Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Rendszermentést hol kell?
Ezt irta a rom leírásánál:
First time installing CyanogenMod 10.1 to your Galaxy S III LTE (GSM), or coming from another ROM:
- Read known issues ans FAQs
- Flash the latest official ClockworkMod-Recovery (Odin Version)
- Copy GApps and CM10.1 ZIPs to your SDCard
- Boot into Recovery
- Flash CM10.1 zip from SDCard
- Flash GApps zip from SDCard
- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot)
- Reboot
- Don't restore system data using Titanium Backup!
- Restoring Apps + Data might cause problems and is not recommended, avoid it if possible!Csak tudnám mi az a GApps.
Az oké hogy felrakom rá a legújabb cwm et, aztán felmásolom a telefon memóriájára a rom ot, majd flesselem, utána meg wipeolok.
-
válasz
mgTerminator #56189 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
adammkaa #56190 üzenetére
Miért ne lehetne feltenni? Tehát igen, fel lehet tenni, de előtte csinálj rendszermentést a jelenlegi romodról cwm alatt, majd utána jöhet a romtelepítés előtti formázások (a telepíteni kívánt rom topikjában biztos le van írva, hogy milyen lépéseket érdemes végigcsinálnod a rom hibátlan telepítése és használata érdekében) és utána a rom telepítése.
dancsuri, igen, ezt írtam én is (system, data +cache) viszont a sokak által javasolt preload-ot nem formázza a script.
-
adammkaa
senior tag
válasz
roberto211 #56187 üzenetére
Közben észrevettem hogy zip file ezért a cwm recovery ből kell alaplból telepíteni arra válaszolj csak t-mobile függő telefonra fel e lehet pakolni vagy sem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #56187 üzenetére
Figyelj, kell az ilyen is
én szakadok a röhögéstől ahogy olvasom, jobb mint a 3 napiszar együttvéve xD
-
csimpas
tag
erről az úgynevezett POWER BANK nevű csodáról nincs valakinek tapasztalata? szerintetek érdemes venni 1 ilyet? nem tudja szétcseszni a telót?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #56182 üzenetére
Sajnos már tényleg mindegy
Amíg nem jelent meg kb 2napig aktívabban nem is volt itt komolyabb balhé
már kezdett átlendülni easy szakmaiba. Megjelent már felborított mindent.
Pff. Ezt a csávót. Rajtam múlna nem is adnék neki s3at. Adnék neki egy
3310es Nokiát és azt rombolja meg cserélgesse a kerneleket.
De akkor s3 alaplapot átszerelnék rigó úrral 3310be . -
adammkaa
senior tag
Nagyon nézegetem ezt a [ROM][GT-I9305][JB][4.2.2] CyanogenMod 10.1 official nightlies ROM-ot. A kérdésem hogy ezt t-mobil függő telenora is rá lehet tenni? "Browse Files for Samsung Galaxy S III (GSM LTE) - i9305"
Ez megzavart egy kicsit azért kérdem. Illetve ehhez a CyanogenMod hoz jó a sima cwm recovery ?Illetve ez a ROM rootolva van már ?
-
dbius
veterán
válasz
adammkaa #56179 üzenetére
A wipe ebben az esetben törlést jelent, a szkript amit linkelt nem optimalizálja a kernelt, hanem 3 partíciót formáz le a telefonon: cache, system, illetve data.
ROM telepítés előtt érdemes ilyet csinálni, de sok értelmét nem látom a scriptnek, tekintve hogy zip fájl, vagyis recoveryből "futtatható", viszont amit a script csinál az custom recoveryből is elvégezhető, külön hókusz-pókusz nélkül.
-
adammkaa
senior tag
Gizmo, csak xda-ról érdemes letölteni LTE -hez kernelt, vagy van más megbízható helyen is?
dancsuri megawipe alatt érted a cmw ben a három wipeolási megoldást, vagy ez egy külön program , ami megtisztítja , rendezi, optimalizálja a kernelt?
-
apaszka
veterán
válasz
BigBlackDog #56157 üzenetére
Nekem gyári ROM van fenn, de perseus kernel van alatta, és persze JKay , és persze STweaks is. Azzal ok, de szerintem a gyári kernelben is lehet húzni.
Rootold meg és hajrá! Próbáld ki. -
adammkaa
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
adammkaa #56155 üzenetére
Wazzeg, fejezd már be a kibaszott okoskodásod. Egyszerűen fájdalmas olvasni, hogy mekkora suta ember vagy.
Naponta leégeted magad, szembesítenk vele, de arra is kevés vagy, hogy észrevedd, és meghúzd magad...Nem, te okoskodsz tovább.
Egy kibaszott telefont nem tudsz megvenni a prohardver nélkül, még ott is atbasznak a hatalmas tudásod miatt, aztán itt próbálod osztani az észt?
Ez nem chat.hu FOGD MÁR FEL!! SZAKMAI TOPIC!
bocsánat a többiektől.. -
dns86
tag
válasz
lord.lakli #56156 üzenetére
Gigatellel szemben az Elba házban.
-
[P]laci
senior tag
válasz
adammkaa #56155 üzenetére
Miattad most utoljára fogok offolni (legközelebb inkább átgörgetem a hsz-okat amiket te írsz).
Megpróbálom lefordítani olyan nyelvezetre a mondandómat, hogy megértsd (ígérem csak tőmondatokat próbálok majd használni - utólag visszaolvasva sajnos ez nem sikerült...)."Például egy hónap után feltűnt neki, hogy 16 helyett 10 GB szabad csak a telefonján." -> burkolt utalás az Übermensch képességeidre, hogy mennyire tudsz mindent és osztod az észt mindig mindenben.
készülékbiztosítás linkek és sufniGSM-es link -> ismét burkolt utalás az Übermensch képességeidre, hisz honnan is tudnál magáról a készülékbiztosításról, mint fogalomról, ha sufniGSM világban sokszor olyan dolgok cserélnek kezet, melyek legalitása megkérdőjelezhető, lásd a linkelt szituációt.
Arra már csak "félve reagálok", hogy bemásolod nekem más egyén állítását érvként. Tudod mit? Nem is reagálok...
És mielőtt jelentgetnél engem (bár nem tudom miért), közlöm veled hogy úgyis nyári gyakorlatra megyek, meg diákmelózok majd, szóval elküldöm magam pihenni... nem kell nekem ehhez moderátori segítség.
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #56160 üzenetére
Miért gondolod azt hogy rá fogok vetemedni? Csak ahogy ismerem M.O-t sokan meglépték már ezt.
-
Anulu79
addikt
PC-re rádugva a telefont lehet webcamerának használni? Egyszer már próbáltam de akkor nem sikerűlt. Igaz az nem is ez a telefn volt.
Egyébként szerintem az tök jó lenne a Samsungnak is, hogy ha a szervízes fitártól lehetne vásárolni Samsung kellékeket is telefonhoz.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
adammkaa #56145 üzenetére
Lopás ellen is véd. Persze rendőrségi jegyzőkönyv kell hozzá. Ha meg nem történt meg a lopás, csak úgy bejelented a jegyzőkönyvért, az már komolyabb dió, nagyobb baj is lehet belőle (hamis vád, ...) véleményem szerint. Meg aztán a biztosító sem az aranyhal, aki lesi a három kívánságod. Szóval nem éri meg szerintem az általad ismertetett példa.
Mindenkinek: Procihúzás működik gyári kernellel, rommal is esetleg?
-
adammkaa
senior tag
válasz
[P]laci #56149 üzenetére
Most vettem észre és?
Kedves mindenttudó, ennyit ér a készülékbiztosításod.
"Biztosítás volt rá?
Sajnos kicsi az esély , hogy meglesz. Fiamtól is loptak el már több drága telefont, de soha nem lett meg. Rendőrség lezárja hamar az ügyet.
Sógor fiától almást vettek ki éjjel a villamoson a kezéből, egy pofon kíséretében. Az sem lett meg. Pedig volt egy hetes telefon már. Témobilos, és biztosítva is volt"GSM boltos link meg nem tudom hogy jött ide, nem lopták el a telefonom sehonnan, látszik értelmezési zavarban is szenvedsz. Még mindig nem értem miért engedik fel az állandó trollkodókat, megint admint kell hívni ugy látom, unalmas már.
-
dns86
tag
válasz
lord.lakli #56144 üzenetére
Budapesten a Budafoki úton.
-
mgTerminator
veterán
válasz
BigBlackDog #56094 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb megoldás az EFS mentésre, ha a TWRP recoveryvel csinálsz róla mentést, azzal visssza is tudod állítani.
-
dobobazsy
őstag
próbáltam énis a proci húzást, nem egész egy napig 1600-on hajtottam, úgy éreztem itt-ott volt egy kis gyorsulás, de az étvágya is megnőtt. most visszavettem 1500-ra, hátha így nem merül annyira
minden esetre tényleg úgy tünik meg sem kottyan a procinak az az 1600mhz -
[P]laci
senior tag
válasz
MunezXBK #56146 üzenetére
én nem "vitatkoznék" vele, hisz ő minden témának neves szaktekintélye lett egy hónap alatt.
(Például egy hónap után feltűnt neki, hogy 16 helyett 10 GB szabad csak a telefonján.)
adammkaa: Házi feladat, olvasnivaló: Havidíjas készülékbiztosítás T-Mobile, Domino feltöltőkártyás készülékbiztosítás T-Mobile. (Bár ez lehet csak marketing.
)
jah, hogy zugGSM boltokban ilyen nincs? basszus tényleg. -
adammkaa
senior tag
válasz
MunezXBK #56140 üzenetére
Lopást is fedez a biztosítás? Akkor ennyi erővel átviszem haveromhoz a telefont átír mindent, IMEIt is , majd a garanciapapirral meg dobozzal mindennel besétálok a rendőrséghez, azok adnak egy bizonylatot hogy ellopták a telefonom bemegyek a T-hez és adnak egy új készüléket? Kicsit egyszerűen hangzik nem hiszem így müködne.
-
Anulu79
addikt
Hogy ha kihívom a szervíz futárt a telefonhoz akkor szerintetek lehet vele hozatni kellékeket a készülékhez? Persze kifizetném azokat.
-
AndrewTdi
addikt
sziasztok!
ajánljatok lécci valami videolejátszót ami tud videót ismételni vagy lejétszani egy mappa összes elemét, akér sorba, akér randomba.
gyári nem tudja ezt, úgy vettem észre
köszi
-
BigBlackDog
veterán
S3 toolkitben ha a lehetséges eszközök közül az International i9305 JZ054K BLL5-öt választom, miközben az eszközöm magyar T-mobile-s, BME3-as, az mennyire számít veszélyesnek a rootolásnál, recovery telepítésnél?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Tarantula33 #56129 üzenetére
reset után semmit nem kérsz le
-
dns86
tag
válasz
Tarantula33 #56129 üzenetére
Próbáltam természetesen. Offline a telefon.
-
adammkaa
senior tag
válasz
apaszka #56127 üzenetére
A biztosítás a lopást úgy tudom nem fedezi. Egyébként nem tudom honnan tünt el meg milyen környezetben de ha fekete bőrű akkor azon már túladott, ha meg nem akkor biztos más imei címe van annak a telónak meg tartozékok vásárolva hozzá, de sok sikert. Egyébként a szolgáltatók eljuthatnának már oda 2013 ban hogy a központban meg lehessen nézni imei szám alapján hol tartozkodik a készülék, 1-2 órán belül, akkor hamarabb meglenne a rendőrséggel, míg nem buherálják meg.
-
apaszka
veterán
Biztosítás volt rá?
Sajnos kicsi az esély , hogy meglesz. Fiamtól is loptak el már több drága telefont, de soha nem lett meg. Rendőrség lezárja hamar az ügyet.
Sógor fiától almást vettek ki éjjel a villamoson a kezéből, egy pofon kíséretében. Az sem lett meg. Pedig volt egy hetes telefon már. Témobilos, és biztosítva is volt. -
dns86
tag
Sziasztok!
A mai nap eltulajdonították T-Mobileos Samsung Galaxy S3 készülékem. Kérnék mindenkit hogyha valaki venni szeretne mostanában, és semmi tartozéka nincs hozzá, és gyanúsan olcsón kínálják, az keressen meg . A telefon kijelzője fóliás, kék színű! Rendőrségi feljelentés meg lett téve, IMEI szám kőrözés alatt! -
FrankMonzano
őstag
Na hogy allunk a maps frissitesekkel ? Nekem meg mindig nem frissult...
-
adammkaa
senior tag
Azért az elég bosszantó hogy a 16GB os készülékből 10.8GB ot lát a telefon.. I
-
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Van lehetosegem arra, hogy egy custom ROMban talalt tarcsazot vagy kamera applikaciot beletegyek egy masik Custom ROmba?Ha igen, akkor valaki eltudna mondani ennek a mentetet?
Elore is koszonom.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
apaszka #56100 üzenetére
Kifogytam az ötletekből.
Greenify-vel hibernáltam a Google play szolgáltatásokat,de az sem segített.
Akkor is ébresztett az a sz.r.
Kikapcsoltam a google helyszolgáltatásokat,térkép,google now fagyasztva.
Azóta eltűnt az ébresztgetés.
Kár,mert a térképet néha használtam a közelben lévő helyek keresésére. -
havri1
félisten
Köszi az infót!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
BigBlackDog #56081 üzenetére
Én ROM Managerrel tettem fel CWM recoveryt. Sokan nem ajánlják, de nálam működik.
-
Anulu79
addikt
válasz
gameresboy #56104 üzenetére
hardverapro.hu/apro/autostolto_kabel/hsz_1-50.html
Ezt tudom ajánlani.
-
Jadro
veterán
válasz
havri1 #56101 üzenetére
A push az azonnali szinkronizálás. Belőheted a mail klienst, hogy pl óránként, vagy X óránként nézzen fel a szerverre és kérdezze le az új leveleket. A push az azonnali leküldés. Ha ezt választod, akkor ahogy megkapod a mailt, már jön is le a telefondora. Van akinek nem fontos, van akinek meg még az automata szinkron is sok. Kinek hogy...
-
apaszka
veterán
válasz
gameresboy #56104 üzenetére
Az igazság az,hogy bár milyen jó. Viszont azért nem kell nagyon gagyit venni. 1000 resért már vannak üzletekben,és sok autósboltban is.
(1000mA) minimum legyen szerintem,bár itt a múltkor beszélgettünk róla,és 2000 rest jobbnak találták,még ha a telefon vezérli is (1000mA) ra a töltés max mivoltát.
Nekem van vagy 3 féle,de most rendeltem egy vezetékest is pontosan ezt!
Az USB-s megoldás néha megvicceli az embert,mert azon keresztül már nem úgy tölt,és a telefon is nem AC- ír töltésre,hanem USB-t,ami csak a fele amit lead.
Ezzel az appal tudod ellenőrizni,hogy mennyivel tölti a telefont a töltőd!
Persze ez az én véleményem,és nyugodtan vehetsz usb-st is. Nekem is van pár darab!
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a linen szereplő elős átalakító használható-e a Galaxy S3-hoz?
[link]
Vagy a lenti Sony Ericsson jobb? Esetleg tudnátok ajánlani egy, a telefonnal kompatibilis átalakítót.
Milyen paraméterekre kell figyelni?Üdv,
GBoy -
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest