Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
Sziasztok. Olvasgatom itt ezeket a kódokat és érdekelne hogy az enyém milyen? Legalább 6 éve ha nem több ezt használom. Még a Vodafone-tól kaptam, utána volt a telenornál és most a t-mobil-nál vagyok flottás.
XEH/XEH/DBT -
.wantííd
tag
ömm az mitől lehet hogy a kijelző konkrétan semmire nem akar reagálni?
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek ez a gyári fólia elegendő a telefonra? (S8 Plus)
-
MM
őstag
Felmerült még egy kérdésem a telefon belakása közben:
"gyári" Androidnál 7.0 óta, illetve pl P9-nél is, ha lehúztam az értesítési sávot, akkor az üzeneteket előzetesen meg lehetett nézni ->szét lehetett húzni őket lefelé, illetve visszazárni.
Ezt most itt nem tudom megtenni. Állítható ez valahol, vagy egyszerűen kivették ezt a fícsört a Samunál?
-
bigdady
nagyúr
A ne zavarj módban a vizuális elemek kikapcsolása mit takar? Mert nálam mintha minden ugyanúgy jelezne
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25988 üzenetére
Valami nem gömbölyű az tuti
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.otorious #25984 üzenetére
Persze ha magyar kártyával nem tolsz resetet csak restartot.
Tehát balról az első kód a bétás marad
-
.wantííd
tag
Megérkezett a firstphone-tól vásárolt S8, eddig a dobozán nincs EU Sim only matrica, kezdjek aggódni?
-
N.otorious
senior tag
És ha már benne vagy bétában, de magyar kártyával, utána a béta frissítések jönnek magyar kártyával is otán?
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25982 üzenetére
Próbálj újraindítást vagy sim nélkül resetet
Be kéne állnia
-
atesz.tilla
tag
válasz
OCTAMD #25980 üzenetére
Alapból úgy állt hogy, DBT/XEH/TMH mielőtt belekezdtem a béta programba és a magyar kártya volt benne, utána beleraktam a német kártyát és át váltott DBT/DBT/TMH-ra evvel a Lebaras kártyával végig csináltam a frissítést és mikor végzett kicseréltem a kártyát és újraindítottam, és most néztem hogy ez így maradt, pedig vissza kellett volna váltania DBT/XEH/TMH-ra ha jól tudom
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #25979 üzenetére
Nem túl bonyolult
Használj magyar kártyát,vagy ne használj semmilyet
Akkor marad a 3XEH
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25978 üzenetére
Elég izgalmas
Valami bugos
-
janosibaja
őstag
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25976 üzenetére
Benne a magyar kártya és németet mutat
Szép is lenne
Ne keverd a restartot meg a resetet
-
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #25974 üzenetére
De viszont most nézem hogy DBT/DBT/TMH maradt a magyar kártya +resi után is
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #25973 üzenetére
Az Odin az egyik legegyszerűbb program ami csak van. Sokkal jobb tisztán felrakni egy főverziót vagy frissíteni is jó.
Teljesen mindegy.
-
janosibaja
őstag
Köszi, nekem UPC-s a mobilom, elég hamar megjön a frissítés mindig, kivárom. Nincs türelmem ODIN-nal matatni, régebbi Samsungjaimnál csináltam, mostanában már inkább várok.
A kérdésem inkább az lenne - lehet, hogy hülye kérdés -, hogy előbb legyen FR és frissítés, vagy előbb frissítés, utána FR. Vagy tökmindegy?
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25971 üzenetére
Fel is ment az Orejó?
-
OCTAMD
őstag
válasz
atesz.tilla #25968 üzenetére
Bal első kód a frissítő
FR csak SIM nélkül
-
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #25965 üzenetére
Bár ugye mikor beraktam a Lebara kártyát DBT/DBT/TMH lett, ha visszarakoma magyart akkor visszaáll DBT/XEH/TMH-ra. A kérdésem az lenne, hogy ha vissza állt akkor az OTA-n lévő DBT frissítéseket kapni fogom ugyanúgy ezután attól függetlenül hogy nekem a magyar TMH kártya van benne ugye ? Azt viszont tudom hogy ha vissza raktam a magyar simet akkor nem szabad FR-t csinálni.
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #25966 üzenetére
A legjobb ha Odinnal rakod fel tisztán.
De ha mindenképp OTA-n akarsz frissíteni és wipeolni akarsz akkor egy wipe data / factory reset.
Bár nyugodtan frissíthetsz a belakott rendszerre amíg kis frissítések vannak. -
janosibaja
őstag
Szerintetek melyik a helyes megoldás, ha frissítéskor rendet akar csinálni az ember? Mentés után
1. Gyári visszaállítás >>> frissítés az új verzióra
vagy
2. Frissítés az új verzióra >>> Gyári visszaállításFeltételezem, hogy egyre megy... Csak azt nem tudom, hogy ha az egyes változatot csinálom, akkor hamar megtalálja-e, hogy van frissítése.
-
atesz.tilla
tag
válasz
N.otorious #25964 üzenetére
Köszi szépen az infot ! még tegnap megcsináltam a telefont hogy DBT legyen így most DBT/XEH/TMH.
Most visszaraktam a német Lebara kártyámat ujraindítottam a telefont és már a Samsung Member fel is ajánlotta a BetaProgramot(AQK7)
-
N.otorious
senior tag
-
Bingoo
tag
Köszi! Ezt a menüpontot eddig nem láttam
Letesztelem.
Más: Láttam, hogy többen a High Contrast témát használjátok. Próbáltam visszakeresni, de nem találtam választ. Honnan tudom ezt letölteni? Mert a gyári témakereső alkalmazás nem dob ki ilyet. 3 találat van a "high contrast"-ra, de egyik sem gyári Samu téma. Vagy ezeket már nem lehet elérni? :/
-
emre33
addikt
Novemberi update XEH régióra is megérkezett.
-
ShadowLac
addikt
válasz
oilver1 #25944 üzenetére
Én még s6on vagyok,nem laktam be az s8at.ésk va jó.
Gyors kamera super stb.Lehet a tiedet valami progi lassitotta.nagyon sok frissités jött már rá és szerintem egyre jobb.Sőt szerintem az aksi is!!! Nálam ez is a samu mellet szól.Fotok videok fórumba kb 1 hónapja tettem be S6 vs Mate10 pro kamera összehasonlitást A hozzászólók fele fele arányban látták jobbnak ezt v azt. -
marquuard
veterán
Regisztráltam Oreo bétára, a frissítés hogyan jön? OTA-n eddig semmi.
-
Ringman
félisten
Sziasztok!
Ikeás vezeték nélküli töltővel kompatibilis az s8?
-
oilver1
tag
válasz
ShadowLac #25939 üzenetére
Én nem is a kijelzőn gondolkodom, hanem a fényképezőn, ami a 10 Pro-ban jobb, illetve a rendszer is stabilabb a Huawei-ben. Ezt arra alapozva mondom, hogy több ismerősömnek is van Huawei készüléke, és 2 év után sincsen vele különösebb gond, ellenben az én S6-ommal, ami annyira lassú már, hogy legszívesebben néha földhöz vágnám, pedig amikor új volt akkor csúcsnak számított. Viszont nincsen 3,5 audió, ami zavaró, a Samuhoz viszont AKG fülest adnak, ami a tesztek alapján már a belépőszintet elhagyta. Szóval bőven van pro és kontra mindkét készülék esetében, ami miatt nem tudok egyértelműen dönteni.
-
polonic
félisten
XEH-re is megjelent a frissítés.
-
Valkűr
addikt
A Huawei nálam is mindig fagyogatott egy egy alkalmazás vagy egyéb műveletek közben, megállt egy pillanatra majd folytatta, engem nagyon zavart. Már mindent kiprobáltam vele, de soha nem lett tökéletes. Két telefonunkban is tönkre ment a bluetooth vevő, van amivel párosodott van amivel nem, ugyan igy a wifi. Muternak is huawei van most is, de ezen is hasonlo problémák, akku hamar tönkrement, nem győzzük tölteni, bluetooth megadta magát, azzal csatlakozik amivel épp kedve van. Soha többet huawei. A 10 sem jobb, ott is tapasztaltam döcögést..
-
válasz
oilver1 #25938 üzenetére
Én úgy tudok nyilatkozni, hogy P9 és P9 plus-om volt. Nem rossz, de biztosan nem veszek többet Huawei-t, legalábbis egy ideig. Nem vagyok meggyőződve arról,hogy a Kirin proci a droidnak való. Szupergyors, de néha vannak olyanok, hogy valami csinálsz, és pont egy pillanatra megáll az egész művelet, mintha befagyna a telefon (pont addig, míg kinyödög, hogy WTF?!), aztán megy tovább, mintha semmi sem történt volna. Ilyenfajta jelenséget csak Huawei telefonnál tapasztaltam. Az EMUI (vagy mi) atom gáz, nagyon Apple akar lenni, de nem megy annyira, mint gondolják, szóval inkább végig nova-t használtam.
Nem mondom hogy rossz, sőt azt sem,hogy ehhez képest az S8+-om tökéletes, de ha válaszanom kellene, hezitálás nélkül az utóbbit választanám megint. Attól függetlenül,hogy a Mate 10 már jobb, újabb, stb, mint a nekem volt p9/p9Plus páros.
-
oilver1
tag
Sziasztok! Én most gondolkodom egy S8+ vételén, de nem tudok dönteni, még vacillálok a Huawei Mate 10 Pro és az S8+ között. Szerintetek? Mik a tapasztalatok?
-
Locuste
tag
Gyári Samsung clear cover mellé tetettem Samsung kijelzővédő fóliát, és szerintem nagyon jó párosítás.
Már fent van 2 napja és nem jött fel a széle -
ShadowLac
addikt
Rátettem a nilkin frosted kemény tokot Nem birom levenni? Félek leszedi a keretről a festéket.Akinek ilyen van ,hogy szedi le?
-
spider23
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne a Nova Launcher most akciós áron megvehető 125ft ért a store-ban. 😉
-
Mr.Silkó
veterán
Én folyton mobilról vagyok online, egy ekkora kijelzőn, mint ami az S8/S8+-nak van, simán használható az asztali nézet.
Ha meg nem akar az ember asztali nézetet bámulni, akkor csak arra az időre kattint rá, amíg elolvassa az összefoglalót, vagy rákeres egy kulcsszóra.
Nem gondolom, hogy ez nagyon kimerítő vagy megoldhatatlan lenne.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
hunluigi #25929 üzenetére
Kicsit túl is beszéltem ezt a témát már, a kivételesen, rövid időre elfogyó türelmemnek valószínűleg a hosszú munkahétvége is az oka.
De kanyarodjunk is inkább vissza a szakmai fórumtémákhoz!
Ma láttam először a 7 hónap alatt, hogy hajszálkarcos lett a kijelző. Csak erős fényben, kikapcsolt képernyőnél látszik (mint ahogy a többieknek is, akik korábban említették ezt), nem igazán zavaró, csak meglepő a hirtelen előbukkanása.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Mr.Silkó #25928 üzenetére
De azért érzed, hogy felesleges kört futsz megint... Max vigyázni fog a nyakára, és tényleg nem ír ide többet, de nemsokára jön valaki más, és indul az egész előről... Tudom, hogy topic gazdaként nem teheted meg, de pl. én is (és szerintem sokan mások) ezért vagyok readonly üzemmódban javarészt.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #25914 üzenetére
Kiakadásról szó nincs. Ezt inkább nálad látom, amire a feleslegesen vastagon szedett írásod is utal. Egyszerűen arról van szó, hogy mivel nem olvastad az összefoglalót, nem informálódtál előre, ezért úgy tálaltad a disablerrel kapcsolatos észrevételeidet, mintha te találtad volna fel a spanyolviaszt, és jópár "újonc" szépen rá is csodálkozott erre, lévén, ők sem olvasták nagy valószínűséggel a kiemelt, 0. hozzászólást. Ez némileg visszatetszést válthat ki a régebben itt lévő kollégáknál, mivel pont azt húzod alá ezzel, amit gyakran emlegetünk, hogy mennyire nem olvassák az emberek az összefoglalót és nem használják a keresőt. És igen, századszor beszélünk erről is, mint a te általad felhánytorgatott tok/fólia/ROM kérdéskörökről is.
"Oké ,hogy ott van mivel lehet deaktiválni a dolgokat de én kicsit tovább toltam és akit érdekel meg is lesheti mit kell alapból ki kapcsolni !"
Ebből is jól látszik, hogy a keresőt sem használjátok, hiszen számtalan BK Disableres screenshot lett megosztva a hónapok alatt, több felhasználótól.
"Ami nem kib.tok meg fólia téma az már kukázva van (...)"
Ezt nem tudom, hogyan érted, de alapvetően birka türelemmel szoktunk válaszolgatni századszorra is ugyanazokra a kérdésekre, amikre egyébként többségében a válasz megtalálható az unásig emlegetett összefoglalóban. Kommentet törölni meg nem szoktam ezért soha, ha erre gondoltál.
A lényeg a lényeg: azzal nincs baj, ha újra feljönnek korábbi témák (lásd: disabler), csak picit olvassunk már vissza, hogy tudjuk hova tenni a felfedezésünket.
-
válasz
Már pedig meg fog nyúlni a nyakad, nem fogod kibírni hosszabb ideig.
-
ssgt1981
senior tag
Meglehet azt oldani valahogy, hogy az sms-ekhez hasonlóan minden üzenetnél felvillanjon a telefon széle is?
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Ne kapd fel a vizet, megy itt az arcozás a nagymenőktől rendesen, köszi a részletes listát!
-
tonnni1
tag
Ok koszi
-
ShadowLac
addikt
Vettem egy fekete s8 at .Remélem nem bánom meg. S6 ról jövök.lehet régimódi vagyok de karácsony után lakom be.
Az S6 nagyon ott van fotóban.Szerintem gyengébb lesz az S8 .( egy ismerősömét már nyáron összehasonlítottam az S6 al) Ha sokkal, akkor mennie kell mint az S7 nek. -
tonnni1
tag
Biztos velem a baj de sehol nem találom a futó folyamatokat hol keressem?
-
Roland861010
veterán
válasz
Mr.Silkó #25912 üzenetére
Amúgy nem értem ezen miért akadtál ki ennyire?
Oké ,hogy ott van mivel lehet deaktiválni a dolgokat de én kicsit tovább toltam és akit érdekel meg is lesheti mit kell alapból ki kapcsolni !De nyúljon meg a nyakam ha többet írok ebbe a fórumba !
Ami nem kib.tok meg fólia téma az már kukázva van és nem olvastad az összefoglalót !
Ja én nem XEH/XUH/AUF meg mit tudom én milyen régió kódokról szól ! -
Osi222
tag
Sziasztok!
S8-on céges policynak köszönhetően airwatch és knox figyeli a telefont. Egyik hátulütője ennek, hogy az összes google alkalmazás szinkronizációját blookolják távolról. Manuálisan persze megy a sync, de ez így nem túl kényelmes. Tudtok bármiféle keretrendszert, vagy alkalmazást, amin keresztül lehet a leveleket, naptárt és a kontaktokat időzítve frissíteni? MS outlook erre pont jó lenne, de ő is a rendszerszintű beállításokat veszi, és nincs külön opció, hogy magától frissítsen.
Valami más megoldás?Előre is köszi!
-
Roland861010
veterán
válasz
Ateszpapa #25903 üzenetére
Én nem kérdeztem hanem tanácsoltam .
Az Odinos kérdésim is feleslegesek voltak mert le töltöttem és máris ismerős volt minden.
Többet járok az XDA-ra de sajnos S6-ota nem igazán lehet módosítania garancia vesztés nélkül így nem is érdekel már csak használni szeretem saját magamnak paraméterezve. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Roland861010 #25901 üzenetére
Mert lusták az emberek elolvasni, egyszerűbb kérdezni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #25901 üzenetére
Mert szinte senki nem olvassa el az összefoglalót, nem tudnak keresni sem kulcsszavakkal, a telefon mélyebb paraméterezését meg hagyjuk is inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest