Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
heidrich #16495 üzenetére
Barna, piros, szürke közül is választhatsz. De olyat vegyél mindenképpen, ami tetszik! Most tudom, hogy "nagyon" sokat segítettem, de ez egyéni preferencia.
Nekem pl. azért is tetszik a kékem, mert bizonyos fényviszonyok és szög esetén hol feketének, hol szürkésnek, hol lilásnak, hol pedig kéknek látszik, úgyhogy én úgy veszem, mintha 4 színű telóm lenne
-
manokaki
addikt
válasz
heidrich #16495 üzenetére
Nekem volt fehér és kék is . A kék szép de ugye volt már , a fehér is volt ,ráadásul annak a lenti érintő gombjai mellett átlátszodott a világitás mint szinte mindegyik fehérnek ezért most barnában üzöm ,ez elegáns és szép is nagyon ! A fekete is szép lehet , élőben még nem láttam...
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Mint irtam, hogy most váltok vissza One X-ről, szerintetek milyen színben vegyem a készüléket? Mert nem tudom eldönteni
Pebble Blue volt olyat nem akarok újra, a fehéren vagy feketén gondolkozom mert mindkettő piszkosul tetszik, viszont mikor vettem annó s3-at akkor a kéket azért vettem inkább mert ugye sok probléma volt, hogy repedezik a fehér.
Szerintetek?
-
Tuz
tag
Hello !
Valaki tudna segíteni abban,hogy magyarországon honnan lehet spigen curved crystal fóliát beszerezni ? -
lajki7
senior tag
Hello! Sracok mi annak a marha jo prognak a neve ami jol beállítja az automatikus fényerőt ? :S nem emlékszem rá
Hvaeromnak i4s-e van és azon marha jol állitja a telo a fényeröt!! Ezen mocsok szarnem értem h miért...
kicsit már sötét van leveszi minimumra fényeröt és élvezhetetlen a kép,föleg ha képeket nézel
Azon az ocska telefonon (i4s) pedig tök faszán állítgatja a fényt -
Gizmo94
veterán
válasz
ricshard444 #16487 üzenetére
1 CWM recovery,
2 Titanium Backup Pro. -
Caaabi
senior tag
válasz
bruti01 #16484 üzenetére
Én a beállításokat kerestem a stweaks-t
így már világos tényleg minden állítható
a legfelső beállítást nem értem (CPU ilde mode) , a govenort pegasusq ra állítottam feszültséget nem piszkáltam, a CPU max frekvenciát esetleg érdemes lejjebb venni? Sokat pörög 1400 ön ahogy nézem..
-
ricshard444
veterán
Sziasztok 2 egyszerű kérdésem lenne:
1: Az első moddolt rom telepítéshez milyen recovery-t használjak?
2 : Hogyan tudom lementeni az adatokat(mentések,programok stb),hogy új romnál ne kelljen újratennem őket.
Elfelejtettem ezeket
-
Yeffy
veterán
válasz
bruti01 #16484 üzenetére
jaja, siyah-ban sok érdekes cucc van, elsőre sok is volt, inkább nem piszkáltam
mm gyári garisat ad, asszem én is
nah, úgy látszok, másodszorra jó lett a restore. minden ok: nullázás, normál állapot, minden. holnap kérek szervizfutárt, ugyanúgy minimál hangerő.
először szarul írtam be a factory reset kódot, azért nem volt ok. -
MPeter87
őstag
S3-at media markt garival is érdemes megvenni vagy mindenképpen gyári garisat vadásszak?
Lenne valamilyen hátránya a mm garinak? -
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #16480 üzenetére
Lejárt a szerk idő :S
(#16410) bruti01 : felraktam a voltage controlt, első oldalon megvan amit irtál CPU Govenornál kiválasztom a Pepegasusq, de ami mellette van I/Q Schedulernél mit kellene választani ? jobbra lapozva tudom állitani az undervoltingot az is megvan, de ahhoz egyenlőre nem nyúlnék..(#16481) 56k : A proban nekem nincs reklám, megnyitom a progit, feljön a képernyöre a két pötty hogy gallery meg record elinditom és eltünik minden csak az állapotsávban van hogy stop recording.. semmi reklám nekem leglábbis
-
Caaabi
senior tag
Nem olyan rossz az a minőség, de nekem itt ajánlottak képernyőrögzítő progit, nagyon bejött, nem akasztja közben a telót, már több felvételt is készítettem vele és nekem nagyon bevállt, a minőségre pedig nem lehet panasz
Ha gondolod próbáld ki te is
Link ( pro verziot raktam fel, de nem vettem észre mi a különbség sima és pro között, annyira még nem másztam bele
-
válasz
migabi24 #16473 üzenetére
[Nállam ez így néz ki.] És tényleg nincs teljes képernyő mert csak lesz egy fekete sáv. ( bocs a videó minősége miatt) A kinézet ne tévesszen meg senkit, gyári rom csak ki vannak cserélve az ikonok meg a megjelenés stock JB re. Screencast al akartam felvenni de behal JB alatt.
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #16469 üzenetére
státuszbár nincs mert eltűnik viszont van helyette ugyanolyan méretű fekete sáv. Valóban nincs telejes full screen.
-
maxim01
aktív tag
A gyári gallery helyett ajánlhatnátok valami jobb képnézegetőt.. Köszi
-
válasz
Én XXDLJ2-őt használok telefont fektetve fullscreenen nállam eltűnik a státuszbár meg minden a képen kívűl.
-
migabi24
nagyúr
válasz
igen, ez egy csúnya bug
-
manokaki
addikt
válasz
Milyen képekre gondolsz ??????
-
rolcsibácsi
őstag
jb nel mar nem is lehet fullscreenben nezni a kepeket a statusbar miatt
-
-
bruti01
őstag
válasz
GeneraL_XTX #16461 üzenetére
a gyáriak az odexek. azokat nem nagyon lehet módositani ( kinézet stb. rendszermódositás)
a fözelékek a deodex-ek. azoknál minden meg van engedve.nagyon alapszinten ennyi.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok mi a különbség a Odexed & Deodexed romok között?
-
Gizmo94
veterán
Egyszerű volt, csak nehezen szántam rá magam. Wipe-oltam a Turkbey újrahúzása előtt. Így gond nélkül felment és egyből hibátlan lett. Igaz,hogy újra kell raknom mindent, de nem veszett el semmi az internal sd-ről..
Sajna nem elég, jobb, ha végigcsinálod, ha szervízre készülsz....
lajki7 Aham... úgy kellett volna lennie..de nem jött...
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Leonardo91 #16443 üzenetére
Ha jól tudom valamelyik díjcsomagnál nincs letiltva de ahogy én tudom a kisebbeknél nem lehet. De lehet én tudom rosszul, előfordulhat.
-
"Asia and some missed European countries to get Jelly Bean this week. #SGS3" Sammobile posztolta az előbb. Ezek szerint mi (remélhetőleg) a jövő héten kapjuk a JB-t.
-
-
Oberthur
tag
Olyat kérdeznék, hogy valaki észlelt e olyat hogy Telenoron nem megy a Viber?
3 napja ha Telenoron használom a Vibert nem megy! Wifin teljesen jó!
Romot is cseréltem 4.0.4 alatt és 4.1.1 alatt is ugyan ez a hiba!Valakinek valami ötlet?
-
Yeffy
veterán
úgy látszik, mégis kell root, meg nullázás ismét, mert lett egy "bejegyzése" a számlálónak... -.-" csak tudnám, mitől... csak a gyári szoftok jöttek le rá 2x
még jó, h megnéztem -
Gizmo94
veterán
Ezt tettem, de sajnos, aze redmény ugyanaz... Felflasheltem egy gyári S3 boot animot, semmi, újrahúztam a siyah kernelt is flashable, frissen töltött verzióról, ugyanez... Amint a kezdőképernyőt töltené be elkezdi dobni a boot animációt, majd pár másodpercenként váltogatja a zárolt képernyő betöltésével.. A pc látja a telefont, de odáig már nem jut,hogy lássa a belső sd tartalmát. Megmutatja, de csak keresi a fájlokat, tovább nem jut. Ez szívááás....
-
Yeffy
veterán
válasz
Z.É.T. #16427 üzenetére
szerintem is az lesz, úgy látszik mégis, most komplett mindent letakarítottam róla, megvolt a teljes gyári visszaállítás, és most is csinálgatja. szóval holnap hívom a szervizeseket, h segítsenek.
Gizmo: na bmeeeg...
remélem, h életet tudsz bele lehelni...
szorítok...
amúgy először a végén, eszközállapot módosított volt, megijedtem, h úgy marad, de a minden visszaállítása opció lefutása után normál lett az állapot. szerencsére...
de nekem a kódos reset nem működött. vmi MMI kínja volt, vagy mi. csak a menüs visszaállítás jó neki... -
Gizmo94
veterán
CWM egyféleképpen csikarható ki, ha előzetesen nyomom a gombokat és úgy tolom bele az akksit.
Mert egyébként ahogy akkut kap, azonnal kezdene bootolni, jön a logó.. De nézek valami bootanimot xda-ról, ezt még megpróbálom, thx.. csak az a kérdés, ami miatt ez kimaradt eddig is, hogy hogy kerül az sd-re a zip..
-
Caaabi
senior tag
válasz
bruti01 #16410 üzenetére
köszönöm a hsz-od, hasznos dolgokat írtál benne, szerintem énis beállítom -50 el az undervoltingnál, meg megnézem ezt a pegasusq-t és akkor meglátjuk mennyit javul még az üzemidő, bár így sem vagyok elégedetlen vele
Hamarosan pedig megérkezik a 3250 es aksim is aztán arra végképp kíváncsi leszek már
-
Gizmo94
veterán
válasz
bruti01 #16429 üzenetére
Mármint a boot animból az eredetit? Gondolod, hogyha a romot újraraktam teljesen wipe nélkül, az nem csinálta meg?
De, megcsinálta, mert eredetileg a siyah logo után feketeség volt, majd a villogás és kifagyás, most pedig a romfrissítés óta már a gyári bootanim végigmegy,csak a homescreent nem aadja már be, csak indítani akarja az alkalmazásokat, csak nem tudja.. Ez a gond...
-
Gizmo94
veterán
Nahh, sikeresen elkúrtam a telefont...
Elkezdtem szórakozni a boot animációkkal, cserélgettem párat, de ami tetszett az 800X480 volt mind... Nahh, egy régi boot animból 1280X720-asra konvertálva a képeket, gyártottam boot animationt
beraktam sytem/mediaba , reboot, na többet be sem bootolt.
Illetve, addig jut el,hogy android alkalmazások frissítése, ezt megcsinálja, rakná be a zárolt képernyőt,majd elkezd villogni, bootloop, eddig megint eljut, és kakukk... A külön előny: nem mentettem semmit, egy backupom nincs semmiről.a pc meg persze nem látja a belső sd-t, fel sem ismeri a telefont.. Asszem, ami rajta volt (full tele) annak alighanem mindennek annyi... képek, videók, appok :S Romot újrahúztam wipe nélkül, eredmény ugyanez, wipe partition/dalvik megvolt, ugyanez, recoveryből nandroid mentés eljutott a boot image visszaállításáig, majd mást nem talált.
utána eredmény ugyanez, egyelőre még nem volt szívem gyalulni... Fukka...
-
Z.É.T.
őstag
Yeffy DJ, >99%-ra hw hiba.
(#16416) mycso
Kinek mekkora, egy ismerősöm váltott S2-ről S3-ra, kérdezte érdekel-e a régi.
Szólt, hogy nem túl jó hangú, ezért összehasonlítottuk 3 fülessel - Shure, Sennheiser bedugós, és egy PX 100II fülön fekvővel, lineárisan, gyári androidokkal, 2 jó lejátszóval. (nem tudom melyekkel)
Az S2 számomra hallgathatatlan volt, az S3 egészen elfogadható. Drámainak mondanám a különbséget. -
válasz
muveszur #16399 üzenetére
Bocs a link miatt telefonról mobilnézetben írtam. Látom neked se amit én írtam. Én elhiszem, hogy nem cserélik és tisztában is vagyok vele, hogy a sérülés mértékétől függ. De ha nekem egyszer is annyira sérül rajta valami (fizikailag), hogy szervizbe kellene vinni akkor tuti okozok még rajta annyi sérülést, hogy cserélni kelljen. (pl átmegyek rajta a fent említett targoncával) Ha már fizetem a biztosítást legyen haszna. És egy új telefon mégse egy javított. (ez az én véleményem)
-
mycso
veterán
Mármint maga a galéria progi nincs ott, vagy csak a galériát megnyitva, nem jelenít meg semmit???
Esetleg rootexplorerrel, megleshetnéd, hogy a system/apps mappában ott van-e. SecGallery2.apk
mod.:
(#16415) Land: mondjuk én nem érzem a különbséget az s2/s3 között zenében...illetve lehet van valami minimális az S3 javára, de semmiképp nem nevezném nagynak. Az igazi a p1000-es tabom volt (ugyan az a hang, mint az S-ben), voodoval, az komolyat szólt. Viszont ahhoz képest az s2 és s3 hangja is picit minőségibbnek tűnik. -
Yeffy
veterán
köszi a korrekt, részletes leírást...
annyit kérdeznék csak, h a HTC-t hh nem lehet "nyugodtan" ROM-olni? nem lehet úgy nullázni a számlálját, ill. "visszazárni", mint a Samunál?
én úgy gondoltam, h ez minden droidos telónál működik.
akkor rosszul tudom?amúgy most egy jó ideje megint jó a hangszóró/füles... megőrjít
-
bruti01
őstag
válasz
Caaabi #16408 üzenetére
nos. akkor mégegyszer. a menü / Stweaks alatt megtalálod ezeket a dolgokat.
az első oldalom a cpu-s rész alatt van. al első ahogy lefelé lapozol az az undervolting. ez arra jó hogy ezzel tudod szabályozni hogy mennyivel kevesebb kaját kapjon a proci a szabványhoz vagy siyah programozó által betáplált értékekhez képest. -25,-50,-75,-100 van. max 75 ig érdemes menni de a tapasztalatok szerint -50 nél feljebb nem érdemes menni.
a mások a grovenor az meg a processzor vezérlése. én a pegasusq-t részesitem elönybe mert azzal nekem jobbnak tünik. hogy pontosan melyik mire képes azt nem tudom.
remélem ennyi segitség elég lessz.
-
Land
veterán
HOX vs SGS3:
1. Kijelző: A HOX kijelzője élesebb, nagyon szépek a színei, magas a fényereje, viszont a feketéje nem olyan jó, mint a Samunak. Szerintem így is egy picivel jobb a HOX ebből a szempontból. A magas fényerő egyébként a kisebb aksival merülős párost alkot.
2. Anyagminőség: HOX nem recseg sehol, lévén polikarbonát az unibody fajtából. S3-at átlátszó szilikon tokkal használom, így ezzel sincs baj. A kidudorodó kamera viszont rossz pont a HTC-nél. Nem tudtam nyugodtan sosem lerakni az asztalra.
3. Kamera: Videózásról nem tudok nyilatkozni, de tudtommal abban jobb a Samu. Fényképezős felületben egál, a gyors fényképezés jó dolog a HOX-nál. Okos a kameraszoftvere, viszont jóval zajosabb képeket lő, mint az S3. Szóval az S3 ebben magasan jobb. Vajon S2 vs S3-ban milyen különbségek lehetnek? Volt S2-m és nagyon jól fotózott.
4. Sebesség: Sokkal szmútabb a Samsung. Eleve a garancia miatt gyári 4.0.4 - Sense 4.1-gyel használtam a HOX-ot és laggolósabb volt a Samunál. Utóbbit tudjuk nyugodtan ROM-olni, amely jó pont, míg a HTC-t nem. Egy gyári 4.0.4 összehasonlításban is gyorsabb lenne az S3. Főleg a böngészőnél szembetűnő a különbség. A Sense nagyon sokat evett, kevés volt a szabad RAM. Apex-et is próbáltam, de érdekes módon nekem az jobban laggolt, mint a Sense. Az S3-amon most Nova van és nagyon gyors.
5. GPS, Wifi: kb. egál, de írta valaki, hogy az S3 ugyanazon a helyen állva több műholdat lát.
6. Zene: Ugyanazzal a fülessel, lejátszóval (PowerAmp) és zenével alap járaton hasonló a 2 telefon, de számváltásnál van egy pici kattanó hang a HOX-nál, pedig a Beats Audiót letiltottam. Voodoo Kernellel magasan veri az SGS3 a HOX-ot!
7. Üzemidő: Nálam 2.5 óra kijelzőt tudott a HOX, pedig a fényerőt is levettem. Az S3 minimum 1 órával többet tud állítgatás nélkül. A készenléte viszont a Tegra miatt megsüvegelendő. De amint beizzítjuk a kijelzőt és a procit, durván tud merülni
8: Kinézet: Nekem a HOX nagyon bejött, de a kidudorodó kamera levett a szépségéből. Az S3-at míg meg nem vettem csúnyának tartottam, de mára ez az érzés is enyhült. Tetszik a telefon.
9. Melegedés: Játék alatt valóban jobban melegszik a HOX. Állítólag anno még jobban melegedett, de a Tegra 3 miatt ez a melegedés max csak enyhült a javításokkal.
10. Játék: Szerintem az a pár Tegrás játék nem pótolja a HOX gyengéit/hiányosságait. Szebbek pár effekttel a Tegrás játékok, de a sima verziók sem csúnyák! A Horn pl. szép játék, de képes volt a HOX-on az is beszaggatni...Ennyi jutott most eszembe, ha van kérdés, csak bátran!
-
Land
veterán
Felraktam a Turkey ROM-ot. Note kamerát és Note galériát. A galériát akárhogy keresem, nem találom. Fényképezőből, ha rábökök a sarokban a kis képre, akkor nem jön be a galéria. Utólag még fel lehet tenni gondolom. Valaki legyen szíves adjon egy linket.
-
Yeffy
veterán
válasz
heidrich #16401 üzenetére
köszi szépen, h megosztottad...
nem nagyon tetszettek, talán egy két HTC ami tetszett (pl Dézi), de úgy látom, nem is baj, h nem az lett...más:
agyam eldobom, de komolyan... megint csinálta a hangszóró az elhalkulástilyen nincs. bár most azóta jó.
szal most olvasgatom aktívan a gyári visszaállítást. visszaállítok valahogy mindent, számlálót nullázom, azt marad a stock rom. ha ismét baszakodik, azonnal szerviz.
csak tudnám, mi az oka... -.-" -
heidrich
senior tag
steinmacher kolega kérdezte tegnap privátban, hogy milyen a játékélmény Tegra 3 alatt és alapvetően milyen a telefon, hogy miért váltok vissza, gondoltam bemásolom ide is (nem nagyon van időm irogatni) aki esetleg véletlen ileyen butaságon törné az agyát, hogy váltana One X-re:
"Hát nem vagyok nagy játékos, de játszottam pl. a Dead Trigger-el ott pl. annyi különbség S3-hoz képest hogy voltak plusz "Tergás" effektek (vízben kellett gyalogolni csöpögött a víz a "kamerára" stb.), de rendesen be tudott szaggatni. Amugy meg az akksi idő nagyon rossz, és nagyon melegszik a készülék arra készülj fel, konkrétan 10 perc ShadowGun THD utan sütött az egész rész a kamera körül és az egész kijelző, már-már zavaró is volt az ujjamnak. Persze átlagos használatnál, kisebb játékoknál és átlagos appoknál rendben volt. Ja a kamera és video az eszméletlen pocsék, förtelmes képeket csinál. Videozásnál a hangminőségről inkább nem is nyilatkozok olyan fos. Gyári szoftver akad, laggol.
CM10 van rajta most (ilyen esetben ugye ugrik a gari a bootloader nyitás miatt) ezzel nagyon gyors de hát merül mint az állat, meg fagy szóval még nagyon bétás ez a szoftver de ez nem a készülék hibája.Nem ajanlom a vásárlását."
Remélem segitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest