Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14997 üzenetére
meglett közbe köszi, na
közbe gép restart, most jo az mtp ( bár utálom ezt régen jobb volt ez a usb háttértáras dolgog olyat hogy tudo majd rá ? ) most megnyitotam belsö része tök üres a telonak, szerintem formázhatta a belsö memoriát vagy nemtudom, most visszamásolom rá a romot és megnézzük hogy jo lesz e..
cwm et szedem recoveryböl akkor és azzal csinálom ujra az egészet!
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
ForRedGlory #14996 üzenetére
Nekem is a gyárival 475 / 779
Egyébként mi is a gond ezzel a siyah kernellel?
-
p06
senior tag
válasz
Nincs mit
Hát igen gazdálkodj okosan effektus
.
Nem szabad nézni a memória állapotot és nem zavaró annyira
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nincs memokártyám, akkor Turkbey többet lát.
Caabi, Bal alul beállítások, törökül DIL a nyelv, keresd ki és állítsd át..
De töltenék playről egy cwm recoveryt, az látni fogja a romot és full wipe után rakd újra az egészet, mert ez így nem jó... Nálam hibátlanul települt, nem tudom mi lehetett a gond...
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14993 üzenetére
De full wipe után is cska touch recovery van, és se az internalon se az externalon nem látom a romot h ujra tudjam telepiteni :S most bejötta rom meg müködik mert továbbnyomkodtam nem választottam nyelvet, cserébe török, s nem tudom hol kell átállitani
a gép most megint nem akarja felismerni, meg cska szivat minden most, ha nem látja a touch a romot akkor mit csináljak wipeokon kivül? nyelvet hol lehet átállitani a beállitásokon belül mert az ikonok se ismerösek :S
-
p06
senior tag
válasz
ForRedGlory #14981 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
gyuri2008 #14988 üzenetére
Dehogynincs... Kell lennie.. Az extrás Note kamera appot raktad fel? Abban tuti van.
Caabi Az gáz. Full wipe és rakd újra, válaszd a cwm recoveryt. az nem menet ugyan JB alatt, cserébe lát mindent. Valami elszállt nálad akkor telepítésnél, nálam hibátlanul felment minden...
-
Gizmo94
veterán
válasz
ForRedGlory #14991 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #14981 üzenetére
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14986 üzenetére
Bejött minden de nyelvvlasztásnál kifagyott mindig, nyelvet se tudtam kiálasztani, recveryben cisnáltam megint wipeokat hátha jo lesz, ha nem akkor ujratelepitem
SecSetupWizard durduruldu
tamam ezt irja folyton, és baromira lassu és fagy :S reinstall?v cwm ben nem látom se externalon se internalon a romot
-
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #14983 üzenetére
Semmi , nyomd ki on off gombbal tartósan nyomvatartva és restart, jó lesz mindene. Kicsit sokat tartózkodtál aromában, de semmi gond, települt, jó lesz.
Nem kell újabb full wipe.
Települnie kell gond nélkül, most nyomtam fel, minden ok. vele. Ha kínlódik, legfeljebb húzd újra és rendben lesz.
Szoszibá: Ahogy már írtam, system app removerrel, vagy root explorerrel, vagy TBP-val.
BoSSancs: hát én azt mondom Siyah megfelelő kernele a gokhanmoralról, de ez eléggé vitatott téma..
-
Szoszibá
tag
Sikerélmény! Rootolva, EFS mappa mentése gépre megvan. Ezek után, hogy tudok a gyári használhatatlan alkalmazásokból törölni?
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Még elég rövid ideje vagyok tulajdonosa a telefonnak, de előtte SGS-em volt, így a romolásból szerzett tapasztalat megvan. Az lenne igazából most csak a kérdésem, hogy a gyári ICS-re milyen kernelt érdemes felpakolni, melyik tűnt számotokra a legjobbnak? A rom-okkal kapcsolatosan még át kell futnom a topicot és xda-t, de a root miatt valami kernelt feldobnék rá
Köszi!
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14982 üzenetére
nem bírtam kivárni a válaszod, de jó volt a megérzésem
Annyi mindent kilehett választani, hogy már azt se tudtam mire nyomok néha
Most települ, kiderül mire jutottam
telepítés után azért mégegyszer full wipeoljam ?
kiirta hogy 100 ra kész, save logs vagy next, rámentem nextre, de lefagyott, ilyenkor mizu van ? aksi ki-be bekapcs, rendszer betöltött, remélem nem lett valami baja, ha igen max ujratelepitem
-
ForRedGlory
félisten
Help!
Valaki dobna egy print screent ha szépen kérem a Galaxy S3 memóriájáról a memüriaürítés után?
Kellene a cikkemhez. Thx!
-
maxim01
aktív tag
Ha rootolt a telefon akkor is frissül magától?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #14974 üzenetére
Ez teljesen ízlésfüggő, én cwm recoveryvel rakom, igaz az nem full jb compatible még, de ezt szoktam meg. Siyah kerneleit választom mindig, a cameránál érdemes a note fullos cuccát rakni, galériáknál is minden extrát, launchereknél is amelyik tetszik, az aroma igazán ad választási lehetőségeket.
Szoszibá: igen, telepítsd busyboxot..
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14972 üzenetére
touch recovery olt a hoxomon, azt rakjam rá vagy chainfire félét ? tök jó amugy h telepitésnél felajánlj mindent, superwipe al csinálom, gneric theme, és a recovery melyik ajánlott ?
Szoszibá : olvasd a hsz aimat, mindent megkéreztem amit most te
és mindenre kaptam választ, pár lépéssel jársz mögöttem csak , csináld amit nekem ajánlanak/ajánlottak és akkor nem lesz gond
-
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #14970 üzenetére
Én az alap Turkbey designt szoktam választani aromában. Az a generic.
Kircso13: Nálam még semmi baj nem volt vele, sem ram gond, sem bug... de kinek a pap kinek a paplan .
gyuri2008: csak abból tudod és a full wipe a tiszta telepítés. Igaz,higy repülnek az adataid, de cserébe után nem lesz semmi akadás, stb... ha nem akarsz mindent újrarakni, appok,stb. akkor csinálhatod próbaképpen full wipe nélkül is, én csak wipe partitio cache és wipe dalvikkal rakom és így is jó.. De én JB-re rakom már, így más...
-
kircso13
senior tag
Turbey romok szépek, sok extra, de néha elfogy a ram. Néha be be lassult a rendszer és asszem pár bug is volt benne. Eddig mindenféle téren az omega rommal vagyok legjobban megelégedve. Jó téma rá azt az is csilli villi
-
-
Gizmo94
veterán
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14960 üzenetére
efs backup proval csináltam mentést gépen is cisnáljon azt bepipáltam, létrejött egy olan mappa h EFSProBackup ez 20 400kb, akkor ez igy mostmár jó lesz remélem
TBP müködik, mentem a felhasználoi progikat, valamint a wifi hozzáérési pontokat, csinálok a novárol egy mentést sd -re felmásolom R2D2 romját és wipeok után megy is fel
amit nem értek a logoutos leírásbó az ez a rész : Nincs benne adbd Insecure. Mivel ez a CF-Root nem tartalmaz custom kernelt, az adb shell nem kap root jogot alapból. (Ha szükséged lenne rá, akkor úgy megkaphatod hozzá a rootjogot, hogy beütöd a shell-be, hogy su.) Az adb remount sem támogatott, és az adb push, valamint adb pull sem fog működni a rendszerfájlokon.
Ezen apróságok javítására, viszont megoldás az adbd Insecure.ezt valaki letudná írni röviden és lényegretöröen ? ( 4 szer is elolvastam pedig
)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #14958 üzenetére
Pontosan jól írod.
Szoszibá, de kell root, utána tudsz menteni EFS-t.. Több módja is van..
Egyébként kint van a legújabb Turkbey rom, TurkbeyRom XXDLJ1 JB 4.1.1 V17
Ez maga rootol, efs-t tud menteni, mindent megcsinál egyben, CWM-ből települ, mindent tud amit kell,dobjátok fel és minden meglesz egyben. .
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14956 üzenetére
efs proval mentem az efs. mappát gépre, külsö sd -re is egyaránt, meg ahogy nézem a tbp sem müködik ezzel a cf root 6.4 el amivel rootoltam, letöltöm a budyboxot playröl installálom aztán már menni fog vele ? lefuttatom aztán mehetek végre cwm be wipeolni meg telepiteni ?
-
kissandras20
aktív tag
Hahó
Egyszer csak azt látom a kijelzőmön, hogy sd kártya üres vagy nem támogatott. Mióta megvettem ez a kártya van benne. Kivettem, betettem, újraindítottam....ugyanez....
Ha vidéken sikerül kunyerálnom valakitől adaptert, megvizsgálom. De azért ez furcsa. Mitől lehet? -
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #14953 üzenetére
Akkor ez kábel hiba lesz, mert mindent jól csinálsz....
Ha Odin nem látja a telefont, azaz nem lesz sárga a portnál, akkor hiába tallózol bármit bárhová, sajna nem fog történni semmi, hiába nyomsz startra, nem látja az eszközt amivel kommunikálnia kellene, így kakukk a projektnek...Ha Win7-ed van, akkor esetleg próbáld meg letörölni a drivert és hagyd, hogy a windows maga ismerje fel az SIII-at, majd utána telepítsd újra a driver packet...
A leírtak alapján elvileg jónak kellene lennie mindennek, de egy Windows az csak Windows...Közben eszembejutott, hogy próbáld meg úgy, hogy ne csatlakoztasd előzetesen a telefont a pc-hez, hanem elsőként tedd dl módba, indítsd el Odint és csak ekkor dugd rá usb-re a már dl módban levő telefont...
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #14952 üzenetére
fentvan a SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones a gépen, usb kábellel csatlakoztatom simán a telót akkor mtp be beenged, kikapcsolom a telot bekapcs gomb + home gomb+ hangerő le gomb egyszerre, bejön a donload mód, hangerő fel el belemegyek, megnyitom az odint, nem szinesedik be, pda ba bettalozom amit kell tstartra pedig hiába nyomok mertnem csinál semmit.. kipróbálom egy másik usb kábellel esetleg
-
Gizmo94
veterán
-
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #14947 üzenetére
Odin nem akarja felismerni, nem szinesedik be a kis csik és igy rootolni se tudom, már próbáltam a laptop mind 3 usb csatlakozojában, MTP-t felismeri, tudom másolgatni fel - le róla, fejlesztöinél be van pipálva az usb hibakeresés, samsung driver fentvan a gépen, nem értem mi baja lehet :S
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Most elszántam magam és root-olni szeretném a telefont.
Első kérdés: Mik a kötelező óvintézkedések? Kell-e már most valami biztonsági másolatot készítenem, lementenem valamit stb. Memóriakártya nincs még a készülékben. -
Caaabi
senior tag
Eddig bírtam, felszeretném tenni R2D2 romját annyi kérdésem lenne, hog nekem jelenleg független LH1 van a telón, letöltöm a 6.4 es cf root kernelt Odin 1.85 pda ba betallozni a cf root kernelt, telo download modba és mehet eztuán csak felmásolom a lettött romot sd gyökérbe és cwm böl telepitem wipe-ok után elötte esetleg progikrol tbp vel egy mentést nyomok és ennyi? nem kell állitgatni semmi csc-t meg ilyenek telepités előtt? Azért kérdem mert nem magyar romra épül a rom és kicsit elbizonytalanodtam közbe
-
pityaa23
senior tag
Még csak külföldön láttam 2 gigás LTE verziót, de elég borsos az ára. Valami 620-640euró. Viszont nekem egyedül csak ez tűnik gyenge pontnak a telcsibe. Hátha karácsonyig lesz itthon is kapható kicsit olcsóbban, akkor megérné várni.
-
válasz
pityaa23 #14939 üzenetére
Mennyiért van 2gigás?
Igazából attól függ mire használod a telefont.
Nekem egy gigával egész jól elvan napközben. Böngésző, Flipboard, Imo (3 account) és Deezer egyszerre.
i9000-ről váltottam, így már ez is nagy fejlődés nekem.Persze ramból sosem elég.. Azon gondolkodtam, hogy nem lehetne kicserélni a memória modult a panelen egy kétgigásra? Szoftveres akadálya nem lenne szerintem.
-
pityaa23
senior tag
Köszi a képeket! Szép ebben a színben, de még a kék is tetszik. Már csak azt kell eldöntenem, hogy érdemes-e várnom karácsonyig, mert hátha lesz akcióban T-nél, csak sajnos senki sem jós, hogy ezt előre tudja. A másik dolog, meg egyben kérdés is, hogy érdemes-e ráfizetni nem kevés mánit, a 9305 -ös verzióra a 2GB ram miatt? Nektek mik a tapasztalataitok, elegendő az 1 Giga is?
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Megtaláltam az oldalt, ahol le vannak írva a biztonságosan eltávolítható alkalmazások. Le is szeretnék törölni belőle egy párat, a kérdésem pedig az, hogy ezt hogyan kell abszolválni? Root-olni kellene nyílván, de aztán hogy s mint? Előre is köszönöm!
-
Gizmo94
veterán
válasz
South Velen #14931 üzenetére
Márpedig maximálisan garanciális hiba. Cserélik kifelé szó nélkül, ha reklamálsz miatta. A rossz hír, hogy lehet, hogy ugyanolyanra. Ki kell fogni. Szerencsére nekem mindkét előd, az S és az SII is hibátlan kijelzős volt, ez az SIII is az, de sokan panaszkodtak kijelzőre mindegyiknél..
gyuri81: az, hogy kilősz bármit a processek közül nem ér semmit, mert újra is indul egyből. A megoldás , hogy TBP-val fagyasztod a nem kívánt folyamatokat, de ahhoz meg root kell nyilván..
-
RAID 2
aktív tag
Magától megjavult a Paypalom...
-
South Velen
addikt
válasz
slloyd #14925 üzenetére
Nekem is ez a helyzet. Az, hogy látszik a ragasztás, azt megszoktam, hogy az AMOLED velejárója, de ennek az egész felülete szürke, meg egy pár pötty amin full fekete. A helyzet nem olyan durva, ahogy leírva látszik, így is elviselhető, egy LCD-vel össze se lehet hasonlítani, csak azért zavaró.
Nem hiszem, hogy ez garis probléma lenne, szerintetek? -
válasz
gyuri81 #14922 üzenetére
[link]
A pirossal bekarikázott résznél volt az otg csatlakoztatás illetve leválasztás.
Ébrenlét csak pillanatokra van, ahogy azt pirossal jelöltem is. Nem tudom, hogy ez az otg, vagy az imo a háttérben.
Neked is hasonlót produkál, vagy rosszabb?Kékről:
Tényleg csini. Volt szerencsém látni a fehéret és a kéket is mellette.
A t-mobile-os csaj akkor döbbent rá, hogy van szürkében is, mikor hátra ment, hogy kihozza megmutatni a fehéret és a kéket. Gyorsan körbemutogatta az ügyfélszolgálatosoknak, mert mindenkinek új volt..Milyen szoftver van fent nálad?
-
slloyd
senior tag
válasz
South Velen #14919 üzenetére
americanidiot
Nekem full fekete a fekete .
A másik s3-on amit viszaadtam mert letiltott volt azon inább szürkés volt és sötétben fekete háttérnél foltokban látszott a kijelzőragasztás valamint átszivárgott kismértékben a fény
Ennek sokkal letisztultabb a képe mint annak volt
Szóval nem szabadna világosnak lenni a fekete háttérnek most már tudom én is -
South Velen
addikt
Egyébként nektek is inkább szürke a kijelző full fekete háttérnél is? Persze nem olyan vészes, mint egy LCD-nél, de az SGS1 az teljesen fekete volt. Itt még látható is, hogy fényt bocsájt ki magából, de nem kellene.
-
gyuri2008
veterán
Erre tud valaki válaszolni?
-
slloyd
senior tag
Köszönöm a teló újratöltve ezen leírás alapjánszűziesebb nem is lehetne
-
maxim01
aktív tag
A SVOX-ot használom én is, tökéletesen működik, ennél nincs jobb jelenleg a piacon... ez volt az első amit megvettem...
Amúgy ki is tudod próbálni, mert a Mariska hangnak van egy trial verziója is ami azt hiszem 2 hétig működik... Mariska trial
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest