Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Zsolaf #16199 üzenetére
Product Code: GT-I9300MBDXEH
Latest firmware: I9300XXBLH1/I9300OXFBLH1/I9300XXLH1/I9300XXBLH1
Modified: 2012.08.07. 17:45:51
Filename: GT-I9300_XEH_1_20120807174523_is30zs43z6.zip.enc2
Happy flashing! Please consider a donation to keep this application alive.
chcek fusról szedtem az előbb telepítettem és kiírta, hogy frisst -
Bagoly81
aktív tag
nekem most frisst ota n a 4.1 et xeh-n
-
Tragger
tag
Melyik Odin-t használjátok? Csak mert Chainfire Odin3 1.85-t linkel, máshol meg találtam Odin3 3.04-et.
szerk:Köszi!
Tehát akkor végülis mindegy.
-
Yeffy
veterán
válasz
kungzi #16189 üzenetére
értem.
köszi a kiegészítést.nem, jó lesz egyelőre nekem a lengyel is. a UK is jó lett volna, csak a qwerty miatt tettem fel ezt.
nyelv bennevan ebben is, qwertz is, T-s szemetek nélkül. sz'al szerintem jó lesz. aztán, ha nem baszakszik a hangszóró, lehet felapplikálom azt a Turkbey-t.na a siker örömére edzek egyet, aztán folytatom a nyúzást.
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16185 üzenetére
persze, ma még tesztüzemben van.
ha jól viselkedik, holnap akár fel is teszem ezt a Turkbey-t. ez amúgy miben jobb a stock ramoktól? testreszabottabb? kipucoltabb? netán jobb a memóriakezelése?ja ez nem JB, ICS. bár most szed le valamit, 300 mega körül, lehet, h a JB-t...
tényelg angyon szépen köszönöm a türelmedet, mindenkép pa vendégem vagy pár sörre
-
Gizmo94
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16182 üzenetére
nnah...
végzett...
ééééss...
egyelőre nem kell neki szerviz, MEGJAVUUULT!!
thx a lot, man
most jó a hangerő, ha ezután is elkezdi, akkor vhogy nullázom, és go 2 szerviz.köszönöm mégegyszer a türelmedet.
annyi, h ez nem magyar volt, 1st boot-nál lengyelül karattyolt, de magyar állítható persze.
most gondolom kéne root-olni, h visszapakoljam az alkalmazásokat, meg akár reklámtiltó-t is fel lehet úgy tenni.
-
Gizmo94
veterán
Akkor ess neki!
I hope...
Hát ennél többet szoftveresen nemigen lehet tenni érte. Illetve lehet, mert SII-nél turkáltam scriptekkel a hangerőnél, mert alapból halk volt a hangja, és lehetett a service menüjében állítani sok hangszóró és mikrofon opciót. Sikeres is volt a piszkálás, mert utána a hívó fél hangereje normális lett. Gondolom, ez SIII-nál is így van, de az meleg pite, mert ott ha elnyomsz valamit, akkor kretty.. Akkor, ha ez nem hat amit eddig tettél érte, inkább tényleg szervíz..
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. A hálózat függő készüléket szolgáltatóhoz kell bevinni rom frissítésre vagy szervizbe? Enyémen 4.0.4 - es verzió van
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16174 üzenetére
jaaaaa, akkor így kell:
"CWM esetében, az adott fájlt a telefonunk SD kártyájára másoljuk majd recovery módban indítjuk el vagy újra a telefonunkat, ahol ez a kép fogad minket: [link]
..."mert én a telóban levő "Recovery mode, D.load mode, reboot, install apk, ..." stb nél vagyok ,azt hittem, ott kell betallózni.
de rendben, csinálom. tenkjúakkor átmásolom a belső memóriára, most memkarin van. teljesen megkavar, h a belsőmemót is SD-nek hívja...
oké, akkor szedem.
-
-
arsenix
tag
-
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16153 üzenetére
na szia Gizmo, ismét!
szerintem megpróbálom a wipe-ot, ha olvasod, szívesen fogadom az átküldésed.
utána úgyis visszaállítható, ha mégsem jó.
mondjuk most magyar függetlent fogok feltenni, nem angolt, a qwertz bill hiába annak látszik, qwertyként üzemel, engem ez meg marhára idegesít.amúgy most reggel is nyomkodtam, és most volt, mikor percekig jó a hangerő, aztán egyszercsak megint elhalkul, de előtte kicsit ilyen "fújószerű" hangot ad ki a hangszóró.
de kisi dő múlva megint ok, pár nyomkodásik.szal tuti nem hardveres gond. szerintem...
-
slloyd
senior tag
Help!
Aszongya a telom mikor play re mennek hogy nincs kapcsolat.
Mi a fene lett vele mikor van wifi most is errol irok?
Kezd tele lenni a bogyorom ! -
Psytech
őstag
válasz
muveszur #16121 üzenetére
Csak óvatosan az alulfesszel, - 75mv amit stabilan még bír.
Tegnap barmoltam szét az 1.2-t azzal, hogy túlzottan alulfeszeltem, meghülyültamúgy nem jobb mint az 1.1, én inkább azt is tettem vissza, ma nagyon kell a telo használni.
Akksi gondom nekem nincs, meglepően eddig az összes kernel közül siyah fogyaszt a legjobban.... -
Devid_81
félisten
London, frissitesnel ugyan az a kamu duma, majd eccer lesz vmi...
Kivancsi leszek meddig huzzak...
Nem annyira lestem ma a topikot, de mintha valami tortent volna otthon...nem tan?! -
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16153 üzenetére
hmmm...
igazad van végülis, csak nincs türelmem kivárni a kb. hétfő-keddet, míg jönnek... használnám a telót...nem tudom ez a wipe ez nehéz? nyilván nem neked kell dönteni, de gondolkozok rajta, h megtegyem-e.
csak ugye akkor ismét rootolni kell, de az már kb részletkérdés ezután...nem tudom... agyalok...
-
Gizmo94
veterán
Szerintem nullázd és inkább ezt bízd a szervízre.. Azért vannak..
Bár igazából Superwipe után odinnal download módból símán feltolható a gyári rom, ugyanúgy ahogy csináltad.. Ha akarod, elküldöm a superwipet,de az meg csak CWM-ből megy és root kell neki ugye...
Én inkább nem szeretnék dönteni...Land Én igazából a Turkbey V17-et tudom ajánlani.. Több ram ugyan nekems em marad, de nem laggol és nekem nagyon tetszik a felülete, ikonjai, a rengeteg tweak. Nagyon stabil egy rom, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Ma próbáltam ki párhuzamosan a Foxhoundot dualboottal, de már gyalultam, mert ugyan gyors volt, de nekem valahogy nem jött be..
Én a Turkbeyre szavazok, de hallgass meg mást is. -
Land
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16149 üzenetére
szerintem is szoftos gond, de el nem tudom képzelni, h mi a vörhenyes istenf_sza az, ami lehalkítgatja...nem tudom, kicsit valóban elegem van belőle, de ha megoldaná, lehet, h megpróbálnám. viszont ja, egy hónapos sincs még.
meg merjem? v ink holnap csörögjek rájuk, és odinnal toljam vissza a gyárit? (remélem nullázza a számlálót, a hosszú leírásoshoz, ha ahhoz nincs erőm
)
-
Yeffy
veterán
válasz
bruti01 #16145 üzenetére
ok. ha az elég, és nem kell a hosszú visszaállítós hsz-ben leírtakat megcsinálni, annak én csak örülök...
de amúgy kajak kihajintom a getzibe... most le volt zárva, oldottam fel, és feloldás közben megint rendes volt a csobogási hangerő... amint feloldottam, ismét lehalkította magát... ilyen nincs...
valaki nem tudja, h kb mennyi idő, míg Samutól kijönnek javítani? tehát ha pl hétfőn telózok nekik (mert hétvégén gondolom nem lehet) akkor egy-két nap? kb mire számítsak?
de hogy ne legyek hálátlan, itt ragadom meg ismét az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki segített, és türelmesen meghallgatott, illetve nem küldött el az anyámba...
és elnézést, h teleértetlenkedtem a topicot, úgy látszik a semmiért...gondolok itt leginkább kungzi-ra, ill Gizmo-ra, de benne volt Varszegig is, meg egy csöppet Roxbury is...
szerk.: hogyne, nyugodtan. mit kapok?
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #16140 üzenetére
ez a "custom binary download" rész kell bal felső sarokból?
ezek vannak ott:
Odin mode (pirossal)
Product name: GT-I9300
Custom binary Download: Yes (1 counts)
Current binary: Samsung Official
System Status: Officialmás számlálót itt nem látok.
dejó, holnap szenvedhetem vissza a gyári romot/visszaállítást, meg használni se tudom kb... fincsi...
-
Gizmo94
veterán
Megvan még a leírásom?
Amúgy kapcsold ki, hangerő le, home és on-off gomb. Download mód. Abban van.
Nem baj, dehogy baj. Nyilván nem csinál semmit a nyomorult, mivel nem akar rátöltődni semmi, de még csatlakozni sem hozzá.
Ha megnézted a számlálót, kapcsold ki on-offal. Magától nem fog, ittmarad dl-ban..
-
törölt tag
válasz
kungzi #16031 üzenetére
Erre muszaj kerdeznem. Hugomnak adtam a szuz (rootolatlan, resetelt) Wildfire S-emet, amin ugye GB van. En vilageletemben angolul hasznaltam telefont (zavarnak az ekezetek meg roviditesek - ja ekezettel nem kell gonoszkodni, telorol nem szenvedek) es a svajci fuggetlenen ugye volt is angol nyelv. De hugom magyart szeretne, a lista meg nem dobja ki. Mondtam neki, droidnak nem nagy a szokincse
De biztos orulne, ha megis lenne... Van? Koszi es bocsi az offert. De mar nem megyek vissza a GB topicba.
-
slloyd
senior tag
válasz
muveszur #16126 üzenetére
Köszönöm
Most már azért sokkal óvatosabb leszek
Visszatekertem a számlálót A mester leírása alapjánúgyhogy minden marad teljesen gyárin a nova 3-om meg had laggoljon -
-
Yeffy
veterán
hát ez pazar....
felment a ROM, tökéletesen megy, magyar, 4.1.1, eszköz állapota: normál. (asszem ez jelenti azt, h nincs belenyúlva?
)
hangszóró ugyanolyan
-
Roxbury
őstag
Mi van itt?
-
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #16119 üzenetére
Csak vicceltem
azt hittem már látszott a kérdés tartalmán annak komolytalansága
steinmacher:
Kár volt akkor megrendelnem a jtag-t az SGS III-hoz, pedig bíztam benne, hogy a telefonodon élesben kipróbálhatomYeffy DJ:
Kollégád szórakoztatóbbÉs hogy ON is legyek:
Foxhound majdnem legfrisebb + Siyah 1.7rc1, faszán kikapcsolt a teló magától. És rohadt sokat eszik. Kevés aktivitással reggel 8-tól este 6-ig bírta... Lehet alul kell feszelnem a telót. Meg feldobni rá az új Foxhoundot... -
slloyd
senior tag
Srácok műxik
-
slloyd
senior tag
Mindjárt felmegy az új rom
Körbefosom a bokám ha nem lesz jó -
Yeffy
veterán
válasz
bruti01 #16113 üzenetére
rendben, köszönöm szépen. akkor azt hagyjuk.
kungzi: lejött ismét, most már jó. az a fájl van benne, ami kell... mea culpa, nem tudtam, h szarul szedte le...
Gizmo: rendben, köszi a "biztatást"
örülök, h egyeseknek szórakoztató a balf_szkodásom... sajnos nem mindenki jön ki az anyjából úgy, h vág mindent...
-
Gizmo94
veterán
Nem, nem az lesz a gond, a checkfus jó.. A gondot most ne részletezzük
Csak nyugi, menni fog az..
Steinmacher: Te hogy állsz? Jól bírod a keménykedést, örülnék, ha jó lenne a telefonod, ha már Bruti elintézte, tehát mondd, hol tart most a projekt?
Kungzi: mennyi legyen bakker?, ez nem SII
-
Yeffy
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
kungzi #16103 üzenetére
Mittudomén mivel szedte le. Ezt írta be, eddig olvastam. :"na lejött a rom, csak nem .tar vagy .md5 kiterjesztésű, hanem .zip,"
Komolyan, nem gondoltam, hogy az valójában egy tar, ami zipben van, gondolom, sejted, miért nem..
Jeffy: Ha sérült, akkor igazán nem azért mondom,hogy szétverd az egész házat, de akkor ha ezt írja, a ziped kaka, hiába töltötted le, kezdheted újra...
-
-
kungzi
veterán
válasz
Gizmo94 #16097 üzenetére
nehogy azt mondd nekem, hogy ez a program cwm-es romot tölt le, mert most lövöm főbe magam
ez a progi gyári romokat tölt le
(#16095) Yeffy DJ
te meg mi lenne ha kitömörítenéd azt a qva zippet?
ott van benne a .tar fájl
nem igaz, hogy mindent a szátokba kell rágni
-
-
rjg
őstag
válasz
slloyd #16098 üzenetére
Ha nagyon alapos akarsz lenni, akkor érdemes recoveryből az új ROM(ok) felrakása előtt lefuttatni a Kernel Cleaning Scriptet Ez megcsinálja a szükséges wipe-okat (Dalvik, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest