- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika69
tag
Vki írta a múltkor láttam h a kijelzővel együtt van a kamera lencséje is mert h Gorilla glass az is nekem ezt is cserélnék egy pixelhiba esetén?
-
rankesz
veterán
válasz
knyitogato #13097 üzenetére
Akkor azt is vágod, hogy augusztustől kibővült a házhozmegyünk szolgáltatás, és akinek gondja volt itt a topikban ahhoz kimentek, és a helyszínen cserélték akár a telefon nagy részét, IMEI újraírás, aztán viszlát...?
-
Gizmo94
veterán
válasz
knyitogato #13092 üzenetére
Vagy inkább kicseréli a helyszínen, mert van nála keret is, kijelző is, valamint egy kazal egyéb alkatrész és hibát megállapítani nem kell, mert szemmel láthatólag adott.
-
rankesz
veterán
válasz
knyitogato #13092 üzenetére
Nem igazán vagy képben
-
csabika69
tag
Persze! Szervizfutárra gondolok!
-
Psytech
őstag
válasz
knyitogato #13086 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy kijelző ez beletartozik a helyszínen végezhető javításokba.
Sőt, igen kevés dolog van amit helyszínen nem tud megoldani.(#13090) knyitogato szerintem szervizfutárra gondolt...
-
Piwi
veterán
válasz
kijelzőt nem a helyszínen cserélik?
-
csabika69
tag
válasz
Helyszínen nem javítanak?
-
nash2
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék mennyi most szerintetek a a reális ára egy használt, újszerű S3-asnak (max. pár hónapos, T-s, vagy független, 2 év gyári garival) ? Venni szeretnék....
-
csabika69
tag
Pixelhiba estén mennyire ellenőrzi a futár?
-
Psytech
őstag
válasz
gyuri2008 #13080 üzenetére
Honnan tudhatnám ÉN előre, hogy amit TE veszel telefon azon milyen sw lesz?
Azt mondtam, hogy JB-n már tuti nem működik, alatta LH1-n meg elvileg igen.
Azaz ha megpróbálod akkor nem vesztesz semmit.
De amennyiben nem működik, mert JB lesz rajta, akkor ott a másik megoldás amit írtam. Azaz másik kettőt írtam le neked... -
Gizmo94
veterán
válasz
kakuk100 #13070 üzenetére
Nincs mit, de csak óvatosan..Nem vállalok garanciát. Az SII-nél is gyakran volt,hogy mindenki szívott a Turkbey rommal meg a Siyahhal, nálam meg hibátlanul futott.
Mindenesetre egy full wipe nem árt neki, az biztos..Csabika69: hát ha mindegyik színnél jelentkezik és mindnél ugyanott, akkor lehet,hogy dead pixel valóban. Szedd le a fóliát és ha marad a baj, akkor futár, ahogy írták előttem is, gond nélkül csere lesz a pixel miatt.
-
Psytech
őstag
(thx to Artu
)
-
lafaty80
addikt
Egy kis adalék a szifonos garancia.ügyintézéshez. Ilyenkor áldom pl. a Samus garit/futárt
-
zzola
titán
-
lajki7
senior tag
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segiteni ??
[link] Köszi
-
Gizmo94
veterán
válasz
Varszegig #13059 üzenetére
Nem, az még az iphones támadáshoz tartozott: ) de szürke pixelhibát még nem láttam, csak minden egyéb színűt. Ettől persze még lehet. De egy screentest a playről egyértelműsíti szvsz... Vagy ezek közül bármelyik..
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #13054 üzenetére
Igen,sokan voltak ott,akik az alapvető kommunikációs higiéniára sem voltak képesek,de úgy gondolták,hogy ha lesz egy ifon5 a kezükben,akkor felemelkedhetnek,mi több!! univerzális tudás fogja őket övezni.
A telefon egy tárgy,ami értünk felhasználókért van,nem pedig fordítva!
Mindenki más-más ok miatt választ egy-egy típust,de ilyen misztikus hitvallás már kezelendő lenne szerintem. -
csabika69
tag
Köszönöm!
-
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #13051 üzenetére
De, csúnyán betegség ez.. Azon törtem a fejem, hogy egy bármilyen szutyok telefon birtoklása ekkora tuti lenne?
Utána azon gondolkoztam, hogy ezek a nyilatkozók Isten teremtményei? A válasz egyértelmű..
Nyomicska betipegett elsőnek és ugyan nem tudott mit kezdeni a helyzettel,hogy másfél nap csövezés után ott volt előtte egy darab műanyag némi elektronikával, de amiről eddig csak álmodott, most valósággá vált.
"Köszönjük ájfonöt" köszönjük Emese..Kedvencem: "Hogyha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az ájfon az így megüti, és akkor azzal együtt te is menő vagy"
(Én téged ütnélek meg, mivel az alapvető kommunikációra is képtelen vagy, de azt hiszem, csúnyán)Konklúzió: Úbazmeg...
-
Gizmo94
veterán
válasz
rankesz #13044 üzenetére
Hmm, nem tudom, nálam nem laggolt, semmit sem csinált, smooth maradt kb. öt napig, mert most raktam fel rá a V13-as turkbeyt amiben 1.6.7 siyah van, illetve választhatóak a kernelek az aromában és ezt választottam. Még nem tudom,hogy fog-e laggolni, egyelőre nem teszi.
Mondjuk, mindegyik romot Superwipe után rakom fel, ami fullra gyalulja az egész telót, semmilyen rom sem marad rajta, bootnál csak az SGSIII-ig jut el, és ez eddig bevált..Csabika69 : lehet éppen, bár nem valószínű, hogy pont szürke pixel lenne, de így vakon ki tudja ezt megmondani...
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeteket!! :-)
-
csabika69
tag
Egy kis szürke pont 1mm kb. lehet pixelhiba?
-
törölt tag
De durva! Láttátok már?
-
törölt tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani,hogy van-e arra mód,hogy alkalmazást is lementsek,vagy átmentsek az SD kártyára?
És a hard reset a memó kártyát is kilövi? -
gyuri2008
veterán
Holnap akarok venni egy SIII készüléket.
Kérnék szépen egy rövid véleményt pozitív és negatív vélemények érdekelnek,N7000-röl váltok.
Előre is köszönöm -
kungzi
veterán
hali
a voda-s készülékekre vonatkozik a prémium szerviz?
a vodanál milyen számla és gari papír van a telóhoz?
-
Gizmo94
veterán
válasz
gyuri2008 #13021 üzenetére
Az én véleményem szerint, ha valaki a kijelző miatt nem választja ezt a telefont, igen rosszul teszi. Pentile vagy nem pentile, gyönyörűen jelenít meg mindent, sokkal élőbb mint az SII-é, ennek is nagyon jó a feketéje, a kontraszt, fényerő durva, talán a fehér kicsit olyan nem is tudom, de szerintem tökéletes a kijelző.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13018 üzenetére
Már miért lenne rosszabb?
A Note is pentile, ez meg ahhoz képest egy továbbfejlesztett cucc.
-
JocR
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #13015 üzenetére
Köszi!!!
-
gyuri2008
veterán
válasz
ForRedGlory #13022 üzenetére
Köszönöm a válaszaid
-
lajki7
senior tag
Hello! Valaki tudna adni egy kép(gallery) widgetet amit asztalra kitudok tenni,fontos h olyasmi legyen mint a mostani Sony teloknak van
ilyen scrollozos(pörgetös)
köszi
-
gyuri2008
veterán
válasz
ForRedGlory #13020 üzenetére
Ha jól értem akkor normál körülmények között,nem érzékelhető a különbség.
Ezt azért kérdezem,mert most akarok váltani. -
gyuri2008
veterán
válasz
ForRedGlory #13018 üzenetére
Akkor nem érdemes lecserélni a note(N7000) készülékemet?
Mennyire észrevehető a különbség? -
gyuri2008
veterán
Üdv
AMOLED PenTile kijelzővel rendelkezik ez a telefon,akkor ez most gyengébb,mint pl,a note (N7000)? -
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Képernyőm megjelent egy zöld pötty, ami egyszer már előjött, de 1 nap múlva eltűnt. Most újra, de már több napja rajta van. Nincs megnyomódva, törve üveg meg semmi ilyesmi. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi választ! -
-
zozyk
addikt
válasz
Pro!Petya #13009 üzenetére
Ennek mi köze az SGS3-hoz?
Inkább itt kérdezd sztem : Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ (kiemelt téma)
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
A call meter 3G-hez valaki betudná állítani megváltozott Médiamánia s díjcsomagot??
A régi az 5250.- volt ,az újnak meg 5650.- a tarifája!
Nekem sajnos nem sikerült mert mindent elállítottam szval ha valaki belinkelné a megváltozott beállításokkal azt megköszönném! -
kakuk100
őstag
válasz
Gizmo94 #13005 üzenetére
Köszi a választ. Milyen kernelt használsz, mert attól függ a CWM működése úgy tudom, és neked is a CWM 3.60 van fent? Mit tanácsolsz, hogy az én CWM -em is működjön? Eddig egyik JB-n se működött, de csak a mentés-visszaállítás.Nem tudom mi lehet a gond nálam.Én is nagyon szeretem a Turkbeyt. Már az SGS2 ön is használtam.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kakuk100 #13004 üzenetére
Nekem a V12 , de most ahogy írod, már rakom is a V13.-at.
A 12 is teljesen hibátlanul futott nekem, a legkisebb problémám sem volt vele, kivételt képez ezalól, amit én ziláltam szét benne.
Én az SII-n is Turkbey romjait használtam, sokan szenvedtek velük, nekem kevés kivételtől eltekintve hibátlanok voltak.Igen, nekem működött CWM-ben a backup is, Amíg annak a tartalmát is nem bombáztam le helytakarékosság miatt.
-
kakuk100
őstag
válasz
Gizmo94 #13001 üzenetére
Szia!
Neked melyik Turkbey JB van fent a telefonodon? Én tegnap feltettem a legújabbat a LIB V13-at és nagyon jó. Az ikonok is tetszenek. Szerintem jobb mint azt eddig próbált összes JB ROM amit feltettem.Egy bajom van csak. Nekem a JB-n nem akar működni a CWM-ben a mentés visszaállítás.menüpont. A többi igen. Neked működik? -
Gizmo94
veterán
válasz
ForRedGlory #12999 üzenetére
A Turkbey féle nálam eddig még jó, smooth, igaz, hogy még nincs fent annyi napja.. Viszont sikeresen kipusztítottam belőle a gallery2.apk-t, így most nincs galériám, az spk-t meg nem találom sehol. Öröm-bódottá, húzhatom újra a romot, ha nem lesz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest