Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Hobby elektronika
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
Valakinek,van olyan dokkolója amelyiken van HDMI csatlakozás?
Ha a dokkolót HDMI-t összekötöm a TV-vel, látni fogja a telót, ha ráteszem a dokkolóra? -
BroCreSt
aktív tag
-
muveszur
addikt
Ez szerintetek működne az SGS III-mal? Szerintem kellene, mert ugyanolyan MHL csatlakozásuk van elvileg... és ha jól értelmezem a szöveget, akár egyszerre is van OTG és HDMI... Ezek szerint nem hiába változtattak az SGS II és III MHL csatlakozásának lábkiosztásán...
-
Yeffy
veterán
válasz
muveszur #17190 üzenetére
mmm... szóval "csavarnak" még egyet rajta? elképzelhető.
nem is mondasz hülyeséget...
csak furcsa, hogy így feloszlik több szegmensre... de éppenséggel érthető...hogy ON is legyen:
nem tudjátok véletlenül, h olyat lehet csinálni Play-en, h gépen belépek, és amiket korábban letöltöttem appokat, azokat, ami kell (jó sok), azokat vhogy OTA-n áttolom a telóra? nicns kedvem leszedni egysével 100+ appot megint, rootolni meg vagy egy hónapig most ugye nem fogok...
lehet ilyet, h egyszerre többet küldjek a telóra? mittudomén, kijelölni, ami kell, aztán go.
-
muveszur
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz
muveszur #17186 üzenetére
na, köszi a korrekciót. most már átolvastam mégegyszer, kibogarásztam én is ezeket az infókat.
csak kicsit furcsa, h egy évre váltanak. de érthető, piaci "nyomás", elsőnek kell lenni megint kb, és mivel még az AMOLED nincs kész, az idő viszont sürget, addig LCD-znek...
kíváncsi leszek, milyen lesz... bár most 2 évig úgyis elvagyok ezzel, szal... -
muveszur
addikt
"Bad news for all AMOLED fans, Samsung isn’t ready for full HD AMOLED resolution displays.
According to the korean newspaper www.zdnet.co.kr Samsung will choose for full HD LCD displays. Samsung need to have one more year, to find the clue why they couldn’t use high-resolution in AMOLED displays.
Because Samsung’s LCD factory is ready to produce full HD LCD panels, Will Samsung choose for LCD displays for one year. Samsung’s LCD chief reported to compete against LG, and Sharp.
Full HD LCD displays by Samsung will reach a pixel density of 440 ppi. (Pixel per inch). Sharp’s Full HD LCD panel has a density of 443ppi. In this month’s beginning LG reported to be working on full HD AH-IPS displays.
We hope Samsung can find a way to start the production of FULL HD AMOLED displays.
From AMOLED back to LCD seems like a step backwards even when you can’t see the differents between both displays with your own eyes.
Of course we have to say AMOLED is still young! Samsung used their first AMOLED panels in the Samsung JET and Samsung Omnia. From the first Samsung Wave and first Galaxy S is Samsung’s AMOLED displays are hot items in every cellphone."Na az a lényeg, hogy továbbra is fejleszti a Samsung az AMOLED kijelzőket, de még nem áll készen a Full HD felbontásra. Ellenben az LCD részleg elérte a 440 ppi-t, így inkább LCD-t tesznek majd a csúcsmodellekbe. Gondolom az AMOLED nem fog eltűnni, tippem szerint a HD felbontású és az alatti minőségibb telefonok továbbra is AMOLED-t fognak kapni...
És remélik, hogy 2014-re kész lesznek a Full HD AMOLED kijelzővel... -
Caaabi
senior tag
Nem sikerült rájönnöm hogy miért csinálja azt a közvetlen tárcsázás widgetnél ak irakott személyre bökve hogy nem hívja gsm en, hanem kiirja hogy az alkalmazás nincs telepitve.. ujraraktam a romot full wipe al akkor se volt jo, most ráraktam criskelo romját és azzal is azt irja h az alkalamzás nincs telepitve.. Örökre el kell felejtenem a közvetlen tárcsázás widgetet akkor vagymi ?
-
koxminator
senior tag
Én most egy kicsit nézegettem, hogy melyik lenne számomra talán ideális: stock, de sok felesleges +!"%/!-tól mentes. Ezt nézegettem, elég jónak tűnik és egész friss, LJ4-re épül. Van videó is a telepítésről, ahol lépésről-lépésre leírja, hogy a felrakás után Aromából mi mindent lehet beállítani (nagyon-nagyon sokmindent, a battery ikontól kezdve a tárcsázóig, sms alkalmazásig, és! ki lehet választani, hogy egyáltalán milyen gyári samus bloatwaret akarsz telepíteni! Szerintem én ezt holnap kipróbálom
-
muveszur
addikt
Reggel óta több mint 230 hozzászólás, azt hittem már JB és Product Code van mára
Viszont az, hogy egy évre AMOLED nélkül fogja a Samsung tolni a telefonokat, az S4-nek nagyon nagyon "innovatívnak" kell lenni, hogy maradjak. Pl fém vagy kevlár hátlap, no műanyag, fullhd kijelző, min 2500mAh-s akksi, és olyan fényerő, hogy nappal kiégjen a szemem tőle. És nem ártana OTG és HDMI funkció egyszerre...
-
Sógi
addikt
Sztem inkább, ha megjött a telefon, frissítsd meg otan (ha szükséges), használd pár napig, így konklúziónálisan látod majd a telefont, leírod az észrevételeidet és igényeidet, ezután itt nagyon sokan fognak segíteni, mindenki másra esküszik, tehát nehéz lesz a döntés rom ügyben!
Ezt az oldalt használhatod a custom romok nyomonkövetésére: http://galaxys3.roms-db.com/Gyári MW? TW?
Ha nem jön be a gyári és nem szereted az egyéb launcehereket, akkor mit fogsz használni?
Én az apex és nova launcherekkel teljesen elégedett vagyok és sokkal többet tudnak, mint a gyári, sőt folyamatosan frissítik is!
(#17179) Yeffy DJ: Ez baromi érdekes! De tényleg senki sem tudja mitől van ez a piros felkiáltójel?
Nekem még sosem volt...pedig volt root, custom rom, wipe-ok, install zipek...
Lehet, h ez csak a kínai összeszerelésükben van jelen? -
Yeffy
veterán
válasz
South Velen #17007 üzenetére
igen, XEH rom feltolása után kell nullázni a triangle-el. első hsz-ben megtalálod a leírását.
Triangle-höz kell root...csak sokat nem érsz veleöcséém, 3/4 napig van távol az ember a Zünnep miatt, erre 100+ hsz-t egyből betolnak ide... hallatlan...
most komolyan "eldobják" az AMOLED-et, és ISP lesz... omg... kár érte, csak RGB-sre kéne csinálni, amúgy nagyon szeretem...
zragon18: igen, nekem is fent volt, TB rom is tartalmazza, de külön is installálható, marha jó cucc. brutálisan szólt a fülessel a teló, sok minden állítható rajta. egy hónap múlva kb, ha minden ok már a telómmal, független XEH JB-t tolok fel, és csapom hozzá
-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #17168 üzenetére
Megvan, nem kell már help, egy másik zip-es fájlban kicseréltem a png-ket és install zip
(#17170) jacis: nem hinném, itt nem nagyon mennek a cm romok...Inkább stock és custom 4.1.1 a menő
A probléma az, hogy sok minden nem stabil ezekben a romokban, ez-az nem szokott működni... -
jacis
nagyúr
Ezt a ROM-ot prbálta már valaki? Nagyon jónak néz ki.
-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #17165 üzenetére
Az appokkal nincs gond! Már mindent megvásároltam, amit szeretek használni és kitapasztaltam S2-sen, csak a kinézettel voltak gondjaim, meg hogy kevés a ram, de ma minden megoldódott
Ma alig páran "uraljuk" a topicot...Mindneki alszik vagy halloween bulin van
(#17166) TGrant: Nincs mit! Ide jöhetsz bármikor, sokan tudnak itt segíteni, aránylag gyorsan
-
Gizmo94
veterán
Nem kell hívnod semmit, csak ezt tenned:
Ide bekukkolsz, majd:
Hogyan igényelheti a szervizfutárt, helyszíni javítást?
1. Jelentkezzen be, vagy regisztráljon, ha még nincs My Samsung profilja.
2. Ha még nem tette, regisztrálja prémium Samsung készülékét a Termékeim oldalon.
3. Töltse ki az igénylőlapot a Szervizfutár oldalon.Sógi: Najahh, így kezdődik.. Utána majd ez meg az az app is kéne, meg ez is, meg az is, a vége egy fullrarobbantott, szerteszéjjel herélt rom, amit alig bír el a nandroid backup.. Ismerjük..
Egyébként egyetértek, a gyári kinézet nekem sem jön be és kb. ugyanezt csinálom mindig..
-
Sógi
addikt
válasz
TGrant #17163 üzenetére
Hívj samsung szervizfutárt! Regisztráld be a telefonodat a mysamsung.hu-n és 1-2 napon belül házhoz mennek és helyszínen cserélik, így nem kell bemenned és napokig telefon nélkül lenned!
Memória orvosolható! Taskillereket senki sem fogja ajánlani, mert a droid úgyis visszatölti az appokat és csak feleslegesen szívni fogja az akkudat... -
-
Bilux
veterán
válasz
Gizmo94 #17158 üzenetére
Annyira nem zavar még a dolog mert csak teszteken látszik illetve fullképernyős netezésnél ha keresem. Sajna ilyenben marha jó a szemem. Viszont egyáltalán nem ragasztó foltos ezért is sajnálnám most cseréltetni mert az elég lutri. Milyen számot kell egyébként felhívnom?
-
Gizmo94
veterán
Ha sokáig egy helyen világítanak adott színű képpontok, különösen a fehér és a kék hajlamos, akkor az beég, Akkor is, ha nem max fényerőn használod.. Leggyakrabban éretlemszerűen a status baron az óra vagy az akkujelző. Sajna az amoled az ilyen. Viszont ahányszor ég be, annyiszor cserélik. (ha szerencséd van, nem ragasztófoltosra). De azt is cserélik.
Sógi mint egy ügynök..
" Sajnos előfordul illesztési hibás termék" LOL.. utólagos elnézését kérjük.
-
Sógi
addikt
-
TGrant
csendes tag
Sziasztok! Még hétfőn vettem egy S3-at a Telenornál. Azonban több furcsaságot is észleltem...A hátlap és a kijelző káva közötti rés szerintem aránytalanul nagy a telefon tetején, nem extrém módon látványos, de azért érzékelhető. Másik érdekesség, hogy amikor vissza gombot nyomok, akkor az alkalmazásokból kilépve időnként lassan tölti be a főképernyőt. (olyan lassan, mint bebootolást után) Nálatok is volt hasonló tapasztalat? Sajnos a hosszú hétvége miatt pont el kellett utaznom, úgyhogy nem tudtam elrohanni a szervizbe.
Köszi!
-
Caaabi
senior tag
Mostmár minden klappol, de mikor névjegyböl inditottam hívást akkor kiirta hogy válasszal h telefon viber vagy skype, és alapértelmezetté tettem, mostmár ha rányomok a közvetlen hivás widgetre kitett személyre megint azt irja hogy az alkalmazás nincs telepitve... MILYEN ALKALMAZÁSRÓL BESZÉL EZ ?
-
Caaabi
senior tag
Újra raktam a telót, és a közvetlen tárcsázás mostmár ha rábökök felajánlja a vibert ameg a skype-ot.. de nem hivja gsm -ben.. mi lehet ennek az oka ? MIért nem tudom közvetlen tárcsázásnál rendesen hivni ha rányomok ?:S Mostmár kezd idegesiteni :S
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #17143 üzenetére
Elviekben fel tudod tenni, azt írja szűkszavúan, h tesztelve S3-on, omegára való, akkor erre is jónak kell lennie! Mentsd le nandroid backuppal a romot, aztán tedd fel az egyiket, sztem nem lesz gond, de ez nem 100%, sajnos ezt most tesztelned kell
Ez a note2 gallery? videó
(#17144) Gizmo94: Igazad lett! Meguntam a gyári kinézetet!
Most turbozók egyet
Hónapokig hozzá sem nyúltam a telefonhoz... -
törölt tag
Na, elérkezett az idő (és belaktam a JB-t), hogy felrakjak egy rakat iszonyat jó, brutálul kinéző játékot. Ha van kedvetek, ajánljatok pár kedvencet, főleg ingyenes vagy olcsó cucc érdekel.
(Bár ha meggyőzőm az embert, akkor talán költhetek többet is a Kártyáról
) Ja, és first person shooterek kevésbé.
-
Gizmo94
veterán
-
csabai022
tag
Értem és köszönöm!Leírnád pontosan,hogy mit és hol kapcsoljak be.
-
Sógi
addikt
Nagyon szépek ezek a tárcsázók és lezárt képernyő órák: [Theme] (28 Oct) Dialers Themes + Keyboard Themes + Lockscreen Clocks and more
(#17139) Gizmo94 : Köszi, akkor kipróbálom, gondolom a telefon ui-jába csak azt az ikont cseréli...Jó kis cucc ez
Bootanimhoz kell a custom kernel még mindig?
-
csabai022
tag
A mobilnet az le van állítva.De az befolyásolja?A nokia C7 minden gond nélkül működik.
-
Varszegig
veterán
válasz
Roxbury #17136 üzenetére
Erről a bocsánatkérésről az a régi vicc jut eszembe, hogy G.B. Shaw egyszer megsértette a brit parlamentet, ezért bíróság arra ítélte, hogy térdenállva kell a parlamentben bocsánatot kérnie. Szépen le is térdelt, bocsánatot kért, majd felállt, leporolta a térdét, és azt mondta: "De koszos ez a ház".
-
Roxbury
őstag
-
Sógi
addikt
-
csabai022
tag
Az MMS küldés-fogadási problémámhoz senkinek nincs valami ötlete,hogy tudnám megoldani?
-
Gizmo94
veterán
-
Bilux
veterán
mennyi gari van a T-s sgs3-ra? Illetve státusz bár beégésnél milyen fázisban cserélnek kijelzőt? LCD teszt alatt a kéknél elég jól látható.
Szerviz futárt szolgáltatós telóhoz is hívhatok igaz? -
Sógi
addikt
Animated notification bar ICS-re megáll az eszem
forrás: [MOD][11AUG] Animated Notification Drop Down
Gyuri: szürke óra jobbos: [link]
Nekem nem csinálja ezt a felkiáltó jelet, pedig van root + custom rom is...DL módban? számláló 0? Rom: official és binary custom? Nálam ezek vannak, csak gondolkodom, lehet ezzel van összefüggésben...vagy h kínai a telód
bocsi
(#17124) Caaabi: Jó kis szókimondó vagy te
Most nézelődök xda-n, úgyis linkelem, ha van vmi érdekes...
-
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #17120 üzenetére
Lehet akkor hogy a hangerő fel csak az omegánál kell
Na most mivel nem jöttem rá milyen alkalmazás nincs telepitve a közvetlen tárcsázáshoz, wipeolgatok meg mindent ugy csinálok hogy már tudom mit hogy kell h frankon mennyen minden és mikor gyomlálok system/app ból akkor utánakeresek hogy mit szabad és mit nem érdemes törölni mert szerintem az volt a baja hogy kitörölhettem olyat is amit nem kellett volna
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #17114 üzenetére
Ezt (piros felkiáltó jel) már láttam, h írtátok pár napja is, nekem nincs ilyenem...és nem is találkoztam vele...Tringle awayt nyomtál már? Azután is ott van? Pontosan hol és melyik fázisban látod?
(#17115) Gizmo94: Nem csalódtam benned!
Annyira nem is csicsa a lockscreen..
Elférne a piros óra oda is, jól passzolna a farkashoz..(vér...)(#17117) gyuri2008: Mármint az órára gondolsz? szürke jobbra?
(#17116) zeroo5ux: Tutira fakó lesz? Nem volt még lcd-s telom, csak amoled! Én sajnálnám...
-
zeroo5ux
aktív tag
http://upfone.hu/hir/samsung-jovore-szakit-az-amoled-technologiaval :/
de jó lesz 3 évnyi amoled után azt a fakó ips-t nézni, inkább javítgatnának rajta...
-
gyuri2008
veterán
Sógi
Nem tudod mi lehet az piros pici felkiáltó jel bekapcsolás után a bal felső sarokban? -
Land
veterán
Roninnál frissen telepítve 410 MB a szabad RAM. Nálatok is?
-
Sógi
addikt
Nem tudjuk a választ! De javaslom menj fel xda-ra a cm10 romok topicjába és nézd meg a leírásban!
Vagy kérdezd kelzsocát!!! Ő foglalkozik ezzel, ha jól emlékszem!(#17106) Gizmo94: Így van, billentyűkombinációval megy csak
Várom a képeket! Pont kezdek unatkozni, lehet inni kéne egy páleszt
Itt van mellettem vagy 5 üveg házi
Gyuri: Kék óra jobbra, install zip...
(#17109) Gizmo94: Mit bénázol?
Remeg a kezed már?
-
Gizmo94
veterán
Ejnye... Én speciel nem leszartam a kérdésedet, csak fingom sincs arról amit kérdeztél, ezért nem szóltam hozzá.
All: A zárolt képernyőmről hogyan tudok screenshotot készíteni? Akárhogy rángatom rajta a kezem, csak locsog, de nem shotol..
Pedig úgy beraknám ide, mert annyira elvetelmülten csicsás, hogy Sógi brada egyből benyomna egy tequilát, ha meglátná..
-
Caaabi
senior tag
válasz
HUTCHDB #17096 üzenetére
na majd meglátjuk mit raknak az s4 be
Közbe adódott egy kis problémám, a közvetlen tárcsázáshoz kiraktam 2 személyt a föképernyöre, és amikor rábökök akkor kirja hogy az alkalmazás nincs telepítve.. milyen alakalmazásra gondolhat ? telefonkönyvből tudom csak felhívni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest