Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
mobilról miért nem tudok online meccset nézni?
Firefoxon keresztül...
? -
apaszka
veterán
Kinek a pap kinek a papné !
Nekem nem nagyon tetszett a kék ,de mivel akkor még nem volt szürke mikor én vettem,fehér meg a fiamé volt ,így kék lett!
De már tetszik,és a fehérnek a bill világítása olyan fura,hogy átvilágítja a műanyagot nagyon.
Így nem bántam meg a választásomat!arsenix
-
arsenix
tag
válasz
AndrewTdi #61570 üzenetére
Majd plz szamolj be, hogy mi lett a megoldas, mert en is hasonlo cipoben jarok
Youtube-on van how to video, nem nehez cserelni, de inkabb en is szakemberre biznam.
Arra is gondoltam, hogy vhol poliroztatni kellene azuveget. Regebben emlekszem ez nem volt kivitelezheto, mert tul kicsi volt a lencseuveg felulete, de az s3-e mar tobbszorose annak.Egyebkent mivel ugy is fizetos munkarol van szo, rootot nem nezik szerintem.
-
bylow
senior tag
Lehet hülyén hangzik a kérdésem, de a KÉK SZÍNŰBŐL többféle is van, vagy csak 1 ?
Vannak olyan fényképek ahol nem látszik a "szál csiszolt minta" , amilyet én szeretnék ! -
havri1
félisten
Aki jobban benne van a rom főzésben:
Megoldható valahogy, hogy a gyári telefon program (nem a tárcsázó, hanem a szolgáltatás) valahogy belekerüljön egy főzött romba?
Az az egy hiányzik a gyáriból. Automatikus újrahívás foglalt esetén, vagy automatikus fogadás headset esetén, illetve a hívás alatti képernyő..? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mi a menete annak, hogy kicseréljék a hátsó kamera üveglapját? kicsit karcos és elég béna képeket lő már.
ha bemegyek valami Samu szervízebe azonnal megcsinálják? Mi lehet a költsége?
(még garis, de nem szeretném unrootolni meg legatyázni az egészet, aztán visszatenni) -
kovicska
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Olyan kérdésem lenne : Lehet azt hogy a gyári független rom van a telefonon, de én lecserélhetem a modem-et másra ? Pl a telenorosra ?
Mert azt vettem észre, amióta a független romot használom, rosszabb lett a beszéd hang, legalábbis olyan mint ha torzabb lenne. -
Varszegig
veterán
válasz
eastone1 #61555 üzenetére
Aha, aztán meg jön a sírás, hogy lassan tölt be ez meg az, mert nem maradt a memóriában. Még egyszer: mire jó a sok üres ram? Nem fizetted ki, és bérleti díjat fizetsz érte?
Mellesleg használd légyszi a szerkesztés gombot.
Burgburger: szerintem te is, pláne ilyen szmájlizás külön hszben nagyon nyerő... -
eastone1
senior tag
válasz
Burgburger #61559 üzenetére
-
dobobazsy
őstag
válasz
Burgburger #61559 üzenetére
Yahoo! összes, TalkBack, Súgó, SNS, Polaris Viewer 4.1, Google+, Google Play Zene, Google Könyvjelzők Szinkronizálása, Google Keresés, Google Csevegő, Exchange-szolgáltatások, E-Mail, Dropbox. de nézd meg előtte Te használod-e valamelyiket, és azt ne kapcsold ki
-
eastone1
senior tag
válasz
Varszegig #61553 üzenetére
Találtam egy jó kis cikket a multitaskolóknak.
dobobazsy tudsz valami tuti megoldást? Nálam automatán gyilkolja igaz csak fél óránként.
Titanium backup jegeltem már sok dolgot, de amire meg szükségem van állandóan futkorászik mint akinek sok dolga van. Viszont ha belegondolunk a windows on is fut temérdek windowsos program egyszerre csak ott fel sem tűnik mivel csak az álltalunk telepített alkalmazásokra koncentrálunk és azt szabályozgatjuk. -
dobobazsy
őstag
-
eastone1
senior tag
Memóriakezelésnél segíthet, ha a fejlesztői beállítások alatt bekapcsoljátok a"nincs tevékenységmegőrzés"-t.
A bezárt alkalmazásokat ténylegesen bezárja. Valamint érdemes a középső gomb foly.nyomvatartásával előugró alkalmazások jó részét kilőni. Azóta az advanced task killer 380-400Mb szabad memóriát jelez.
Érdemes naponta egyszer újraindítani. -
Gergosz2
veterán
válasz
apaszka #61546 üzenetére
Persze sok ficsőr van ami nélkül az ember vígan meglenne,de ha már készítik (remélem mivel már fél éves a cikk, de ahogy figyelemmel kísértem a samu hivatalos bejelentéseit mindig biztosították az előző széria tulajdonosait,hogy jönnek az új ficsőrök) akkor már nem utasítja vissza az ember.
Amúgy némelyik igen hasznos , pl az s tervező nagyon karaj. -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudna valaki megbizható forrásból letőltési linket adni 4.2.2 leak-ről?A Hotlife nagyon lassú ingyenessen.
-
apaszka
veterán
válasz
rankesz #61540 üzenetére
Igazad van.
Asszonyé full gyári ,igaz nem S3 .
De volt custom ROM fenn ,de a gyári jobban bejön neki is.Nálunk szintén két S3 van a családban .
Az enyém kipucolt gyárival fut,a fiamén meg PARANDROID .
Neki ez jön be.
Én is kipróbáltam elég sokat,de valahogyan mindig vissza tértem.
Igaz kipucolva jobb mint ahogyan a samu adja ,de nem ez a lényeg.Hogy sokan mindig a legutolsó ropogóst akarják?
Végül is megértem,mert csak csak bízik benne,hogy végre megoldanak benne pár hibás dolgot.A tény viszont szerintem.
hiába várjuk az új frissítéseket ,mert szerintem nem lesz jobban optimalizálva mint ez a ROM,és tuti tele rakják a saját fejlesztésű vackokkal.
Lehet majd szemmel verni,és hasonló nagyon hasznos dolgokat művelni vele,ami persze kéri majd a maga kis RAMját. Mert ugye nem prociból él a ficsőrök tömkelege. Persze kinek kellenek,majd ne szidja a kevés RAM-ot.UI:Azért kicsit elmard a samu a beígért frissítésekkel nem?
(#61541) Burgburger
Én is a BW-használom,igaz annó még egy dolcsiért vettem meg akcióban ezt is. ( de rég volt már
)
-
Varszegig
veterán
válasz
Burgburger #61541 üzenetére
Android weather nekem ami legjobban bejött.
-
rankesz
veterán
válasz
Burgburger #61541 üzenetére
Én a bjútiful-t használom
ráadásul most pro licenszt is lehet hozzá szerezni , ott van leírva a play-linken hogyan -
Burgburger
tag
Novához tud valaki normális időjárás widgetet, ami hasonló a gyári accuweathereshez?
-
roberto211
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Burgburger #61537 üzenetére
köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
roberto211 #61533 üzenetére
ettől féltem... :-))) de van itt olyan user, aki nem flasheli szét és úgy használja, ahogy megvette? :-))
-
roberto211
őstag
válasz
Magnum_ #61531 üzenetére
Ezt hiba volt itt feltenni.
(#61525) mgTerminator : Nővérem férjének note van(még az 1) teljesen megszokta,hogy ilyen nagy mondjuk ő nem hordja sokat zsebben mindig autóban van szinte , de zsebben szerintem neki is necces lenne.
Vagy az nadrágszíján van, vagy a műszerfalon. Mikor megláttam először én is elájultam tőle, aztaa mondom mekkora és átgondoltam akkor döntöttem máshogy. Ha valaki elfogadja ,hogy ekkora ,akkor jó "kis" készükék csak nehezen viselik el. Interneten egy "modell" csajnak note 2-je volt(ahogy láttam képein
), de volt már s2,mindene nagy samsung b*zi biztos(csodálkoztam is,h nem alma általában azt szokták venni csicsamicsa tokokkal). Na és most lecserélte a note 2-jét S4-re mikor kijött. És ezt vettem ki a kommentekből,hogy jó meg minden de kicsi. Azta k*rva életbe mondom
Kb ilyen hangyányi keze van ,még s2 is nehezen fért el benne de ő kicsinek tartja note 2 után s4 et. Tehát vannak ilyenek is, ha meg lesz akkor mond el véleményed de ne egy nap után hanem kb 1 hét használat után.
-
Magnum_
nagyúr
ez a telefon gyári, 4.1.1-el rendesen működik, nem hard core felhasználásnál? engem nem érdekel semmilyen teljesítmény program által mutatott szám, stb, csak működjön rendesen a telefonálás, böngészés, ez-az..
ez elképzelhető ennél a típusnál? köszönöm :-))
-
törölt tag
válasz
Varszegig #61486 üzenetére
Akkor az valaki más volt. A restart határozottan kell, bár egyik haverom kioktatott, hogy totál hülyeség, ő max hetente szokta, de akkor sem mindig.
Nem faggattam a felhasználói élményről az Xperia P-jén...
ON: Az MG6, amit írtatok, mi a pontos kódja? Utánanéznék, de mivel leaked, még nincs a kiadottak között. Azt lehet tudni, mi javul benne?
(#61526) EFT: Igen, ez tény. Nem is az a lényeg, hogy makulátlan legyen, de érdemes időnként rendesen megtisztogatni. Plusz, próbáld ki a makró fókuszt, a közeli (nem csak makró) képeknél könnyebben belövi, mit akarsz. De próbálkozni kell, nagyon jó a telefon kamerája.
(#61528) Varszegig: Hááát, az enyém azért hálás érte.
Amúgy az aktív folyamatoknak (kis "tortaszelet" a home gomb hosszan nyomásánál) lehet hinni? Szerintem ennél több megy a háttérben. Nem zavar, csak jópofa lenne, ha itt is látszana.
-
EFT
tag
válasz
BigBlackDog #61522 üzenetére
Gyanakodtam én is erre, ezért úgy nagyjából megtisztítottam, de a fátyolosság megmaradt.
Aztán a postod után kértem az egyik kollegától egy normális mikroszálas tisztítókendőt, kicsit akkurátusabban megtisztítottam és most úgy néz ki, tényleg szépen működik.
Majd még tesztelgetem, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ez volt a baj és hogy az S3 erre érzékenyebb talán.
S2-nél nem volt hasonló tapasztalatom. Köszönöm a segítséget! -
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #61501 üzenetére
Hát majd meglátjuk hogy sikerül e megszoknom...
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #61522 üzenetére
+1, amúgy tű éles képe van a kamerának szerintem, S2 sehol sincs ezen a téren. De az is lehet, hogy csak nekem volt ritka szar az S2 kamerája.
-
EFT
tag
Sziasztok!
SGS2-ről váltottam SGS3-ra (egészen pontosan SGS3 LTE-re).
A telefon nagyon tetszik, egy dolgot kivéve: a kamerájával nem vagyok elégedett.
A mobilarena tesztében is olvasható fehér fátyol miatt a képek minősége az S2-höz képest hatalmas csalódás volt.
A kérdésem, hogy van-e erre valami gyógyír vagy ez ilyen így kell elfogadni?
Ill. hogy ez mindenkinél ilyen-e vagy vigyem vissza, mert ez hiba?Az érdekes, hogy pl. a gsmarena tesztjében nem láttam ilyen problémát, ott szép képeket csinálnak vele és dicsérik is.
Lehet, hogy kamera modulból is több fajtát szerelnek, egyik gyengébb, másik jobb?Előre is köszi a segítséget!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez egy szakmai topik, nem cset! Beszélgetésre ott a megfelelő topik!
-
Joachim
tag
válasz
[P]laci #61507 üzenetére
Abszolút smafu...
Nem találtam olyat amit az ujjammal ne tudnék megcsinálni, ha mégis, akkor van C-pen a táskámban (de még sosem volt rá szükségem, csak kaptam egy tablet mellé ajándékba).
Rajzolgatni utoljára kb 6 évesen támadt kedvem, de biztos van akinek erre van igénye és elvárás egy okostelefontól! -
apaszka
veterán
válasz
migabi24 #61469 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam.
A fenébe.
Biztosan igazad is van, én a gyárit használom . Nekem megfelel, hiszen így szoktam meg.
Hogy gondolkodik egy kicsit? Belefér mert nem üzletember vagyok, sem politikus. Nálam az idő nem pénz. "Megjegyzem sajnos"Ui:
Köszönöm a kiigazítást!Joachim
Van ott különbség több is. Nem beszélve hogy jobban van optimalizálva a rendszer, és ugye az aksi idő is jobb...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Joachim #61506 üzenetére
a világ minden kincséért sem akarom én a Samsung marketing-malmára hajtani a vizet - ráadásul ha már úgyis szétoffoltátok az egész topikot beszállok egy percre -, de ez: "A nagy kijelzőn kívül szinte ugyanaz mint az S3 LTE" egy netto baromság. S Pen? S Pen feature-ök? Ez neked smafu?
-
Joachim
tag
válasz
mgTerminator #61499 üzenetére
Én is szemeztem vele és zsebre is vágtam, aztán amikor leültem, majdnem kiszakította a zsebem és nyomta a csípőcsontomat.
Másik, hogy hüvelykujjal nem érem át a kijelzőt, próbálkozni ugyan lehet, de akkor könnyen kiesik az ember kezéből és gondolom emiatt van annyi törött kijelzős belőle.
A nagy kijelzőn kívül szinte ugyanaz mint az S3 LTE, ezért én emellett döntöttem.Összességében a véleményem note2-ről: telefonnak nagy, tabletnek meg kicsi.
-
Joachim
tag
válasz
BigBlackDog #61502 üzenetére
Nem az a gond, hogy látszik az egyes képi mappák tartalma a galériában, hanem az, hogy miért keveri bele a Camera képek közé a wallpaper mappa képeit? És mindezt csak miniatűr nézet esetén!
Kitöröltem a .tumbnails mappát, de a helyzet változatlan. -
LouiS22
veterán
válasz
BigBlackDog #61502 üzenetére
És erre van több app a playben, ha nagyon kényelmes akarsz lenni.
-
Bubukain
senior tag
szemezek az új miui-val de lenne előttem pár kérdésem
4.2.2-re feltolhatom-e minden gond nélkül?
a meglévő rendszeremről cwm hiányában mivel tudok olyan full backup-ot csinálni (adb?) hogy azt vissza tudjam tenni ha nem jön be a miui?
a miui alapból root-olt? vagy nekem kell utána? -
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #61499 üzenetére
Hát ha tetszik meg minden akkor sok szerencsét hozzá!
Mondjuk én már nem bírnám elviselni de ez csak én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest