága, kicsit magasabb mint a lünetta alja volt.
A topiktárs által emlegetett spigen liquid air tok is megjött
[link]
Az egyik oldai szíj levétele és a tok nyújtogatása után fel lehet tenni passzentosan. A lünettát csak a bal oldalon kivágott részen lehet forgatni, mert máshol félig lefedi felülről, ez eléggé korlátozza a hozzáferhetőséget. Én szerintem csak akkor fogom feltenni, ha tudom hogy komolyabb outdoor napra megyek, átlagos munkanapra nem.Podcastot szinkroniázálni ha jól látom elég körülményes, erre ha valakinek lenne jó ötlete, szívesen venném.
-
Shader
aktív tag
A személyeskedésed meg tartsd meg a haverjaidnak.
Nekem is van és?..."Az esim maga nem fizetős, ellenben az igaz, hogy csak előfizetéses kártya lehet esim."...
Akkor most mi van? Úgy ingyenes, hogy fizetni kell érte...aha..."esim vs multi esim" na ilyen nincs.
eSim van amihez kapsz QR kódot és párosítod ha akarod. Oszt doszta.[ Szerkesztve ]
-
Shader
aktív tag
Egyelőre csak a T-s az eSimes. Legalább is én nem találtam magyar boltban. És csak előfizuval kapható náluk (az eSimes).
A külföldről behozottal meg vigyázni kell, mert úgy hallottam nem tudták regisztrálni a hálózaton (nem is fogja tudni amíg nincs előfizuval regisztrálva).--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
Az eSIM is "fizetős".
Megveheted az órát mindenféle előfizu nélkül csak semmi értelme.
Ha beszélni akarsz róla, akkor mindenképpen kap egy számot. Mivel dominóval nem megy ezért 3000/hó (1 giga adat) mindenképpen befigyel.
MultiSIM-mé akkor válik amikor egy másik eszközzel (logikusan egy teflonnal) beolvastatod a QR kódot. Ekkor a kapott szám csak a kimenő hívásokhoz kell. Ha nem olvastatod be a kapott QR-t, akkor is műkszik csak sima entitásként.
Én nem találkoztam olyan opcióval, hogy csak 1000 ft lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest