- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
most nézem hogy nem megy bele a sim cardom.... .mi ez a micro sim card ?? ez az egyetlen megoldás ??
-
kircso13
senior tag
válasz
JUmbozorzje #12691 üzenetére
nem! hálózatrA nem fog felmenni. van keret a minisim hez. úgy tudod használni más normál simes telefonnal
A sim cserét a szolgáltató pénzért cserélei. A T mobile kb 4000 ft és ez le van írva a szerződésbe is. Az , hogy adott boltba ingyér csinálják, az az eladón múlik, h miért cseréltetted le a simet. Nekem sem kellett fizetnem érte, pedig 8 hónapos volt a sim kártyám, ugye amiért hivatalosan fizetni kellett volna, de egy aranyos, értelmes, ismerős eladó mindent megold!
-
Norbi8719
tag
válasz
JUmbozorzje #12683 üzenetére
T-nél első csere ingyen van.
-
Brekecs
senior tag
válasz
JUmbozorzje #12685 üzenetére
Persze ! A telenornál 2-év után ingyen átcserélik mini sim-re ! a többi szolgáltató
t nem tudom hogy mennyiért cserélik de ott is megoldható ! -
Varszegig
veterán
válasz
persze, szolgáltató cseréli. Ha náluk veszed, akkor ingyen. Ha nem, akkor talán ingyen
-
migabi24
nagyúr
válasz
Van, 4000Ft-ért cserélik a trénél, ha nem régi a simed akkor méretre lehet vágni
-
DaviD202
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #12683 üzenetére
igaz
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy a Samsung Galaxy S3-ba nem jo a "hagyomanyos" meretu SIM kartya?koszi
-
Norbi8719
tag
válasz
JUmbozorzje #12648 üzenetére
Nekem kék van szerintem szebb.
Nem műanyagos hatású.
+szerelő mondta , hogy ez jobb mert a fehér ha karcos lesz belemegy a karcba a por és nagyon meglàtszik a karcolás. -
Norbi8719
tag
válasz
csabika69 #12671 üzenetére
Belkin.Gigatelnél 4000 a 3 db.Gyári Samsung.Csak olyan"gyáriasan"van kivágva fenn!Tehát nem lyuk van a szenzoroknak meg kamerának hanem totál kivágva.
Ez mondjuk nem tetszik de én olyat amin csak a lyukak vannak csak gyenge minőségűt láttam.
Volt már Brando , Case Mate , meg gagyi is.
Nem vagyok hülye , hogy cserélgessem de csak a negyedik teló volt hibátlan a T-nél...:-) -
agabe
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12667 üzenetére
Nem lehet ugyanaz...az lte-es ramban, es gsm frekiben is elter....meg nem tudom mi valtozik meg, de asszem pl. olyan aprosag mint radio sincs benne, szoval alapbol vannak kulonbsegek.
(#12670) gyuri81:
Olyan mintha valami ronda tokban lenne (bar lehet valakinek ez a szogletesites jon be)...erdekes mert hasonlit nehany korai kemfotoshop-on lathato kinezethez
Azert hulye az elado, hogy nem fotozta le tok nelkul is...de ha erdekel, akkor ra kell kerdezni. -
csabika69
tag
Milyen fóliát használtok?
Nekem már ki van a... 3hete raktam fel és már tiszta karcos pedig igazán vigyáztam rá! -
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12667 üzenetére
Hát remélem nem, mert ezt a csúszást csak a fejlesztéssel lehetne magyarázni, szerintem ez a biztonsági probléma is kicsit csúsztatott a dolgon, de remélem nem az LTE-s bevezetés miatt csúszik a dolog.
-
csabika69
tag
válasz
Nekem is kék van! Én például a fehéret néztem ki de nekem azon több volt a műanyag hatás (szerintem)! Nem bántam meg h kéket vettem, bár megnézném élőbe a szürkét...barnát meg nem tudok még elképzelni magamnak! Szerintem először nézd meg mindkét színt és amelyik téged megfog!
-
kircso13
senior tag
válasz
Gizmo94 #12659 üzenetére
Örülök neki
. Azért egy pm et dobj
. Tegnap dragons romot dobtam a telefonra, ami nagyon durva rom, sok mindent tud, de viszont a ram az igen 200 alatt volt alapon, de nem is ez a lényeg. Ott volt egy menü amivel azt lehetett csinálni amit Te kerestél! Nem tudom, hogy működött volna e, mert csak bekukkantottam oda , de nem nyomtam rá! Sokat tud a romocska, lehet ráérő időmbe jobban átnézem.
-
agabe
addikt
Lte verzio nemetbe is ugy fog kijonni asszem mar alapbol, higy JB lesz rajta...mintha ilyesmit olvastam volna.
Mivel az 2gigas, talan nem kell annyira gyurniuk a ramkezelesen, a lengyelek (es mindenki mas aki feltette) meg tesztelok. Ez mar szinte normalis, hogy egy kisebb regiora kiadjak, aztan megvarjak mik a tapasztalatok. Nem kell annyit tesztelesre kolteni(#12663) Varszegig:
Az a baja, hogy az lte-sekre jon ki csak, es nem az olyanokra mint a mienk is...meg ott sem.
Ettol oktobernek meg csak az elejen vagyunk, es boven belefer.
Legyen inkabb jobban optimalizalva mint hogy holnap megjojjon. -
p06
senior tag
Kezdődik
Korean Galaxy S III to get official Jelly Bean update on October 9
Kezd "sima S-es" érzésem lenni. Szerencséjük, hogy az ICS még igen jó
Bár nem értem, hogy a lengyelek mit tettek, hogy nekik már van. Vagy lehet, hogy a JB csak lengyel exkluzív
Varszegig: bajom még nincs ahogy le is írtam, csak tényleg olyasmi mint anno a 2.2-nél volt az S-nél. DE NE LEGYEN IGAZAM
-
Zsolaf
addikt
válasz
JUmbozorzje #12660 üzenetére
Én 40 elmúltam, de még mindig így vagyok minden kütyüvel, nem szégyenlem és szerintem normális annak aki nem milliomos
És várunk -
Gizmo94
veterán
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki privátban segített a múltkori problémámon.
Igazán szép volt, hogy folyamatosan nyomtátok a tippeket és végül sikerült megoldani a gondot, már nem csak PDA a telefon.
Ha esetleg valakinek ugyanilyen problémája lenne, (némi visszaolvasással kiderül, miről is volt szó) szívesen segítek én is, mert megvan a szükséges gyógyszer és nagyon egyszerű, egy pillanat alatt hat.
Neveket a probléma természete miatt most nem sorolnék akik segítettek, de mégegyszer kösz mindenkinek.
A telefon egyébként eszetlen jó, már én sem sajnálom az SGSII-ről történt váltást,sőt!!Term. szétromoltam, jelenleg a V12 -s Turkbey 4.1.1. rommal megy és hibátlanul, minden smooth, no FC és SGSII után valami eszméletlenül gyors..
Szerk: nekem kék van, bár furcsa árnyalatú kék ez.. A kijelző körül inkább szálcsiszolt szürkének nézem a színt,bár lehet,hogy színvak vagyok.. Ha lett volna fekete, biztosan azt vettem volna,de szerintem későbbiekben (remélem) biztosan lehet rá kapni bármilyen színű gyári hátlapot és keretet majd..
-
RAID 2
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #12656 üzenetére
Én is barnát vettem volna, de az csak 1 év bolti garis volt. És, hogy miért??, mert nagyon-nagyon ritka. Most hirtelen nem is tudok mondani barna telefont. Egyszerűen ritka, mint a fehér holló. Az emberek pedig keresik az excluzív dolgokat.
Szerk.: T-nél nincs barna, Csak fehér, kék, piros és szürke.
Szerk II.: Valaki csináljon legyen szíves egy kék színű, gyar protective coveres képet a telefonjáról. Kíváncsi lennék, hogyan mutat a tokkal a teló. -
agabe
addikt
válasz
JUmbozorzje #12656 üzenetére
A barnatol tartok, hogy kicsit fa hatasa van, bar eloben kell latni.
Ha tudod nezd meg t-mobilenal hatha van valahol kirakva barna, mert asszem ott is kapni.
Ha viszont van fekete, akkor az is szoba johet ha a kek nem tetszik, meg a barna sem, es csak a kek-barnanal van a csiszolt kinezetu hatlap (mondjuk ha teszel ra tokot ugysem fog latszani). Egy jo fekete-feher tokkal (aminek a hatso resze fekete, es korben feher) a feher is nagyon pofasan nez ki (meg amugy sem csunya) -
p06
senior tag
vagy a barna
Azóta szidom a Samut amióta kijöttek azok a színek
JUmbozorzje: Nekem a "kék" van a szál csiszolt hatás miatt..Egyébként inkább lila de nem zavaróan.
+Élőben még nem láttam de nagyon bejön az árnyalat, ahogy a szürke is, azokat szívesebben vettem volna mint a lilát
, de ennek is megvan a "varázsa" szép árnyalatú ez is nagyon.
-
Piwi
veterán
válasz
JUmbozorzje #12653 üzenetére
egyik se,szürke
látom azt nem árulnak...akkor barna
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Előszőr én is fehéret akartam venni, de aztán átgondoltam a dolgot és a kék mellett döntöttem. Én azért vettem a kéket, mert az nem hivalkodó. A fehéret szerintem az veszi, aki "villogni" akar vele. egy fehért telefon mágnesként vonza a tekintetet.
-
agabe
addikt
válasz
Hasznalt keszulekrol van szo?
-
JUmbozorzje
tag
Sziaztok!
Ha megveszem ezt a telefont atvetelkor mit erdemes atnezni rajta?(gondolom kozmetikai..milyen informaciokat hasonlitsak, ellenorizzek/kod/)
koszi elore is
Szerk:
+Legeytek szivesek velemenyt mondani, hogy szerintetek a feher vagy a kek szinben jobb a telefon?(tudom, hogy a valasz szubjektiv,de hatha)Azt hallottam, hogy a kek szinnel jobban "erzodik" a muanyag hatas...
-
Zsolaf
addikt
Valaki látta már a sammobile-n fenn van két új rom, hongkong és taiwan csak nekem gyanús mert 4.0.4 van mellette, de LI2 a rom száma ami szerintem 4.1
-
agabe
addikt
válasz
Zsolaf #12638 üzenetére
gsm boltban biztos adnak neked par (jopar) ezresert
...
Igazabol meg nem tudom be tudnak-e ilyet szerezni, de nem lepne meg, mert igy a beazott, olcson megvett (30ezer mondjuk egy megusztatott nem mukodo), majd altaluk javitott keszulekeket is siman ujszerukent tudjak eladni dobozaban gsm bolti 24ho garival 110ezerert...pff, ha belegondolok meginkabb nem vennek gsm boltban semmit, bar eddig is csak egy elmenyem volt jopar evvel ezelott, es azzal special nem volt gond, de azota be nem tennem a labam olyan helyre megint. (hasznaltat eladni sem ott erdemes, venni meg ...) -
törölt tag
válasz
kircso13 #12633 üzenetére
Most néztem a gsmarena.com tesztjét és ott is van. Fura, mert kollegámét együtt vettük és esküdni mertem volna, hogy azon nem volt.
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-galaxy-s-iii/review/phone/gsmarena_021.jpg&idReview=761&idPage=3
köszi szépen mindenkinek, hirtelen meglepődtem, de akkor épp az a jó ha van ilyen matrica
-
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #12629 üzenetére
Melyik tokra gondolsz?
Ha nem kell extran ultra brutal vedelem akkor a gyar protective cover eleg jo hozza. Tobben ajanlottak, ezert vettem egyet, es kamerat is ovja, keretet is, nem is nagy, es a kijelzo sem erne asztalhoz ha fejjel lefele rakna le valaki ebben veletlenul.
T-mobilenal, es Telenornal is kapni lehet....talan Vodanal is, es persze samsungnal.(#12631) Fec1975:
Nedvesseg jelzo.
Ha folyadek (vagy talan sok para is eleg) eri elszinezodik, szoval ne szinezd at
Ha ilyesmit (elszinezodest) latnak, akkor gari roppen.
Ez mondjuk jobb mint s2-nel volt, mert annak csak belul van, es igy legalabb te is latod ha gond van vele, nem a szervizben derul ki. -
törölt tag
Vettem ma a Media Marktban egy kék S3-at. Előttem vágtál fel a dobozt, a forgalmazó a Strong & Unique Kft a dobozon levő matrica alapján.
Az a fura, hogy a teló hátulján ott ahova az akksi megy, az érintkezőknél van egy pici matrica. Fehér alapon lila négyzetháló. Másnak is van ilyen?! Mi lehet ez?!
-
bigdigit
addikt
azt egyenlőre nem tudom van-e app hozzá.én nem értek ehhez a fronthoz de nexuson pl mennek usb dvb-t donglek..
akkor S3-ra is megoldható nem?
le is van írva a videó alatt mi a menete de nekem sajnos kínai. -
cirkus
aktív tag
magyar manualra lehet lelni valamerre ?
-
bigdigit
addikt
egy Geniatech ISDB-T Dual Tuner TV Stick S2870 for Android szerintetek működik S3-on?
még mindig azon agyalok dvb-t nézhető legyen a telón
vagy valakinek valami más tapasztalata? -
rankesz
veterán
-
lafaty80
addikt
válasz
rankesz #12587 üzenetére
kicsit késve reagálok de megint fáj a lelkem.... és hát akkor legyen már 3
Szóval könnyű így, miután beírta hogy az volt a hiba... de gondolom ha usb port hiba lett volna, vagy driver, akkor is tudtad volna hogy "tuti az volt"
Hát így kell okosnak lenni..... most már tudom
-
RAID 2
aktív tag
Ez mennyire lenne jó vétel? Az árával tisztában vagyok, inkább az, hogy ez normális telefon. Nem valami utólag függetlenített vacak?
-
Psytech
őstag
válasz
Szellem. #12601 üzenetére
Amint a Samsung elkezdi kitolni.
Pontosat senki nem tud egyértelműen, várjuk a pillanatot amikor tömegesen jelennek meg s3 firmwarekOyko: igen, ez általános hiba, de csak a kijelzés a rossz, mert fektetett módban megjeleníti meg angol nyelven is. Azaz a funkció jó, csak a két betűs rövidítéssel nem tud mit kezdeni.
-
oyko
tag
Sziasztok!
Feltettem tegnap az alább romot (Lengyel) I9300XXDLIB 4.1.1!
Android HD Revolution 11.Az ébresztő funkciónál a jelzés beállítása után nem mutatja a Szerda, Csütörtök , Szombat napokat!
Ez másnál is előfordult?
Üdv
-
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de mikor lehet felrakni a hivatalos JB-t az S3-ra?
Nekem OTA-n még semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest