Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
válasz
hroberto #27902 üzenetére
Nálam is ez van szeptember óta. nem tudok vele mit csinálni.
Egyik ismerős szerint lehet valami olyan a névjegyek között, amit nem tud szinkronizálni és ez megakasztja, ezért jelez hibát. A többi cuccot szinkronizálja.
Még ezt el is fogadnám, de miért nem tudom valahogy kideríteni, hogy mi nem tetszik neki? -
Deck
titán
válasz
mediumgecso #27993 üzenetére
Havi 6k csak ennyiért megéri nekem
-
Deck
titán
válasz
mediumgecso #27991 üzenetére
Nem Budapesti vagyok hanem vidéki és utazok is.
Korlátlan Telenor netem van amúgy
-
hevepapa
senior tag
válasz
icecave #27972 üzenetére
Én 4 féle felhőt használok
Az 5 GB-s Onedrive jó az kisebb "helyi" backupokra, az 50 GB-s Box (2 account ügyesen összedrótozva) a képeknek, a 19 GB Google Drive a nagyobbacska dolgokra, a 6 GB Dropbox meg a gyors megosztásokra. Mivel mind a négyet kényelmesen elérem PC-ről is Total Commanderből, telefonról meg ES File Exlorer Pro-ból, így mindig azt használom ami az adott célra legjobban megfelel.
-
sgeza
veterán
válasz
bigdady #27982 üzenetére
Persze, nyilván mindenkinek, ahogy tetszik. Nekem a google photos (illetve bármelyik beépített képmentési megoldás) azért nem tetszik, mert egyrészt behány minden képet könyvtárak megtartása nélkül egy halomba, valamint a törléseket nem szinkronizja. Márpedig, mivel nekem elég a telefonon lévő tárhely, nem hely felszabadítása céljából töltöm fel, hanem biztonsági másolat érdekében. Azt meg én "tükrözve" akarom. Egyik sem így csinálja, ezért használom a FolderSync-et. Az akárhogyan paraméterezhető.
-
sgeza
veterán
válasz
bigdady #27980 üzenetére
Az van, de bizonyos dolgokra használom a felhős cuccot. Például FolderSync alkalmazással mentem útközben, nyaralás alkalmával a képeim biztonsági mentés céljából. Illetve olyan képek, videók vannak még fent, amiket másoknak megosztok. Tudom, erre is vannak persze nas funkciók, de én nem tartom otthon folyton bekapcsolva, kényelmesebb így.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27966 üzenetére
Sajnos mindegyik felhős cuccnak van valamilyen előnye/hátránya a többivel szemben. Nekem leginkább a gugli drive tetszik, szerintem az működik a leggördülékenyebben (a telefonos, webes és pc-s felületet is beleértve). Viszont 1TB esetén ez jóval drágább, mint a onedrive. Illetve a pc-s alkalmazásban van egy hülyeség, ami nálam szerepet játszik: ha működés közben átállításra kerül a Windows proxy szerver beállítása, azt nem követi le, vagyis utána nem fog kapcsolódni. Ki kell lépni belőle és vissza. A onedrive például ezen nem problémázik, viszont az kevésbé tetszik. Az ilyen hülyeségek miatt nem tudtam én még elkötelezni magam egyik irányba sem. Például a onedrive alkalmazás szerintem jóval gyengébb, mint a Google drive.
-
kislaci
senior tag
Kb hány perc elteltével kéne mozognia és mennyit az aod-nak?
-
madgie
titán
válasz
icecave #27972 üzenetére
Na ezt megpróbálom, köszi
sgeza: ha alap dolog, alapból úgy kellene mennie. Minden más felhőszolgáltatónál alap, náluk bányásszam majd át minden megosztásnál, mit, meg hogy? Ez olyan... Microsoft.
Szerk: megnéztem pár problémás zip megosztásomon, egyiknél sincs bepipálva, hogy "csak bejelentkezés után lehetséges a hozzáférés", mégis mindhez bejelentkezést kért... most vagy az összes kliensem khm... hülye, vagy a vándrájv bugos.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #27966 üzenetére
Én azért nem szeretem a OneDrive-ot, mert ha megosztok rajta valamit, a cucc letöltéséhez a másik oldalon is kell Microsoft/OneDrive fiók, mert bejelentkezést kér. Dropboxon pl ilyen nincs, megkapja a linket, rákattint és már csorog is lefelé a fájl.
icecave: annak örülnék, van 130 GB-m a OneDrive-on, de emiatt a 100 gigás Google Drive-ért fizetek. Ciki, hogy átzavarom az esküvői anyagot, a menyasszony meg nem tudja letölteni
polonic: á-á, hiába, fogadó oldalon nem engedi úgy sem bejelentkezés nélkül letölteni.
-
bigdady
nagyúr
-
ToomyC
aktív tag
Hm... óra a szélen nálam is jó , novemberi update , legfrissebb AoD ...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
hevepapa #27943 üzenetére
Részben igazad van, viszont azért szerintem a OneDrive klasszisokkal jobb, mint a Dropbox, már csak a logikusabb felépítése és a minőségromlás nélküli képfeltöltése miatt is. Én 60 GB-ot használok a 100-ból, és valószínűleg az ingyenes 2 év után is megtartom.
----------------------------
Más:
Akik használják a Samsung Music-ot, azoknak jelzem, hogy ma kapott frissítést az app, és a sokak által hiányolt lehetőséget beépítették: kikapcsolható lett a zenére vibráló villogó szélek funkció.
-
Lac-coo
őstag
Nalam a legfrisebb aod van es az ora a szelen mozog....
-
Mike81
senior tag
válasz
bigdady #27954 üzenetére
Biztos hogy abban van a hiba. Dec 24 üzemeltem be a telót akkor mozgott. Utána 2 ünnep között valaki írta hogy van az AOD-hoz frissítés. Én le is frissítettem talán dec 29 vagy 30. És azóta nem mozog a nyomorult.
#27955;Kislaci: Ha nem piszkálod akkor is kellene mozohnia hogy ne égjen be a kijelző.
-
kislaci
senior tag
Hogy kéne mozogni az AOD-nak? Nekem szemmel láthatóan nem ugyanott van. De szerintem csak akkor lesz máshol ha közben bekapcsolom a képernyőt is, és utána kikapcs. Szóval nekem nem úgy mozog hogy folyamatosan, hanem amíg nem nyúlok hozzá itt van aztán meg egy kis telefonozás után meg amott.
-
Mike81
senior tag
-
hevepapa
senior tag
Én személy szerint nem vagyok oda túlzottan a promóciós (de időkorlátos) felhő tárhelyekért. Persze tudom, hogy bár csábító a 100 GB ingyen tárhely, de ingyen ebéd nincs és ezek az ingyen sok gigák csak a mézesmadzag
Pár éve a Samsung a Dropboxon adott 50 GB helyet 2 évre. Én akkor úgy jártam, hogy kicsit naívan jól belaktam a helyet, el is felejtettem hogy 2 évig tart csak és amikor jött az értesítés hogy vagy megy a levesbe ami fenn van vagy fizetek a nagyobb helyért, akkor kicsit vakartam a fejemet mi legyen. Aztán szétdobtam a fix helyeimre (google drive, box, stb) az adatokat és nem fizettem a dropboxnak
-
perzeus
tag
Ez az AOD "nemmozgás" csak az aod frissítéssel jön elő, igaz? Nem a biztonságival. Nekem az nov.1.
Aod-ot nem frissítettem (most nekem 2.7.20.2), bár jelzi az új frissítést (ez az, ami most jelenleg van egy ideje).
Tehát ennek nem biztonsági javítási szintes frissítéshez nincs köze, hanem csak az aod frissítéshez? -
Mr.Silkó
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27938 üzenetére
Mondjuk az lehet, szerintem ez eredeti... X-D
Persze, megcsináltam, illetve ezek nekem is alap dolgok. Következetesen szoktam hibát keresni, csak azért nem is foglalkoztam ezzel, mert annyira nem érdekelt, valamint azt gondoltam, hogy mégsem jár már a 100GB, csak valamiért ezt jelzi.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27936 üzenetére
Ezt megtaláltam, de magamtól is ezeket alapból megteszem, ha valami nem megy.
Viszont nekem nem ez a gond. Az ajánlat megjelent korábban is, de hiába nyomok rá, nem kapom meg. Persze nem is ezt mondja, hanem azt, hogy beváltás. Majd új méretként a korábbi 30GB-ot jelzi.
Ráadásul nem is kapcsolja be a képfeltöltést, amire a +100 gigát adja. -
Mr.Silkó
veterán
Nekem ezzel a módszerrel bevált a dolog.
A 4. pont persze nem kell.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #27876 üzenetére
Rohadtul nem mozog utolsó frissítés óta az aod...
Írtam Samsungnak azt mondták csak factory reset oldja meg... -
Szajo
őstag
Na meg jött a kicsike.
Nektek is olyan egy picit mintha az edge résznél picit másabb lenne a szín? Ahogy forgatom ugy "változik " -
mályva
aktív tag
Tudja esetleg valaki hogy ami a Galaxy s8+ osoknak jár a onedrive 100gb ingyenes tárhely lehetoseget hol, és hogyan kell aktiválni? Köszönöm
-
SharpSA
veterán
válasz
S e t h #27900 üzenetére
Nekem azért nem tetszik, mert nem lehet benne kérni olvasottságra visszajelzést. Korábban volt benne ilyen is. Amúgy jó lenne. Illetve a fehér háttér nem tetszik, bár az lehet, hogy témával más lenne. Így maradtam az AquaMail-nél, azzal minden úgy működik, ahogy nekem kell.
-
kislaci
senior tag
A letöltéseknél van egy 500ft-os edge lightning nevű progi, esetleg azzal működnek ilyen extrák. Valakinek nincs meg ez a progi, elmondhatná, hogy pontosan mit is tud.
-
Az edge világító szélek mindig csak egyszer kapcsol be, ha valami érkezik a megadott programoktól. Be lehet valahogy állítani, hogy ismétlődjön pl percenként?
Jól láttam, hogy egyes appoknál nem lehetséges ezt a funkciót bekapcsolni? Viber és az üzenetektől jön, de más már nem oké. Se gmail, se facebook, se youtube nem jó vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest