Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kislaci
senior tag
Olyat lehet valahogy hogy csak akkor kapcsoljon be az AOD ha értesítés jön? Ha nem tudom hogy használjátok az értesítéseket? Nekem kijelző kinél az edge jelez.
-
ToomyC
aktív tag
AoD alatt el lehet tüntetni a pöttyöket valahogy? (csak az óra meg az értesítések látszódjanak...)
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #25176 üzenetére
Köszi, ezt sejtettem. Pontosabban kellett volna kérdeznem. Hogy van-e valami link a technológiáról, meg hogy jól működik-e. Kicsit utána olvasnék.
-
Aki nova-t használ:
1. Meg lehet tartani a gyári ikon kinézetet? Tehát hogy egységesre lekerekíti mindegyiket.
2. Ha hosszan nyomok egy ikonon, elérhetők már új funkciók, vagy ez majd az oreo-val lesz így?
3. Változik a fentről lehúzható menü kinézete vele? -
törölt tag
válasz
Roland861010 #25163 üzenetére
Nekem már volt szervizben XEH telefon arab, nordic rommal is. Knox, gari, számla, ami kell.
Sőt, egy alphát XSG-vel kaptam -
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #25172 üzenetére
A telefon képernyője megjelenik a Tv-n, vagy a képeket, videókat tudod nézni a téVn....vezeték nélkül
-
janosibaja
őstag
Okostévé vásárlásán gondolkozom. Egy Sony-nál olvasom, hogy okostelefon kapcsolat "Képernyőtükrözés (Miracast), Photo Sharing Plus".
Mit jelent ez a gyakorlatban?
-
w333
félisten
válasz
STEVE-069 #25168 üzenetére
Gyorsan rakd fel Odin -al kb. 4- 5 perc az egész
Itt van a legfrissebb novemberi frissítés (G950F) tárhelyemről gyorsan lejön !
Home CSC -el tedd fel így minden megmarad, olyan mint egy OTA frissítés !
-
w333
félisten
válasz
STEVE-069 #25150 üzenetére
Igen azóta helyreállt 5Ghz letöltés ... az Októberi frissítéssel volt valami !
Csináltam full visszaállítást-t és azzal sem javult meg csak a Nov. frissítéssel !
Én akkor vettem ezt észre amikor Play Áruházból frissült valami ... tudtam hogy 15MB -t ugrik mikor frissül valami alkalmazás, az Októberi frissítéssel pedig ilyen 2-3MB ugrott mikor frissült valami, gyorsan rámértem a sebességre és akkor láttam hogy a letöltési sebességem ilyen 8-10MB, a feltöltéssel minden rendben volt !
99% hogy nálad is ugyan ez a helyzet, rakd fel a Nov. frissítést és jó lesz !
-
sgeza
veterán
válasz
kislaci #25161 üzenetére
Ezért kell rányomni a kis fülre a név mellett, akkor kinyílnak a mezők.
Egyébként a google címtárban is így van. A név mellett kell rányomni a 3 pöttyre, akkor ott is kinyílnak a mezők! Hacsaknem azt a hulladék újítását használod, ami talán névjegyek néven fut. Vissza lehet állni a "régi" címtárra, ami ezerszer jobb. Olyan ez, mint a normál gmail levelek kontra inbox. Annyira okos akar lenne, hogy azt hiszi, mindent jobban tud helyettem. Ettől pont szarul használható lett.
-
marquuard
veterán
válasz
Roland861010 #25155 üzenetére
Nem gondolnám, tapasztalatból mondom. Nekem osztrák ROM-mal jött a teló, előtte szétromoltam Odinnal, és BTU-val került a TMX-hez. Semmi sem történt.
De azért várj meg másokat is, nálam gördülékeny volt minden.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #25155 üzenetére
PLS
Valaki erre? -
marquuard
veterán
Van olyan Samsung böngészős adblocker bővítmény, amiben lehet hozzáadni saját adblocker listát például TXT fájlból vagy URL-ből?
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ! Volna egy lehetőségem arra , hogy ismerős előfizu mellé kap egy galaxy s8 plus telefont a telekomnál ! Gondolkodom hogy átveszem tőlük ! 150 ezer ft ba állapodtunk meg , csakhogy én telenoros vagyok ! Igaz az hogy a T függetlenül árulja öket ? Van valakinek erről tapasztalata ?
-
kislaci
senior tag
Szia, köszi na elkezdtem telefonon, Google cimtarban más van nekem mint a Samsungos cimtarban, egyébként itt is gyorsan megy kivágás beillesztéssel. Mindent el kezdtem írni én is a vezetéknévhez, csak azt kell megszokni hogy ha újat írok be akkor ne a névhez írjak hanem a vezetéknévhez.
-
STEVE-069
tag
válasz
N.otorious #25154 üzenetére
Űdv!
Ezek szerint a novemberi a megoldás. Nálam még az októberi van. Köszi neked is az infót!
-
Roland861010
veterán
Most komoly hogy odin telepítésel ugrik a garancia?
-
csabám
addikt
válasz
Roland861010 #25148 üzenetére
Fólia szerintem... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#45553408 #25146 üzenetére
Igen. Ez az eredeti ára.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#45553408 #25144 üzenetére
Az ár jó, csak a töltő kábé 13-15000 forint, külön.
-
w333
félisten
válasz
STEVE-069 #25102 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is ... a hiba nem nálad van és nem is a Routerben, én is mindent végigpróbáltam telefon teljes visszaállítás, 5Ghz csatorna váltás, szóval mindent, 99% biztos vagyok benne hogy nálad is az "Október 1" frissítés van a telefonodon, na itt a hiba ... mióta felraktam a Nov. 1 frissítést azóta megjavult !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kislaci #25130 üzenetére
A kolléga elég sokat értekezett a témában itt korábban, érdemes átolvasni.
-
JMarty
tag
Sziasztok,
Van egy UK sim kártyám, de függő a telefonom. Tudom használni a CSC módosításhoz, hogy fel tudjam rakni az Oreo bétát?
Köszi!
-
kislaci
senior tag
Ti a neveket hogy mentitek a névjegyzékbe? Egy helyre írjátok a vezeték és kereszt nevet? Nekem már tiszta káosz az egész, google concatcsban csak simán név volt, itt meg van előtag keresztnév utónév vezetéknév meg minden. Érdemes egy helyre írni? Pl. a keresztnévhez? Illetve hol rakjam rendbe az egészet? Google contactsban jól van ott hiába állítom. Itt rendezi összevissza. Most jelenleg úgy jó hogy rendezés szempontja keresztnév, névformátum pedig utónév, keresztnév. Köszi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#16695808 #25124 üzenetére
Ez egy szabad topik, a témába vágóan mindenki azt ír be, amit akar, és nem mindenki követi az elejétől kezdve ezt a fórumot, a fólia kérdés pedig elég szubjektív, ahogy az összefoglalóban is jeleztem, ráadásul lehetnek újabb tapasztalatok is, mindig. Éppen ezekért abszolút indokolatlan lenne a modiknak bármi hasonló hozzászólást törölni.
STEVE-069
Szívesen! Akármi az eredmény, jelezd majd kérlek, hadd tanuljunk belőle.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
STEVE-069 #25102 üzenetére
Csak az 5 GHz-es sávon produkálja ezt?
Mert ha igen, arra azért elég sokan panaszkodnak.
-
<Lacy85>
addikt
No fene. 2017 végére elértünk oda, hogy a mindennapokban van értelme az NFC-nek.
Végre a K&H-nál is lehet mobillal fizetni. Utána kellett néznem, hogy hol van a telóban az NFC chip, mert eddig egyszer sem használtam. -
kislaci
senior tag
Valaki leírná hogy kell pontosan használni ezt a biztonsági mappát? Azt szeretném hogy a Dropbox mappám ott legyen, és ne lehessen belelépni, csak kóddal stb. Be is raktam a biztonságos mappába, de ugyanúgy kint is van az alkalmazások között egy Dropbox mappa, amibe simán be lehet lépni.
-
kengyel
nagyúr
Kicsit hosszabb tesztelgetés után, a QK7-rom is, a stabil változatok közé sorolható.
Semmi rosszaságot nem fedeztem fel, aksiidőm maradt a megszokott.
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #25100 üzenetére
Az kérdezted, hogy odinnal frissítés után maradnak e a beállítások. Igen ha a csc sorba a home csc-t tallózod akkor minden marad. Esetleg az összefoglalóra nézz rá.
-
STEVE-069
tag
Űdv mindenkinek!
Eddig csak olvasgattam,de most kérdésem lenne.
Hátha van köztetek szakértő,aki röhögve vágja. Én már feladtam,igaz nagyjából annyi közöm van hozzá mint a gobleinezéshez. Csatornákat,wifi szabványokat mind végig próbáltam... Tehát adott egy Digi 100/100-as net,egy Wifi router: D-Link DIR-879 Exo AC1900 kétsávos gigabites Cloud wifi router és egy S8-as. Sebességben ezt produkálja gépen és 5Ghz-es wifin S8-on,amiböl adott a kérdés miért ilyen fikusz mobilon a letőltési sebesség???
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- ASUS notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest