- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
vtommy #20104 üzenetére
Megéri. Ha másért nem, akkor a kijelzőért. Jól jön a nagyobb kijelző+a jobb felbontás. Nekem formailag is jobban bejön, én már meguntam az egyentéglalapokat.
A 2 vagy 4 mag között akkora különbség nincs, picit minden gyorsabb, de ezek már csak alig érezhető dolgok. Ami jó feature, azt megkapja a JB-vel az S2 is.SN2O (#20097): Valami app beragad, és lehúzza, nem hinném, hogy az intelligens képernyőzár. Egy restart mindig megoldja, hiszen kilövi a beragadt appot, de ha többször előfordul, akkor megoldás kell rá. Better Battery Stats pl. megmondja, mi tartotta ébren. (Egészen hülye dolgok is okozhatják, pl. nekem tabon a minap a play áruház tartotta ébren, mert frissített volna, de valamiért nem tudott, aztán csak pörgött. )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest