Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
mercurytopaz #93516 üzenetére
Feltettem, nálam remek, sokkal jobb, mint a CM12.1 volt.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
mercurytopaz #93513 üzenetére
Szia!
Simán TWRP recoveryből telepítem, majd telepítés után rátolom a fixet, és kész? CM 12.1-ről jönnék.
Üdv.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Adott egy S3, ami fél éve nem volt bekapcsolva, de legutóbb még hibátlanul működött, azóta szekrényben állt tartalékként.
Most szükség lenne rá, de meg se mukkan. Töltöttem pár órát, semmi, tettem bele olyan akksit, ami másik S3-ban működik hibátlanul, de semmi. Se bekapcsolás, se download/recovery mode nem jelenik meg, még JIG-gel sem tudtam életet lehelni bele.Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Van esetleg tippetek, mit lehetne tenni?
Köszi,
Mosqu!to -
Mosqu!to
addikt
Van esetleg ötletetek arról, hogy amennyiben hivatalos magyar garis a telefon, de a garijegy és számla nincs meg, valahogy garanciában szervizbe kerüljön?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A Logout cikk szerint "A garanciát tekintve 2 évet kapunk a telefonra a Samsung-tól (1+1), ami a termékregisztrációt követően kitolható +2 hónappal.", de a linkelt Samsung honlap alapján csak 12 hónap garancia van a telefonra.
Mi az érvényes akkor? 12 v 24 hónap?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Omega v34-ről (4.1.2) térnék vissza a gyári 4.1.2-re. Kell neki wipe, vagy elég a cache+davlik cache törlés? Esetleg igényel egyéb metódust is egy átlagos rom cseréhez képest?
Előre is köszi
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Adott telefon tulajdonsoa vagyok augusztus óta, azonban az elmúlt 1-2 hétben hirtelen drasztikusan csökkent az akku időm. A gyári akkufigyelő nem mutat semmi extra fogyyasztót a háttérben, valamint nem is fut semmi extra. Az alap programokon túl: Viber, Whatsapp. Utóbbit viszont a közelmúltban telepítettem, kb azóta érzem ezt a jelenséget.
Némileg kerestem a hszekben, lehetséges, hoyg a whatsapp meríti a telefont folyamatos ébrenléttel? Eddig egy reggel nyolctól hajnali 2-ig tartó sessiont végigbírt úgy a telefon, hogy kb 35-40%-on volt az akksi, most egy reggel 10-től este 11ig tartó időszak alatt olyan szinten lemerül, hogy ki is kapcsol, pedig egész nap alig használtam.
A telefonon a legfrissebb hivatalos 4.0.4 van fent, ami eddig hibátlanul működött is.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát és hogyan lehet orvosolni?
Köszi,
Mosqu!to -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
SGS-emet cseréltem az S3-ra, és SGS-nél nagy ellenségem volt a KIES, gondolom itt is valahogy meg lehet kerülni a fájlok másolásához. Azonban Win7 64bit a drivert alapból nem találja a telefonhoz, neten pedig nem igazán találok. Tudnátok linkelni egy drivert?
Előre is köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest