- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
Ugyan penteken veszek egy retina macbook prot de ettol meg ugyanugy nem vagyok elfogult es vak, de azt akkor is latom hogy iosen minden biztosabban megy... nagyon bizom a jb-ben de ha azzal is ilyen szarsagok lesznek akkor valtok vissza..
Most epp voltunk futni, elso alkalommal akartam letrackolnia futast a bnommel, neki i4s-e van, o mindig merte.. 23perc mindketton, csak nala rendesen mutatja az utat vegig a 3.5kilometeren, 12es atlagsebesseggel, nekem ugyanezt az utat 8km nek es 26km/h atlagsebesseggel futottam az android helyett.. meg mielott vki azt mondana h user error, elarulom hogy a wifi is be volt kapcsolva, akarcsak az osszes 4kapcsolo a lokalizacional... elindulaskor direkt megvartam hogy megtalalja a jelet, de futas kozben megis ossze vissza mutatta az utam a terkepen...
Tudom hogy vannak annak az oldalnak is de ami van az legalabb normalisan megy..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest