Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam erre felé és biztos sok mindenről le is maradtam , ezért segítsetek légyszi melyik romot érdemes mostanában felrakni egy I9300-ra? A lényeg, hogy 4.4.4 alapú , aksi barát és stabil legyen.Egyáltalán létezik ilyen? Ha, igen mi a neve és hol találom?
Köszönöm a válaszokat .
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Arra van valami megoldás, hogy hívás közben és a hívás naplóban ne cserélje fel a telefon a vezeték és utónevet?
A következőre gondolok:
A google névjegybe beírva a név következő formában: vezetéknév: Tóth utónév: István
A telefonon névjegyzékében beállítva,hogy vezetéknév szerint rendezze a neveket. Tehát így írja ki : Tóth István
Majd hívás közeben és a hívás előzményekben (naplók) is felcseréli a telefon a két nevet és így írja ki: István Tóth.Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Ha van egy rootolt telefon Googy Max kernellel és erre felrakok egy gyári 1 fájlos romot akkor, ha jól gondolom a root megmarad de a kernel az a gyári lesz?Vagy rossz az elképzelésem?
Odinnal simán feltölthetem a gyári romot módosított kernel miatt?
-
Ceko
senior tag
válasz
dancsuri #57583 üzenetére
Eddig mindig a hanghívások vagy a kijelző volt az első helyen a Média nevezetű valamit még nem is láttam,de most ez ette meg az akksi 50%-át.
3 nappal ezelőtt még semmi baja nem volt.Aztán egyik napról a másikra baromira merült a teló és akkor vettem észre, pedig semmi új progit nem raktam fel vagy 3 hete.
Viszont a memóriakártyámra néha kiírja hogy nem jó és formázni kéne,aztán az is megjavul....
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Ha a beállítások->akkumulátor menüpontban a "Média"
nevezetű valami fogyasztja a legjobban az akkut akkor azzal mit lehet tenni?
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Létezik már a telefonra valamilyen megoldás a hangerő (zene) növelésre?Voodoo?
Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
A Google és a Samsung fiókban pontosan mit jelent az "Internet szinkronizálása" ?
Köszi
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Ez szerintetek normális? [link] Mert, sztem baromira nem.
A hívásidő: 45 perc 33mp kijelző: 1 óra 33 perc 36 mp
Full gyári rendszer.
-
Ceko
senior tag
válasz
spawn21 #35769 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám az aksival.
Azt vettem észre ez múlt 1-2 hétben ,hogy baromira merül, 2 óra alatt 30-35 %-ot esik úgy,hogy nincs root, gps kikapcsolva, fényerő automatikus csak wifin megy a net. Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást hátha valami "beragadt" és felraktam odinnal a legfrissebb 4.1.2-t.Most 4 napja használom a szinte a full alap rendszert egyedül a swiftkey és a viber van telepítve,de például ma reggel 8 óra óta úgy, hogy szinte alig használtam 100%-ról 68%-ra esett a töltöttségi szint
.
Valakinek netán van valami ötlete, hogy mitől van a fenti probléma?Ezzel fordulhatok garanciális problémával a Samsunghoz??Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Nem garanciális problémával melyik Samsung szervizhez érdemes fordulni?
Vagy mindegy?Betört kijelző... -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Hol és mennyiért cserélnek mostanában kijelzőt a telón?Egy ismerősnek sikerült eldobnia, a kijelző működik,de érintésre nem reagál.Gondolom csak egyben cserélik!?Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Van arra mód hogy a wifi azonosításához használt nevet, jelen esetben ez az én telefonomnál ez: android-eb6dd9ed6f3ec745 megváltoztassam?
Köszönöm
-
Ceko
senior tag
válasz
Intel q8200 #25086 üzenetére
Szia!
Nekem van rajta felirat! Gyári Samsung..
-
Ceko
senior tag
válasz
Leonardo91 #22574 üzenetére
Nekem Omega romon nem tűnik el
-
Ceko
senior tag
Ha szeretném visszaállítani a telómat gyári állapotra,mert baromira merül és teljesen megfelel nekem a most rajta lévő rom, akkor ennek mi a menete? Így is kell odinoznom?
Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link]
-
Ceko
senior tag
A SVOX nevű programot használja valaki? [link] Ha igen, akkor kérnék szépen róla véleményt mert azt olvastam róla , hogy SGS3-on nem nagyon akar működni!?
Nem olvas fel semmit... állítólag.
-
Ceko
senior tag
Lehet kint van a vodás JB ?
[link]
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link] A nextelshopot már néztem, náluk nincs olcsóbb?
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Hol kapok most a legolcsóbban gyártói garanciás, 27%-os áfás számlával telefont?
Hátha valaki mostanában nézegette..Köszönöm
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
Az alkalmazás kezelőben a gyorsítótár folyamatokból mivel tudom végleg kilőni a számomra nem hiányzó alkalmazásokat? Pl: allshare play, a gyári időjárás, stb...
-
Ceko
senior tag
Külön nem írom be ide is, de hátha tud valaki segíteni egy zenei kérdésben!? Link
-
Ceko
senior tag
válasz
koxminator #12379 üzenetére
Nekem is !! Pls
-
Ceko
senior tag
Ilyet vajon lehet itthon venni? link
-
Ceko
senior tag
A mai olcsó csomag: link
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? Link
-
Ceko
senior tag
A telefonban a magnetic sensor pontosan mire való? Egy részről gondolom iránytű, és hallottam olyasmiről a Tasker program topikjában,hogy az autós tartókban vagy egy kis mágnes amitől a telefon tudja, hogy "car dock"-ban van.Tud valaki valamit ilyesmiről?
-
Ceko
senior tag
válasz
Litván Zongora #11201 üzenetére
Itt tudsz lejátszani zenéket mappák szerint.Tehát , ha az Sd kártyára egy mappán belül raksz 100 féle előadót akkor is úgy játsza le ahogy a mappában van.
-
Ceko
senior tag
Ha a XEH prc a magyar akkor a XEO mi?
-
Ceko
senior tag
Használ valaki Light Flow (előlapi LED kezelő) nevű programot?
Nekem, ha a beállítások-->kisegítő lehetőségeknél be van kapcsolva akkor minden mappa kinyitásánal és becsukásánál ezt el is mondja.
Ez így normális vagy ezt valahol ki lehet kapcsolni?Köszi
-
Ceko
senior tag
Köszönöm,mindkettőtöknek.
-
Ceko
senior tag
Mondjátok meg nekem légyszi, hogy melyik romot kéne felraknom ahhoz, hogy eltűnjön a sok t-mobileos ikon? Egyenlőre csak valami gyári kéne. Ha nem gond linkeljétek légyszi. Köszi
Szerk.:hogyan vagy melyik programmal tudom kilőni a nem kívánatos automatikusan induló programokat? Pl: a ram és net zabáló Facebook-ot
-
Ceko
senior tag
Morgen
Tegnap kínáltak megvételre nekem egy S3-at eléggé alacsony áron(60K),a srácnak ma kéne visszaszólnom, hogy kell-e vagy sem.A telefon t-mobile-os.Az ár miatt felmerült bennem a kétely, hogy miért ilyen olcsó!?Ő azt mondja, hogy a cége vette meghosszabbítva az előfizut,de nagyon kéne neki a pénz...
Mi van akkor, ha pl nem fizetik a számlát és letiltják a telefont?Utána lehet vele kezdeni valamit, vagy lesz egy fasza MP4 lejátszóm?A telefon amúgy pont jó lenne a feleségemnek az enyém mellé.
Más:Valószínű hosszabb távra külföldre kell utaznunk, és hát nem a magyar kártyámat szeretném kint használni a hatalmas költségek miatt.Milyen lehetőségeim vannak arra, hogy független legyen a telóm, és ezt én hogyan tudom megcsinálni? Gondolom egy független romot kéne rá feltenni..., de nem hiszem, hogy csak ennyi lenne.
Ha, valaki eltudná nekem mondani vagy tudna küldeni egy linket azt megköszönném.
Ha ez itt problémába ütközik jöhet privátban is.
köszönöm,
-
Ceko
senior tag
válasz
Varszegig #9127 üzenetére
Azt hiszem ez fog ma következni.Remélem nem rontok el semmit, mert most fogom először csinálni...
Ha felrakom rá a gyári romot akkor eltűnik róla a root, csak az a bizonyos számláló nem nullázodik?
Download módból hogyan tudom kiszedni, ha mondjuk csak a számlálót akarom megnézni? -
Ceko
senior tag
Erre valaki? Vagy hogy tudom eltüntetni a rootot a telefonról,hogy újra kezdjem az egészet? A számlálót akarom lenullázni.
-
Ceko
senior tag
Nekem miért írja ezt rögtön indítás után a triangle away:
could not locate hidden partition.Are you not running ICS ? (nem a fordításra vagyok kiváncsi) Ha rányomok az Ok-ra kilép a progiból.Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?
Szerk:Most nézem a CWM managernek is van valami bibije
azt írja hogy, ez "CWM a CF-root 5.0 vagy újabbal használható.vagy valami más kernelt futtatok"
A build.propba belepiszkáltam a google wallet miatt, talán ez?
-
Ceko
senior tag
Hogy tudok a system/app mappába másolni egy fájlt.A total commander azt írja hogy , hiba a célfájl nem írható su error:colud not create target file.
-
Ceko
senior tag
Keresek egy olyan progit amivel a laptopomon lévő zenéket áttudom streamelni a pl. wifi hálózaton keresztül a telefonra.Tehát a gépen elindított zene szóljon a telefonon.Köszi.
-
Ceko
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #8312 üzenetére
Inkább női ,mint buzis kék.
-
Ceko
senior tag
Nincs valami lehetőség arra, hogy valamelyik fizikai gombbal lehessen fényképezni??
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megújult a PROHARDVER!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest